עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by adiaphoto,

שלום יש לי אפשרות לקנות מוצרים של hp במחירי עלות אני מחפש 2 מסכים שיעבדו טוב ביחד(DUAL) למטרת-גרפיקה(פוטושופ,לייטרום,פריימיר) ומשחקים על איזה דגמים אתם ממליצים? תודה(:

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  2. Started by ShowstoppeR,

הגיע הזמן להחליף את המסך CRT הישן, למרות שאני מאוד מרוצה ממנו, הוא תופס יותר מידי מקום אני מבקש המלצה למסך LCD 19" בדגש על משחקים עד 1200ש"ח. רצוי מאוד יחס 4:3 ולא רחב איך ה LG L1972HR, ראיתי אנשים ממליצים עליו פה ושם אבל לא מצאתי ביקורות מקיפות עליו ברשת

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by arik100,

שלום קיים ברשותי המסך הנ"ל המסך הינו בשימוש כ-5 שנים לפני מספר ימים באמצע שימוש שוטף פתאום הוא הבהב ונכבה , מה בדיוק קרה? האם הנורה נשרפה? האם יש משהו שאפשר לעשות עם המסך הזה? או שישר לפח? תודה מראש נ.ב. יש לציין שהמסך מזוהה ע"י המחשב

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  4. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. אני מקווה שזה הפורום הנכון. ברשותי מחשב עם מסך AOC בגודל רגיל (אני לא בטוח לגבי המונח הנכון, אבל אני חושב שהכוונה היא ל- 4:3). יש לי קבצי סרטים במחשב, שהתמונה המוצגת בהם היא רחבה (16:9, יש שני פסים שחורים למעלה ולמטה). לי אישית אין בעיה עם הפסים, אבל אין ספק שחלק מהתמונה חסר בגלל הבעיה הזאת (גם אם מדובר במספר מילימטרים, זה עדיין הורס את ההנאה בצפיה). אני די בטוח, שאילו היה לי מסך רחב, הבעיה לא היתה קיימת (ותקנו אותי אם אני טועה). האם אפשר לעשות משהו, כדי שאראה את התמונה המלאה, למרות שהמסך שלי אינו רחב? שינוי הרזולוציה לא עזר לי.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Pandiani,

לפני כמה ימים, פתאום הופיע על המסך פס/קו כחול כזה לאורך המסך... ניסיתי לעדכן דרייבר - לא עזר. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום! כצלם מקצועי שחשוב לו לראות את הצבעים של התמונות על מסך המחשב באופן כמה שיותר אמיתי. אני ממש לא מרגיש בטוח עם מסך ה oled של i mac הכוונה שלי זה שפתאום רואים טוב מדי. זה כאילו המסך מתקן את החשיפה בתמונה מחזק את הצבעים ועל ידי זה התמונה לא מכויילת. האם זה ייתכן ? והאם יש דרך להוציא מהמסך תוצאות יותר מכויילות? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by Midas,

יום טוב לכולם, יש לי מסך Viewsonic VX922 "19 כבר מספר שנים ואינני מרוצה ממנו כיוון שהוא גורם לי למתח וכאב בעיניים, לכן לא נוח להשתמש בו לאורך זמן. הצבע הלבן בו (למשל הלבן של הדפדפן) יותר מידי בוהק. חשבתי לרכוש מסך "17, ואודה לכם אם תציעו מסך העומד בפרמטרים הבאים: מבחינת הנוחות לעיניים- חשוב שהמסך לא יהיה זוהר מידי, כזה שלא יגרום לאי- נוחות בעיניים ויאפשר קריאה ועבודה בו לאורך שעות. חשוב גם שהמסך יתאים למשחקי מחשב. שיהיה בעל יכולת כיוונון (מבחינה גובה וכו'). אני מעוניין במסך "17 כיוון שעבורי יהיה יותר קל להתמצאות בו עם פחות מאמץ עבור העיניים. אני לא מעוניין לרכוש מסכים בגודל של יותר מ 19".

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by NeoTrix,

שלום חברים, הגיע הזמן שסוף סוף אתחדש במסך חדש, כי כבר נמאס לי מהמסך 17 אינץ' שאני חי איתו לפחות כבר 6 שנים חח. אני מחפש לקנות מסך LCD, שהרזולוציה שלו היא מינ' 1680x1050, עדיפות ל 1920x1080. אבל קודם אשאל: מה ההבדל בין הרזולוציות? זאת אומרת, אני יודע מה זו רוזולציה ואיך היא עובדת. אבל רשום על מסכים של 1680x1050 שהם מציגים במלואם סרטים של 1080p וכמובן גם הרזולוציה הגבוהה יותר. אז מה הקאצ'? דבר נוסף שהכי חשוב לי להזכיר זה שאמצעי התשלום היחידי שלי הינו באמצעות חשבון PayPal בלבד. יש לי בו כסף, הוא לא מחובר לאף כרטיס אשראי או משהו כי אין לי. סה"כ הכסף שיש לי בחשבון הוא: 285$ ואני בטוח שניתן למצוא מסך טוב תחת התקציב הזה. העניין גם שיש את כל הקטע של המשלוח וכו'. בקיצו…

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  9. חסרים לי בדיוק כמה אלפי דולרות ירוקות בשביל צעצוע חדש. מי מלווה לי ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Art Tatum,

עד לפני כמה שבועות היו לי שני מסכים 22" בבית. אחותי הגדולה היתה צריכה מסך וכדי לעזור לה מכרתי לי את אחד המסכים במחיר משומש. שבוע שעבר אימא שלי מתקשרת ואומרת לי שהמסך הישן שלה נשרף. ביום שישי על הבוקר איך שיש לי זמן רצתי לקנות מסך חדש כדי שאוכל להביא לה את הישן. מכיוון שמיהרתי לא עשיתי בדיקה באינטרנט ושום דבר לא היה מתוכנן. בדרך לאיבורי מחשבים החלטתי לקנות 24", ואם כבר לקחת אז נשקיע קצת בDELL. לקחתי אותו הביתה והבאתי לאימא שלי את הישן. עד כאן הכל בסדר, כולם קיבלו את מה שרצו. היום אני סוף סוף מוצא זמן לבדוק את המסך. דבר ראשון אני מבחין באיזורים וורודים משהו על המסך. ואז בדקתי בעזרת רקעים מתאימים מהאינטרנט פיקסלים שרופים ועוד כל מיני. מצאתי בעיה רצינית עם DITHERING ולפחות 3 …

• 38 תגובות
    • 7.6k צפיות
  11. Started by ISR Soldier,

שלום, יש לי מסך "17 HP 1740 הוא נדלק ונכבה ללא הפסקה (רואים תמונה למשך חצי שניה), ללא קשר למע' הפעלה (גם באתחול/ביוס). נורת הביקורת שלו גם נדלקת ונכבת. חיברתי אותו לספק חיצוני אחר וזה לא עזר. פירקתי אותו לראות אם יש קבל פגום ולא ראיתי משהו מיוחד, יש למישהו רעיונות לפני שאני זורק :'(

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום רב. אני צריך את עזרתכם בבקשה בבחירת מסך ברזולוצית FHD למטרה של גיימינג וצפיה בסרטים. התקציב הוא כ1000 שקלים פחות או יותר, אבל אם חריגה קלה מחייבת את זה ושווה את ההפרש, אז בכיף. יש צורך במסך בגודל 24" או 23.6" (עדיפות לכמה שיותר גדול), וחייבת להיות אופציה של תלייה על הקיר (VESA). תודה מסכים שחשבתי עליהם בזאפ: Viewsonic VX2433WM Asus VH242H LG W2443T Samsung B2430L על איזה מסך אתם ממליצים? (לא חייב מהרשימה שנתתי).

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by Woland,

יש מבצע של בנק מסוים שנותן את המסך הזה כמתנה , מה דעתכם על המסך הזה כמסך לתיכנות/משחקים? תודה

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  14. Started by neshro,

שלום לכולם, כבר הייתי עם האצבע על כפתור הרכישה של המסך LG W2486L LED אך ביקורות שונות שקראתי עליו קצת הורידו אותי מהרכישה. שמעתי טענות בקשר לפאנל, צבעים "מתים" וכדומה. האם הדבר נכון? האם המסך לא שווה את מחירו ובאמת עדיף להשקיע אלף ש"ח יותר למסך 24 אינץ'? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. קניתי לא מזמן מחשב חזק משהו טוב בעזרת העזרה המצוינת שלכם כאן בפורומים של HWzone, הכרטיס מסך שלי הוא הגרסה הכי חדשה של הדגם של ATI HD5770, עם 2 כניסות HDMI ו- DVI כרגע יש לי מסך ישן (אך מהדקים LCD) של MAG. 19". אבל הוא עושה בעיות וחוץ מזה אני עדיין מנצל את הכוח שיש לי בכרטיס מסך כמו שצריך. אז אני צריך ממכם עזרה נוספת, המלצה למסך טוב בגודל של 22" ומעלה עם ניגודיות וזמן תגובה טוב. התקציב הוא 900-1250 ש"ח. חברה מובילה בזה (סמסונג, LG...) אם אני מחבר את המסך למחשב בחיבור HDMI האם באמת יש הבדל מה- DVI? אם כן וזה נכנס בתקציב הייתי שמח למסך עם יציאת HDMI.

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by reviZor,

שלום אנשים יש לי בעיה אם המסך שלי הוא פשוט אחרי כמה זמן פעולה ניהיה שחור לחלוטין ולא מראה כלום. המנורה שמראה אם המסך דלוק היא בצבע כחול כלומר פעיל בזמן שזה קורא המחשב ממשיך לעבוד כרגיל ואני שומע קולות רקע אחרי שהמסך מתכבה ואני לוחץ על קפתור ההדלקה הוא נדלק ועובד כרגיל לשניה או 2 ואז שוב ניהיה שחור.. מה יכולה להיות הבעיה? סליחה על השגיעות כתיב אני ממהר לרשום את ההודעה הזאת לפני שהוא מתכבה שוב אני גם רוצה להשתמש בשרשור זה לבקשה: אם הבעיה במסך אני לא בטוח שיש עליו אחריות עדיין אז האם תוכלו להציע לי על מסך 24" FULL HD בעד 1500 ש"ח אני חייב איכות תצוגה מכיוון שאני גרפיקאי אך השימושים הם מגוונים כלומר גם משחקים וגם סרטים תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני לא יודע האם הבעיה הופיעה לאחרונה או שהיתה מאז ומעולם ופשוט לא היו התנאים לשים אליה לב. היא מתבטאת בכך שכאשר יש תנועה חדה יחסית של אובייקט כהה על רקע אפור בהיר, מתקבל שובל לבן בולט מאוד לעין אחרי האובייקט. לא שמתי לב לבעיות מריחה בתנאים אחרים כלשהם. כל התוכנות שהגיעו עם המסך מותקנות ועל הגדרות ברירת המחדל (למעט הPRESET, שם בחרתי אחד אחר מהקיימים בתוכנה - עדיין בלי לשנות שום פרמטר ידנית). יש מה לעשות עם זה?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by kalda01,

האם במסכי FHD גודל הטקסט יהיה שונה בין מסך 22 לבין מסך 24? אני מחפש מסך לשימוש כללי ומעוניין שטקסטים לא יוצגו קטן מידיי ברזולוצייה האופטימלית

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. תשכחו את כל מה שידעתם על ערכות ניקוי למסכי LCD ושימוש בדטרגנטים מזהמים. הפתרון האולטימטיבי לצג ה LCD שלכם, ללא השארת סימני ניגוב מכוערים הוא @שוט שימוש במים מזוקקים + מטלית מיקרופייבר. זה עובד ! אחרי שנים בהן חיפשתי דרך שפויה לנקות צג LCD ולעשות את זה כמו שצריך בלי לשרוט את הפאנל ו/או להשאיר עקבות מכוערים של ניגוב.

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  20. Started by Lanzar,

היי אז הבעיה כזאת, ברגע שהמסך מקבל אות מהמחשב הוא מציג תמונה יפה וברורה למשך שניה אחת, ואז התאורה האחורית של המסך נכבת, רואים בקושי מה הולך מאחורה ( אבל מספיק כדי לראות שהוא בעצם דלוק ומציג ) כיבוי המסך והדלקה מחדש גורמת שוב לאותה בעיה, תצוגה ברורה למשך שניה ואז האור נכבה ונשארת תצוגה כהה שכמעט ואי אפשר להבחין... הבעיה היא במסך ולא במחשב, החלפתי 3 כרטיסים שונים והבעיה זהה... העיניין שלא הגיוני שהתאורה של המסך נשרפה כי לשניה אחת רואים ברור לגמרי... אוליי משהו בגדרות של המסך ? קיימת איזה שטות שאחראית לזה ? או שאין מנוס מלנצל אחריות ? ( המסך אצלי שנה, אם אני לא טועה יש 3 שנים אחריות )

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הקנייה תיתבצע בRSM ורק שהם אז אל תציעו מסכים מי חנויות אחרות, המסך מיועד במיוחד למשחקים ולסרטים וקצת מה שמסביב עוד פעם זאת מתנה בשבילי ליום הולדת אז המסך צריך להיות איכותי, הכרטיס מסך שלי כרגע זה GF9800GX2 ובקרוב יוחלף לHD5850 אז לא תיהיה בעיית תאימות. כרגע המסך שאני כימעט בטוח קונה זה המסך הבא http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1745 מה דעתכם ? האם הוא ימלא תעבודה כמו שצריך או שדרוש מסך טוב יותר ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by blackorder,

שמעתי על המסך הזה הרבה חוות דעת טובות השאלה שלי האם המסך הזה גם טוב למשחקים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by lior_fridman,

שלום קניתי מסך חדש של סמסונג עם רזולוציית FHD וחיברתי אותו עם חיבור DVI לכרטיס מסך FX5200 ואני רוצה לכוון אותו לרזולוציה מקסימלית, נכנסתי ללוח הבקרה-תצוגה ובהגדרות אין שם 1080*1920 אז השאלה שלי היא דרך איפה אני מכוון אותו לרזולוציה המקסימאלית שלו כדי להינות ממרב התפוקה שלו. אני מכוון דרך המסך? או דרך מערכת ההפעלה? או דרך שניהם? והאם אני אמור להשאיר אותו על רוזולוציה של FHD כל הזמן או רק כשאני צופה בסרטים ומשחקים. כל פעם כשאני מדליק את המחשב המסך מתריע לי בחלון גדול שהרזולוציה המתאימה למסך זה הינה 1920*1080 וזה יפה אבל נו..איך אני עושה זאת:-) אני מאד מודה לכם על העזרה מנסיונכם

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  24. השימושים הם "רגילים", קצת משחקים, אינטרנט, אופיס וקצת סרטים התקציב לכל מסך הוא 1200 שקל, עדיפות למסך 22 רחב אני מניח.. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  25. Started by GoldenGold,

תקציב: 800-1100 עדיף כמובן לחסוך כסף במקרה שזה לא פוגע באיכות של המוצר שאני מקבל... אני מתלבט בין ה-b2030 ל-b2230 ל-p2250 ל-ex2220 ל-2009wa סכום הכסף זה לא הגורם יש לי מספיק כסף בבנק לקנות 26 אינצ' אבל זה לא הרעיון, הרעיון לקנות מסך טוב ואיכותי במיוחד (וגם יפה) שישמש אותי למספר שנים טובות, שישמור על העניים שלי למה כבר יש לי משקפיים ואני לא רוצה שהמספר יגדל... ורזולוציה רק 16:9... את האמת אני נוטה לכיוון ה-ex2220 בגלל שהוא led אבל הוא חדש ואני רוצה לראות סיקורים... אני לא קונה עכשיו אלה יותר לקראת יוני-יולי מקסימום אוגוסט לא מאוחר יותר ככה שיש לי זמן לחשוב ולחכות... אני עדיין לא סגור בין 20 אינצ' או 22 אינצ' אז אם אפשר לעזור לי לקבל החלטה על שני הגדלים אז או שהמסך 20 אינצ'…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים