עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי אני רוצה לקנות מסך כמו שמפורט בכותרת, כאשר השימוש המרכזי שלו יהיה להתחבר בHDMI ללפטופ כשאני נמצא בבית דברים חשובים: 1. אני קונה אותו מפנמה אז המחיר אמור להיות יותר זול מבארץ, האם כשאני מגיע אני משלם מכס או מעמ או שמותר לי לייבא מסך אחד מחול? 2. חשוב שתהיה למסך אחריות בינלאומית לשימוש בישראל 3. FULL HD 1920 4. בגלל שהמסך נקנה בחול כנראה שיהיו שם דברים שעוד לא הגיעו לארץ, אז אם אתם יודעים על משהו טוב כזה תמליצו תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום, ראיתי אצל דוד שלי שהוא חיבר את הDVD שלו למחשב אז זה אפשרי אז אפשר המלצה אבל לDVD שיוכל להתחבר למחשב ולשמש כמסך. לא משנה גודל מסך. שיעלה עד 400-450 ש"ח עריכה: אם זה לא הפורום הנכון תעבירו בבקשה

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  3. לינק: או לחפש: Dell 2209WA VS Dell U2311H הערות: 0. המצלמה מצלמת בפורמט רחב, 16:10 ללא הידפינישן. לכן הצילומים נראים מתוחים לצדדים. 1. המצלמה על פוקוס אוטומטי כך שלפעמים יש טשטוש. 2. ה - White Balance אוטומטי - כך שגם הצבעים לא לגמרי אמינים. 3. המצלמה נטתה להיות מול ה 2209WA דבר שאולי גרם לו להיראות יותר גדול. 4. בסוף יש כמה פריימים שהוספתי בלילה - כשיש חושך מסביב. 5.שימו לב להבדלים בגבהים וברוחב. זהו רק הסרטון השני שאני מצלם ועורך - לימוד עצמי, והתחלתי לפני שבוע - אז רחמנות בביקורות, מה גם שלא סיימתי...... בהמשך אני מתכוון לצלם חלק ב - חיבורים וOSD (שינוי בתפריט המסך). חלק ג' מתוכנן להשוות למסך 24"TN חדש של סמסונג 2494L, אקח מאחותי. אשמח לקבל בקשות, דגשי…

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. מה ההבדל בינהם באיכות הצפיה בסרטים? במשחקים? ועיצוב אתרים? קריאת טקסט באינטרנט חשוב ובכללי? בזמנו לפני (3 שנים בערך) קניתי את ה-2007WFP גם דרך הפורום שלכם במחיר 2350 ש"ח מ-nextop לאלה מכם שמכירים.. בכל אופן היום מסך 23 עם אותו פאנל במחיר של 1600 (או 1400 דרך הפורום מהדובים), האם השידרוג יהווה שינוי חוץ מהגודל והfhd?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Ronenosh8,

יש לי אפשרות במסך (19") לפעול עם רזולוציה (שהיא המקס') 1680x1050. כמה שאלות: 1)רזולוציה טבעית = רזולוציה מקסימלית? 2)מה עדיף, רזולוציה גבוהה עם HZ נמוך/ רזולוציה נמוכה עם HZ גבוה) 3)רשום לי מאחורי המסך 50-60HZ. האם המסך נועד למקסימום 60HZ? זה יהיה מסוכן אם אני אגדיר אותו על 75HZ? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. לפני קנייה, מבקשת את דעתכם המלומדת. במבצע באופיס דיפו ב-600 ש"ח!!!

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  7. Started by smoke_man,

מעוניין לדעת מה ההבדלים בין dell 2408wfp לבין dell 2209wa חוץ מהגודל והרזולוציה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by sarit_co,

אמרו לי שזו חברה שקנתה את סימנס ושהמסכים שלהם איכותיים. מישהו מכיר ויודע אם הם שווים? הוא מאד זול 600 ש"ח 20 אינץ' עם רמקולים מובנים.

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by slrr,

לפני יומיים הגיע לי לסלון מסך של (LG-55LH50YR(200HZ ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות את 3D-VISION של אנוידיה והכל יעבוד??? מאחר וצריך מסך 120HZ ומעלה אם אני צודק, בלי דרישות אחרות....???

