מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
המסך שלי מעולה, פשוט לא ראיתי כמוהו, אבל הייתי רוצה מסך גדול יותר, עם זמן תגובה מהיר יותר ואני מוכן לוותר על דיוק צבעים (אבל לא על איכות המסך !). עכשיו לך תמצא מחליף לכזה מסך. קודם כל חקרתי על הU2311 כי הוא באמת מציאה שאין כמוה, אבל הוא באותו הגובה של המסך שלי רק רחב יותר, גודל נקודה גדול יותר וקצת פחות איכותי ובלי הפיצ'רים שהתרגלתי אליהם. אז הסתכלתי עוד מסביב, הגעתי למבוי סתום ופנטזיות על הWFP של ה30 אינצ' HELP !
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , לא מזמן קניתי את המסך ואני חייב להגיד לכם תודה שהמלצתם לי עליו רואים פשוט מדהים בו !!!!!!!!!!! עכשיו יש לי שאלה האם אני יכול לחבר XBOX360 למסך אפילו אם יש לו רק יציאת DVI ??
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב שאני אוכל לשחק בו גם ב-XBOX360 (בעל חיבור HDMI). התקציב שלי הוא 1300 מוכן לחרוג ל-1400 עם קיים צורך בכך. ורציתי לשאול איך המסך הזה? http://www.lastprice.co.il/PrivateAuction.asp?auctionid=5278
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתעניין לשדרג את מסך הCRT שלי (הגיע הזמן) במסגרת הכסף שאני רוצה להוציא (1000+-) כולם ממליצים פה על 2209wa של דל, שמגיע ברזולוציה 1680x1050 על 22" רחבים מה שמדאיג אותי הוא שכרגע אני משתמש ב1280X1024 על מסך 16" מרובע ככה שאם מסתכלים על הגובה לדוגמא, יש לי 1024 פיקסלים על 24.5 ס"מ, ובדל יש 1050 על בערך 36 ס"מ האם זה אומר שהכל יהיה ענקי במסך של דל? גם יש לי במסך אפשרות לרזולוציה 1600x1200, אבל היא מרצדת כי אפשר לשים לה רק 60hz, וזו הסיבה שהשתמשתי ב1280x1024, לא בגלל שקטן מדי 60hz במסך CRT שונה מאשר בLCD? או שהדל שמגיע גם ב60hz ירצד לי? אין לי שום נסיון במסכי LCD ולכן יש לו שאלות שישמעו מצחיקות לאחרים. (ניסיתי להסתכל ולשאול בחנויות אבל אין להם מושג בדברים האלו. וגם יש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואני רוצה מסך גדול וטוב עד אזור 900 שקל אז אני מתלבט בין שנים 1.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5528&CatCode=398 2.http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2074 מה כדאי ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בבית שהמסך או הכרטיס מסך נהרס (המסך מהבהב נכבה ונדלק) כשניסיתי לחבר אליו את המסך 2209WA אני לא רואה כלום האם יכול להיות שזה בגלל שהכרטיס מסך ישן geforce 2 mx משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מסך מחשב אשר יש לו ציפו זכוכית (אוהב מאוד) באיכות טובה. כל המקומות שראיתי מסכים LED/LCD כולם ללא הציפוי הזה. יש מסך אחד שמישהו מוכר של זירוקס מדגם MX4-22 מישהו מכיר הוא יכול להגיד לו אם הוא מסך טוב? הנה נתונים שלו: המסך בעל רזולוציית צפייה גבוהה ביותר 1920X1080 פיקסלים FULL HD למסך ישנו מסנן זכוכית אופטית להגנה על הצג ולהגברת הניגודיות תאורת LED אחורית המעניקה גווני שחור עשירים יותר ותמונה ריאליסטית יותר עיבוד וידיאו ברמה גבוהה ביותר ששם דגש על דיוק הצבעים ונאמנותם למקור זמן תגובה של 2ms לשמירת זרימת וידיאו רציפה ללא כל עיוות זוית צפייה רחבה בגודל של 170 מעלות ניגודיות דינאמית של 1:50,000 הודות לתאורת ה-LED החדשנית כניסת DVI-D לקישוריות משופרת עם מגו…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב אחרי שקניתי תמסך DELL 2209WA מאייבורי והיה לי פיקסל מת 1 אחרי יומיים החזרתי להם אותו והם החזירו לי תכסף. עכשיו ראיתי בזאפ תחנות NotebookClub ברצוני לדעת האם החנות אמינה? עושה בעיות? שווה לקנות משם? תודה לעוזרים. אהה ואם כתבתי במקום לא נכון אז בבקשה תעבירו את זה למקום הנכון תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני חדש בענייו מחשבים ואני צריך המלצה למסך המיועד למשחקים כבדים. התקציב הוא 1000 שקל,אני רוצה שגודל המסך יהיה בין 20-24 אינ'ץ.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחר מחשב ואני רוצה מסך כמה שיותר גדול וטוב עד 950 שקל בערך ואני צריך גם מקלדת טובה עד 100 שקל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום . אני מחפש לקנות מסך לשימוש לימודים (עיצוב בעיקרון), בגודל 19-21 עם חיבור DVI (זה כבר סטנדרטי לא?) תקציב - עד 1000 שקל עדיפות גדולה לחברת LG תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נחשפתי למסך הזה : http://skypc.co.il/sg_product~CREAM2333TPVA~9~0.htm קראתי עליו פה ושם שהוא מומלץ בגלל הפאנל PVA שלו. ברצוני לדעת האם המחשב שלי(בחתימה) יוכל להריץ משחקים עם המסך הזה ( יש לי HD4850), וכן האם הוא מסך טוב למשחקים, אני משחק משחקים כמו COD ועוד משחקים איכותיים, אני רוצה תמונה נקייה ויפה, האם המסך הזה מוגדר כאחד שטוב לגרפיקאים ומשחקים כאחד ? אני מעוניין בו גם מבחינה כלכלית- הוא זול יחסית , 23 אינץ'.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב דיי חזק עם כרטיס מסך 4890 . את המחשב קניתי בלי מסך ונכון לעכשיו אני עם 17 אינץ' . אני מחפש לקנות מסך 23-24 אינץ' הכי זול שיש . שיתמוך בFHD + 1920X1080 + LED וכמובן שיהיה מומלץ לא משנה החנות . למרות שאת המחשב עצמו קניתי מRSM . אני אישית מאיזור הדרום אבל זה לא הכי משנה כל הצעה תיהיה טובה . טווח מחירים כמה שיותר זול לא עובר את ה1000 בשום מצב .
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב חדש עם יציאות DVI VGA DP ( מה זה יציאת DP איכות יותר טובה מ DVI ? ) אני מחפש לקנות מסך איכותי כ23 או 24 אינץ..ראיתי שמומלץ בגלל הרזולוציה לקנות 24 לFULL HD והכל. כמו כן התקציב הוא בין 1500 עד 3000 אני רוצה משהו איכותי בגלל זה תקציב גבוה. כמו כן קראתי בפורומים שאחרי קניית מסך יש צורך בבדיקות תקינותו כמו צבעים פיקסלים נכונות נכונה של הגדרות כל צבע וצבע עם תוכנה מסוימת וכו. האם זה נכון גם שיש דגמים של מסך DELL שלא להיתקרב אליהם ? בבקשה תסבירו מה למה מי והכל. תודה מראש לב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול התחדשתי במסך הנ"ל אך יש לי בעיה מוזרה. כשאני מגיע לקצה המסך עם העכבר, הוא לא נעצר שם, אלא ממשיך החוצה מהמסך, ואז כדי לחזור איתו אני ממש צריך להתחיל לחפש ולהביא אותו את כל הדרך חזרה. זו תופעה ממש מזרה. במסך הקודם שלי הוא פשוט היה נעצר בשוליים של המסך, ואי אפשר היה להוציא אותו מחוץ לשטח הנראה על המסך. מה ניתן לעשות?
-
- 12 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=EV2333BK&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he והאם בכלל שווה לקנות את המסך הזה? איזה תוכנות לכיול ובדיקות צריך, איזה מכשיר כדי לכוון את הצבעים פיקס כמו שצריך? .צרכים: סרטים וידאו משחקים, בקיצור הכל.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שאפשר להוסיף רמקולים למסך,וראיתי שיש כניסה מתאימה מאחורי המסך ליד החיבור של המסך למחשב,אבל הרמקולים לא עבדו,אפשר לדעת למה? תודה מראש,יוסי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש והוא מדהים. הצבעים חדים ממש יש לי סוף סוף מלא שטח עבודה!!! צריך קצת להתרגל לגודל (עברתי מ-''19 למסך הזה אבל עד כה אני מרוצה ממש! תודה לכל אנשי הפורום שעזרו לי בבחירת מסך זה!
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מסך לא חדש של sony sdmx95f עם חיבור dvi-d כרטיס מסך nvidia geforce 7900 gs, כשאני רואה סרטי HD זה לא נראה באיכות גבוהה, מה אפשר לעשות בכדיי לשפר את זה ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ההודעה האחרונה שרשמתי בפורומים האלו היתה לפני בערך חמש שנים, נוסטלגי משהו. אבל כמו תמיד נראה לי שעל הפורומים האלה אני אמשיך לסמוך. כמו שכתבתי כבר בכותרת אני מחפש המלצה למסך מחברה אמינה, 22 אינצ' שישמש את המחשב המשפחתי, בעיקר אינטרנט, סקייפ ומעט סרטים, סרטונים וקליפים. רצוי מחנות אמינה עם שירות טוב באיזור כפר סבא / תל אביב. עד עכשיו היינו עם הviewsonic vp930 ששבק חיים אתמול אחרי עבודה מסורה של כמה שנים. תודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך, אבל חשוב לי שאוכל להחזיר אותו אם יש בו פיקסלים מתים או תאורה לא אחידה. האם יש הבדל בין החנויות הזולות שמוכרות אותו? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי DELL 2209WA פאנל e-IPS. יש באפשרותי לרכוש מסך חדש למחשב אחר ולירוש לאותו מחשב את ה DELL שלי, השאלה הנשאלת כמובן האם כדאי? בגדול אני לא קונה את המסך בארץ אלא בארה"ב (גר שם), אני מתלבט בין כמה דגמים אבל כולם עם פאנל TN, מצד שני רובם LED+/FHD. השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, מעט סרטים, משחקים כלל לא (פעם-פעמיים בשנה). אלו הם השיקולים שלי: 24" Samsung SyncMaster 2494LW 1080p Widescreen LCD Monitor 23.6" ASUS MS246H Widescreen LCD Monitor w/ HDMI 24" Samsung BX2440X Widescreen 1080p LED-Backlit LCD Monitor ASUS VH236H 23" Widescreen Full HD LCD Monitor 25.5" ASUS VW266H 1080p LCD Monitor יש גם אפשרות לרכוש את הדגם הזה 23" Dell UltraSharp U2311H eIPS 1080…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אז ככה, ברשותי LG L204WT. די ישן, 20.1" רחב בעל רזולוציה של 1680*1050. לאחרונה המסך החליט לעשות קצת בעיות, אם אני סוגר אותו ומשאיר אותו איידיל הרבה זמן, ההדלקה אחרי נעשית בעייתי מאוד, לוקח לפעמים עד כ-10 דקות עד שהמסך עולה. לכן החלטתי שהזמן להחליף. אני מעוניין במסך LED ואני מתלבט בין 2 דגמים של 23", האחד של Samsung XL2370 והשני LG E2380V. עכשיו שניהם 23", Full HD, אספקט רטיו 16:9. ההתלבטות שלי, היא בעצם האם ללכת על מסך כזה רחב / גדול. אני משחק הרבה, רואה הרבה סרטים, אז בגדול זה טוב לי. אבל מסך גדול אומר רזולוציה כבדה יותר למשחקים, כרגע יש לי Radeon 4870, שאומנם הוא לא מוגדר כרטיס חלש חס וחלילה, אבל הוא כבר מתחיל להראות את גילו. אני כן לוקח בחשבון את העובדה שיב…
-
- 31 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי נכון לעכשיו שני מסכי סמסונג דגם 226BW. המחשב משמש אותי לעריכת וידאו ואני זקוק לעוד מסך. חשבתי למכור אחד מהם, לשים את השני במחשב השני ולקנות שני מסכים אחרים. בעקרון אני מאוד מרוצה מהמסכים האלה, לא חסר לי בהם כלום, השאלה אם יש צורך להחליף, אם זה יתן add value.. קראתי הרבה על הDELL באתר, האם הסמסונג ברמה של הDELL? אשמח למידע כלשהו... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המסך לא מזמן.... זה מסך מחשב+טלוויזיה ותליתי אותו על זרוע ברקן ונשארה עליו רגלית קטנה.... 1.איך אני מוריד אותה? (יש ברגים, אבל חשבתי להתייעץ עם מישהו שעשה את זה כבר) שמתי לב שיש שידורי עיד"ן DVB בתוך הסמסונג.....דיברתי עם נותן האחריות ונאמר לי שאי אפשר להפעיל אותם. 2. איך אני מפעיל אותם בכל זאת ? אם בכלל אפשר להפעיל אותם....
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-