עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tal_p,

אם אפשר בבקשה חוות דעת עליו, או המלצות?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  2. שלום, אני רוצה להחליף את המסך הישן במסך חדש, חשבתי על 26", תגידו לי אם זה גדול מידיי לשימושים שלי.. למסך ישמש בתור טלוויזיה + מחשב, הוא יתלה על הקיר, המרחק צפיה הוא משהו כמו מטר - מטר וחצי. התקציב שלי הוא עד 2200 שקל (כמובן שעדיף פחות..). ראיתי את המסך T260HD של סמסונג, מומלץ? תודה לעוזרים (:

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by shacoshe,

שלום אני רוצה לקנות מסך 24 אינץ של LG אך אני נתקל במספר נתונים שמבלבלים אותי ,ואני לא ממש יודע במה לבחור השימושים העיקרים שלי הם : תלת מימד ,פיתוח תכנות , משחקים ,גלישה באינטרנט אני עומד בפני מספר אפשרויות ולא יודע מה ישמש אותי יותר וכמה משמעותים הנתונים הללו או כמה זניחים (א ו ב מתמקדים במסכים עם 2 מיילי שניות) א) מסך LCD רגיל , האפשרויות הן אלו , שאני גם שם לא יודע מה הכי טוב W2442PA , W2453V , W2453SQ ב) מסך LCD LED עם נתונים טובים גם באותה קטגוריה של 2 מילי שניות W2486L ג) או בכלל לעלות ל 5 מילי שניות ולקחת מסך עם רזולוציה של 1200*1920 ולקחת אחד מאלו L246WH , L246WHBN , W2452T כמה משמעותי או זניח ההבדל בין 2ל 5 מיילי שניות ,? כמה משמעותי התמונה במשחקים , סרטים ושימוש…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום רב רכשתי מחשב חדש (לפי המלצות מפה כמובן) , המערכבת הוכבה לצורך עבודה בתלת מימד ורנדר. כמו כולנו, ביום אני עובד ובלילה משחק ואני מאוד מתלבט אם להשקיע 3K ב24 אינצ שיתן לי שטח עבודה הרבה יותר גדול לעומת 22 ב1250 שאולי יכול גם להספיק. אשמח לעצות מכם תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אורח
    Started by אורח,

מה ההבדל בין החיבור האנלוגי ולדיגיטלי כשאני מחבר את המסך? ומה עדיף?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  6. Started by Motix,

חבר שלי קנה ת'מסך והוא לא מצליח לשים אותו על 60 הרץ אלא רק על 59 הרץ... יש לו כרטיס מסך CLUB3D ATI 4870 והיה לו מסך של סמסונג שכן עבד לו על 60 הרץ. למה זה לא נותן לו 60 הרץ? מה יכולה להיות הבעיה? כבל DVI לDVI, הכרטיס מסך, המסך? המסך אמור לעבוד על 60 הרץ (אצלי הוא רץ טוב) אצלי רץ טוב (ATI 5850, כבל HDMI לDVI, רזולוזציה 1680X1050 הרץ60) אצלו לא רץ טוב על 60 הרץ (ATI 4870, כבל DVI לDVI, רזולוזציה 1680X1050, עובד רק הרץ59+התקין דרייברים לכרטיס מסך) בבקשה תענו מהר כי אם יש פאק במסך שיוכל להחליף אותו לפני שלא ייתנו לו.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by dekgol,

קראתי איפשהוא שהוא צריך לתמוך ב 3D stereoscopic viewing אם אפשר לתת קצת הסברים כי הבנתי שיש מסכים שמראים 3D גם ללא משקפיים מיוחדות, ויש מסכים המצריכים משקפיים מיוחדות תודה.

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  8. היי אני לא צריך מסך איכותי יותר מדי לעריכת וידאו או למשחקים- אני מעדיף מסך של סמסונג,גודל 20/22 בתקציב שלא יחרוג מ 850, אם החריגה ממש הכרחית והיא יחסית קטנה (20-50 שקלים) אז אין בעיה. אני אשמח להמלצות. תודה (המסך למחשב חדש,אם אתם צריכים את הדגם של הכרטיס מסך מסיבה כלשהי-הנה הוא: GTS250)

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  9. שלום, המפרט שלי עכשיו הוא: AMD ATHLON X2 4800+ 2GB RAM וכרטיס מסך GEFORCE 8600GT 256MB DDR3 אני מעוניין לקנות מסך של 23", ברזולוציית FHD (1920X 1080) ורוצה לדעת האם אני אוכל להציג סרטי 1080P בכל הקידודים, בלי תקיעות או בעיות בתמונה? לגבי משחקים, אני אוכל להריץ משחקים כמו DOOM3 על רזולוציית FHD בSETTINGS של MEDIUM? מה עם HL2 וTEAM FORTRESS 2? עוד שאלה - אני הרזולוציה של המךס היא 1920X1080, יש איזושהיא רזולוציה (באותו יחס) קטנה יותר שבה הכול עדיין יראה בסדר?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  10. Started by LiL Gangster,

