מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
מבקש המלצה למסך מחשב 27" 1080p שיתאים גם לגיימינג וגם לצפייה במדיה. אין תקציב מוגדר כי אני לא יודע מה טווח מהחירים, אשמח אם תמליצו לי פה על דגמים ואחליט בעצמי את יחס העלות / תועלת לפי ההמלצות. תודה מראש איציק.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
זקוק להמלצה למסך שיעמוד בהצלחה בכל הקריטריונים תקציב: 1700 ש"ח (כולל מסים מכס משלוח וכל מה שצריך במקרה של הקוריאני המיובא). חריגה: עד 2000ש"ח *בעדיפות קשה לחסוך כמה שיותר, העיקר שיעמוד בכל הקריטריונים להלן. שימושים: רב תכליתי. הכל מהכל 100% מהזמן... פנל: AH-IPS או AD-PLS בגודל 27+ ובתדר 60Hz ואם יש אופציה ל OC עד 120Hz זה רעיון לא רע בכלל. רזולוציה: 2560x1440 או 1920x1080, תלוי אם מיובא או לא כי FHD אני כבר מעדיף לרכוש בארץ וזהו. כרגע יש לי FHD ואם כבר קונים מסך אז צריך גם להשתדרג לא? העדיפות היא לQ כמובן. ציפוי: Hard Coating (3H), Anti-Glare הוא ולא אחר. מסגרת: חובה שתהיה בעלת גימור מט ולא מבריקה (רק בגלל זה עף הצג הקודם) בעדיפות לכמה שיותר דקיקה אבל לא קריטי כלל. ארגונו…
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך בגודל 32 אינץ שימושים עיקריים סרטים משחקים וגם אינטרנט. תקציב עד 3000 תודה.
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD 32 אינץ' שיהיה גם מסך מחשב וגם מסך טלויזיה. חברה מועדפת LG שתיהיה FULL HD חובה.. תודה. ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. גיסי מעוניין ב LCD לחדר השינה, 90% הצפייה תהיה ב YES/HOT (כרגע YES). ואולי DVD פעם ב.. (יש לו פלאזה בסלון אז לא נראה לי). עכשיו הציעו לו את הטלוזיה הבאה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=369922 הוא אומר שרואים בה טוב, אבל אני לא בעדה כיוון שהוא מחברה לא מוכרת (אולי כן?). קראתי במספר פורומים ואמרתי לו שכדאי לו ליראות את המסך הבא: http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=17077&ref=Zap יש לכם עוד המלצות לLCD שרואים בהם YES/HOT באיכות טובה? עד תקציב 5.5K תודה רבה. אסף .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך 34 , בסביבות 2500 שקל 1. המטרה העיקרית למסך עבור עבודה (תיכנות) , שיהיה את כל הfeatures שעוזרים להגנה לעיניים 2. מטרה משנית, משחקים , בסגנון call of duty הבנתי שרצוי ללכת על r1000 אבל חוץ מסמסונג g5 לא ראיתי... והבנתי שהוא פחות מומלץ מבחינת האפשרות לכיוון הצג (להוריד, להרים)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן מחפש המלצה למסך 34" Ultrawide ברזולוציה של 3440x1440, רצוי IPS צרכים: עבודת עריכה כבדה (אודיו/גרפיקה), עבודה משרדית ולעיתים רחוקות גיימינג דגש על צבעים וחדות. תקציב - עד 3K, רצוי מחו"ל כי המחירים בארץ לא שפויים חשבתי על המסך הבא מה דעתכם? https://www.amazon.com/LG-34UM88C-P-34-Inch-21-UltraWide/dp/B01CDYB5CW/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1547301019&sr=8-2&keywords=34UM88C-P
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש מסך 2 או 4 K תקציב 3000 אפשרות חריגה קטנה אני כרגע עם כרטיס יחיד 970 g1 עם oc ובמידה ואני אשדרג מסך אני יביא עוד כרטיס
