עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ovadia10,

האם יש הבדל במסך DELL 2007FP בין A03 לבין A04?... האם משתלם לקנות A03?... צריך עזרה בדחיפות......

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  2. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ איתכם בקשר לאיזה מסך לרכוש. אני זקוק למסך לעבודה משרדית, בגודל 19 אינץ', או מקסימום 20. המחשב אליו המסך יחובר הוא מחשב IBM עם מעבד פנטיום 4, כרטיס המסך הוא Onboard, תחשבו לבד את הגיל של המחשב ותבינו שהכרטיס לא חדש במיוחד. לא מזמן חבר שלי קנה מסך Samsung מהדגם החדש ביותר, וחיבר למחשב באותו הגיל והתוצאות היו הרות אסון, אז אם אפשר לא Samsung. התקציב הוא עד 1000 ש"ח. אני חשבתי על Phillips, איך המסכים שלהם ? מה עם LG ?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  3. Started by yanivzu,

שלום יש לי כרטיס של nvidia geforce 7600 gs אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך הכי טוב שמתאים ללוח של ASUS P5QL/EPU תודה .

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by warezon,

יש לי מסך p2770hd אני מחפש לו עדכון קושחה ואני יודע שיש אני פשוט לא מצליח למצוא אשמח לקצת עזרה.. בנוסף יש לי כמה שאלות: אני לא מבין מה נותנת הכניסה של האנטנה בטלויזיה ?? מזה נותן אם היום כבר משתמשים בממירים שמתחברים בscart או בשאר חיבורים.... במידה ואני מחבר ממיר למסך מה החיבור הכי איכותי שאני יכול לחבר אליו(לממיר יש יציאות של scart ו 3xrca)? והאם מישו יודע או אולי יכול למצוא הגדרות מומלצות לבהירות ניגודיות Rgb וכו'....??

• 10 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by DRIF,

אני שוקל לקנות את ה DELL 22 השימוש שלי הוא כ40 אחוז אינטרנט 10 אחוז אופיס 25 משחקים 25 סרטים . כעת יש לי CRT LG 17 F700P ורוב הזמן אני על רזולוציה 800*600 כדי לראות טקסט טוב. יש לי כרטיס מסך 6600GT האם אחוש שיפור מלבד הגודל? האם אראה טקסט גדול וטוב יותר מכעת? תודה.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by sargent bilko,

מישהו יכול להמליץ לי על דגם טוב של מסך סמסונג??? אורך אינצ'ים בכותרת^^ בתקציב של 1000-1700 תודה למי שעוזר =)

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by סער_שי,

איזה איכותיים ביותר? (למרות ש-VIEWSONIC יקרים לי מדי אז ההתלבטות היא בין סמסונג ל-אל.ג'י).

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by kOblenZ,

אני עכשיו מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מסך יותר כדאי לי לקנות, בהתחשב בכך שהמחשב נועד למשחקים חזקים וצפייה בסרטים, כמו גם גלישה באינטרנט ודברים בסיסיים אחרים. בעניין המחיר חשבתי בסביבות ה1500 ש"ח ורציתי לדעת איזה מסך יותר יתאים לי: 1. מסך 19 אינץ' (http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=410956) של LG 2. מסך 20.1 אינץ' (http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=479778) של DELL לפי מה שהבנתי בגלל שהם מאותו פאנל (TN) ההבדל המשמעותי הוא שהDELL הוא מסך רחב.. אז מה בעצם יותר כדאי לי לקנות?? או שאולי בכלל כדאי לי לחסוך ולקנות מסך עם פאנל יותר טוב? ודרך אגב קחו בחשבון שאני כנראה יחבר את המחשב מידי פעם לטלוויזיה שלי, וישחק עליה, אבל לא תמיד..

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  9. שוב שלום. כאשר המחשב מחובר למסך חיצוני, יש 3 אפשרויות לכוון את ההגדרות של המסך [אני מדבר על צבעים, גוונים, בהירות, קונטרסט]: 1. מהמסך עצמו - הגדרות של המסך עצמו. 2. מההגדרות של ווינדוס 3. מההגדרות של הכרטיס גרפי. אם כן - במה להשתמש? האם אכן לא מתנגש בשני? בכלל - מה להעדיף? [נשמע כמו שאלה מפגרת, אבל אני ממש מתעניין להבין את הריבוי אופציות הזה]

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  10. Started by alexkid,

היי אני חושב לרכוש השבוע את המסך הזה הייתי שמח לשמוע דעות לגביו במיוחד אם למישהו היה איתו ניסיון ? תודה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=898253

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by lee.,

חשבתי בזמן האחרון לקנות את ה-2209, אבל כרגע נראה שיש מחסור שלו, ולא בטוח שיהיה יותר. ואני לא בטוח כמה אני רוצה לחכות למסך שהייצור שלו הפסיק\מפסיק (למרות שהייתי שמח לשים יד על ATP3..) הקיצר, התחלתי לחשוב בכיוון של 2333T, שנדון פה לאחרונה לא מעט. הבעיה היא שלמיטב הבנתי, הבעיה העיקרית שלו לעומת ה-F2380 לדוגמא, הוא הארגונומיה. והנה הבעיה: אין לי מושג על מה זה אומר שאני מוותר... אם זה הפיווט, זה לא נראה לי נורא, אבל אם מישהו יכול להגיד מה הוא יכול\לא יכול לעשות לעומת מסכים אחרים, אני אשמח. מאוד. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. רוצה לשדרג את המסך שלי ל1440 בשביל גיימינג, אבל לא רוצה מסך גדול מידי. 27 אינץ' זה ממש ענק לי. כמו כן, דגמים כמו הAsus pg279q לא נראים לי מצטיינים מבחינת איכות הצבעים, וזה יותר חשוב לי מאשר מהירות המסך. יש לי כרגע 3 אופציות: 1. Dell u2515H Ultrasharp. למסכי דל יש איכות טובה, אך המסך יחסית איטי - 8MS זמן תגובה - https://www.youtube.com/watch?v=Qo-PZZ8CjzQ 2. Dell Up2516d Ultrasharp. שזו גירסה עם איכות צבע יותר גבוהה למסך הקודם - (הסרטון הבא הוא של האח הגדול של אותו המסך, אותו המסך פשוט בגודל של 27 אינץ') https://www.youtube.com/watch?v=2H-Hgk0lN-M 3. Asus vx24AH. הוא הכי קטן, מה שאומר שגם הכי חד, לא יודע לגבי איכות הצבעים - https://…

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. Started by zeevkat,

אני רואה שיש בעיה לפעמים במסכי LCD ואחת מהם היא הזליגת אור האם מישהוא יכול להסביר לי מה זה ואם יש תמונות אודה לו מאוד תודה

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  14. Started by yanital,

האם אני יכול לצפות בשידורי טלויזיה אם אחבר לשקע כבלים אנלוגים --> וידאו (שישמש כ tv tuner)-->כבל s-video --> Dell 2007 ? תודה.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  15. Started by kuBBia,

המסך מיועד לסבא שלי שיש לו בעיות ראיה ולכן עדיף ,אם יש כזה, מסך שעובד טוב ברזולוציה של 800X600 לא צריך את המסך הכי חדש מספיק זמן תגובה של 16-8 כי זה מיועד רק לצורך גלישה באינטרנט אבל כמובן שיהיה מסך טוב וברור. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by daniel_com12,

איך לדעתכם מסכי הלד החדשים הם טובים למשחקיםן כי אני מעוניין לקנות בבקשה תגיבו

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by gil13,

האם שווה לקנות את הדגם הזה? הוא מסך טוב ל-20 אינץ'? הוא עדיף מזה: 2043BWSamsung?

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  18. שלום צריך עזרה דחופה לקניה השבוע ומתלבט בין מסך למגוון שמושים משרדיים - טקסט, אינטרנט וכו , סרטים וגרפיקה ביתית קלה. לי בעיקר חשוב דיוק הצבעים ותמונה טובה ככל האפשר במגבלות המחיר ראיתי ים של מידע ושום דבר לא חד וברור. מתלבט בין 2284 - LG סמסונג 220 או 2253 מה ההבדלים בין 220 ל - 2253 והאם שווה להשקיע על 220 חוץ מהעצוב. יש הבדל טכני באיכות חוץ מהנגודיות ? ואיך ה LG לעומת הסמסונג אודה על תשובה חדה וממוקדת ומה הכי כדאי תודה

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  19. Started by oded1,

שלום לכם,כמו שאתם רואים אני קצת חדש בפורום אז שלום! טוב אני מעונין לקנות מסך עד 1200 שח חשוב לי האיכות נטו,פחות האינצ'ים זה יכול להיות 17 או 19 או 56 אינץ העיקר האיכות כמובן 56 אינץ לא כי יש לי 1200 אבל בסדר.. עכשיו יש לי עוד כמה שאלות שאלה ראשונה,מה אתם אומרים מסך זה דבר שצריך לקנות ממקום קרוב לבית כמו מחשב נייח?או שזה לא מהדברים האלה? שאלה שניה,מה אתם אומרים על החנות KSP לקנית מסכים ועל איזה חנות אתם ממליצים לי כמה שיותר קרוב לטבריה תודה רבה מעודד

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  20. Started by jazzman,

בשביל מסך שצריך להיות גם טלויזיה, מה יותר חשוב - ניגודיות טובה (1:1000 ומעלה) או מהירות תגובה טובה ( 2MS)? מה מתאים יותר: ניגודיות 1:700 תגובה 2MS או ניגודיות 1:2000 תגובה 5MS ??

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  21. משחק מעט, צופה בהרבה מדיה וגם די הרבה שימוש שותף. שווה את ההשקעה לטווח הארוך לפחות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Black Knight,

אני צריך המלצה למסך לא בהכרח למשחקים, יותר לעבודה שוטפת. כמה שיותר זול, עדיף שלא להגיע לסכומים מעל. המלצות יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by palin,

המסך של המחשב הישן שלי (7 שנים!!) נשרף, ולכן החלטתי לקנות מסך חדש Dell U2211H.. הבעיה שהצבעים במסך מרצדים בצורה קשה.. רואים מעין גלים מאוזנים על כל המסך, רואים שהצבע לא נתפס טוב, בייחוד בצבעים בהירים. האם הבעיה היא בהגדרות? או שפשוט כרטיס המסך המאד ישן והמסך החדש לא מסתדרים ביחד? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by mambo,

קניתי את ה-dell 2007fp. איך אני גורם למחשב לשנות את אופן תצוגת הדסקטופ כשאני מסובב את המסך למצב עומד?

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  25. יש מצב שאני מקבל מסך בהנחה טובה , השאלה היא איזה דגמים ממולצים , עד 1500 הבנתי שיש את ה 2243BW , שאני מבין שהוא מסך ה TN המוביל בקטגוריה זו , מה הדגמים היותר טובים (בעלי פאנל TN או כמובן פאנל יותר טוב , לדוגמה כמו זה שיש לי ב VP930) ...

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.