עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by blightshadow,

שלום, אני מעוניין לקנות השבוע מסך חדש בגודל 27" שיחליף את מסך ה TN 24" הישן שלי בתקציב של עד 3000 ש"ח. כרגע אני מתלבט בין אלה: "26.9 Samsung Odyssey G7 QLED 240Hz 2K Gigabyte AORUS FI27Q-X 27" IPS המפרט שלי: כ.מסך - GIGABYTE RTX 2070 Super מעבד - AMD Ryzen 7 3700X 16GB RAM אשמח לשמוע דעות לגבי המסכים האלה (או מסכים מומלצים אחרים)

• אהבתי!
    • 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Falcon,

הי, אני מחפש המלצות לגבי מסך 27" QHD 2560x1440 לגיימינג כבד (כל סוגי הגיימינג) בשתי קטגוריות: הראשונה עם G-Sync והשנייה ללא G-Sync גילוי נאות - אני מהפסיכים שרואים ומרגישים הכל מכל במה שנוגע לאבזור מחשב וחופרים לפני כל החלטה. התקציב כמה שצריך וכרטיסי המסך הם GTX 770 SLI. אשמח לקבל המלצות בתיאוריה וגם בפועל ממי שיש לו מסך שכזה ומעוניין להמליץ או לחוות את דעתו. תודה על העזרה!

3. Started by blackmore,

המלצה למסך גיימינג 2K 144HZ עד 2000 שח

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מבקש המלצה למסך גיימינג וסרטים, בטווח 1000-1700 ש"ח. אני רוצה שיהיה בסביבות 24 אינץ'. שמעתי שיש מסכים שאם יושבים טיפה בזווית אז הצבעים מתעוותים וכו' אז מעדיף שלא יהיה כזה... אני לא צריך שיהיו לו מיליון פיצ'רים אבל מה שכן חשוב לי זה איכות תמונה טובה, כניסת HDMI, יציאה לאודיו, ושאפשר לכוון את הגובה ואת הזווית. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  5. זה התקציב.

6. Started by Ligeron,

היי, מיועד לגיימינג עם כרטיס מסך 2070S, מעבד Ryzen3600. 24 אינצ', 144HZ, רצוי 1ms. 1080p.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. האם המסך dell u2414h הוא המומלץ במחיר הזה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by giliep,

היי, אני מחפש מסך קעור שישמש בעיקר ל sim racing. חשבתי על 2K סביב ה 100HZ בגודל 32' או אם זה יהיה יותר מדי יקר. אז מסך 1080 עם 144HZ. גם ב 32 או גדול (רחב) יותר. עם מהירות תגובה של 4-5 ms. ממה שקראתי זה אמור להספיק... אני עושה גם עבודה הנדסית על המחשב, למרות שזה פחות שיקול. הכרטיס מסך הוא 1070ti AMP extreme! מומהר. השיקול הוא האם לקנות מסך זול (יחסית) כדי להיכנס לVR בהקדם. או לקנות מסך איכותי ולחכות אם ה-VR. חשוב לי לציין שנקודת הייחוס שלי היא 3 מסכים שנותנים שדה ראייה כמעט מלא. לכן השאיפה היא למסך רחב כמה שיותר. מבחינת תקציב, אני נמצא סביב ה 2000-2500 שח. עדיף כמה שפחות.

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by מורן-85,

מתלבש בין 2 מסכים של 144 הרץ, 24 אינטש: הראשון זה של BENQ XL2430T השני זה של ASUS VG248QE מישהו מכיר או יכול להמליץ על מסך בסגנון הזה לטובת גיימינג? מתחבר לGEFORCE 980 GTX

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום לכולם! מחפש מסך דואלי לטלוויזיה ולמחשב בגודל 23-24" במחיר שלא יותר מ1400. יש חיה כזאת? : צריך כניסות לממיר ("בננות"\RCA) וכניסת VGA תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yoni_h,

מצאתי מספר דגמים שהמפרט שלהם נראה די זהה ואני מתקשה להבין מה עדיף יותר, לפעמים ההבדל ביניהם הוא במאות שקלים. אודה אם תוכלו לעזור לי להגיע להחלטה. אני מעדיף את המסך עם יחס העלות/תועלת העדיפים. לא צריך מסך לגיימינג מטורף, אלא משהו באמצע, טוב ואמין. לדוגמה, אלו הדגמים שמצאתי: E2417H P2417H E2416H S2415H U2417H

12. היי שוב אני... אוקי אז, את המחשב שלי ה-P4 2.8 אני מעבירה לאחי... מכיוון שאני עדיין משאירה אצלי לעוד זמן את ה-CRT שלי. אח שלי לא רוצה לקנות (אפילו יד שניה) מסך CRT, ורוצה מסך דק (דירה שכורה, ועניין של מקום). העניין שהכרטיס מסך במחשב הוא GF5200 נוידיה. אז אני מחפשת לו מסך שיראה בו טוב בחיבור האנלוגי. השימוש של אח שלי במחשב הוא: אינטרנט, אימיול, קצת סרטים ומשחקי רשת וקטנים (לא משחקים כבדים). המערכת הפעלה שפועלת במחשב היא ויסטה אולטימט - והדריבר של המסך הוא הכי עדכני. התקציב הוא עד 1600 ש"ח. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  13. Started by ozwrx,

שלום לכולם יש לי 1300 שקל ואני צריך לקנות מסך דק 19 אינץ מה אתם ממליצים לי? נ.ב ראיתי בסופר דיל מוכרים DELL 19 ב 1249 שקל האם הוא שווה משהו? איך הוא לעומת סמסונג 721S 8MS 17INCH שהיה לי פשוט החלטתי לעבור ל 19 תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, קראתי פה על הרבה המלצות למסכים והרבה ביקורות של אנשים ועדיין לא הצלחתי לקבל החלטה למסך המתאים ביותר בשבילי. ההתלבטות העיקרית שלי כרגע היא בין: SAMSUNG 206BW DELL 2007WFP הבנתי את השוני בין הפנלים של המסכים שמקבל בפורום תשומת לב רבה, אך מה עם הנתון החשוב של הניגודיות וקצב ריענון שחשוב מאוד במשחקים. הבנתי כרגע שיש העדפה ל DELL פה, אשמח לדעת למה אם הסמסונג יותר טוב בנתונים היבשים, האם הפנל כזה משמעותי למרות שהקצב ריענון הוא 16MS ל DELL לעומת 2MS לסמסונג. התקציב נע בין 1800-2200 ש"ח. תודה רבה לכול המגיבים, אני קרוב מאוד לקנייה ואני יודע לכם בעזרה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by teddy85,

אני צריך הצאות למסך דק וזול ככול האפשר המחשב הוא בשביל עבודה משרדית נטו בלי אפילו לראות סרטים אז אני צריך משהו ממש פשוט

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  16. היי, מחפש מסך שהוא יחסית פשוט, דק מאד, גודל של 24 או יותר (קיים מוניטור גדול יותר?) שמתאים לתלייה על קיר במשרד רק לשם הצגת גרפים (בחיבור VGA) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, הVP930 הנאמן שלי הגיע לקץ חייו. וכעת אני זקוק לצג חדש שישמש אותי לעבודה עם עריכת וידאו, אפטר אפקטס ומשחקים. חשוב לי מאוד שזווית הצפייה במסך תהיה רחבה ככל האפשר מפני שאני עושה משמרות עריכה עם אנשים נוספים שצריכים לראות כמו שצריך את מה שאני עובד עליו. אשמח להמלצות בטווח המחירים של 1200-1300 שח' תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by galza,

היי לכולם, מבקש המלצה על מסך לשימוש של עבודה משרדית וגלישה באינטרנט ואולי בעתיד גם צפייה בסרטים.בגדול חשוב לי איכות תמונה גבוהה,טקסט נקי ברור וקריא ורזולוציה טובה.עדיף ללא חריגה גבוהה בתקציב..גודל בסביבות 24 אינץ

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Roee Ekman,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב חדש ומסך חדש, כשהמסך הרצוי הוא 27'' HD. המחשב והמסך הם לצורך גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחק מחשב - פיפ"א, ואולי עוד משחק בסגנון הזה. רציתי לדעת האם כרטיס מסך שנמצא על המעבד (i3 או i5) יעבוד טוב עם מסך בגודל כזה, או שאני צריך לרכוש כרטיס מסך נפרד? - אם צריך לרכוש, איזה כרטיס מסך מומלץ וזול יבצע את העבודה טוב? כמה הוא יעלה בערך? - על איזה מסך הייתם ממליצים בגודל כזה ובמחיר של עד 1,200 שקל (לא חובה להשתמש בכל הסכום)? תודה מראש לעונים :-)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מחפש מסך עד 1100 ש"ח שמתאים לגיימינג (GTX970). אני יודע שהכרטיס מסך חזק ובטח כדאי להשקיע יותר אבל התקציב מוגבל כרגע לסכום שציינתי. וגם חשוב שהמסך לא יהיה יותר מ-23.8 אינץ (או 55 ס"מ רוחב)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by computer1,

מחפש מסך חדש 21.5 אינץ גר בשרון עומד להשתמש בעיקר במשחקים תנו המלצות תודה

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  22. Started by saarxee,

שלום, ארצה שתמליצו לי על מסך (עדיף לזול ביותר), שיתמוך ברזולוציית FHD ויהיה טוב לגיימינג מודרני כיום. אני האמת קצת נמנע מה-U2312HM משום שהבנתי שהוא עושה בעיות לעיתים ויש לו בעיות בכיול. תודה.

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  23. Started by LockOn,

מחפש המלצה למסך חדש.. שיהיה לפחות 22". כמובן מומלץ לד, IPS וHD.. בעיקר למשחקים, סרטים ותמונות.. התקציב הוא 900 ש"ח אבל אפשר למתוך ל1000.. תודה מראש =]

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by nimrod5,

שלום, אני צריך מסך למחשב חדש חשוב לי שיהיה LED FUEL HD ולא יותר מ2ms ולפחות שני יציאות HDMI והמסך שיהיה 24' תקציב עד 1500 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  25. Started by gal555,

אני מחפש מסך חדש בגודל של 23-24 אינץ' עד 800 שקלים רציתי לקנות את הDELL U2311H מKSP אבל אין להם אותו במלאי ולא מצאתי חנות באשקלון שמוכרת את המסך הזה אז רציתי לדעת אם יש מסכים אחרים מומלצים?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים