עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mudale222,

בוקר טוב לכולם זה המסך שקניתי לפני יומיים.. מסך מחשב ''LCD 23 ברזולוצייה FULL HD דגם: +AOC 2330V מסך מחשב ''23 מבית AOC ברזולוצייה 1920x1080dpi Full HD * צפייה בפורמט Full HD ברזולוציה 1920x1080dpi * עיצוב חדשני ויוקרתי בצבע שחור מבריק * חיבורים דיגיטלים ואנלוגיים RGB + DVI * זמן תגובה מהיר במיוחד- 5ms * יחס ניגודיות מדהים 1:30,000 * תמיכה ב HDCP * מסך בפורמט רחב 16:9 שאלתי היא האם בגלל שאין חיבור HDMI זה בעצם אומר שאי-אפשר לראות בזה HD אמיתי? ואם אפשר אז למה בעצם יש חיבור HDMI\מה ההבדל?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, רציתי להתייעץ בנוגע למסך לתכנות ולעבודה משרדית. מהו הגודל המומלץ עבור עבודה כזאת? האם זה נכון שעדיף מסך מרובע ולא רחב? תודה..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום רב, קראתי כתבה שנכתבה לפני ימים ספורים בנוגע למסך של ViewSonic דגם VP2365WB, קישור לכתבה כאן. הנה ציטוט מתוך הכתבה: השימושים שלי במחשב הם משהו כמו 60% גלישה באינטרנט ו- 40% עריכת תמונות ווידאו, האם זהו אכן המסך המומלץ ביותר לשימושים מסוג זה? (כרגע אני עם מסך בעל פאנל TN 22" של חברת ASUS) תודה רבה ושבוע נהדר, אורן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Shaq Diesel,

שלום לכולם שימושי העיקריים הם לימודים אינטרנט סרטים, ראיתי ש dell u2311h עולה עכשיו 1300 ש"ח קראתי שהוא מעולה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6829 אך אשמח להמלצות אחרות יש גם את samsungf2380 גם עליו שמעתי דברים טוב חשובה לי איכות התמונה בעיקר לא ממש משנה לי זמן תגובה וזויות צפייה,Pivot זה תוספת נחמדה ועוד שאלה אחרונה ראיתי את samsung 3433t ו2333tn או שזה אותו הדגם לא ממש משנה רשום שזה עם פאנל c-pva האם זה נכון? 2333t http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4125&catid=3955&CatalogName=SAMSUNG http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7737354 2333tn http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=12018 תודה לכל העוזרים

5. Started by XCG120,

איזה מסך LED מומלץ לקנות למחשב מחברת samsung,או LG בגודל 24 ולמה? איזה טכנולוגיות במסך טובים יותר בדגמים של שניהם?

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  6. Started by Monstalicious,

מה אתם חושבים על המסך הזה? הוא ממש זול יחסית 190$ ב newegg כמה טוב לדעתכם הוא יהיה לעבודה ממושכת ומשחקים כבדים? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by SyRenity,

היי. אני מעוניין לקנות מסך זה (U2311H), וראיתי שפספסתי קבוצת קנייה בעלות של 1,400 ש"ח. יש תוכניות לעשות את זה שוב? בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ron11,

קניתי מסך DELL U2410 מפנדה ומצאתי פיקסל מת בצבע ירוק בהיר היתקשרתי לפנדה והם אמרו לי ליפנות לדל היתקשרתי לדל ואמרו לי שהמדיניות שלהם רק משישה פיקסלים או שלושה ומעלה שרופים רק אז מחליפים מסך הפקיד היה לא בטוח במשהוא אומר יש לכם מושג עם זה באמת המדיניות שלהם ועם אני יכול שהחברה תחליף לי אותו לחדש ? תודה לעוזרים !!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by satih,

תמליצו בבקשה על מסך "24 איכותי לטקסט. תקציב עד ל- 4000 שקל. המסך לטקסט בלבד לשימוש משרדי, לא סרטים\משחקים וכו', כך שלא מעניינים אותי צבעים מדויקים, אלא שטקסט שחור על גבי דף לבן ישאר כזה, בלי זליגות, מריחות, הילות, גוונים ורודים ושאר הצרות לפי מה שקראתי מהמדריך, אני מחפש מסך S-PVA ולא IPS, תקנו עם טעיתי. עד עכשיו הייתי עם 971P, מסך מצויין אך 19" (מתישהו זה נראה לא מעט ). אני גם לא רוצה מסך בהיר מדי, עד עכשיו כל דל שראיתי היה נורא בהיר (למרות שראיתי רק את הדגמים הפשוטים) ומתלוננים כאן הרבה על זליגות של דל, זה אומר שכדי לי להתרחק מההצעות האטרקטיביות של דל?

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  10. Started by SnakeBite,

שלום , לאחרונה נכנסו לשור מסכי LCD שהם 3D READY שאלתי היא במה הם שונים ממסכי LCD רגילים ? אני יודע שיש להם קצב רענון של 120HZ אבל יש עוד יתרונות חוץ מזה יש להם פנל מיוחד שמאפשר להם להציג 3D ? ושאלתי הנוספת : ברשותי מסך LG W2220P בעל פנל E-IPS עם חיבור HDMI . האם אני יכול להציג עליו תוכן 3D ? האם שילוב של המסך שלי עם משקפי תלת מימד וכרטיס מסך מתאים יוכל להציג 3D או שחייב מסך חדש?? לא כל כך הבנתי את כל ה 3D READY של מסכים האם זה אומר שאפשר לצפות בהם ללא משקפיים? בתודה עידו

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by user57202,

האם יש בעיה בהצגת צבע שחור במסך הזה ? כי הוא מוצג כאילו שמסתכלים עליו מהצד ואני מדבר בהשוואה למסך LCD אחר רגיל עם פאנל TN של BENQ שמציג שחור בצורה נורמלית האם יש לי בעיה או שזה רגיל ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by xytkhi,

היי תהיתי אם ניתן וראוי לנקות מסך באמצעות ג'ל אלכוהולי לחיטוי ידיים היתרונות שהוא מנקה באמת, ומתנדף מהר. חשבתי לנקות כך את המסך ע"י הג'ל + מטלית רכה מבד. האם לא יזיק למסך בצורה כל שהיא?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. ממש, מסך עם כבלים והכל. זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  14. Started by matan147,

שלום רב אני כבר כמה זמן מחפש מסך LED בגודל 27 ואני לא מצאו מתי יצאו מסכים ללו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by amitrotem,

כדי להציג כמה תמונות שונות על גבי כל מסך, ראיתי שיש ל ATI גרסאות של עד 6 מסכים מכל כרטיס אחד. תודה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by d_leaper,

שלום לכולם, אני מתלבט בקניה של מסך 24 אינטש. המסך לצורכי עבודה משרדית/לימודים/אינטרנט, ומדי פעם גם צפיה בסרטים ומשחקי מחשב. מבחינתי הם כולם לא רעים בכלל, ויתרונות וחסרונות יש לכולם. אבל בגדול, כולם מתאימים לי מרוב הבחינות. להלן הדגמים שאני מתלבט ביניהם (למחיר אין משמעות, בהקשר של דגמים אלה בכל אופן): Benq G2420HDBL LED Asus VW246H LG W2486L LED LG W2453V Samsung 2443BW Dell ST2410 Asus VK246H BenQ V2410 תודה לכולם, דורון.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. אני עובד המון בתוכנות כמו Solidworks Pro-e ואני צריך מסך מחשב שאפשר לעבוד עליו המון, שיהיה בריא עד כמה שאפשר =] התקציב כ 1500 שקלים, ואני גם רוצה שמסך זה ישמש כטלויזיה וכמובן משחקים כבדים פה ושם. רב תודות לעוזרים

18. Started by moshen1169,

1.אני מתלבט בין W2362TQ LG לסמסונג P2350 23 2.האם יש הבדל משמעותי בין זמן תגובה של 2 ל 5? 3.האם יש הבדל גדול בין ניגודות של 1:70000 ל1:50000? המחשב מיועד למשחקים ברזולוציות הכי גבוהות ולסרטי HD FULL תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by elyaz,

אהלן דבר ראשון קיבלתי את המסך בשבוע שעבר והמסך פשוט מדהים!! 1. יש זליגת אור בצד ימין למטה של המסך. אפשר להבחין בה רק כשרואים תמונה שחורה ככה שזה לא ממש מטריד אותי, אבל האם זה נחשב תקלה, או שלכל מסך תהיה זליגת אור מסוימת? 2. סרטים שהם לא באיכות גבוהה נראים עכשיו יותר גרוע אפילו מבמסך הקודם שהיה לי (2243) - למשל יש סרטונים ב YOUTUBE שנראים ממש "מפוקסלים"- הכוונה שהתמונה ממש לא חדה (אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי) האם צריך להתרגל למצב הזה או שיש מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by ofekd23,

שלום אני רוצה בבקשה המלצה למסך הכי טוב שאני יוכל לשיג בא 1000 שקל חריגה מקסמילית 1100 אני רוצה לשיג את המסך הכי טוב שאני יוכל לקנות למשחקים במחיר הזה אין לי עדפות גודל הוא משהו פשוט שהיה טוב למשחקים תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by Y-T-M,

רכשתי לפני כשנה את המסך סמסונג T240 ששירת אותי נהדר במהלך השנה הזאת עד שלפתע שבק חיים..במסגרת האחריות החזרתי את המסך לחברה על מנת שייבדקו את התקלה ויתקנו אותה..אך התברר כי אי אפשר לתקן את המסך והביאו לי מסך אחר שהוא סמסונג ה2433BW לפי הנתונים שלו באינטרנט אני רואה כי הוא לא משתווה למסך שהיה לי מקודם, לא רק מבחינת החיצוניות אלא גם מבחינת יציאות usb ושל רמקולים שאין לו וכמו כן יציאת HDMI שגם אין לו ..שאלתי היא האם אני יכול לדרוש לקבל מסך המשתווה למסך הקודם ובמקרה אחר לדרוש את כספי חזרה.. בתודה מראש..

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  22. יש לי מחשב עם יציאת HDMI, ובכוונתי לקנות מסך שבו קיימת כניסת DVI. עומדות בפני שתי אופציות: 1. להשתמש בכבל ה DVI to DVI שמגיע עם המסך, ולהוסיף לו בקצה מתאם ל HDMI. 2. לוותר על הכבל שמקבלים עם המסך, לרכוש כבל 'חדש' של HDMI to DVI ולהשתמש בו ללא מתאמים. אם אנחנו לא מדברים על ההבדל הכספי (עלות רכישת כבל 'שלם' חדש לעומת רכישת מתאם בלבד), אלא רק על ההבדל באיכות ובנוחות, מהי האופציה העדיפה מבין השתיים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by mushka,

שלום רב, אני חדש בסביבה,.. קראתי קצת מהדיונים והתרשמתי מאוד. אני רוצה לרכוש מסך DELL U2410 לאבא שלי, העניין הוא שהשולחן שלו די גבוה, והוא מאוד רוצה שהמסך יהיה כמה שיותר נמוך. יש לחבר שלי את הדגם 22 של דל DELL 2209WA, שאז ראיתי שבאמת אפשר להוריד את המסך כמעט עד הרגלית שלו, שזה טוב לי. מה שרציתי לשאול, זה אם גם במסך U2410 זה ככה? האם מישהו מבעלי מסך DELL U2410 מוכן למדוד בשבילי מה הגובה שבו מתחיל המסך (התצוגה שלו) כאשר הוא במצב הנמוך ביותר? תודה

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by All_eyes_on_me,

הי לכולם! בזמן הקרוב ברצוני לרכוש מסך 23-24. עיקר השימושים הם משחקים (FPS), סרטים ושותף... רזולוציה רצויה 1920X1080 כלומר 16/9 ולא 16/10. עכשיו השאלה, האם כדאי/שווה ללכת לכיוון ה 120hz? מדובר ב DELL U2311 מול ACER GD235HZ. יש בינהם הבדל של מעל 1000 שקל (ACER יקר יותר) *כרגע אין כוונות לשחק 3D! אם יש משהו להגיד על שני הנ"ל ישמח לשמוע וגם הצעות טובות יותר לדעתכם...!

25. Started by Avi952,

השימושים - צפייה בערוצים מדי פעם, משחקים קלים. אני גם רוצה לברר אם הצ'יפסט nForce 405 תומך ברזולוציה שלו. אגב אם יש לי ממיר HD זה משנה אם אני צריך כבל HDMI? נכון לעכשיו אני בכיוון של U2311H - לא מצאתי את ה-U2211H בשום חנות בגוש דן לצערי (skypc, zigzag וכו') אפשר עצות\הצעות? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים