מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
הי לכולם יש לי כרגע מחשב שמחובר אליו מסך מחשב אחד, ליציאת ה-DVI שלו. אני רוצה לקנות בנוסף למסך הקיים הזה גם טלויזיה, ושגם היא תחובר למחשב, ליציאת ה-HDMI. השאלה שלי היא כזו: האם המחשב יראה את הטלויזיה כמסך שני, ואז יהוך אותה לדסקטופ שני? כלומר שאוכל להזיז חלון של תוכנה פתוחה, מהמסך הראשון אל המסך (טלויזיה) השני? או, שהתמונה תהיה זהה בשני המסכים: גם במסך, וגם בטלויזיה יראו בדיוק את אותו הדבר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מסך עד 1500 ש"ח לא משנה אם 19 אינ'ץ או 17 מן הסתם 17 במחיר הזה יותר איכותי.. אגב אני משחק במשחקי רשת אז עדיף לי מסך רגיל או שזה סתם שטויות שיש דילאי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מביט על המסך מהפינות שלו (הולך ממש לצד) הרקע במסך מאבד קצת מהצבעים שלו, אמנם זה לא רע מאוד כמו פאנל TN אבל זה אמור להיות ככה בכלל כשמדובר ב-IPS?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצאתי פיקסל שרוף אחד... קניתי את המסך באולסייל.. מה לעשות? אם יש פיקסל שרוף אחד.. אפשר להחליף מסך?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הציעו לי פה בפורום מפרט ואני רוצה לקנות למחשב הזה מסך התקציב שלי עד 600 חריגה גג 50 זה המפרט: SAPPHIRE HD 7850 1GB GDDR5 256Bit Dual Fan, יחידות 1 כרטיס מסך ₪1113 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4029 Intel Sandy Bridge Core i5 2310 Socket 1155 6MB 2.9Ghz 95W Tray, יחידות 1 מעבד ₪782 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3107 Gigabyte GA-B75M-D3H Socket 1155 B75 Chipset VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 לוח אם ₪421 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3696 Crucial Ballistix Sport 4GB DDR3 1600Mhz CL9 BLS4G3D1609DS1S00, יחידות 2 זיכרון (RAM) ₪246 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4047 Sea…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי! קניתי למחשב נייד מדגם T500 קניתי גם docking station תואם ועכשיו אני רוצה לקנות מסך גדול שיתאים לו היחס במסך שלי עכשיו הוא 3:4 והבנתי שזה בעייתי כי היחס של הT500 שונה (אני לא יודע מה הוא) תוכלו להמליץ לי על מסך טוב בגודל 21 או 22 אינץ' שתואם? התקציב שלי הוא 1500-2000 שקל אני לא מחפש משהו מדהים, אני לא משחק יותר מידי... בעיקר אני רוצה לקבל נוחות שימוש מהמסך הגדול אם התקציב גבוה מידי אין בעיה גם להסתפק במסך זול יותר
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך בבקשה המלצה על מסך בגודל 24'' או 25'', בתקציב של עד 1000 שקל (חריגה של 200 שקל מצד אחד, מצד שני לא חייבים לנצל את כל הסכום). השימוש במסך הוא בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. צפוי גם שימוש בפיפ"א. מכיוון שהמסך הוא לטווח ארוך, האם כדאי ללכת על 4k או שמשהו אחר (מה למשל) יהיה מצוין? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלומות לכולם, אחרי שסבלתי מכאבי ראש לא מוסברים כתוצאה ממעבר למסך שמואר ע"י LED, במקום הניאון הרגיל, וסבלתי ממכאובי ראש בלתי עוברים ועייפות בעיניים נתקלתי בלינקים הבאים. משום מה, בעברית לא מצאתי מספיק חומר, אז אני מעלה את העניין למודעות הצרכן הישראלי. ההסבר ההמצא ביותר נמצא באתר הבא, לרבות כיצד ניתן לבחון בצורה קלה--פשוט לכוון את הפרביו של מצלמה דיגטאלית ולראות איך הוא מקפץ: http://www.squidoo.com/led-backlight-flicker מסבתר, שמסכי LED, בכל הנוגע לראיה שלנו