שלום אני קונה 3 מסכים 20" אחד למשחקים, ושני האחרים יותר למסמכים וקצת סרטים אם אפשר המלצה על מסכים שיעשו את העבודה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by GTxZ,

ראיתי בכמה מקומות שכתוב את הניגודיות ואז ORIGINAL 1:1000 לדוגמא (Contrast Ratio 1:40,000iDCR (1:1,000 Original מה הORIGINAL אומר? ומזה הi בiDCR?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  12. Started by tal_p,

שימושים עיקריים יהיו משחקים,סרטים (HD), ואינטרנט....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Kopi8,

אהלן, קיבלתי היום מסך חדש - 2209WA של Dell. כשניסיתי לחבר אותו באמצעות כבל ה-DVI לכרטיס המסך שלי, 6600GT, גיליתי כי הדבר לא מתאפשר והמסך לא מציג שום תמונה (מופיעה הודעה כאילו הם לא מחוברים כלל). לעומת זאת, החיבור האנלוגי תקין. יש לציין כי לא התקנתי דרייברים עבור המסך. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by liran2003,

אז מה עדיף? ראיתי לאחרונה מסך led של lg שנמכר ב-1350 ש'ח. האם הוא עדיף על מסכי ה-e-ips (דל 2209 לדוגמא)? עריכה: בטעות פרסמתי פה, אשמח אם תעבירו לפורום מסכי מחשב.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by IdoL,

מאחר ואני לא בקיא בתחום כמו שהייתי פעם ויש שפע לא נורמלי של דגמים, אשמח מאוד לעזרתכם. מדובר במתנת יום הולדת, שלמרות היותה יקרה למדי התקציב גמיש מאוד ויכול גם להגיע ל-2,000 ש"ח (ויותר במידה והבדלי הרמות ממש משמעותיים). ילד היומולדת, פריק מחשבים לא קטן עם ידע רב וראייה חדה במיוחד (שהשחור יהיה שחור ושלא ירצד), ישתמש במסך בעיקר לעבודה ולגלישה ולאו דווקא למשחקים או לסרטים, כך שללא ספק מדובר באביזר מפנק יותר מאשר הכרחי. ולמרות זאת, אשמח להמלצות על הדגמים החדשים והאיכותיים יותר, עד 2,000 ש"ח. תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Started by oshrinuri,

שלום. ברצוני לקבל פרטים נוספים והמלצות על המסך Samsung SyncMaster 2494LW. העניין הוא, שאיני מוצא כמעט דבר מחיפוש בגוגל / YouTube / באתר של סמסנוג. מה הקטע? מדוע אין מידע על המסך הזה? אגב, השימוש העיקרי שלי למסך הוא למשחקים, אז איך הוא בתחום הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  17. מטרות : גלישה באינטרנט - אופיס - סרטים - משחקים (פחות ) עיקר השימוש במחשב הוא צפייה בסרטים ובסדרות באיכות של ( divx (300 - 1500 mb ולכן חשוב לי שיהיה ניתן לראות בצורה נורמאלית כבר ממרחק של שישים ס"מ ועד ל מטר וחצי לפחות. מפרט מחשב: יש לי כרטיס מסך Gforce 8600GTS מעבד Intel עם ליבה כפולה של2.66Ghz ו - 2gb של ram קראתי פה הרבה שמציעים את ה dell 2209wa אבל הבנתי שזה המסך האחרון לבחור אם אתה רוצה לראות סרטים http://www.tomsguide.com/us/Monitors-Samsung-LG-ViewSonic,review-1345-3.html אז אולי זה לא המסך בשבילי.. ותקנו אותי אם אני טועה אבל אין הבדל משמעותי בין 1080P לבין 720P בגודל הזה של המסכים אז לא הכרחי שהמסך יהיה FHD תודה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  18. Started by Y-T-M,

מחפש מסכי 22 טובים בסביבות ה1100 מקסימום חוץ מה- 2209WA DELL ..המסך בעיקר מיועד לגלישה באינטרנט סרטים עבודות וגם פוטושופ... מה עם כל הדגמים החדשים של סמסונג או LG ?כמו P2370 ..וכל השאר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Armageddon1,

לא יודע אם נכון להשתמש במילה כיול , אין לי מכשיר כיול ואני לא מבין בזה . אבל ראיתי בכל מיני אתרים ופורומים שנותנים הגדרות מסוייומות ויש גם קובץ icc\icm מצורף . עד כמה זה יכול באמת להשפיע על הצבעים והאיכות תמונה אם אני מוריד כאלה קבצים ומעלה אותם ב color management ? יש איזה תוכנת כיול חינמית שפחות או יותר מכיילת את המסך? או שזה בכלל לא משנה למשתמש ביתי שלא מתעסק עם גרפיקה ותוכנות גרפיות ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Sigma12345,

