עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by omri09,

המסך שלי תומך בחיבור DVI-I, היום קניתי כבל DVI-D(זכר משני הכיוונים). האם העובדה ש DVI-I תומך הן באות אנלוגי והן באות דיגיטלי אמורה לשנות משהו בכל הנוגע לאיכות? עריכה: אוקיי לא יכולתי להתאפק וחיברתי את הכבל. אני פשוט לא מאמין איך יכולתי לעבוד עם VGA, הבדל של שמיים וארץ!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי במסך 2 כניסות VGA וכניסת DVI יש כבל שהופך RCA ל VGA\DVI? שאני אוכל לחבר את הממיר ישירות לLCD ולא דרך המחשב?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  3. Started by arik100,

לאחרונה יש מגמה שכולם לוקחים כבר מסכים רחבים האם זה באמת יותר טוב?? יותר נוח לעין?? האם משחקים מוצגים בהם טוב?? או שזה רק לסרטים?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש וצריך את עזרתכם...מרוב ביקורות אני לגמרי מבולבל: האם מישהו מסוגל להסביר מה השוני בין דגמי המסכים 22"של אסוס: VW222S , VK222U , VW222U ו MW221C מי הכי מומלץ לשימושי עבודה -טקסט, מישחקים מהירים וכבדים וגלישה?? האם ההבדלים מצדיקים תוספת של 200-300 ש"ח? -סה"כ כולם בערך באותה רמת מחיר..של ~1500 ש"ח המחשב יהיה עם Q6700 ב OC ןכניראה CF של 4850... ד"א קראתי שיש גם מסכים של SAMSUNG ו DELL בסביבות המחיר הזה....האם האסוס יעשה את העבודה או מומלץ משהו אחר ?? בבקשה תנו עצה... :s05: תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  5. המלצה בבקשה, רזולוציה מקסימלית - 1920X1080 למשחקים בעיקר. תודה.[br]פורסם בתאריך: 1.07.2009 בשעה 20:06:02 האם זה יתאים?LG W1943T

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by primo,

שלום, המסך הנוכחי שלי נדפק לגמרי (אני כותב מחבר) ולכן אני מעוניין בקניית מסך LCD איכותי חדש. התקציב הוא עד 2500 ש"ח, עדיף טיפה פחות. אני מתכוון לקנות מחשב חדש עוד חודשיים לכן צריך שהמסך גם יהיה טוב ואיכותי למחשב הבא (המפרט של המחשב הנוכחי שלי בן 3 השנים גרוע). המטרה של המסך היא משחקים כבדים, גלישה באנטרנט. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Superior,

אני החלטתי לקנות את מסך מחו"ל עכשיו מה אני צריך לדעת בדיוק כאשר המחיר הוא באיזור ה1100-1200 שקלים לא כולל משלוח. מכס,מע"מ וכל העיניינים האלה והאם כדי לעשות אחריות? אשמח מאוד לעזרתכם, תודה רבה

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. מסך LCD תקציב 1500... מיועד לגיימינג 19 אינטש ... רצוי פאנל מעולה. שיתאים לגיימינג. אין העדפה לחברה.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  9. מה אתם חושבים על הזליגת אור בצד ימין למטה(סורי על האיכות) כדי להחליף את המסך או להשאר עם זה הנה תמונה http://img241.imageshack.us/my.php?image=t22hb8.jpg

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  10. Started by Lahad,

שלום , לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש. המחשב מצוין , נקנה במקום מצוין ואני מרוצה מאוד ממה שאני לא מרוצה הוא מהמסך של המחשב,למשחקי FPS מהירים , המסך פשוט לא כיפי קשה לשימוש מורגש בו הINPUT LAG בצורה משמעותית עם זאת האיכות תמונה באמת מדהימה. כנראה שבמסך הזה אשתמש לצרכים אחרים , המסך הוא כמובן... 24 של DELL 2408FWP מפרט המחשב (בבקשה לא להגיב עליו) Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX Thermalright Ultra 120 Xtreme Gigabyte GA-X48-DS4 Thermaltake Armor Plus Black + Window 2 Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM 63.7CFM / 28dBA Evercool Red Scorpion 140mm (With 120mm Adapter) 1200RPM <22dba Corsair 750TX 60A @ 12V OCZ 4GB DDR2-1066 DualKit (2x1GB) HeatPipes Reaper C…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by H.I.V,

XEROX 19" WIDE LCD XM3-19 SILVER-BLACK 1440*900 5ms 5Y http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11218 אני רוצה לדעת מה דעתכם עליו האם הוא טוב למשחקים וסרטים? האם זאת חברה טובה? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  12. שלום, לפני מספר ימים הגיעה אליי קופסה הבייתה עם מסך DELL U2713HM והמון ניירת. רציתי לשאול - היכן מופיע המספר הסידורי של המסך ואילו מסמכים כדאי לשמור למימוש עתידי של אחריות? כמו כן, האם כדאי לשמור את הקופסה או שאין צורך? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ויכול לדווח על איכות התמונה המתקבלת (אם בכלל אפשר לחבר) ?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אהלן. לאחר קבלת 2007WFP תקול, לא יכלתי לקבל אחד חדש מהיבואן כי כידוע לכם, הוא לא מיוצר. אלו הדגמים שאני יכול לקבל במקום, המייל התקבל מסי.אם.אס: DELL 20" E207WFP Dell 20" SP2008WFP DELL 24" E248WFP "כמו כן, עומדים להגיע עוד שלושה שבועות הדגמים הבאים: Dell 22" E228WFP Dell 2208WFP " האם כולם בעלי פאנל TN ? אין לי בעיה להזדכות ולקנות מסך אחר (מעדיף בפנדה כי שם התבצעה הקניה מלכתחילה והם ליד הבית...יש להם את ה20WGX של NEC וגם את LG L2000 במלאי) תודה מראש לעוזרים.

15. ראיתי באינטרנט שאנשים הצליחו לחבר ברזולוציה 1680x1050 את המסך על 75HZ אבל בדקתי בהגדרות של המסך (הגדרות תצוגה) וראיתי שהמקסימום הוא 60 , ואצלי הוא מוגדר על 59. אפילו שהעברתי ל 60 זה חזר ל 59 (באג?) הדרייבר של הכרטיס מסך הוא העדכני ביותר, אני עובד על WIN7 וכשאני מנסה להעביר מה Ati Catalyst הוא רוצה להעביר אותי לרזולוציה נמוכה יותר (1280x1024)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by ofer1928,

אני קונה לי מסך חדש למחשב, אני מעדיף לקנות מהאתר wallashops.co.il האם יש שם מסכי 19 אינץ' lcd טובים? טווח של 1550 ש"ח..

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  17. Started by fohad,

מסך של סמסונג דגם P2370 לדגם P2350 ומה יותר טוב? תודה

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  18. Started by ronitti.e,

היי רכשתי מסך מחשב Proview FV926W חדש. כבר בשימוש הראשון אחרי 10 שניות בהן לא מזיזים את העכבר או עושים פעולה כלשהי, המסך כבה, כלומר נכנס למצב של שומר מסך. אני התקנתי שומר מסך רק אחרי 10 דקות של חוסר פעולה וכאן המסך כבה ללא שום שומר מסך. כמו כן אני לא רואה תמונה חדה למרות שעשיתי התאמה אוטומטית. האם קניתי מסך פגום או שיש דרך אחרת לשנות את הכיבוי אחרי 10 שניות??? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by life5252,

שלום לכולם מחפש מסך לגיימינג בלבד ללא הגבלת תקציב חשבתי על הדגם הזה ASUS PG35VQ אין אותו למכירה כרגע לפחות לא בארץ לצערי אשמח לקבל המלצה פתוח להצעות

20. Started by yasha,

אני מחפש מסך מחשב שישרת שני לפטופים (כל פעם אחד אחר) בגודל של איזור 25-27 אינטש. אחד מהלפטופים הוא Macbook Pro 2018 שיחובר למסך דרך HUB עם הרבה פורטים שאחד הוא HDMI. השני לפטופ DELL עם יציאת HDMI. אני מעוניין שהמסך יהיה ברזולוציה של 2560X1440/1600 (ראיתי שזה גודל נפוץ) וחשוב כמובן שניתן יהיה להשתמש ברזולוציה זו דרך ה HDMI (כי לדוגמא DELL U2715H לא תומך בזה למרות שתומך ברזולוציה). נדרשות לפחות שתי כניסות HDMI רצוי מאד שיהיה עם תושבת שניתן להגביה במידת הצורך. רצוי מאד שיהיה מסך לא מבריק כדי להימנע מהשתקפויות כיוון שהמסך יהיה באיזור עם הרבה תאורה. כמובן שיהיה IPS בכדי לקבל איכות תמונה טובה ורוחב צפיה. אם קיימת האופציה שלמסך תהיה יציאת AUDI…

21. Started by Snoopy2006,

שלום, קיבלתי הצעה לרכוש את המסך הבא (מחו"ל): דגם HP2711x VGA + DVI-D (HDCP) + HDMI (HDCP) 1920 x 1080 1000:1 (3,000,000:1 Dynamic) Contrast 300cd/m² Brightness 170°/160° Viewing Angles 5ms Response Time 72% NTSC Color Gamut אשמח לשמוע מה דעתכם ביחס למסכים המומלצים בפורום של DELL וסמסונג. האם האיכות שלו טובה ביחס אליהם ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yotamant,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מסך "19 LCD בימים הקרובים וקצת הלכתי לאיבוד בין כל שלל האופציות והנתונים שמציגים המוכרים. הייתי מעוניין לקבל הצעות למסכים טובים בתקציב שבין 1000 ל-1500 ש"ח. השימושים העיקריים הם משרדיים, כלומר עבודה עם תוכנות וגרפיקה פשוטה יחסית ופחות לשימוש של סרטים ומשחקים. כמו כן, חשובה לי הארגונומיה, כלומר - זוויות הצידוד וההגבהה של המסך. אם תוכלו, אשמח לקבל חוות דעת מניסיון או מידע על המסכים הבאים: 1. VIEWSONIC - דגם VP930B שעולה 1530 ש"ח. 2. VIEWSONIC - דגם VP922 שעולה 1365 ש"ח. 3. DELL - דגם E197FP שעולה 1150 ש"ח. 4. LG - דגם 1953TR שעולה 1250 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  23. תודה :-)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ziv13,

היי תראו את המסך הזה http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2885 זוית צפיה 180 מעלות וזה 22 אינץ... ומחיר בערך סביר מישהו יודע מה סוג הפאנל?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  25. Started by Mr King,

שלום לכולם, השבוע רכשתי את המסך הנ"ל . המסך בהיר מאוד ועושה לי כאבי עיניים , שיחקתי קצת עם ה- Brightness אבל עדיין אני לא מצליח למצוא את השילוב בין הטוב ביותר בהגדרות של הbrightness וה-contrast. יש אפשרות גם לשחק עם הצבעים Red Green Blue . אשמח אם מישהו בעל המסך הנ"ל יוכל לרשום את ההגדרות האופטימליות . תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.