עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אורח
    Started by אורח,

למטרת משחקים סרטים ואינטרנט, תודה!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  2. Started by zabal12,

שלום , אני מחפש לקנות לאמא שלי מסך שייתחבר למחשב נייד שלה חיבור HDMI . אין צורך במסך משוכלל ויקר . מה שכן חשוב שיהיה לא אפשריות כוונון של גובה וזווית . יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Moon-Mage,

אני מחפש מסך גיימינג שעובד ב144 הרץ(כרטיס מסך נוידיה אבל אני לא מתכוון לשלם עוד 200+ שקל על g-sync). השאיפה הוא 24 אינץ כמה שיותר זול אבל שיהיה איכותי. אשמח להמלצות בארץ.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Eliya Melamed,

התקציב שלי הוא 600 שקל עם חריגה של 50 מקסימום. השימוש העיקרי בו יהיה למשחקים, ואם אפשר שהמסך יהיה מtms או מksp. תודה מראש @--- The King --- ישלך המלצה בשבילי?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. היי, ברשותי סמסונג 24 אינץ (BX2450) שמחובר DVI לQUADRO 2000 (כרטיס מסך של PNY בעל חיבורים DVI X 1 , DP X 2). אני מעוניין להוסיף עוד מסך 24 אינץ ולכן כמה שאלות: א. איזה מסך יהיה המתאים ביותר בתקציב של 1500 ~ ב. האם הבעיה הידועה בDELL U2412 של בריחת אור תפריע לי בשימושי גרפיקה כבדים? (אני מאמין שכן...) ג. האם יש עוד מסכים עם חיבור DP? ד. האם אני חייב לחבר DP, מכיוון שאילו החיבורים שנותרו בכרטיס מסך או שאפשר אחרת? ה. האם בכלל כדאי לי לרכוש את אותו הדגם/חברה (samsung bx2450) על מנת לעבוד על צבעים דומים? אודה לכם אם תעזרו לי בבעיה, אדם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בראשתי מסך EIZO S2431W לשם נוחות בתלת דרוש מסך 24 אינץ איכותי משלים, כדי להריץ בו חולונות ותפריטי משנה ע"מ להגדיל את שטח העבודה. רצוי מסך עם פאנל איכותי IPS ושיהיה טוב להצגת וידאו וסרטים, שיהיה הכי זול שאפשר למצוא ביחס עלות למחיר גבוה מאוד. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by erezs,

היי אני מעוניין לקנות מסך 22-24 אינץ' בתקציב של עד 1500 שקל. אני בעיקר רואה סרטי HD וסדרות באיכות HD וגולש באינטרנט ומידי פעם משחקים אבל לעיתים רחוקות. האם זה תקציב הגיוני או בכלל לא? תודה!

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  8. היי, מחפש המלצה למסך מחשב 24 אינץ׳. השימוש יהיה בעיקר צפייה בסרטים כתיבת קוד. תקציב בסביבות ה800 שח, הכיוון שלי היה כמו שרשום בכותרת Dell s2415h Dell p2417h ראיתי את ההבדלים ביניהם מבלינת המפרט, יותר מזה לא כל כך מצאתי. עד עכשיו השתמשתי במסך מט ולכן אין לי מושג לגבי האיכות של מסכי glossy.

9. Started by bnk,

מחפש מסך 24" (ולא 27!) לעבודה רגילה (web, office etc) וכן למשחקים. הצבעים של הu2412 פחות טובים מה u2713. כמוכן ה AGC שלו חזק מאד (מפריע בעבודה עם מסמכים). ל u2413 יש wide gamut שזה לא כ"כ טוב לשימושים רגילים. תקציב עד אזור ה 2500 ש"ח. עדיפות למסך לא מבריק. המלצות?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  10. היי, אשמח לקבל המלצה למסך איכותי לגרפיקה בגודל 24 אינץ' בקשר לתקציב, אין לי כ"כ מושג מה הולך בשוק כרגע בתחום הזה, אז אני אגדיר 2000 ש"ח כמובן שאם אפשר להשיג את מה שאני רוצה בפחות- אז זה יהיה עדיף. כיום יש לי מסך 19 של EIZO, לא רחב, דגם דיי ישן (נקנה לפני 5 שנים בערך) ואני רוצה לצרף אליו מסך נוסף. מה שכן, עדיין לא מצאתי שום מסך אחר שהשתווה לו בצבעים מאוד חשוב לי שהצבעים יהיו כמה שיותר מדוייקים ואמיתיים ושלא הכל יראה "מבריק" כמו בכל המסכים החדשים שאני רואה היום. שהצבעים יהיו כמה שיותר קרובים למציאות. המסך לא מיועד לסרטים או משחקים. כמובן שיהיה נחמד אם הוא יציג גם את זה בצורה טובה. יש לי כרטיס מסך שתומך בHDMI. אשמח לשמוע המלצות לדגמים איכותיים. כרגע אני שוקל לצרף עוד מסך של …

11. המלצה למסך בעיקר לסרטים ומשחקים לחיבור XBOX חשבתי על זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2453V

12. Started by naoriko,

בין http://ksp.co.il/?uin=13766 לבין http://ksp.co.il/?uin=16349 לא אכפת לי העיצוב חשוב לי נתונים בלבד תכלס **ביצועים** מי שמכיר שייתן המלצות אני מאוד אודה לכם תודה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Armageddon26,

היי, אשמח להמלצה על מסך 24"-27" לצורך סרטים וקצת גיימינג. תקציב 1500-2000 (גמיש גם מעבר אם כדאי). האם רזולוציה של 1080 תספיק? או שיש טעם להשקיע ב1440? תודה למגיבים!

14. אהלן, אשמח לקבל המלצות למסך מחשב למטרות עבודה רגילה וגיימינג. לא החלטתי אם אני מעדיף 24 או 27, אשמח לשמוע את דעתכם בהתחשב בנתונים. תקציב עד 1000 אפשר לחרוג מעט אם הכרחי. כרטיס מסך 1060 6GB אם משנה. אין בעיה להזמין מחול. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Hanan Sabo,

שלום, אני מחפש לקנות מסך בערך בגודל 24 אינצ'. היעוד העיקרי שלו תיכנות. לאחר שיטוט פה בפורום הבנתי כי כנראה ה dell u2412m יתאים לי. אמנם רוב ההמלצות היו לעניין משחקים וסרטים ולכן רציתי להיות בטוח שזה מצוין גם לקריאה. ראיתי גם כי יש דגם חדש u2415 שעולה (ב KSP שלוש מאות שמונים שקל יותר). יש סיבה להשקיע? מלבד יציאות HDMI ו USB 3 לא ראיתי איזה הבדל. יש עניין ב"דגם חדש" על פני דגם בן 3? שאלה נוספת, המסך מיועד להתחבר למחשב הנייד שלי (lenovo ideapad u430p. i5-4210 8GB RAM Intel HD 4400, hdmi-out) יש סיבה שזה לא יעבוד ?(אני יודע של u2412m אין HDMI אבל הבנתי שכל מתאם פשוט יטפל בזה) כרטיס מסך חלש מידי? יכול להיות שבכלל שני הדגמים האלה הם יותר מידי בשבילי? אני אמנם לא מחפש דווקא הכי…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. יש לי כרגע 2007WFP שאני אוהב מאד אבל יש לי גירוד ל ''24. קשה לי להעריך את תג המחיר, היתי רוצה שיתן יחס עלות תועלת דומה לזה שנתן לי ה 2007WFP. אני בעיקר עובד עליו, רואה סרטים ומשחק מדי פעם. כמו כן - האם כרטיס המסך שלי מספיק חזק או שבכלל אין קשר בין הדברים? (המפרט שלי בפרופיל...) תודה!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by gman_il,

בעקרון עד לא מזמן רציתי לקנות את ה- LG L227WTG. עכשיו החלטתי שאני רוצה לעבור ל-24. במידה ויש דגם מקביל למסך הנ"ל אשמח לדעת. בעקרון אשמח למסך עם GLOSS אבל זה לא חובה. תודה.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  18. היי, אני מתכנן לקנות מסך חדש שישמש אותי לעבודה מרובה מול טקסט. חשבתי ללכת על Dell U2312HM (בגלל ההמלצה בפורום מפרטים), אבל נשאר לי עודף בתקציב אז התחלתי להתמקד במסכי 24''. בגדול, המטרה העיקרית היא כאמור עבודה ממושכת מול טקסט, אז מה שחשוב לי זה: ארגונומיה- בעיקר אפשרות לשנות את גובה המסך וזוויתו- פורטרט כנראה לא יהיה שימושי לי. שלא יגרום לעייפות בעיניים- ממה שהבנתי ממדריכים באתר, בעבודה מול רקע קבוע פאנלי IPS מצטיינים בזה. פחות אכפת לי מרכזות USB ומקוראי כרטיסים. כרגע השדרוג הברור, Dell U2412M נראה לי אופציה טובה. יש הצעות יותר משתלמות אחרות? (אני לא רוצה לחזור ל-23'') תודה! עריכה: ראיתי שהרזולוציה הטבעית של הדל היא ב-60Hz. יכול להיות שאני מדבר שטויות (אנ…

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  19. Started by guybz72,

מבקש המלצה למסך שמשמש בעיקר למשחקים ( 80% מהזמן flight simulator x ו 20% משחקים אחרים) חשוב לי נושא הצבעים והרזולוציה. תודה מראש

