עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by rtirti,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני הדגמים הנמצאים בכותרת ולא יודע על מה מהם ללכת - אני מקווה שתעזרו לי.. אני מתלבט בין המסך u2410 לבין המסך u2311 הבדל האינץ' בינהם לא משנה לי בכלל.. אני מניח שהראשון טוב יותר אבל הוא גם יקר בכ-1,000 שקלים ויש לי כמובן עדיפות לחסוך כסף.. מה היתרון הגדול של u2410 על פני u2311 שגורם לו להיות יקר בכ"כ הרבה? על מה אתם יכולים להמליץ לי?? בבקשה תעזרו לי!!! כי כולי ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by zilbermm,

היי, קיבלתי מסך samsung 953bw משומש והמסך יושב על המעמד בזווית מסויימת לאחור, אני לא מצליח ליישר אותו. יש למישהו נסיון עם המסך הזה?

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  3. אהלן אני חדש כאן... אני זקוק לעזרה בקניית מסך מחשב בגודל 26 או 27. ראיתי שאין יותר מדי אפשרויות בגדלים האלה. השימושים של המסך די כלליים החל מגלישה שוטפת באינטרנט,צפיה ועריכה של תמונות ועד לסרטים ומשחקי מחשב כבדים. התקציב הוא 2000 אך די גמיש ויש אפשרות לחרוג במידה ושווה. תודה מראש על העזרה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Mister Hai,

גודל מומלץ 22-24 אינצ' עדיפות - FullHd שמעתי שה- Dell UltraSharp U2311H מומלץ בגלל שיש לו סוג פאנל IPS מה אתם אומרים עליו הוא טוב למשחקים ? הזמן תגובה שלו (8ms) לא גורם למריחות במשחקים או שזה לא משפיע ? אשמח לקבל ממכם חוות דעת על מסכים מומלצים למשחקים

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  5. Started by yarinbar,

שלום אני קונה מסך מחשב חדש בסך עד כ-2000 שקלים. הוא צריך להיות FullHDף עם ניגודיות גבוהה, וזמן תגובה מהיר. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by חני10,

אני מתלבטת בין מסך מחשב Samsung BX2450 LED לבין LG W2486L LED. ממה שקראתי המפרטים שלהם זהים חוץ מהניגודיות שבסמסונג יותר נמוכה. אני חייבת לסגור את זה היום גג מחר!!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by zohar678,

יש לי מסך של 22 אינץ עם חלונות XP לאיזה רוזולוציה אני צריך לכוון את המסך? וגם את איכות סיביות הצבע?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by oshikv,

היי, כבר כמה ימים אני מנסה להיסגר על מסך חדש ולא ממש מצליח. התפנקתי במחשב חדש ובא לי מסך טוב שייתן לי להנות ממנו. הכרטיס מסך שלי הוא GTX460 . המחשב כמובן ישמש להרבה צרכים אך הכי חשוב לי זה איכות במשחקים (לא מעניין אותי אם יש למסך רכזת USB,רמקולים וכו') רק ביצועים נטו. ראיתי שהמון אנשים ממליצים על ה דל 2209 והייתי רוצה לדעת למה..אני מבין שיש לו פאנל מתקדם והכל אבל ..הייתי רוצה להבין את התכלס,איך הנתונים שלו באים לידי ביטוי. אשמח לתשובה מהירה ( המסך שלי מת ואני עם מסך 17 מושאל ) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות מסך מחשב חדש בגודל 22' או יותר ורציתי לקבל מידע לגבי חיבור ה-HDMI בדגמים הקצת יותר יקרים. האם הוא איכותי יותר מאשר ה-DVI (יש לי כרטיס מסך מהדור האחרון עם יציאת HDMI)? חשוב לציין שהשימוש של המסך יהיה בתור מסך מחשב לכל דבר והוא לא יתופקד בתור טלוויזיה. תודה!

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by PrinceVegeta,

התקציב שלי הוא עד 1200... ואני רוצה מסך 23-24 אינצ', מה אתם אומרים עליו שווה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש מסך סמסונג 23/24 LED החדשים שיש להם פאנל IPS ?

12. Started by VodkaPlease,

היי יש לי תקציב עד 1550 שקל. בקיצור אני מתלבט בין מסכים אז מה יותר כדאי משני אלה? זה http://www.samsung.com/us/consumer/office/monitors/premium/LS23EFPKFKD/ZA/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=features או זה http://www.lg.com/us/computer-products/monitors/LG-led-monitor-W2486L.jsp מה הכי טוב לגיימינג ולסרטים? המחיר של המסך הראשון עולה 1380 השני 1530 תודה

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  13. יש ברשותי את המסך LG L1970HR מצב מסך: מצב מכני תקין לחלוטין פיקסל אחד שרוף. נימצא מתחת לשורת כתובות (Firefox) ימינה מהמרכז. רב הזמן בכלל לא רואים אותו. כמה לדעתכם שווה המסך?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by oren99,

בXP הורדתי תוכנה קטנה ופרופיל שמכוון את הצבעים במסך, שמגיעים קצת תכולים, למי שמכיר. ב7 יש את האפליקציה הזו מובנית. הורדתי את הפרופיל שוב אבל כשאני בוחר אותו לא קורה שום דבר. מישהו יודע איך לכוון את הצבעים כמו שצריך למסך הזה?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  15. למישהוא יש דעה נחרצת בעניין ? המחיר הוא אותו מחיר מבחינתי והשימושים הם בעיקר משרדיים (טקסט מצגות וכו')

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הייתי שמח לקבל המלצה על מסך לגיימינג. תקציב: 1200 חריגה מקסימלית: 1500 עיקר השימוש יהיה גיימינג FPS, אבל גם סרטים וטקסט פה ושם. כרטיס המסך כנראה יהיה Sapphire HD5850. אני חושב לקחת DELL 2209WA, הוא יתאים לצרכי?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by OmriS5,

שלום לכם, יש לי מסך 2209WA של DELL והוא נכנס למצב SAVE POWER MODE ולא יוצא ממנו, אפילו שכיביתי את המחשב והדלקתי מחדש וגם אפילו שהוצאתי מהתקע והחזרתי. זה עדיין נשאר במצב SAVE POWER MOD. מה לעשות? ואם תחפשו על זה בגוגל אז תראו שיש את זה לדי הרבה אנשים. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by zezz,

יש לי מסך LCD 32 אינץ' של BENQ , ולאחרונה יש לי בעיה מוזרה איתו, הלוגו של HOT (שמופיע בערוצי הרדיו) "נתקע" על המסך ואני רואה אותו בכל ערוץ שאני מעביר, הלוגו לא בולט ונראה בשלמותו כמו בערוצי הרדיו אבל עדיין רואים אותו מטושטש ובמיוחד את הקו באות H , זה ממש מציק ומעצבן. חשבתי שזה תקלה בממיר ואצל HOT אבל גיליתי שגם כשאני רואה DVD והממיר כבוי הלוגו המעצבן עדיין נשאר, כך שזה בודאות בעיה במסך. קניתי את המסך לפני שנתיים כך שאין לי כבר אחריות. מישהו שמע על בעיה כזאת ? ומה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by rozen10,

אני רוצה מסך מחשב ויש לי תקציב עד 1000 ש"ח אני רוצה 22'-24' ופול hd עדיף ניגודיות לפחות 1:40000 מהירות תגובה מקסימום 5ms לא יותר בהירות 500 Cd/m2 ומטה כל השאר שיהיו סבירים (אני לא הכי מבין רשמתי בערך מה שאני יודע) :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  20. שלום לכולם, המסך שיש לי כרגע נמצא בשלבי גסיסה מתקדמים והגיע הזמן להחליף אותו. אני מאוד אוהב מסכים של LG והסתכלתי על הדגם הזה. השימושים שלי זה בעיקר משחקים (מידי פעם סרטים..). הכרטיס מסך שלי זה GTX460 . רציתי לדעת אם בסכום של המסך הזה ,זה הכי טוב או שיש תחליף מעניין (כמובן שאם בתוספת של כמה שקלים ניתן להביא משהו יותר טוב אז אני אשמח לשמוע). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by zilbermm,

חיברתי מסך samsung 953bw לכרטיס Geforce 7600GT ואני מקבל רק שלוש רזולוציות 3:4 מלבד אחת שהיא ה-native של המסך - 1440:900. למה אני לא רואה רזולוציות 16:9 נוספות לבחירה?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  22. Started by mordydd91,

שאני מחבר את המחשב למסך 27 אינץ שלי ... לא רואים את כל המסך באופן מלא.. התמונה ברורה מאד וממש רואים מעולה.. אבל הבעיה היחידה שיש זה שיש מסגרת של מסך לא מנוצל מסביב לתמונה של המחשב (מסךלא מנוצל= מסגרת שחורה בערך ס"מ מסיב לתמונה) רזולצית המסך 1920*1080 כנ"ל גם של המחשב יש כרטיס מסך hd4870 אשמח לקבל תשובה בנושא ומה אפשר לעשות כדי לבטל את הפס השחור כדי שאני ינצל את כל המסך שלי ולא רק חלק ממנו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. זה המבצע: http://www.webimage.co.il/LG/TV/index.html הדגם לא מצוין, המסך הקטן יותר ישמש למסך של מחשב, משחקים כבדים וסרטים ב1080\בלו ריי, מה אתם אומרים שווה או שאפשר להשיג שני מסכים בפחות מחיר ויותר טובים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by שי-26,

דבר ראשון SAMSUNG LCD 23" 2333T עם פאנל cPVA יש מישהו שמכיר דבר שני במחיר 1000 ש"ח יש משהו יותר משתלם

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by benm218,

שלום לכולם , ראיתי את המבצע שיש ב IQPC למסך זה , ואני לא מצליח ליצור איתם קשר , רציתי לדעת אם מישהו קנה כבר את המסך מהם ? קיבל אותו ? דיבר איתם לגבי המוצר ? תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים