מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
כך שישארו פסים שחורים מהצדדים . ויתקבל יחס של מסך רגיל ? אם כן איך עושים את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כשקונים מסך משומש, איזה בדיקות אפשר לעשות כדי לוודא שהוא תקין ? ( חוץ מלחבר למחשב ולוודא שעובד...) בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין שני הדגמים האלו ומה עדיף לקנות למחשב שמיועד למשחקים (כבדים), צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מסכים: Samsung 2253BW או AOC 2219P2 - מסך חדש עם pivot , אגב מישהו מכיר את החברה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
לצערי לא ארכוש אבל מצאתי מחיר משוגע על מסך LG רחב 21:9 בגודל 34" באתר MASSDROP המוכר MassDrop LG 34" מדובר על 660$ ועוד 70$ משלוח = 730$ ועוד 33% מיסים הגענו ל 970.9$ שזה בערך 3800ש"ח.. בזאפ הוא נמכר ב7290! כמעט 50% פחות. תהנו
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר ביקש ממני המלצה למסך לעבודה וסרטים עם הדרישות כמו בכותרת. האמת שאין לי ממש מושג, בעזרתכם אני מקווה שאוכל לעזור לו :ylsuper: אז תודה רבה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
קניתי מסך אסוס MG248Q ואין אפשרות ל144 ארץ למה? מחובר לכרטיס מסך דרל hdmi
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעייה עם המסך הזה, אותו קניתי לפני 4 ימים: בחלק האחורי של המסך יש רגלית עם מעין ציר שמאפשר את הטיית המסך (מ"שוכב" ל"עומד"). במסך שלי, בציר הזה היה מין סדק מכוסה במדבקה שקופה. נראה לי שהפלסטיק היה שבור שם כבר כשקבלתי את המסך (וסומן כנראה במדבקה), וגם גורם לקושי מסויים בהטיית המסך בציר זה - אבל לפני שאני חוזר אתו לחנות, אני רוצה להיות בטוח שזה לא כך בכל המסכים מאותו דגם. האם מישהו מהבעלים הגאים של 1970 מוכן לומר לי אם אצלם יש סדק דומה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך ישן SAMSUNG SYNCMASTER B2230 ואני לא ממש מרוצה ממנואני רוצה לקנות מסך מחשב 24 אינץ'תקציב : 1200 ש"חכרטיס מסך : Radeon R9 280Xשימושים : גיימינג קל ( LOL בעיקר וכמעט היחיד , אולי אולי בעתיד CSGO אבל לא לקחת החלטה לפי CSGO ) , יוטיוב וממש מעט סרטים.מתלבט בין AOC - http://ksp.co.il/?uin=30078 DELL - http://ksp.co.il/?uin=22773AOC פאנל פחות איכותי אבל 144HZ עם FREESYNF ו1MSDELL פאנל IPS איכותי אך ללא 144HZ/1MS/FREESYNCמה עדיך ? או שיש אופציות אחרות טובות יותר
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי בעצתכם ומקריאה מרובה כאן בפורום מסך 2407WFP . מה אני צריך לדרוש ? איזה פנאל ? איזה גירסא ? וכו' ? אני רוצה לשלוח להם מייל שמרכז את כל הבקשות שלי ( אני מקווה שלא מאוחר מידי ) מנו
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
תקציבכם: 1500 חריגה: 2000 מה השימושים שלכם?: גיימינג וסרטים מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות?: Sapphire AMD Radeon HD 7850 OC 2GB GDDR5 גודל מסך רצוי:24'' מחו"ל או מהארץ? מהארץ. הערות: אני רוצה את המסך הכי טוב שאפשר להביא בסכום הזה, ואם אפשר לפרט לי מה מיוחד בו, תודה.
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך של chimei T39D '20 וקיבלתי איתו קבל של HDMI - חיבור רגיל, וגם חיבור DVI-D שאמור לשפר את האיכות. עד עכשיו השתמשתי ב DVI אבל שמתי לב שאי אפשר לעלות הרצים דבר שקצת הפריע לי, עכשיו אני לא יודע אם יש הפרש כזה גדול באיכות ב DVI או HDMI אז יש לי כמה שאלות בקשר לזה -מה ההבדל בין HDMI ל DVI ? -למי זה באמת משנה ? רזולוציות גבוהות\נמוכות ? -אם אני מריץ את המסך על הרצים גבוהים נגיד 100 במקום 60 זה פוגע באורך חיים שלו ? -יש הבדל בין צריכת החשמל ובאורך החיים של המסך אם אני משתמש ב HDMI\DVI ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכם, נראה לי שכמעט השתכנעתי לקנות את מסך הדל שאתם ממליצים עליו בחום והיתרונות הבולטים בו. בעיקרון יש לי אפשרות לקבל את הסמסונג P2250 במחיר ממש טוב, אבל לפי מה שהבנתי לא צריך לחשוב על זה בכלל. בדקתי באינטרנט וראיתי שאין הרבה חנויות שמוכרים אותו, השאלה איפה אתם קונים אותו בכל זאת כמו שמפרסמים בפורום ? לגבי האחריות זה לא משהו שצריך להדאיג אותי ואולי כדאי להתפשר על הסמסונג ולהיות בטוח ? כרגע יש לי את ה-730B של סמסונג, ישן אבל טוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני צריך מסך בתקציב בסביבות 1000 ש"ח ככה.. 1300 זה הגג אני יושב במרחק של איזה חצי מטר - מטר ממנו.. אז 20" ככה יספיק אני חושב.. אני לא משחק הרבה במשחקים וכאלה וגם לא רואה הרבה סרטים.. רוב השימוש שלי זה אינטרנט ומסנג'ר ושטויות כאלה.. אין לי מושג אם כדאי מסך רגיל או רחב.. תגידו אתם :]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מסך חדש שקניתי מסוג סמסונג t240 מאד הייתי רוצה לתלות אותו על הקיר בחדש העבודה שלי להבנתי מכיוון שאין לו תקן vesa אין אפשרות לאחר חפירה באינטרנט ראיתי שיש בחו"ל כל מיני פתרונות רציתי לקבל עצה האם יש בארץ איזה שהוא פתרון יצירתי שאיתו אני יכול לתלות את המסך על הקיר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי יש לי שתי מסכים 1 dellu13h ואחד samsung שניהם בגדלים של 27 אינץ כול אחד. ה דל מחובר כ dvi והשאלה שלי איך אני מחבר גם את הסמסונג כי יש לי רק dvi 1 בכרטיס מסך.כמו כן יש לי hdmi אבל ניסיתי וזה לא עבד,אשמח להמלצות לעזרה. תודה מראש :party0023:
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האלן, אני מחפש לשדרג הגודל של המסך שלי מה ה-23 שיש לי היום לאזור ה 27 אני חושב שזה יהיה נהדר, בכל העניין של רזולוציה זה קצת פחות משנה עם זה יהיה 1440 או 1080P עיקר החשיבות זה לבן.... או לכל הפחות צבע אלומיניום מתכת מבריק שכזה התחלתי כבר להחליף הכול ללבן מאז שיש לי את ה R4 לבן ככה שנשאר עכשיו רק מסך ומקלדת (בעיה אחרת) בכל אופן מה שבעיקר מעניין אותי זה שיהיה לבן ולכן חשבתי על מסך קוראני מאיבי YAMAKASI CATLEAP למשהו יש דעה על המסכים של החברה הזו?צפוי מכס מעם? חשבתי גם על אפשרות לרכוש 2 מסכי 22-24 שראיתי שאפשר להשיג בארץ אבל אני חושב שזה לא יהיה הכי נוח מה דעתכם?ובכלל המלצה על מסך אחר תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב עד 1000 ש"ח פאנל IPS, איך זה נראה לכם U2412M : https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801365
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב-2 מסכים ב Dual view, כאשר נכון לעכשיו יש לי מסך LCD של Samsung SyncMaster 932B שקניתי לפני כשנה, ועוד מסך די ישן גם של סמסונג, Samsung SyncMaster 793DF CRT. עכשיו, אני רוצה לקנות עוד מסך LCD במקום ה CRT, ואני מתלבט בכמה מובנים: קודם כל, במחירים היום בשוק זה נראה כאילו רצוי לקנות מסך 22 אינץ' ולא 19. ומכיוון שיש לי פה כבר מסך 19 אינץ' נראה לי יהיה מוזר לעבוד עם שני מסכים אחד ליד השני שאחד מהם 19 והשני 22, לא? ועוד שאלה, במידה ואחליט כן לקנות עוד אחד 19, האם נהוג לקנות בד"כ מסך מאותו דגם? או מספיק מאותו צבע?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נהרס לי המסך CRT 19 אינץ שנקנה לפני שש שנים, אז אני חושב שהגיע הזמן לקנות מסך חדש. תקציב עד שלוש וחצי אלף שקלים. המסך ישמש למשחקים צפייה בסרטים. איזה גודל כדאי לקנות? ואיזה סוג פאנל? פרטו נמקו והסבירו למה אם אפשר גם קישור. תודה לעוזר.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום. נכון להיום אני עובד עם מסך crt hp p1130 21 inch. רוב היום אני עובד על מסמכים או תכנות (eclipse/ visual) ובגלל התכנות החלטתי לעבור למסך רחב. בנוסף יש לי טלוזיה 37 hdready 1360*768 שמחוברת למחשב בשביל הסרטים... נכון להיום אני עובד על רזולוציה של 1024*768, במסך ה crt. אני יודע שמסכי LCD עובדים בצורה הטובה ביותר ברזולוציה הטבעית שלהם. אבל בשבילי 1920*1080 זה קטן מדי. (בנוסף אני לא רוצה שכל האייקונים בדסקטופ יחליפו מקום כל פעם שאני מעביר תמונה לטלווזיה וחזרה) והשאלה שלי היא איך המסך dell u2311h מתמודד עם רזולוציות 1360*768 או 1280*768. האם התמונה נראית חדה\כמעט חדה כמו ברזלוציה הטבעית שלו? או שהיא נראת מפוקסלת כמו רוב מסכי ה lcd ששמים אותם לא ברזולוציה הטבעית שלהם ? תוד…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, חזרתי לאתר אחרי די הרבה זמן, ואני צריך המלצה למסך! השימושים- PS3!! אינטרנט!! סרטים!! דברים חשובים- כניסת HDMI תמיכת בFULL HD הגבלה-פחות או יותר 6000 שקלים תיבין ותקילין! עניין הטלויזיה לא משחק פה כמעט, כי המכשיר נועד בעיקר להוות מענה למאיץ גרפי המטורף של הפלייסטישן, אבל אפשר לתת אופציות של מכשירים שהם גם טלויזיות. תודה מראש לכל העונים, העוזרים, והכותבים!
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
ולא סתם, אלא בגודל 55 אינצ' ..... https://www.tgspot.co.il/alienware-new-55-inch-gaming-panel-have-oled-panel/amp/ למי שיכול להרשות לעצמו, כמובן. ויש יותר צנועים, אבל ללא ייחוד של ממש....
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שינוי בנושא הדיון: החלטתי ללכת על מסך בגודל 27. נשארתי עם שתי אפשרויות: 2713HM וVP2770. קודם כל, האם הVP2770 משווק בארץ בכלל? לא ראיתי בחנויות ה"מובילות". האם למישהו יש ניסיון עם ה2770? לפי הדיווחים באינטרנט, אמנם לא כמו ה2713 הנהדר עם בעיות איכות, הוא גם סובל מבקלייט בלידינג. אשמח לתגובות, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות. ראיתי באתר של p1000 להלן הקישור: http://www.p1000.co.il/P1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=LCD_Monitors_UpTo_19&AuctionId=4939727 מסך samsung 932b plus לאור הביקורת הטובה שראיתי באתר על ה 932b רציתי לדעת אם זה אותו המסך (האם הplus הוא לא חתול בשק), והאם בכלל כדאי או רצוי להזמין מסך מאתר כזה ? או לחילופין ללכת על ה931b שמחירו די דומה וביצועיו (כפי שהבנתי) די דומים גם כן ? תודות ויום נעים
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-