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי מה המלצתכם למסך 42 (מרחק צפיה 4 מטר ) או גדול יותר שישמש 95% מהזמן לצפיה ב hot אנלוגי (ללא ממיר ) ו 5% ב dvd תודה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך מחשב . השימוש העיקרי זה צפייה בסרטים /יוטיוב גלישה באינטרנט ועריכת תמונות, אני משחק מידי פעם GTA V ומרוצי מכוניות ומספיק לי .60HZ פאנל IPS 4K 27" ומעלה כדאי ללכת על מסך שתומך HDR? האם בסרטים יש משמעות לקצב רענון או שמספיק 60hz ? יש מחיר טוב ב KSP על : LG 27UL500-W 27'' LED 4k IPS איך הוא? תקציב של עד 2500ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למסך מחשב 4K עד 3.5-4 אלף. בעיקרון כמה נקודות (סתם שתדעו, אין לי יותר מידי מושג בחומרה\ציוד הקפי) 1. השימוש העיקרי שלי במחשב זה 60% תיכנות, 30% פייסבוק\אינטרנט, 10% משחק (CS:GO וזהו) 2. יכול להיות בעתיד אני אעבור למקבוק, אז אני לא רוצה להיות מוגבל מבחינת חיבורים\תמיכה.. 3. המסכים שלי (2 של 22 אינץ') כבר ישנים ואני ממש שם לב לאיכות הצבעים והחדות הירודה לעומת מסכים אחרים לדוגמה של העבודה.. אני מחפש משהו להשתדרג למשהו, סטנדרטי ומומלץ כזה, אין לי באמת סיבה למה לעבור ל-4K.. פשוט יש לי כסף ובא לי, אני לא מחפש את הביצועים הכי טובים או התמונה הכי חדה.. את המפרט של המחשב אני לא בדיוק זוכר (אם זה משנה בכלל) אבל הינה מ…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אשמח לעזרה בבחירת מסך חדש- אני מעוניין במסך 4K 24inch (יש חיה כזאת?) יש לי בעיית מקום ל27. התקציב לא מוגבל. המטרה היא סרטים ומשחקים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. השימוש שלי יהיה בו בעיקר לסרטי FULL HD וכמובן משחקים. יש לי מחשב מעולה וחדש, הכרטיס מסך שלי הוא 4870 512MB (אבל בעתיד אני משדרג אותו ל סידרת ה ATI 5XXX ככה ש 24 יהיה מנוצל. מצאתי משהו שנראה לי ורציתי את תגובתכם בהקדם האפשרי , רציתי לדעת גם מה ההבדל שהמחיר כל כך מזערי בן השניים. המסך הראשון: ASUS LCD 24" MK241H 2ms WIDE HDMI FULL HD₪ 1463 המסך השני: ASUS LCD 24" VW246H 2ms DVI FULL HD HDMI WIDE₪ 1435 תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום אנשים , אני אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה למסך מחשב לקנייה בארץ. אני מעוניין במסך קעור בין הגדלים 27 - 34 אינצ שתומך בFREE SYNC וברזולוציה גבוהה מFHD, התקציב הוא 2600-3000 בתקווה להוציא כמה שפחות. תודה מראש, עופר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לצערי אני קצר בזמנים לכן לפני שאני נכנס לכל הקריאה של סוגי המסכים ומאמרים שונים (אני אעשה זאת בסופ"ש) אני רוצה לבקש ממכם המלצה למסך שיתמוך ברזולוציה של full hd 1920x1080 התקציב הוא עד 1000 ש"ח. עכשיו השימוש במסך הוא לדברים רגילים כמו צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, אבל שיריץ משחקים (FPS) בצורה נורמאלית. תודה רבה לעוזרים, והמשך יום נעים.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אחרי זמן רב החלטתי להחליף סופסוף את המסך העתיק שלי, כאשר אלו הצרכים שנכנסים למשוואה (השימוש במחשב הוא לעבודה משרדית ועריכה גרפית, וקצת לצפייה בסרטים): פאנל IPS 23-24 אינץ' 16:10 מחיר זול (לא לעבור את ה-1400, עדיף גם לא את ה-1200) עדיף שיהיה גם DP וגם HDMI, אבל אם אין חיה כזו במחיר כזה אפשר לוותר על HDMI.... המסך היחיד שעונה על אלו שמצאתי זה Dell U2412M, מה שמרתיע אותי זה הריספונס טיים היחסית ארוך (יחסית לשאר השוק) - 8ms, וביחס לזה רציתי לשאול: האם יש לזה משמעות בפועל? ניתן בכלל לראות הבדל בין 8 ל-5 מילישנית זמן תגובה? האם יש למישהו המלצות על אפשרות אלטרנטיבית? תודה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן כמו שהכותרת אומרת,אני צריך המלצה למסך עם פאנל IPS, אפשרי כל החברות חוץ מדל. התקציב עומד על 2000 פלוס מינוס.אפשר לחרוג. גודל - בין 20 ל-22 אינץ'. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל של לפחות 19 אינץ' המסך מיועד למשחקים ,ההיתי שמח אם מישהו יכול לתת לי המלצה תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך LCD עם פאנל כמו שיש לDEEL 2007/* S-IPS * עם אותו הפאנל מה אתם מציעים עם המסך האחר יהיה אפילו יותר יקר ואיכותי מה DELL והתמונה שהוא מציג יותר טובה המחיר יכול לתגמש עריכה : לא חייב את אותו נפאל מאני רוצה אות איכות תמונה כמו שיש לDELL המסך ישמש לצפיית סרטים קצת אופיס ולגלישה בנ'ט עד 3 אלף ש'ח עם חריגה קטנה ;D
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
חשבתי על ה DELL 1907FP מחיר : 1590 ש"ח מה דעתכם עליו? ???
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצליח להחליט, אשמח לעזרה: LG 1752T Viewsonic VA712 או לעלות קצת... LG 1770HQ Samsung 731BF קראתי ש שהאוברדרייב ב ViewSonic יותר טוב... האם חשוב לרדת מתחת ל 8MS? אני מודה, מודה, מודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD '17 בעד 1,200 ש"ח. המסך ישמש בעיקר ליישומי ווינדוס, אך גם למשחקים. כרגע המסכים שחשבתי עליהם הם: ? 1. LG L1752T - עולה 1,000 ש"ח ב-KSP אבל אני די נרתע ממדיניות החלפת המסכים שלהם עקב פיקסלים שרופים (מעל 10!). 2. NEC AccuSync 73V - שאני יכול להשיג סביב 900 ש"ח - אבל מישהו מכיר את הדגם הזה? מה האיכות שלו? 3. Samsung Syncmaster 730B - ששמעתי עליו הרבה דברים טובים ב-1,100 ש"ח. אז מי מביניהם עדיף, או שעדיף מסך אחר לגמרי?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכם, אני בכלל מפורום צילום בתפוז, אך הפנו אותי אליכם על מנת שתצליצו לי על מסך LCD 19. השימושים העיקריים בו יהיו עיבוד תמונה, אינטרנט, טלויזיה מהאינטרנט, וקצת סרטים(אני לא מתכוונת לראות עליו סרטים באורך מלא, אבל כן מידי פעם לערוך סרטים ביתיים). בינתיים המליצו לי על ה VP930 של VIEWSONIC, ועל הסמסונגים 930B ו-971P. התקציב הוא עד 400$ במחירי ארה"ב שכן אני כרגע בשליחות ויביאו לי משם. המון תודה, יעל.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, התוכלו להמליץ לי על מסך LCD הנותן את התמורה האופטימלית למחיר? התכונות שחשובות לי (לפי סדר הופעתן): אמינות (+תקופת אחריות סבירה), זווית צפיה, איכות צבע, מהירות, חיבור DVI. בתודה, ilil
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם אנא המליצו לי על מסך LCD לפי הדרישות הבאות : 1. טוב למשחקים 2. שיהיה בצבע שחור בלבד 3. עד 1400 ש"ח 4. 19 אינץ' בלבד 5. בעל נתונים טובים ניב
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-