מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
נמאס לי כבר לחכות לקושחה החדשה. האם יש איזושהי סיבה לא לקנות עכשיו את ה-2709w במקום ה-2408wfp אם אני מוכן לספוג את ה-500 ש"ח הפרש? הייעוד בעיקר למשחקים ולסרטים.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מסך לעבודה נטו. אני עובד על אתרים, כותב המון (ומחלק מסך כדי לראות כמה עמודים במקביל, דרך Scrivener), וכו׳. אני עובד בעמידה, אז לא רחוק כל כך מהמסך. (המקלדת ממש סמוכה למסך, על ״מדף״ גדול שיוצא מהקיר) בזמנו היה לי 27״ 5K iMac. הוא היה מרהיב ביופיו, אבל הטקסט היה קטן מדי - הייתי צריך לעשות scaling. זה גרם לי לתהות - אני באמת צריך רזולוציה כזו גבוהה אם אני לא משתמש בה בפועל וצריך להגדיל את הכתב? השאלה שלי אליכם: לאחד שעובד קרוב למסך (אין לי בעיה למקם דברים אחרת ולהתרחק אם הטקסט מספיק ברור), מה יהיה השילוב האופטימלי מבחינת סוג (wide, ultrawide וכו׳), פאנל (IPS/VA) גודל (אינצ׳ים) ורזולוציה כדי שיהיה לי שפע של מקום לפתוח הרבה…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למחוק. יצא פה בטעות, במקום באודיו וקולנוע ביתי.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש מתלבט בחרתי לי מסך חדש לקנות(Dell 20" 2007W\FP), אבל ההתלבטות הכי קשה היא בין WS למסך רגיל השימוש שלי במסך כרגע הוא להמון דברים, גרפיקה, סרטים ועריכת וידאו, משחקים, אינטרנט... אני ממש לא יודע אם כדאי לקחת WS או לא... תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עוקב הרבה זמן אחרי הפורום הזה ולציין שהוא מקצועי ביותר. מישהו יודע האם ומתי יעלם פאנל הTN מהעולם ויהפוך להיסטוריה? מתי הפאנלים המובחרים שנמצאים היום במעט מאד מסכים יהפכו להיות הסטנדרט?? אני לדוגמא יש לי crt של מאג דגם נפוץ 786PF ועדיין לא ראיתי (לא באינטרנט, במציאות) LCD שישתווה לאיכות שלו. מה לעשות קשה לי לעשות את המעבר לLCD כי לא מצאתי מסך בסכום סביר (עד 1800) וגדול שישתווה אליו. אז מה עתיד לקרות בשוק הזה??
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הViewSonic VA912 שווה 1300 שקל? מטרת המסך היא למשחקים.
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
כמובן שהמטרה במסך היא להנאה מקסמלית (צפייה חלקה, צבעים אמיתים, ללא פגיעה בגופני טקסט) הצרכים שלי הם גרפיקה, משחקים, אינטרנט וכדומה (בקיצור אני טוחן את המחשב). אם יש מסך יותר טוב אשמח גם לקבל הצעות. (תקציב בסביבות 1700 ש"ח)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך בביתי התחיל להציג את כל הפונטים בצורה מטושטשת - 20 אינץ' של מאג בן 4 שנים. - CRT. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג, השימושים: 1. TEXT - וגלישה באינטרנט. - אני עובד הרבה מול WORD, אתרי אינטרנט וכד'. 2. משחקים - אני מתכנן לשדרג בקרוב את המחשב ואני רוצה מסך שיהיה אפשר לשחק בו. 3. חיבורים - יש לי WII ואני לא יודע אם אני אבקש לחבר את ה-WII למסך החדש - אז הייתי רוצה שיהיה במסך חיבור Component. 4 - לא סרטים, יש לי TV של Sharp 32LCD - ואני משתמש בה כדי לראות סרטי HD. התקציב הוא +- 1500, אך אני אדרש להוסיף עוד 500 ש"ח בשביל איכות כמו Dell2007 wfp והתמורה תיהיה שווה אז אני מוכן לשקול. אם אפשר להמליץ על חנויות איכותיות, גם בשירות, גם באחריות זה יהיה נהדר. תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במפרט היה כתוב intel 950 upto192 עכשיו שקיבלתי את המחשב אני רואה שכתוב ככה Intel® 82945G Express Chipset Family זה אותו כרטיס או משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
