מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
המסך השני שלי הלך והחלטתי לקנות מסך חדש.. לפי כל הנושאים פה בפורום שמעתי על ה-DELL 2209WA . איך הוא ? האם הוא מומלץ במחיר הזה? וגם שמעתי על ה-LG 2286L שהוא טוב .. מה אתם ממליצים מבין השניים?והאם יש עוד מסכים בתקציב הזה שיתאימו?
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
-
-
לגבי מסכים של חברת דל. התקשרתי לאייבורי והם אמרו שהם מחליפים מסך מחשב שנתגלו בו פיקסלים שרופים רק אם ישנם 3 פיקסלים ומעלה - וזה בגלל שזאת מדניות היבואן. לעומת זאת בחניויות אחרות אמרו לי שמחליפים מהפיקסל הראשון? איך זה יכול להיות? עדיף להוסיף עוד 100 שקל ולקנות "בראש שקט" מחנות שנותנת מהפיקסל הראשון?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
על איזה בהירות מומלץ לכוון מסךCRT ? 17 אינץ אם זה משנה...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שהמסך יהיה איכותי למשחקים וסרטים כמובן שיתמוך ב - hd האם הרוזולוציה זה האיכות של המסך אם כן אז אני רוצה רוזולוציה גבוהה אם אפשר את המסך אם הפנאל ואיכות התמונה הכי טובה במחיר הזה . אני גמיש קצת במחיר .
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל המסכים שעכשיו בחנויות הם עודפים? כדאי לקנות את המסך הזה למרות שהופסק לו הייצור? מה יקרה אם המסך יתגלה כתקול ולא יהיה במלאי של החנות?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מחשב +מסך מחשב, הכרטיס מסך שהולך להיות לי או HD5750 או HD5770... השימוש במחשב ומסך יהיו למשחקים כבדים וסרטים באיכות HD... אם לDELL היה FHD הייתי לוקח ללא התלבטות... לLG יש FHD?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיבור ראשוני ללא שום הגדרות המסך פשוט מדהים,איזה הבדל מהסמסונג הישן,פתאום הכל נראה מדהים בקרוב נבדוק על משחקים וסרטים. הזמנתי את המסך ברבעי ובחמישי בצהריים כבר הייתי בחנות לאסוף(שילמתי מזומן). אחריות לפיקסל הראשון למשך שבועיים החלפה אחד באחד. בקיצור בהתרשמות ראשונית מומלץ מאוד... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כלומר איזה מסך אני צריך לחפש בשביל עבודה משרדית (לא גרפיקה, אלה כתיבת מסמכים/תכנות וכו'). איזה רזולוציה מועדפת? אני צריך מסך שיראו בו את הפונטים בצורה טובה (כמו שרואים במסכים המרובעים 1024X768) ושיהיה ניתן לשבת לעבוד איתו הרבה זמן בלי שיכאבו העיניים (בקיצור שיהיה נוח כמו מסך CRT). זה ממש חשובה...
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
להלן תגובות מצויינות ועוזרות לכיוון התצוגה שגרמה לי כאבי ראש ובחילות תודה, בני.
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ראשית אציין שאני צריך מסך לעבודה משרדית וגם מעט לסרטים. אבל זה לא קריטי. התענייתי במסך הבא: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=538&keySearch= שעלותו 800 ש"ח. לאחר התייעצות הומלץ לי על המסך של דל 2209WA : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=720939 שמחירו כבר 1200 ש"ח האם שווה להשיע עוד 400 ש"ח עבור מסך לעבודה משרדית?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מבין המסכים עדיף? אני יודע שב2494 יש את התוכנה Multi-Screen שמאפשרת לחלק את המסך לעד 9 חלקים ולכן המסך הזה הוא המסך המועדף עלי (בנתיים) השאלה אם כאשר אני מחבר את המסך גם לממיר האם אני יכול לחלק את המסך שחלק יציג את המחשב וחלק את הטלוויזה ?? האם בP2370HD יש את התוכנה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
רצ"ב דוגמאות של איך שניהם נראים על המסך אני לא מצליח לקרוא כלום מה OUTLOOK מבלי להדביק את האף למסך יש דרך להגדיל את התצוגה כמו באקספלורר? תודה, בני. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 15.3k צפיות
-
-
שלום חברים הרבה זמן לא הייתי כאן בזמנו רכשתי 2 מסכי 2007WFP,ועדיין זכורים לי כל השירשורים שהיללו את המסך,את ההנחיות לזיהוי הפאנל המומלץ,המלצה על חנויות וכד'. בכוונתי לרכוש כעת מסך "22 ,ואני כמובן לא רואה שום דבר חוץ ממסכי DELL הבנתי שהגיע מלאי חדש של המסכים מהדגם 2209WA,לאחר תקופה שהיה קשה להשיגם. מספר שאלות לי אליכם: 1.האם ה-2209WA הוא המסך האיכותי ביותר מבחינת כדאיות קנייה(תמורה מול מחיר) בגודל "22? 2.האם הדגם העכשווי שהגיע למלאי הוא הדגם המהולל(זה שהיה קודם)? האם יש צורך לבצע איזושהי בדיקת-זיהוי הפאנל (בדומה לזו שבוצעה ב 2007WFP)? 3.האם למסכים שהגיעו קיימים גם ייבואנים פרלליים? לגביי ייבואן ראשי-על מי אתם ממליצים? 4.מהם החנויות המומלצות על ידכם לקניית המסך …
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני עובד במקביל עם DELL 2407WFP בחיבור DVI ו-DELL 2007FP בחיבור VGA. הבעיה היא שלא משנה מה ניסיתי לשנות בהגדרות המסך ו/או בהגדרות כרטיס המסך (HD2400XT) לא הצלחתי להביא את ה-2007FP לרמת בהירות דומה ל-2407WFP שלידו. הלבן נראה מעט כחול (מוגדר כ-6500K עם בהירות 91!) והכל נראה עמום-אפור. אולי זה ה-VGA עצמו? אני מתעצל לנתק ולהחליף חיבורים :-\ עריכה: הצרחה בין ה-DVI ל-VGA לא משנה כמעט כלום... אותה תופעה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך ישמש את בני משפחתי לעבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ואת אחי לגיימינג. התקציב הוא עד 1K עם אפשרות חריגה קלה אם הדבר משתלם וכדאי. גודל? בשאיפה לכמה שיותר במסגרת התקציב. אשמח אם המסך יהיה אחד מאלו שבמלאי בסניפי KSP/אייבורי/אופיס דיפו. תודה רבה וערב טוב, אבירן.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך כזה והשאלה היא כזאת : האם יש בדגם הזה מצב תלת מיימד ואם כן אז באיזה חיבור?!?!?!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
באיזה מסכים רואים יותר טוב נכון להיום? במסכים הדקים הזולים של LG וסאמסונג עם פאנל TN או במסכי CRT הישנים?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש דרך להציג דפי אינטרנט בצורה יותר נורמאלית ולא שיש "שוליים" ארוכים ללא שום תוכן כאשר עובדים על רזולוציה גדולה?
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
אני מתעניין ברכישת המסך. מסיבות בריאותיות אני צריך להגביה את המסך מהשולחן ב- 50 ס"מ לפחות. האם הרגל "החכמה" של המסך מתרוממת לגובה כזה. כמו כן, איפה אפשר לראות את המסך בתצוגה ? למשיב אודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם HD 5850. עכשיו אמרו לי שLG W2220P וה DELL 2209WA לא ינצלו את הכרטיס מסך בגלל הרזולוציה היחסית נמוכה של המסכים. אני לא רוצה להגזים במחיר של המסך כי אני קונה גם מחשב. האם יש המלצה למסך טוב בסביבות המחיר הזה שיוכל לנצל את הכרטיס מסך במלואו? מצאתי מספר מסכי סמסונג בעלי רזולוציה גבוהה יותר במחיר הזה. אבל אשמח אם תמליצו על מסך טוב התואם את הדרישות. שני מסכים שהמליצו לי עליהם: LG 24" W2486L LED 1920x1080 Full HD 2ms 1:2,000,000 – 1,299 ש"ח כולל מע"מ LG 22" W2243T 1920x1080 Full HD 5ms 1:30,000 – 889 ש"ח כולל מע"מ
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לא צריכה להיות מדבקה על המסך עם כל הנתונים הללו? מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום היה לי מסך 19' של סמסונג והוא התקלקל ואין אחריות אז אני רוצה לקנות חדש... השימושים יהיו משחקים בעיקר, אינטרנט ועריכה בפוטושופ (אם זה משנה משהו) אני רוצה 24' שיהיה רזולוציה גבוהה (1920X1200) שיהיה חיבור HDMI וזהו תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-