20. היי, מחפש מסך בגדלים בין 24-27 לעריכת תמונות, גיימינג ותכנות עד 3000 ש"ח (עדיף פחות). מאוד חשוב לי דיוק צבעים ואחידות, לפחות שתי יציאות hdmi או display port( לא חשוב איזה, אפשר גם אחד ואחד) ואם אפשר שיהיה סביר מבחינת מהירות תגובה בשביל גיימינג. בנתיים מה שמצאתי זה את Dell U2720q, הוא נראה דיי טוב בסהכ אבל נראה שרק חנויות איזוטריות מוכרות אותו בארץ וזה קצת מדאיג אותי. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by geezer,

שלום, מבקש המלצה למסך 24" הסיפור הוא כזה: ירשתי מחשב חזק מזה שהיה תחת ידי ואני מגשים חלום ילדות וחוזר בגדול כגיימר (טוב, גודל זה עניין יחסי כפי שאתם יודעים..) מכיון שאני בדיליי של כמה שנים במשחקים אני נהנה כרגע מכותרים מלפני כמה שנים כמו modern warfare 2 אבל שיחקתי גם tomb raider הלפני אחרון (2014?). כך שבינתיים החומרה שלי בסדר. המשחקים שעל הכוונת הם tomb raider, שוטרים למינהם כמו MW וכד'. למשחקי witcher למיניהם כבר אין לי סבלנות. הזדקנתי. [ילדים - שחקו כל עוד יש לכם את זה. דברים משתנים בגוף ובמוח ] אני מניח שארצה לשדרג כרטיס מסך בעוד כשנה ואז אלך על הדור החדש (1060/1070). מאחר ואני כבר אב לילדים אני מצליח לגנוב שעתיים משחק מדי פע…

22. Started by BeBest,

שלום, בעיקרון אני מחפש המלצה למסך 24" בתקציב של עד 1800 ש"ח (ורצוי אף פחות). קראתי כאן הרבה נושאים על מסכי 24" ויצאתי יותר מבולבל מאשר לפני בכל מקרה הנה כמה מסכים שנראים לי בנתיים: LG W2486L (האם באמת שווה להשקיע משהו כמו 300-400 שקל על מסכי LED - בהשוואה למסכים אחרים בלי LED) Samsung 2433BW Samsung 2443BW (מה ההבדל בינו לבין הקודם?) אני אשמח אם תוכלו לפרט למה אתם ממליצים דווקא על מסך מסויים. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by gggil,

אני צריך המלצה למסך מחשב 24 אינץ' אם אפשר FULL HD. אם יש מסך שיכול לשמש גם כטלויזיה(כלומר עם כל החיבורים הנחוצים) זה יהיה מצויין. לסרטים ולשימוש במחשב. תודה רבה, גיל

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by benbmx666,

שלום! ברשותי מסך של חברת סמסונג מדגם 2253BW מזה כבר שנתיים לערך, ולאחרונה החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג. הייתי רוצה מסך גדול יותר ואיכותי יותר. לאחר חיפוש ברשת ואתמול חיפוש פה בפורום יצאתי קצת מבולבל בנוגע לכמה וכמה מאפיינים שמוצעים במסכים שונים והייתי שמח אם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר בבלאגן ובכך לעזור לי להחליט מה אני מחפש ואולי אפילו לייעץ לי. קצת רקע על השימוש שלי: הרבה אינטרנט, הרבה סרטים (איו לי טלוויזיה בכלל) ומשחקים פה ושם כשיש לי תקופות פחות לחוצות בעבודה. קצת שאלות: 1) מחיפוש קצר בפורום נראה שיש אנשים שטוענים שמסכי מחשב עם תאורת LED לא יותר איכותיים ממסכי LCD ושהתועלת של תאורת ה LED לא מהווה פאקטור בבחירת מסך מחשב בטענה שהתמונה תהיה יותר איכותית? 2) אחד …

• 42 תגובות
    • 6.4k צפיות
  25. אהלן, אז לאחר שהVP930 שימש אותי נאמנה 5 שנים אני מתקדם הלאה ומחפש המלצה למסך 24" לשימוש כולל - סרטים, משחקים אבל בעיקר קריאת טקסט (דפי אינטרנט וכו..) התקציב הוא כ2200 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 200 ש"ח.. מחיפוש בפורום אני רואה שהרוב ממליצים על הDell U2410. הדבר היחידי שמטריד אותי במסך הזה הוא שהוא כבר בן למעלה משנה ובעולם הטכנלוגי של היום זה אמור להיחשב כמוצר די ישן.. ולא בא לי להוציא 2300 על מסך "ישן".. ראיתי בזאפ שיש גם כמה "חידושים" למסך.. REV A05 וREV A01.. האם יש עוד? חדשים יותר שעלי להתעקש בעת הקנייה? אז האם יש עוד מסכים מומלצים לשימוש ובתקציב הזה? או שהדל עדיין שולט? תודה מראש לכל העוזרים..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים