מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
היי חברה, כבר הייתי סגור על קנייה של הדל 2209wa אבל לאחר קריאת ביקורות רבות לגבי המסך הבנתי שיש בעיה של צפיה במסך בחושך עקב בהירות גבוהה מדי דבר שיכול לבוא לידי ביטוי בעיקר בצפייה בסרטים בחושך, האם יש מישהו שיש לו את המסך ויכול לחוות דעה על המסך? :s05: עכשיו אני מתלבט אם אולי ללכת על הLG יש לו את אותו הפאנל וה"בעיה" הנ"ל אינה באה לידי ביטוי במסך של LG לפי הביקורות. הבנתי שהדל מגיע מכויל טוב יותר מהמפעל, למרות שאין לי מושג בעניין אני בטוח שאני אסתדר עם שינוי ההגדרות או הכיול של הLG. יתרון נוסף של הLG זה חיבור HDMI. לעומתו היתרונות של הדל הם יציאות USB מחיר נמוך יותר. לדעתי המסך גם נראה קצת יותר טוב, והמותג DELL קצת יותר נחשב. אני גם יודע שאת הדל מפסיקים לייצר אבל זה לא מה…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שבוע שעבר קניתי מסך Dell 2209WA אחרי שקראתי את ההמלצות בפורום. אני מאוד מרוצה ממנו ואיכות התמונה עולה על הציפיות. יחד עם זאת, המסך מזמזם וזה די מעצבן. חיפשתי בגוגל וגיליתי שלעוד אנשים הייתה את הבעיה, לרובם היא נפתרה כשהעלו את הבהירות ל100% (לי לא) וגם אז זה לא הכי נסבל. ניסיתי לשחק עם הקונטרסט והבהירות אבל הרעש נמשך. לעוד מישהו הייתה את הבעיה הזו? יש דרך לסדר את זה? אם לא כנראה שאני אחליף...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בירושלים. האם להזמין דרך הנט מפנדה, או לקנות ב ivory שיש להם סניף לידי? יש גם את אדס מחשבים האם היא חנות אמינה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה אני קונה מחשב חדש במיוחד למשחקים והמליצו לי בתראד מפרטים לקחת את ה- LG Led 24" W2486L http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463146.10 בדקתי קצת באינטרנט עליו ובביקורות לא ממש אהבו אותו. השאלה שלי אליכם האם שווה לי לקחת את Dell LCD 22" 2209wa שהוא מאוד מומלץ או את ה LG Led 24" W2486L ???
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מסך 2770HD הכתב מטושטש לי משום מה כאילו יש צל איתו... וגם הצבעים של המסך גורמים לי לישון. אני מתמצא בהגדרות כלליות של מוצרי חשמל אני בעבר טכנאי מחשבים מוסמך..אבל המסך סיפור ואם אני שם על הרזולוציה הזאתי 1920x1080 אז החדות יותר טובה ,אבל הכל מאוד קטן. כי המרחק צפייה שלי זה מטר וחצי אני לא מבין אני שילמתי להם 2080 שקל ואני יכול לשים בשביל לראות חד רק על רזולוציה 1920x1080 ?!! זה מסך מחשב הרי עם טיונר אני חייב לשים רק על הרזולוציה הזואתי 1920x1080 ? האם יש למסך NATIV RATE ? מה תורם ולמה נועד האופציה 14:9 ? אם אני שם על הרזולציה הזואתי 1920x1080 ומגדיל את הגודל זום בדפדפן אינטרנט יותר טוב יראו ? מה לעשות אני לא מרוצה ...אולי לעדכן דרייבר של ממשק המסך עצמו . למה אין באתר של…
-
- 9 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המסך מחשב - samsung syncmaster TFT-LCD, כעיקרון החשמל זורם והנורה דולקת אבל אחרי 3 שניות הוא משמיע קולות כאילו נגמר לו הכח והתצוגה הופכת לשחורה - לא רואים כלום. אם אני מכבה את המסך ומדליק אותו אז זה אותו סיפור, יש 3 שניות שהוא דולק ומשמיע קולות מאמץ ואז התצוגה מחשיכה. רק אם אני יושב שעות על המחשב ומדליק ומכבה את המסך כל הזמן זה מסתדר לכמה דקות. אבקש את עזרתכם, תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך גדול למחשב עם איכות תמונה ממש טובה, שיהיה מתקדם טכנולוגית (מה העניין עם הלדים?) לא משנה לי ממש איזה פאנל, העיקר שהתמונה תיהיה באיכות טובה לשימושים שלי: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים הכרטיס מסך הוא ati 5850 (יש איזה קטע עם רזולוציה, לא?) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22-23 במחיר 800-1000 בשביל משחקים, סרטים וסדרות, ואינטרנט. המפרט שלי זה: 955 3.0 AMD X4 ATI 5830 צריך גם שיהיה מפנדה, באג, KSP וחנויות באזור חדרה. עדיפות ל2MS בשביל משחקים וכמובן עם חיבור DVI כרגע זה המסכים שמצאתי: BENQ T2200HD Samsung B2330 Samsung P2350 Samsung EX2220 LG W2243T
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך שתומך בHD, המסך ללא רמקולים ולכן יש לו יציאות AGP וDVI. השאלה שלי היא כזאת, האם יש איזשהי דרך לחבר למסך XBOX נגיד? או לדוגמא ממיר? יש משהו בסיגנון חוט מצד אחד DVI ומצד שני הפין הצהוב(שיש בטלויזיות צהוב שזה וידיאו ולבן ואדום)? ואם לא, האם יש איזשהי דרך אחרת? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא הייתי בטוח איפה לפרסם את השאלות שלי. פה או בפורום של התוכנות. מתנצל מראש. לאחרונה הרחבתי את שולחן העבודה שלי (Win 7 ב- 64 ביט) לשני מסכי 22 (שניהם סמסונג 226BW). 1. למרות שהמסכים זהים לחלוטין, גם ההגדרות הפנימיות שלהן זהות - יש עדיין הבדל מורגש ודי מעצבן בצבעים שלהם. יש איזו תוכנה מומלצת שתוכל לעזור לי עם כיול שני מסכים כדי שיהיו תואמים כמה שיותר? 2. אני זקוק, אם יש כמובן, להמלצות על תוכנות שמיועדות ל- 2 מסכים שיהפכו את החיים שלי לקלים יותר. לדוגמא, שבפתיחת דפדפן אני אקבל אתר מסוים בצד שמאל ואתר אחר בצד ימין. או למעשה שתוכנה מסוימת תמיד תיפתח בצד שמאל ותוכנה אחרת תמיד תיפתח בצד ימין. 3. מי שמכיר, ב- WIN7 יש את היכולת לגרור חלון לקצה העליון של המסך ואז החלון נפתח בצורה …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. תמליצו לי בבקשה על אחת מהאפשרויות 1-VIEWSONIC 22 דגם VX2260WM 2-LG W2262TQ 22 3-SAMSUNG P2250 *כולם 2MS תודה רבה על העזרה איציק
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום למישהו יש נסיון עם המסך הזה? איך הוא בתור מסך מחשב? האם ניתן לצפות בו מקרוב ? במרחק של כמטר ? והאם הוא מספיק גדול לטלוויזיה ? בתודה עמית . זה ממש חשוב תענו אני ממש לפני קנייה .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המסך הספציפי שציינתי, מה עוד שיש לו רק יציאת D-SUB 15 - VGA ולמרות זאת, יש לו FULLHD מצד אחד הפרטים מאוד בהירים וכיף להסתכל על התמונה עליו אבל מצד שני התצוגה לא הכי חדה ולא נראה לי שזה בגלל הרזולוציה כי ניסיתי את כל הרזולוציות... או שזה הכרטיס מסך (ואני בספק) שהוא כרטיס מסך מובנה בלוח (צ'יפסט G41) או שפשוט זה בעיה במסך, עכשיו אני לא יודע , יכול להיות שיש עליו איזשהו ניילון צמוד (על המסך) שלא הורדתי? למרות שאני בספק פשוט התצוגה קצת מטושטשת ולא חדה אם מסתכלים בעין בוחנת, אמנם במבט ראשוני זה לא כזה מפריע אבל אם מסתכלים על המסך אז שמים לב, זה לא כזה קשה... למשל ברגעי תאורה בהירים או כשאני רק מפעיל את המחשב בכל מקרה שמים לב לזה, מה אפשר לעשות? וכבר עבר די זמן מאז שקנ…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במסכים בגודל של 22 אינץ'. תודה לעוזרים.... סליחה שפתחתי 2 אשכולות.
-
- 1 תגובה
- 5.7k צפיות
-
-
השאלה כמה מוזרה היא למעלה ואני מתכוון ברצינות הבנתי שמקרן כזה יכול להגיע בכיף לאזור ה40-60 אינץ' והמחיר לא גבוהה ביחס לגדול באינצ'ים. מה אתם אומרים? יש מקרנים שיכולים להחליף את המסך של המחשב?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קיץ חמים לכולם, אני מחפש המלצה למסך 24" אשר מיועד לשימוש כולל (50% גלישה-קריאת טקסט, 25% משחקים, 25% סרטים). חשוב לי מאוד שהעיניים לא "יתעייפו" בשימוש ממושך עם טקסט. ניתן לחרוג מהתקציב אם יש הבדל משמעותי באיכות.. האם יש מסך איכותי העונה לצרכים הנ"ל בתקציב הזה? והאם לדעתכם עדיף בתקציב כזה לקנות מסך 22" איכותי יותר? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה, בעיקר מהו סוג הפנאל שלו ואם אפשר עוד קצת מידע עליו אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכם. נעצרתי על שלושת המסכים האלה: DELL U2410 REV-01 DELL 2408WFP PHILIPS 240PW9EB הכרטיס מסך שקניתי הוא HD5850 ועל איזו חנות אתם ממליצים לקנות ממנה (אני גר בפתח תקווה) מבחינת שירות, החלפות וכו'... תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך של DELL 2209WA כנראה שעברו על המסך עצמו עם איזה מטלית כלשהי, אולי עם חומר, (רצו לנקות אבק). שהמסך כבוי (בעיקר) ניתן לראות עליו הרבה כתמים כאלה קטנים, אני מקווה מאוד שזה לא הרס אותו או משהו כזה.. בעבודה השוטפת אני לא ממש שמתי לב, עד שעברתי לאיזה מסך בצבע לבן, ואז פתאום שמתי לב. *כמובן שמדובר בכתמי לכלוך כאלה, ולא איזה כתמים שקשורים לכ.מסך או משהו. יש מצב שנוצר נזק כלשהו? בכל מקרה, אם מה עדיף לנקות את המסך? ..
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קניתי סמסונג 27 - 2080 שח להלן קישור http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=P2770HD&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=286&aff=Zap〈=he אני הולך לתלות על הקיר עם זרוע מתכווננת דו שלבית שיהיה קרוב אליי.. אני מחבר את הלפטופ מסך 10 אינץ אליו חיבור VGA ל VGA הרזולוציה במחשב הלפטופ שאני עובד בלי קשר למסך הסמסונג היא- 600 1024 .ויש לי לבחור רק 3 רזולוציות בלי קשר למסך סמסונג. עד כאן פרטים. מה שקורה זה... אני מחבר את הלפטופ למסך רואים תמונה ...התכנתי את התוכנה שמסופק עם המסך בחרתי בהתקנה אנלוגי . אני הולך להגדרות ויש לי מלא רזולוציות לבחור ...אני לא יודע איזה רזולציה לבחור...אבל מה שהכי מסתדר זה רזולוציה 800 1280 מה שלא מסתדר לי זה שהמסך גדול ואם אני מתרחק טיפה אני לא …
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בעיקר לגלישה, קריאת טקסט ומעט ווידאו, ממרחק קרוב. חשוב לי מאוד הנוחות לעיניים (שלא יהיה "מעייף") ושאיכות הצבעים תהיה סבירה, שאר הפרמטרים פחות. מבחינתי פיקסלים גדולים כמה שיותר זה יותר טוב- יותר נוח לקריאה (לא אכפת לי משטח עבודה, ואני לא מתעסק בגרפיקה) אני מוכן לשלם אפילו עד 2500 , אם זה באמת משתלם, אבל כמובן שמעדיף פחות ממעבר על ההודעות האחרונות אני מבין שההמלצה של הפורום היא Dell 2209WA, אבל אני רוצה לוודא שלא פספסתי משהו. האם לU24210 יש יתרון משמעותי ששוה את המחיר שלו? מה לגבי הLG W2220P ? הוא קצת יותר יקר ואין לי בעיה לשלם את זה, אם באמת יש לו איזושהי עדיפות ושאלה אחרונה - האם יש עוד מסך רלוונטי, אולי משהו שיגיע לארץ בקרוב ושווה לחכות בשבילו (הקנייה לא דח…
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
שלום. קניתי את המסך הזה לפני מספר חודשים בעקבות המלצות כאן בפורום. אז הוא היה המסך המומלץ ביותר. שאלה: האם הוא עדיין כזה? התעורר הצורך לקנות עוד מסך, אפילו שניים, וכנראה שאלך על שניים כאלה. השימושים הם: כלליים - בעיקר עבודה משרדית. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
מי שמעוניין לקנות את המסך ועדיין 2500(כולל משלוח) יקר לו אולי בעזרת קניה קבוצתית נצליח להשיג מחיר טוב יותר תכתבו פה שאתם מעוניינים ומי שמוכן להרים את הכפפה ולארגן קניה קבוצתית זה יעזור, היו כאן כבר כמה בעבר של דנדן ואחרים שמן הסתם מבינים בזה יותר מאתנו.. כמה שיותר אנשים זה יותר יעזור
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שאני מבין מסכי CRT פועלים באמצעות קרן אלקטרונים שסורקת את המסך שורה אחר שורה. לכן רוב מסכי הCRT מוגדרים כחסרי רזולוציה טבעית. מה שרציתי לדעת זה איך הקרן עצמה מסתדרת עם כמות זרחנים משתנה ואיך בעצם הם מסתדרים לפי הרזולוציה שנבחרה?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
חבר'ה, אני אובד עצות... קניתי את המסך הזה לאחר המלצות רבות ורואים בו יותר גרוע ממסכים זולים. אני עובד על הרזולוציה המקסימלית עם כבל DVI ודרייבר מעודכן לכרטיס מסך. שמתי לב שיש לי 2 מסכים במנהל התקנים. לעוד מישהו זה מופיע ככה?
-
- 32 תגובות
- 3.9k צפיות
-