ברשותי PROVIEW FP2226W שמוגדר על רזןולוציה של 1680X1050 ומחובר ל HD 4850 של ספיר עד עכשיו הכל היה בסדר אבל מישום מה הכל ניהי קטן מאוד במסך ואני לא מצליח לשנות את הרזולוציה דרך הגדרות התצוגה בוויסטה הוא מראה כאילו הוא לא מזהה את המסך וגם במנהל ההתקנים לא מופיע לי מסך למרות שליפני כן הוא כן זיהה את המסך למרות שב-CCC של ATI הרזןלוציה מתאימה התקנתי את הדריבר מחדש 8.12 כןלל הסרה במצב בטוח עים DIRVERSWEEPER אבל שום דבר לא עוזר הכל קטן מאוד אני לא יודע מה לעשות אפילו חשבתי כבר על פירמוט האים זאת בעיה בכרטיס המסך?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
טוב חברה אחרי 8!!! שנים שאני משתמש בMAG 786FD הישן שלי (והוא עובד מצויין עדיין) החלטתי ללכת על מסך LCD חדש (8 שנים!!! די... הספיק לי) אחרי אינספור דיונים שקראתי הגעתי למסקנה הפשוטה, בתקציב שלי (שהוא בעיקרון 1700 ש"ח אבל עם תזוזה גם ל2000 במקרה המאוד קיצוני) המסך הכי טוב שאני יכול לקחת זה 226BW (אם היה CW אז היה יותר טוב) הבעיה איתו היא הרולטה הרוסית עם הפנלים... שאפילו אנשים אומרים שיש פאנלים שעם הגדרות יהיו טובים בערך כמו S מה אני צריך ממסך? סרטים... טקסט... בעיקר סרטים (אני חולה אנימה מה לעשות) אם אפשר היה להוסיף PIVOT (סיבוב על ציר 90 מעלות) היה טוב. משחקים זה לא הצד החזק שלי (כל עוד אני בצבא) וכמובן האופציה של VIDEO IN גם נחמדה.... אני שוקל גם את 2007WFP... יותר יקר א…
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין הקידומת P לH ולS ובכלל על שאר ההרכב של הקוד דגם
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה להביא PS3 מארצות הברית (NTSC) ולחבר אותו אל מסך המחשב שלי מדגם סמסונג 226BW (שנקנה בארץ) ע"י כבל HDMI ל DVI. השאלות הם: א. האם זה יעבוד? ב. האם במסכי מחשב יש הבדל בין PAL או NTSC או איך זה הולך בדיוק? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי, מחפש מסך שישמש בעיקר למשחקים ולעריכת טקסט (תכנות). אני רואה סרטים בטלויזיה המחוברת למחשב ולכן אין משמעות לאיכות הצגת סרטים במסך. התקציב הוא גמיש סביב 2000 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
זה נכון שמסכים דקים מפעילים פחות טוב משחקים מאשר מסכים גדולים ??
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
מזה מספר שבועות אני קורא פה בפורום אודות מסכים מומלצים וסוגי פאנלים. ראשית החכמתי מאוד שאלתי כרגע היא כזו: מסך עם פאנל איכותי יקר באופן יחסי, אולי כדאי לרכוש טלויזיה lcd ששם מין הסתם פאנל איכותי ולהנות מכל העולמות. ראו למשל באופיס דיפו יש מותג שלהם - Ativa ,1792X1344 8ms 1:500 :s05: מה דעת החברים הנכבדים בפורום? דרך אגב בגירה, יצא לך לבדוק ולחוות דיעה אודות xerox d91g ? הוא אינו איטי מדי ? ( 25ms ). תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם. אתמול קניתי מסך חדש לאחר שהישן נשרף בחרתי במסך Dell 2007 FP. פשוט אין מילים, החיבור וההתקנה עברו תוך 5 דקות ועל האיכות פשוט אין מילים. הצבעים חדים מאוד וברורים, אין שום באגים או כל דבר אחר התמונות נראות ברור ומצויין. ראיתי שתי סרטים על המסך והאיכות של התמונה פשוט מושלמת ונהנתי מכל רגע. שיחרתי בכמה משחקים ולא היו שום מריחות או אי דיוקים. חיברתי את ה-PlayStation 2 לחיבור הוידיאו והתמונה גם כן מושלמת. במילים אחרות מי שרוצה מסך עם ביצועים מעולים שנותן תמורה מעולה למחיר קחו Dell 2007 FP. קניתי את המסך בחנות זו : http://www.enternet.co.il/Product.asp?Pid=LCD-DE2007FP&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=122&aff=Zap〈=he
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל, רציתי באמת לציין לטובה את המדריך שיצא בHWZONE למסכי LCD. בדיוק עכשיו סיימתי לקרוא את החלק השני שלו ואני חייב לציין שהרבה זמן לא ראיתי מדריך מפורט כל כך, מקצועי כל כך ועם זאת ברור כל כך שכתוב בעברית בהרבה תחומים אחרים - גם בHWZONE וגם במקומות אחרים. בעצם, הוא מתעלה גם על המון מדריכי קנייה באנגלית שיצא לי לקרוא. אז סחתיין. ואחרי ההקדמה, אני מחפש עכשיו מסך LCD בתקציב של עד 2000 ש"ח. אבל כמובן שהייתי מעדיף לקבל מסכים טובים ב1500 ש"ח אם אפשר... התחלתי את מסע החיפושים שלי בזאפ אבל הבעייה העיקרית היא שאני מנסה לסנן החוצה מסכים עם פאנל TN, ובגלל שבזאפ רוב המפרטים באמת לא מציינים פאנל אני נשאר עם מעט מסכים רלוונטים כשכל האחרים, כולל כאלו רלוונטיים, סוננו החוצה. בתכלס ישנם…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, פסים צבעוניים ומוזרים השתלטו על מסכו של המחשב הנייד שלי מדגם HP PAVILION DV6186EA (למי שלא מכיר: מדובר במחשב של HP עם כרטיס מסך NVIDIA GO 7400). אז חשבתי לעצמי שמאחר והאחריות על המחשב פגה לה מזמן, וכרגע אין תקציב למחשב נייד חדש, אולי עדיף שארכוש מסך LCD רחב יחד עם מקלדת אלחוטית (עכבר אלחוטי טוב יש לי כבר) ואחבר אותם לנייד שלי. יש לציין שאיני מרבה להשתמש בנייד שלי מחוץ לבית בתקופה האחרונה ואיני מתכוון להשתמש בו בתקופה הקרובה גם כן, מה גם שמדובר בשלושה קווים צבעוניים "בלבד" שעדיין מאפשרים לי תנאי עבודה סבירים. קיצר, מדובר בתקציב של 1200-1300 ש"ח שצריך להספיק למסך טוב + מקלדת אלחוטית נוחה. המלצות? נ.ב - שמתי לב שכולם ממליצים על ה 2209WA של DELL וכנראה זה המסך שאל…
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך "19 טוב שמתאים למשחקים מהשנים האחרונות ולשהות ארוכה באינטרנט וקריאת מסמכים לאורך זמן (שלא גורם למתח בעין בזמן שימוש ארוך). הפורמט שאני מחפש הוא סטנדרטי ולא WIDE אם למישהו יש המלצות למסך כלשהו אני אשמח לתגובה
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
האם MVA כמו ל X95F? האם צצו באופק מסכי 19" מומלצים עד 1600 ש"ח שאינם TN? ------------------ עריכה: שכחתי את http://www.flatpanels.dk/panels.php. אני לא בכושר... האם יש היכן להשיג היום את x95f? או אולי המלצה על מסך לא TNי עד 1600? אני מניח שאם מגדילים את התקציב ל 2000, יש את ה971 כן?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
-
היום הלכתי לקנות את המחשב, קניתי גם מסך 740B של סאמסונג, המוכר גם הציע לי לקנות את ה 730BF שעולה כ 100 שקל יותר, שהוא 4MS, ואין בכלל מריחות במסך (לפי מה שהוא אומר), אמרתי לו שאני יבדוק את זה ובנתיים בהזמנה הוא רשם את ה 740B, אני צריך את עזרתכם שתעזרו לי להחליט אם ה 730BF שווה כ 100 שקל יותר מה 740B. תודה לכל מי שעוזר לי
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אני כבר נמאס לי מה22' CRT המפלצתי שיש לי פה בחדר ואני רוצה משהו חדש שיהיה אפשר לתלות על הקיר עד 1600. חשבתי על משהו בסגנון 226BW. אתם מוזמנים להגיב ולהציע ואפילו אולי לשנות את דעתי
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם המסך הזה הוא טוב ויתן לי תצוגה טובה הוא מיועד בין היתר למשחקים ועוד משהו יש לו חיבור DVI? תודה מראש עריכה: העם כדי להוסיף כ100 שקל ולקנות 740B?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-