הם למעשה חזרה לתקופת ה-CRT, וישנם אנשים שפשוט לא מסוגלים להשתמש בהם. נא לשים לב, שהמרצד הראשי באתר הזה הוא חביב הקהל כאן. לא אחר מאשר DELL 24 האהוב - שימו לב איך הוא מרצד... אתר נוסף אשר טוען כי PSA: LED-Backlighting Ca…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל הפרטים בתמונה המצורפת. ואם אפשר הערכת מחיר , תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב יש לי 2243BW. חיברתי את המסך ולא התקנתי את התוכנות הנילוות של המצורפות. העיגול של הויסטה ב"התחל" הוא טיפה מתחת למסך לא רואים עיגול מלא במסך - אין ממרכזים מסדרים מסך - לא ניתן לעשות AUTO ADJ. יש לי כ. מסך 8400GS. עכשיו לגבי צפיה בסרטים נתקלתי פיקסלים במסך.... עכשיו הורדתי סרטונים של HD וכשזה עובר לפריימים אחרים רואים פסים בריפרוש לאורך המסך מאין ריצודים כאלה. איך מסדרים בעיות אלו? מכוונים מסך וכו? ועוד שאלה. אחרי שהתקנתי את התוכנה של הPIVOT האם זה צריך לעבוד לבד בסיבוב המסך? או שצריך להפעיל זאת? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אח שלי זקוק למסך חדש לאחר שהמסך הישן כבר לא מתפקד... הוא צריך מסך שיוכל להתחבר לXBOX360 שיש לו. השאלה היא קודם כל איזה סוג מסך יתאים לו? הוא צריך מסך עם טיונר? נראה לי שעוד אופציה זה מסך עם חיבור HDMI, אבל אם אין למסך רמקולים איך אפשר יהיה לשמוע משהו? (ואם כן יש רמקולים אז הקול יעבור דרך הHDMI?) צריך איזה חיבור AUDIO OUTPUT? (לא יודע את השם המדויק) מבחינת דרישות נוספות זה מחיר סביר (כמה שיותר נמוך יותר טוב- כל עוד זה מסך איכותי). אחי בסה"כ בן 13 וחצי ככה שהוא לא צריך מסך מפוצץ של דל עם פאנל מטורף... אני אשמח גם למסך כמה שיותר קטן, מסכי ה23-24 אינץ' נראים לי מוגזמים לגמרי לעבודה ממושכת, פשוט יותר מדי וחבל על העיניים שלו כל עזרה תתקבל בברכה, אין לי שמץ של מושג בחיבור קונסול…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם הזמנתי את ה DELL U2711 אני חובב צילום ומשקיע שעות רבות מול המסך בעיבודים גרפיים הבנתי מכמה פרורומים כולל זה שע"מ למצל את מלוא הרזולוציה של המסך הנ"ל אני אמור לחבר אותו כ DUAL DVI לא ממש הבנתי למה הכוונה, אני יודע שלמסך יש 2 יציאות DVI אז זה אומר שאני אמור לחברת אותו עם כבל המתחבר לשניהם ובקצה השני (לכרטיס מסך) זה מתחבר לכניס אחת?? זה נשמע לי תמוה עצם השאלה אם בכלל קיים כבל כזה או שמא מדובר בכבל DVI יעודי ? אודה לכם אם על העזרה לסגור את הפינה הזו, מן הסתם אני אמור לרכוש כבל DVI בנפרד לכן הייתי רוצה לודא לפני שאני קונה תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למחשב בחדש שלי הזמנתי VP930, אך שמעתי שיש איתו בעיות ומריחות במשחקים...אני לא יודע אם זה נכון... אני צריך תגובות דחוף! מה לעשות, מה אלטרנטיבה? האם זה נכון בכלל? והאם אפשר לשנות הגדרות וזה יהיה בסדר... תודה רבה לכולם! רז
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני ממש רוצה להזמין מסך היום-מחר ויש לי התלבטות אחרונה. איזה מסך מבין השניים לקנות? LG L1770HQ או Samsung 731Bf
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה למסך של benq , ורציתי לשמוע את המלצתכם, גם לגבי המסך עצמו, גם לגבי כדאיות הדיל וגם לגבי השירות של חברת "גטר". - מסך "20 רחב מדגם FP202W : רזולוציה : 1680X1050 מהירות תגובה : 5MS יחס ניגודיות : 1:1000 בהירות : 2^30CD/M כניסות : D-SUB,DVI זוית צפיה : 130/140 צבעים : 16.7M אחריות : 3 שנים בבית הלקוח. סה"כ 999 ש"ח ב-3 תשלומים. - ניתן להזמין דגם מקביל שיש בו גם רמקולים מובנים ב-1029 ש"ח. דעתכם ? ???
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה אתם אומרים על המסך הבא של פיליפס והאם יש לכם הצעות אחרות בתקציב הזה http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-philips-228c3lsb-led?aff=Zap תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה רכשתי היום את המסך המטורף asus pg279q עכשיו יש לי בעיה אחת שאני לא סגור עליה ה- g-sync האם להפעיל או לא? מתי כן מתי לא? האם שיעבוד במקביל עם ה-v-sync או שזה לא מסתדר יחד. נהיה לי סלט בראש, אשמח אם מישהו יצליח לעשות לי סדר בעניין.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי גם אני ממאוכזבי הקניה הקבוצתית של אורי (ושוב תודה על המאמץ). דיברתי עם נקסטופ, ולמרות שהם לא יבואנים רשמיים וכו' אני שוקל לקנות מהם בכל זאת - הם מציעים את גרסת ה HC ב 3600 ש"ח וזה נראה לי עסקה לא רעה בכלל. הבעיה שהם רוצים 1. למכור לחברה בלבד 2. לפחות 5 מסכים. ולכן חשבתי שאם יש עוד 4 אנשים שרוצים לקנות את המסך, לי יש חברה בע"מ ואני יכול לרכוש אותם דרך החברה עבור כל החמישה (במחיר עלות כמובן). הרעיון הוא לא להתחיל לאגור רשימות ארוכות ולהתקשר ל 100 ספקים, אלא למצוא עוד 4 קונים רציניים שמעוניינים לקנות את המסך מהספק הנ"ל ביחד איתי ופשוט לקנות אותם בימים הקרובים, בלי בלגאן. אם מישהו מעוניין, ניתן ליצור איתי קשר במייל - rotemx@gmail.com. אם אני אראה שיש היענות של 4 אנשים, …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מסך מחשב ואני רוצה לחבר לאינטרקום בבית הבעיה היא שהחיבור ודיאו של האינטרקום הוא RCA ולמסך יש יציאה רגילה VGA. האם קיימת דרך להמיר את האות כך שהמסך מחשב יוכל להציג את התמונה של האינטרקום ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסכים של LG מתלבט בין הדגמים: L1972H L1972HR 1200 שקל מיועד למשחקים ולשימוש יומיומי ביתי מסכים טובים או שעדיף דגם אחר בכלל?
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין ברכישת מסך. השימוש הוא בעיקר לעבודה סטנדרטית (אינטרנט, אופיס) וסרטים, ואולי בעתיד משחקים כי כרגע המחשב וכרטיס המסך ישנים מידי (x600 של ATI עם AMD 3200 וג'יגה זיכרון). אין לי ממש מגבלת תקציב (נקנה במימון העבודה- עד 1000$) משיטוט קצר הבנתי שהמסך 2209wa מומלץ, וכך גם אחיו הגדול 2408wfp. יש דגמים אחרים שמתאימים יותר לצרכים שלי? אצל מי משניהם הכתב יראה גדול יותר ברזולוציה הטבעית? איפה אני יכול לראות את שניהם (ב- live) כדי לקבל סדר גודל? (תבינו, כרגע אני עם 19" CRT) תודה.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם.. לאחר ששאלתי וביקשתי ביקורות כאן על המסך וצפיתי וקיבלתי בכל מני סרטונים ועוד בכל מקרה החלטתי לקנות את המסך לבסוף לא ממש הבנתי כמה דברים די פשוטים אני חושב: 1. נכון יש את ה-multiscreen יש אפשרות של הטלויזיה והמחשב ביחד? 2. בטלויזיה..יש אפשרות לשנות את הערוצים? אחרי שכיוונתי למשל ערוץ 2 זה 16 10 זה 6 כל מני כאלו, אני יכול לשנות את 16 ל22 לדוגמא ? תודה רבה לכולכם
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום. אייבורי מוכרים 2209AW ב 1349 ש"ח. המחיר קבוע, כולל עד 12 תשלומים ומשלוח הביתה באמצעות שליח . מישהו קנה את המסך הזה באייבורי ויכול להמליץ?? אני מכיר את המכירות הקבוצתיות שמוצגות בפורום, אבל מחפש התייחסות דווקא לאייבורי. בברכה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתוך http://www.flatpanels.dk/panels.php : Dell 2007FP (*) has a 20 inch 16 ms S-IPS (LG.Philips LM201U04) eller et 8 ms (g2g) S-PVA (Samsung LTM201U1) panel. אז מה עדיף ? ההוא עם ה 16MS ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלו הם המועמדים הסופיים מהסינון הנ"ל בזאפ. שניהם לא מושלמים, אבל זה מה שנכנס במסגרת התקציב(1500 בחריגה ל-1600). ב-MM19TE מה שמדאיג אותי היא זווית הצפיה והרמקולים חסרי התועלת(שסתם מעלים את המחיר) וב-L1950SQ(מצורף מפרט PDF) הדאגה העיקרית היא חיבור ה-D-Sub שע"פ הדביק למעלה פוגע באיכות התמונה. אשמח לשמוע את דעתכם. עריכה: לינק ל-MM19TE. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-