לאחר כמה חיפושים צמצמתי את האפשרויות שלי לכמה מסכים: (יצא שכולם של סמסונג ) P2350 P2370 2494HS 2333SW בין הP2350 ו-P2370 הבנתי שההבדל העיקרי זה שב50 הספק כוח פנימי וב70 חיצוני מה שהופך אותו ליותר דק, כנראה לא שווה את ההשקעה מעבר. ה2333SW ממש זול יחסית, האם הDYNAMIC CONTRAST וה2MS לעומת 5MS שווים את המעבר במחיר מה2333 ל2350? (הבדל של כמאה שקל..) ורק היום ראיתי את ה2494, שגדול יותר מכל שאר המסכים, אבל במחיר דומה.. אז מה דפוק בו שהמחיר שלו טיפה ירוד?

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by MOX,

האם הוא מצדיק את מחירו? (1055) האם הוא מתאים לגיימינג? יש לכם מסך יותר טוב באותו טווח מחירים?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by Grisha X,

ביום שישי קנית את המסך חזרתי שמח ומאושר, חיברתי את המסך למחשב סידרתי ת'רזולוציה והפעלתי משחק. אחרי 20-25 דק' המסך מחשיך וקופצת הודעה: cannot display this video mode change computer display input 1920x1080@60 הבעיה היא שזה עומד‎ ‎כבר על 1920X1080@60 גם בווינדוס וגם בכל המשחקים שיש לי[זה קורה בכל המשחקים]. שברתי ת'ראש בגלל מה זה קורה, עידכנתי דרייברים, התקנתי דרייברים למסך חיפשתי בגוגל. אני באמת לא יודע מה לעשות. יש למישהו פתרון? -עריכה- שכחתי לציין אני משתמש בכבל Dvi

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by Vafel,

שלום, אני מחפש מסך "22 - "24 שישמש אותי גם למחשב וגם לPS3. התקציב הוא באיזור ה1000 ש"ח (כאשר חריגות אפשריות במקרה שכדאי). על מה הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by caspermayne,

אני מתלבט בין שני אלה LG W2453V ו-BENQ G2412HD שניהם 24" ושניהם עם זמן תגובה של 2MS W2453V נע בין 1500-1600 ש"ח ו-G24112HD נע בין 1000-1200 ש"ח. תמיד חשבתי ש-SAMSUNG, LG, DELL הן מובילות ותמיד הסתכלתי עליהם, אבל הפעם אני חושב למה לשלם עליהם כל כך הרבה אם אפשר לקנות עם אותו מפרט טכני במחיר מאוד אטרקטיבי. אני מוכן להשקיע על מסך 1700 אבל השאלה האם הוא שווה את זה לפי מפרט טכני. בעיני אני מסתכל על המפרט טכני של המסך ואני חושב שהחברה פחות מעניינת, שני אלה נותנים לי 3 שנות אחריות. אני כותב לכם גולשי הפורום, ומבקש את דעתכם המקצועית ואם יש לכם דגמים שאתם מעוניינים לחלוק/להמליץ אז אשמח מאוד. חשוב לציין כי חשוב לי מאוד שבמסך מחשב יהיה חיבור HDMI - יהיה 16:9 - יהיה FULL HD - יה…

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  25. בקשה קצת חריגה. אני מחפש מסך איכותי עם רזולוציה גבוהה במיוחד כיוון שאני זקוק ל-ה-מ-ו-ן שטח עבודה. האלטרנטיבות שראיתי עד כה הן המסך הנ"ל בסביבות ה-8000 ש"ח או איזה LG לא מוכר (לי לפחות). העניין הוא שבמחירים האלה, יש כבר את ה-iMAC 27' המדהים שב-3000ש"ח יותר כבר כולל מערכת I5, 4G DDR3 ,כרטיס HD4850, רמקולים מובנים לא רעים, דיסק 1T, צורב וסט אלחוטי. אמנם אפשר לבנות לבד משהו במחיר דומה אבל ה-iMAC הנ"ל אלגנטי, איכותי ושקט בהרבה. אני יכול כמובן להוסיף עוד DELL U2410 ל-DELL 2407WFP המצויין שלי ולקבל רזולוציה עדיפה (לרוחב) בכ~3000 ש"ח "בלבד" אבל מסך מפוצל נוח הרבה פחות. אז... אין משהו בטווח המחירים שבין ה-U2410 לבין ה-3008 המופרז? תודה, גונן. ד"א - המסך של ה-iMAC הוא מסך…

• 5 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים