מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,873 דיונים בפורום זה
-
אהלן וגמר חתימה טובה לכולם, ברשותי סמסונג BX2450 המחובר ל X1950PRO בDVI, עכשיו נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד, כאשר אני מכבה את המחשב לאחר מס' שניות הוא נדלק אוטומטי. כאשר אני מנתק את כבל HDMI מהמסך עצמו אז רק אחרי זה הוא נשאר כבוי ולא נדלק שוב. בעיה מאוד מוזרה שלא ממש מצאתי פתרון לה אז אולי אתם תוכלו להמליץ על איזה שהו פתרון? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחר קונה מסך חדש ואני צריך את הדעה שלכם. אני מחפש מסך לצפייה בסרטי HD ומשחקים ברזולוציות יחסית גבוהות כ.מסך: PowerColor ATI Radeon 5750 1Gb GDDR5 PCI-E PO5751GD5H האם אתם חושבים שהמסך הנ"ל יספק את הצרכים שלי? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי, לא מזמן קיבלתי את ה Dell U2311H. בסה"כ אני מרוצה, חוץ מעניין אחד שקצת מפריע. החלק השמאלי של המסך מעט כהה וכחלחל, ואילו החלק הימני מעט ירקרק (גם כהה יחסית למרכז, אך פחות מהימני). מרכז המסך נורמלי. שמתי לב לזה כאשר התמונה המוצגת מורכבת בעיקר מלבן. צירפתי 2 דוגמאות, תמונה אחת של המסך עצמו מציג את גוגל, ובשנייה, חתכתי מהתמונה הראשונה חתיכות ממקומות שונים ושמתי אותם אחד ליד השני לשם השוואה. האם זה נורמלי במסך זה ? [br]פורסם בתאריך: 16.09.2010 בשעה 16:41:37 אוקיי, מצאתי אזכור לתופעה בסקירה http://www.tftcentral.co.uk/reviews/content/dell_u2311h.htmThe panel uniformity of the U2311H was fairly poor unfortunately. The left hand side of the screen was a little darker than t…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתלבט לקנות מסך חדש... ורציתי לדעת אם הזמן תגובה הזה של המסך (8MS) לא יאיט לי ביצועים במשחקים או בAERO עם ה7. כי זמן תגובה מאוד גבוה איך המסך הזה? משאר המסכים? SAMSUNG , LG BENQ כל אלה... שווה לקנות אותו היום?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למסך עבור סטודנט, כל מה שאני רוצה זה שהמסך יהיה בריא לעיניים.. ועדיף שיתכוונן טוב אם צריך, אולי גם עם רמקולים... מעבר לזה אני לא ממש מבין, אני לא בטוח גם איזה גודל נחשב הסטנדרט היום, האם 19 אינץ? במקרה נתקלתי ב NEWEGG במסך הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824254023 יש לו הרבה ביקורות טובות, נראה לי אבל שהוא נמכר רק בחנות אחת בארץ לפי חיפוש בגוגל: http://www.nokout.co.il/pl_product~HW191APB~10~125.htm אבל אף פעם לא שמעתי על החברה הזאת... לגבי תקציב, אני מניח שעד 1000 שקל, זה בערך העלות הממוצעת של מסך כיום לא? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. החלטתי לפנק את עצמי במסך הכי טוב שאני יכול להרשות לעצמי. כיוון שאני טס לארה"ב ושם ניתן להשיג מסבכים אלו בסביבות ה- 1000$ רציתי לשאול לדעתכם. האם שלי נראה כי הם זהים ופשוט ל - NEC MultiSync 2690WU2 הוסיפו מכייל לחבילה. מישהו מכיר סקירות באתרים נחשבים של ה- NEC MultiSync 2690WU2? הייתי שמח לדעת מה ניתן להשיג עימו. ל- NEC MultiSync 2690WUXi2 מצאתי סקירה של אחיו הקטן: http://www.tftcentral.co.uk/reviews/nec_2490wuxi.htm אני מניח שתקפה גם עבורו. אני מאוד נחוש על מסכים אלו כי ניתן לכייל אותם בחומרה ואז לשכוח מכל בעיות ניהול הצבע של מערכת ההפעלה. בעיקרון אני זקוק להם רק עבור עיבוד תמונה במרחב sRGB. אני בטוח שלרוב זה ישמע שהם Over Kill עבור זה, אבל לא מצאתי מסך עם כיול בחור…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקציבכם (התקציב שלכם למסך): 1500 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): 1600 מה השימושים של המסך: משחקי מחש כבדים \ סרטי HD \ גלישה באינטרנט - סמנו באדום את השימושים. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי ? HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E של MSI OC בקשות מיוחדות : מסך איכותי עם פאנל טוב. זמן תגובה מהיר. חובה מסך מסמסונג! גודל מסך רצוי: 24" אינץ' המליצו לי בחום על Samsung BX2450. האם יש מסכים טובים יותר בתקציב שמתאימים לשימושים שלי?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש לקנות מסך LED האם המסך הבא נחשב טוב או לא לגעת http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=2905&CategoryID=576&Page=1 אשמח לפירוט או הצעות לדגמים מעניינים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך 24" LED המליצו לי על הסמסונג BX2450.. אם למישהו יש ניסיון איתו יכול לתת חוות דעת אני אשמח מאוד.. בנוסף המלצות למסכים אחרים יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הצרכים שלי צנועים - בעיקר גלישה ואופיס - וקניתי את המחשב הזה (עוד טרם קיבלתי אותו): http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=&gclid=CJji_pnDgqQCFVSP3wod-Rz4GA לא הזמנתי שום תוספות ושידרוגים. אני מבקש לדעת האם המסך 2209WA שלי יעבוד כראוי או שאצטרך לבצע התאמות/השלמות כלשהן. בברכה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, שאלתי היא מהי חשיבות מהירות התגובה במסכים בשימוש בתוכנות שרטוט תלת מימד? מי שמכיר ריינו או 3DMAX. בתוכנות אלו ניתן להשיט ולסובב את האובייקטים המשורטטים במרחב על גבי המסך. האם מהירות התגובה של Dell 2209WA או LG2220P שהם 5/6 ms אמורים להיות בסדר ולא למרוח את השרטוט? מהי המהירות המינימלית המומלצת? חיפשתי ברחבי הפורום ולא נתקלתי במידע הזה לגבי תוכנות שרטוט תלת מימד אלא רק לגבי משחקים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1.אני מתלבט בין W2362TQ LG לסמסונג ?P2350 23 2.האם יש הבדל משמעותי בין זמן תגובה של 2 ל 5? 3.האם יש הבדל גדול בין ניגודות של 1:70000 ל1:50000? המחשב מיועד למשחקים ברזולוציות הכי גבוהות ולסרטי HD FULL תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני חודש-חודש וחצי קיבלתי מחשב חדש, ועכשיו הגיע תורו של המסך המחיר הוא עד 1000 ש"ח המסך ישמש לצפייה בסרטים באיכות FULL HD ומשחקים ברזולוציות גבוהות כ.מסך: PowerColor ATI Radeon 5750 1Gb GDDR5 PCI-E PO5751GD5H תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ורציתי לברר לגבי מסך אני זקוק להמלצות. הדרישות הן: 1) אופיס- word וכו', פוטושופ, גלישה באינטרנט. 2) משחקים- כ.מסך GTX460 או HD5770. 3) כנראה יהיה גם כרטיס טלוויזה כדי לערוך קצת וידאו... אודה לכם אם תמליצו לי על מסך! תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שכתוב בכותרת אני מעוניין לרכוש מסך 22" - 24" בתקציב עד 1,500 ש"ח. השימושים העיקריים שלי הם משחקים וצפייה בסרטים ברזולוציות גבוהות. הומלץ לי על ה Dell UltraSharp 2209wa אך אני מבין שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1650x1050. אני מעדיף לרכוש מסך בעל רזולוציה מקסימלית של 1920x1200, אבל אני מפחד שלא אוכל להריץ משחקים על רזולוציה זו. אם למשל אין באפשרותי להריץ על רזולוציה מקסימלית אוכל להריץ על רזולוציה נמוכה יותר? או שאני חייב להריץ על הרזולוציה הטבעית של המסך? כלומר, אם ברשותי מסך של 1920X1200 אני בעצם "נתקע" על רזולוציה זו? או שאוכל להוריד את הרזולוציה בשביל משחקים מסויימים ללא פגיעה באיכות התמונה? כדי שתוכלו לענות טוב יותר על השאלה שלי אני אצטרף את המפרט שלי …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום אנשים מכיוון שהמסך הישן שלי הלך כבר בפעם ה שלישית לתיקון מעבדה אז כבר נמאס לי ואני רוצה לקנות מסך חדש. אני רוצה מסך 24" ושישרת אותי נאמנות בשלל דברים כמו: גרפיקה (פשוטה קצת פוטושופ ואולי מידול קל), סרטים, משחקים (כאן יש קצת בעיה כי האחיין משחק על המחשב וגם אני). מה שאני דורש זה צבעים טובים וזווית צפיה טובה. אם אתם שואלים למה דווקא 24" אז רק בגלל שטח עבודה ואני צריך הרבה ממנו. תודה מראש לכל העוזרים.[br]פורסם בתאריך: 5.09.2010 בשעה 17:44:24 חבר'ה אני מאוד מצטער אבל למה אתם לא רוצים לעזור לי?כבר מספר ימים אני מחכה לתשובה יש 230 צפיות ואף לא תגובה אחת..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשירשוא הנ"ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=472891.msg4040997#msg4040997 הומלץ לי לבחון את המסך ביחס למסכים אחרים לפני הקניה... השאלה שלי היא: אם יש לי כבר מסך של סמסונג ואני מרוצה ממנו (אבל הוא רק מסך מחשב) והמסך שמופיע בשירשור, ה- P2770HD כולל פחות או יותר (האמת יותר, אבל לא משנה) את אותן תכונות (כמות צבעים, זווית צפייה וכו'...), אז למה לבדוק אותו ביחס למסכים אחרים? (עבור המסך הנ"ל ה- P2770HD, אני הולך להשתמש בו גם כטלווזיה) הרי במחיר כזה הבנתי שלא אוכל למצוא משהו דומה. כדאי לי לנסות לבדוק משהו עם פאנל IPS? או שסוג המסך של ה-P2770HD מספיק טוב? מה אתם אומרים? תודה רבה ושנה טובה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 מסכים שהם FHD ואני צריך את עזרכתם.. LG LCD 32LD460 FULL HD LG LCD 32LH30 FULL HD Toshiba 32LV733 LCD 32 אשמח להמלצות תודה..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שאם רוצים לכייל מסך צריך איזה מכשיר שנקרא ספיידר.. אם אין לי אותו, איך אני יכול לכייל את המסך? איך אפשר לגרום לו לעבוד בצורה אופטימלית? אני ממש לא מבין בתחום.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי צג Dell U2410 עם פאנל מסוג IPS כאשר אני צופה בסרטים עם תרגום (התרגום בלבן), שמתי לב למעין טשטוש מציק של התרגום. קשה היה לאבחן בדיוק מה מקור הבעיה, אבל החלטתי לתקוף אותה כי זה באמת מעצבן. היום עשיתי ניסוי: יצרתי תמונה בפוטושופ עם תרגום ועוד כמה פסים, בצבע לבן, על רקע כהה. לאחר מכן *צילמתי* את הצג כאשר הוא מציג את אותה התמונה מתוך פוטושופ. תוצאות ההשוואה לפניכם. התמונה המקורית מהפוטושופ והתמונה כפי שהיא מופיעה על המסך. לחצו בבקשה על התמונות כדי להגדיל. כאשר יש טקסט בהיר על רקע כהה, המסך מציג זוהר (Glow) אדום מצד שמאל, וזוהר כחול מצד ימין. חשוב מאוד לציין: המסך שלי מחובר למחשב עם חיבור DVI!. יציאת DVI מהכרטיס הגרפי, כניסת DVI למסך. הבעיה בולטת יותר לעין כאשר ה-Contras…
-
- 52 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
המחשב שהזמנתי (לא בפנדה) הגיע בערב החג (באיחור של כמה ימים מהמתוכנן), גיליתי לצערי כי חיבור בכרטיס הגרפי יש רק יציאות DVI ו HDMI וכמובן שהמסך הישן שלי הוא בחיבור VGA. אמרתי לעצמי נקפוץ זריז לחנות בחיפה לקנות מתאם או אם נמצא מסך חדש (במילא רציתי לקנות אחד מזמן). כשהגעתי לחנות המוכר היה נחמד מאוד והשתדל לעזור לי, (ואפילו לא ניסה לדחוף מוצרים יקרים יותר ללא סיבה). מאחר ורציתי לנצל את החג הארוך לצורך התקנה של המחשב החדש והתוכניות השונות ולקנפג את כל המערכת הייתי מוכן לקנות מסך שאינו אופטימאלי לצרכים שלי. (הרי כמה פעמים ייצא לי 4 ימי חופש מהעבודה שאני אוכל להתעסק בכך בצורה יסודית...) נבחר מסך (לא בגודל שרציתי אלא קצת גדול יותר בגלל שלא היה במלאי במקום) אחרי שנשאלו כל השאלות כ…
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שניהם דיגיטלים,ויש לי חיבור זמין של HDMI,הן בכרטיס המסך,והן במסך. האם שווה להשקיע כמה עשרות שקלים בכבל HDMI,ואם כן,מה ההבדלים בין כבל כזה לבין כבל שעולה 100+?(סיכוך?.....) תודה, יוחאי.
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
השבוע היו הכרזות של מסכים חדשים של שני החברות הללו כאשר השינוי המפתיע הוא שLG מספקת כעת מסכי IPS מישהו יודע מחירים ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך): 2000 ש"ח חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): חריגה של 400 ש"ח מקסימום. אם יש הבדל רציני אפשר להוסיף עוד. 2. מה השימושים של המסך: משחקי מחשב כבדים, סרטי HD ,גלישה באינטרנט 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי \ שאתם עומדים לקנות? הנוכחי - HD 5850 OC (אם אתם לא יודעים מה הכרטיס שבידכם העזרו בתוכנה EVERSET הסבר לתוכנה פה!). 4. בקשות מיוחדות - תליה על הקיר \ ארגונומיה וכו'. 5. גודל מסך רצוי: 27" *הערה: אני מבקש מאנשים שיותר מבינים להגיב כי אני רוצה לקנות מסך טוב שיחזיק לי להרבה זמן גם למשחקים כבדים וגם לסרטים באיכות גבוהה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-