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. חייב להיות 19 אינץ ולא יותר. מאוד רצוי שיהיה בעל צורה ריבועית (3:4) ולא WIDE. זמן תגובה כמה שיותר קטן, ניגודיות כמה שיותר גבוהה. מחיר בגדול בסביבות 800 ש"ח, אבל גמיש, אפשר להגיע עד 1000 אם צריך. ראיתי 2 דגמים של LG, לא יודע מה ההבדל ביניהם: L1942PM ו - L1942PE. לא מצאתי, אבל פעם היה ל - LG גם מסכים של 19 עם זמן תגובה 2 מילי שניות, היום רק 5. המלצות למישהו ? תודה !

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  11. אהלן קניתי מחשב חדש וחזק יחסית לעריכת וידאו (כרטיס מסך GTX470), הוא עלה לי יחסית הרבה ולכן לא נשאר לי המון תקציב למסך... מצד שני אני מוכן לשלם כ 1000 ש"ח על מסך. השימוש העיקרי הוא עריכת וידאו אנימציה וגרפיקה. לאחרונה ראיתי שמסכי ה LED נהיים פופולאריים יותר ויותר וחשבתי לקנות את ה LG E2240T ראיתי אותם בחנות והם נראו ממש טוב יותר... אבל פה בפורום קראתי שאין הבדל רציני, אז: איזה מסך מומלץ לקנות? ומה איתו: http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1953 זה עוד במחיר הגיוני... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  12. Started by bagetrek,

שלום לכולם שכן שלי מחפש לקנות מסך , אחרי שהמסך הקודם CRT שבק חיים ( עם צבעים מוזרים ) בכל אופן , התקציב של הוא 700 שקלות . זה מה שידוע לי כרגע .. מצאתי מסך ב-IQPC של ACER שעולה כך : http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=6471 השאלה אם זה שווה קניה . וממה כדאי להיזהר בקניה של LCD כזה בעניין הפיקסלים וכו' .. אני מעדיף לקנות משם ( מ-IQPC ) *השימושים שלו הם : שימושים רגילים , אינטרנט , צפיה בסרטים פה ושם , ופחות משחקים -המפרט שלו אם זה הכרחי הוא AMD ATHLON X2 245 GA-MA78LM-S2 הוא משתמש כרגע באונבורד אז משחקים זה לא הכיוון שלו כרגע אולי בעתיד .. תודה ולל"ט .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי מה המלצתכם למסך 42 (מרחק צפיה 4 מטר ) או גדול יותר שישמש 95% מהזמן לצפיה ב hot אנלוגי (ללא ממיר ) ו 5% ב dvd תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  14. אני מעוניין לרכוש שני מסכי 24 אינץ לצורכי עריכת וידאו הומלץ לי על מסך "24 MAG LED FULL HD LCD http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=200&index=0&itemid=0&C135=012 אני שוקל אפשרות זאת כיוון שניתן לי מחיר עלות דרך קשרים. האם כדאי לי לרכוש מסך זה בלב שלם ? כיוון שהמחיר שלו (גם המלא) לא מסתדר לי כל כך עם הנתונים של מסך 24 HD. בתודה מראש, אבי.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. בעקבות הדילים שהיו בעבר ואני רואה שגם יש עכשיו, אם יש עדיין אנשים שמעונינים במסך הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=26741 ואני יודע שיש אנשים כאלו פה, תגיבו פה ואולי יהיו מספיק אנשים לארגן דיל כרגע המחיר עומד על 2374 צריך מישהו שמוכן לקחת על עצמו את הדיבור מול פנדה (אולי מי שעשה עבור U2311), לי אין זמן כל כך ואין נסיון.

• 32 תגובות
    • 7.4k צפיות
  16. Started by שיקאגו,

שלום, אני רוצה המלצה למסך מחשב לזוג מבוגר (סביבות גיל 80) אני חושב שבין 20-22 אינץ' מספיק, הדרישות הוא שיהיה אמין, והתקציב הוא עד 1000 שקל. מה דעתכם? תודה.

17. Started by davidschwer,

אהלן קניתי מחשב חדש לעריכת וידאו, והאמת לא נשאר לי יותר מידי תקציב למסך שלו, יש לי מסך ישן CRT שמשמש אותי כמוניטור והוא מצוין מבחינתי כי הצבעים שלו מצויינים ואמינים, וחשבתי לקנות את המסך הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5528&CatCode=541 הוא בסדר? איך יחסית לטווח המחירים שלו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by witherwings,

היי, אני מחפש מסך מחשב אני רוצה לקנות אותו בימים הקרובים אז אני מאוד אעריך את העזרה שלכם! אני מחפש משהו שיתאים למפרט שלי ויעשה צדק איתו בסביבות ה 1000 שח הייתי מעדיף שהוא לא יהיה wide screen ומשהו בסביבות 22-23 אינץ תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  19. יש לי מסך "שמן" מקצועי ששם בכיס הקטן את כל מסכי ה-LCD שיצא לי לראות עד היום. כן ,כן גם הדקים הטובים ביותר מבוססי LCD ,LED ו- LE-ZOBI לא מתקרבים לקרסוליו ואני פשוט לא יכול לסבול אותם בגלל צבעים לא אמינים ,קונטרסט מחורבן ושחור שהוא בעצם אפור . אני לא מאמין לפרסומות מגמתיות ואינטרסנטיות . רק עיניים לא מסוגלות לשקר..... העניין הוא שלאחרונה יצאו לשוק משקפי 3D סטריאוסקופי במחיר מתקבל על הדעת ועושה רושם שהטכנולוגיה הזאת הגיעה לבשלות מסוימת שמצדיקה אולי את קנייתה. http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=NVIDIA3D&Cat2Cat1ID=1887&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he הדרישה הבסיסית של NVIDIA מבחינת המסך הוא קצב רענון מינימאלי של hz 120 והמסך אצלי מאפשר קצב רענון גבוהה בה…

• 26 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. אני מחפש מסך רחב בגודל של כ-"22 לעבודה משרדית כבדה. רצוי מתכוונן: pivot, למעלה-למטה, וכו'. עדיפות אחרונה למשחקים וסרטים. אך פאנל מתקדם חובה! עקב בעייה בעיניים כרגע, רזולוציה גבוהה לא טובה לי: רואה כרגע ב 1024*768 ומעוניין לצפות ברזולוציה באותו סדר גודל. אולי אבחר ב- DELL, אבל הנייטיב שלהם הוא כנראה 1050*1668, וזה יותר מכפול!! ממה שאני רואה עכשיו. בכל מקרה, אראה ברזולוציה שהיא הרבה פחות מהנייטיב, אבל צריך לראות ברור. הבנתי שהטקסטים ב-"24 לא תמיד ברורים. תקציב 1300-3000 - מה לא: לא מבריק, לא רחב מאד, לא LG, לא LED, לא TN. תודה מראש לידענים ולעונים כאן!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אז אחרי 5 שנים עם ה-LG F900P שלי, החלטתי שהגיע הזמן להחליף אותו. הצרכים שלי הם בעיקר עבודה משרדית, סרטים, וקצת משחקים. התקציב שלי הוא בעקרון 1500₪, אבל אני מעדיף לקנות בפחות מזה. ואם זה ממש ממש קריטי, אפשר גם לחרוג קצת מהתקציב. (אבל עדיף שלא.) כרגע חשבתי על ה-Dell 2209WA שנראה פשוט מצוין - 22 אינץ', פאנל eIPS, נתונים מצוינים, מחיר זול מאוד - אבל הבנתי שהוא די מיושן כבר (הפסיקו לייצר אותו?) ושהיו איתו מעט בעיות. מה אתם אומרים? ללכת על ה-2209WA או שיש משהו אחר עדיף בתקציב? אגב, אני מעדיף להמנע ממסכי TN למיניהם. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, בחברה שאמא שלי עובדת מציעים לעובדים לקנות מסך של סמסונג ב605 ש"ח. הראשון הוא 943BM שהוא 19" והשני הוא B2230W שהוא 22". עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. איזה משני המסכים יותר טוב? 2. האם המחיר טוב וההצעה משתלמת? 3. כרגע אני עובד עם מסך ישן 17" ומריץ הרבה משחקים על הכי גבוה עם רזולוציה של 1024X768 וכרטיס מסך HD4850, האם הביצויים ירדו משמעותית כשאני אחליף למסך יותר גדול? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ברצוני לרכוש מסך עם זרוע מתכוננת לשימוש משרדי המסך צריך להציג ברזולציה 1080-1920, ושיהיו לו יציאות RGB ו DVI עד 1000 ש"ח. יש המצלצות ??

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  24. אני מחפש מסך חדש ורציתי לדעת את השאלה שבכותרת. והכוונה היא לביצועים - איכות תמונה וכו... הבנתי שיש בעיה של TINTING . האם היא נפוצה? איך זה בא לידי ביטוי? והאם זה קורה בשני הדגמים? (דא"ג האם כדאי בכלל להסתכל על מסכים אחרים מחברות שונות או להשאר עליהם?, התקציב מן הסתם בסביבות המחיר של 2 המסכים האלה) תודה.

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. אני מאוד מקווה שה-2209WA הוא לא המסך האחרון עם פאנל, מחיר וגודל נקודה נורמלי...

• 23 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.