עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ofergpr,

שלום, מעוניין לקנות מסך מחשב 19-20' לצורך עבודות עיצוב עם פוטושופ - בעיקר לעיצוב אתרים. אין לי תקציב כי אני לא יודכ מה טווח המחירים,מה אתם מציעים?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by avivboker,

שלום היום קיבלתי את המסך שלי כאמור דל U2711 אבל כשחיברתי אותו התמונה לא פרוסה על כל המסך ונותר רובוע שחור מסביב הרזולוציה שלי כרגע היא 1920X1080 אני יודע שרזולוצית המסך היא 2560X1440 איך אוכל לסדר את התמונה שתראה בסדר? בהגדרות של הרזולוציה של וינדוס אין לי אפשרות מעבר ל 1920X1080 כרטיס המסך שלי הוא ati radeon hd 4870 איפה הבעיה שלי??

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. http://www.productwiki.com/lg-ips236v/ למישהו יש מושג כמה הדבר הזה יעלה, ואם הוא יגיע לארץ בכלל?

• 32 תגובות
    • 10.8k צפיות
  4. Started by ackohen,

יש לי מסך LG1970HR ומסך - LG1953t אני מעוניין לקנות מסך חדש. אז בהנחה שאני אשמח למכור אחד מהם כדי לממן חלק מעלות המסך החדש - מישהו יכול בבקשה להעריך מה השווי שוק שלהם כיום? (אם השאלה לא תואמת לפורום זה אשמח להכוונה למקום הנכון) תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני משחקת כרגע Call of Duty Modren warfare 2, ושמתי לב שיש ריצוד במסך. עכשיו, האם הבעיה במסך, בכרטיס מסך, או בכלל במשחק? משחק : Call of Duty Modren warfare 2 ( לא מקורי, פרוץ ) מסך - DELL 2209WA IPS כרטיס מסך - Sapphire Radeon HD5770 מערכת הפעלה - Windows 7 אשמח לתשובה מהר, כי אם הבעיה נעוצה בחלק במחשב, אחליף אותם באופן מיידי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by אישי555,

יש לי 3 שנים מסך 22 אינטש של LITE-ON. היום המסך נכבה פתאום ולא נדלק. הוצאתי את החיבורים מהמחשב והחשמל וחיכיתי דקה וחיברתי שוב, ועכשיו זה עובד בלי בעיות. האם המקרה הזה מעיד על התיישנות של המסך? כדאי לקנות מסך חדש?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by DrDeath,

שלום רציתי לשאול מה רע במסך Samsung BX2450 LED אם הוא לא בשימוש למשחקים? אני פשוט רוצה לקנות מסך חדש וראיתי המלצות עליו בזאפ, אבל אנשים פה דווקא ממליצים על מסכי LCD IPS על כל צורותיו, אבל לא ממליצים בכלל על LED, אלא אם הוא מיועד למשחקים. זאת לא אמורה להיות הטכנולוגיה הכי חדשה (וגם הכי חסכונית בחשמל מה שגורם לפחות התחממות של המסך) היום?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. מצאתי חנות בירושלים שמוכרים את המסך הזה במחיר 1300 ש"ח. אני מתכוון להזמין ביום יומיים הקרובים, אבל אם יש פה עוד חבר'ה שרוצים את המסך הזה, אני אנסה להשיג מחיר יותר זול.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by matan147,

שלום רב לאחי יש תמסך הזה של TEAC יש להם מסכי FULL HD זה הדגם שלו אני חושב זה נראה אותו דבר וזה מ2008 יוצר http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=9619 כתוב שהרולציה המקסמלית שאני מעלה זה 1050-1650 זה נחשב FULL HD או HDR

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. חשוב לי מאוד אמינות של המסך חיבור DVI שיתאים לכרטיס מסך שלי כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe (אפשר לראות את מפרט המחשב שלי) לגבי led או lcd בתקופה האחרונה אני לא בקיא בנושא - בגדול מה שיותר אמין. זמן בין תקלות הכי ארוך. גודל מסך מינימום 19 שיקולי עלות תועלת - 1300 זה סכום מקסימלי, (אם יש מסך ב1300 שנותן לי איכות\תועלת ב5% יותר ממסך שעולה 700 אני יוותר עליו) כמו כן , עדיף שלא יהיה סמסונג - אני לא מרוצה מהפירמה, בעיות בעבר. (אבל אם יש אחריות מעל 3 שנים וספק אמין אז אני אשקול). מהחיפוש בפורום הבנתי שהוא טוב(וזה לא סמסונג -יתרון מבחינתי) , נכון או שטעיתי בדגם? פה אני רואה נוסף לו e , מה זה אומר eips? זה מתאים לdvi שיש לי במחשב? מה הכוונה אחריות רשמ…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אתמול התחדשתי במסך הנ"ל אך יש לי בעיה מוזרה. כשאני מגיע לקצה המסך עם העכבר, הוא לא נעצר שם, אלא ממשיך החוצה מהמסך, ואז כדי לחזור איתו אני ממש צריך להתחיל לחפש ולהביא אותו את כל הדרך חזרה. זו תופעה ממש מזרה. במסך הקודם שלי הוא פשוט היה נעצר בשוליים של המסך, ואי אפשר היה להוציא אותו מחוץ לשטח הנראה על המסך. מה ניתן לעשות?

• 12 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by ברוס לי,

אני מחפש מסך ולא רוצה לבלבל את המוח יותר מדי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by d.c.n,

שלום, יש לי היבהובים במסך LG E2350T. זתומרת מהרגע שאני מפעיל את המחשב כל הקטע שעולה הלוגו של השם של לוח אם עד לטעינה של הווינדוס הוא מהבהב וכשהוא מגיע כבר לחלון ברוך הבא הוא מפסיק... מה זה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Kukishin,

איזה חנות ירושלמית EREZADAR. שם במוצרי DELL אצלו, ב2360 ש"ח עם משלוח.

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. היי, מחפש מסך שהוא יחסית פשוט, דק מאד, גודל של 24 או יותר (קיים מוניטור גדול יותר?) שמתאים לתלייה על קיר במשרד רק לשם הצגת גרפים (בחיבור VGA) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. samsung p2350 FHD 23 INCH המפרט הטכני שלו מעולה עם 2MS וגם יחס ניגודיות מעולה, הרבה חוות דעות טובות עליהם הוא יושב לי בול על התקציב שלי (900-950 שקל) וכן, לא יכול לחרוג, בבקשה לא לדחוף, חבל על העבודה הנוספת לאצבעות שלכם, בקיצור רציתי לדעת במחיר הזה ושוב אני אומר רק במחיר הזה, הוא בסדר למטרות גיימר וגלישה באינטרנט וכאלה? סרטים פעם ב אני רואה תודה רבה חברים! אתם הפורום השני שאני משגע לו תשכל על זה =]

17. Started by Garm,

שלום, אני סטודנט המשתמש בנייד "14. ברצוני לדעת מהן האפשרויות הזולות למסך חיצוני בגודל "צנוע" שיאפשר לי להשתמש בנייד כשולחני, בעל יכולת הפרדה של לא יותר מ 1920x1080. התקציב הינו עד 1,000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לחברי הפורום!! אני מעוניין לקנות מסך מחשב גודל 20-22 אינץ' שישמש אותי למחשב הביתי בעיקר לצפייה בסרטים, משחקי מחשב, לימודים וכו'. תקציב כפי שנכתב בכותרת. המלצות/הצעות/טענות/בקשות יתקבלו בברכה. בתודה מראש, אלכס.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, אני רוכש בקרוב מחשב חדש וכמובן צריך מסך חדש. כבר עזרו לי עם הרכבת מפרט המשלב מסך Samsung Navy F2380 23" Wide 8ms PVA 1:150000 FHD . באחד הפוסטים פה בפורום ראיתי טענות על כך שהמסך לא מתאים לגיימינג - מה שהמחשב החדש שלי בעיקר הולך לעשות. האם אתם מסכימים עם הטענה הזו ואם כן - האם אפשר לקבל המלצה על מסך שכן מומלץ לגיימינג בתקציב דומה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by eranir,

כבר הרבה זמן שאני מחפש את המסך עובד אצל מישהו, כדי להציץ בו פעם אחת לפני הקניה, בשביל הרוגע הנפשי. יש מישהו שיכול לעזור בכך ולגאול אותי מהחיפוש?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by --Shadow--,

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1289924229 במחיר צנוע של 1400 דולר.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by azaz,

איך לדעת להגדיר את brightness and contrast???

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by azaz,

אינטרנט והשאר רואים בסדר. הבעיה זה בהפעלת משחקים לא רואים ברור את הכדורים זזים..זה רק דוגמא. זה כניראה שינוי בהגדרות צבעים אבל לא יודע איך ואיפה לשנות. עזרה...?

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. שלום וברכה, הייתי מעוניין במסך תלת מימד כמה שיותר גדול עם20-26 אינט' במחיר של עד 1500 שקלים. צריך שיתמוך בתלת מימד ורצוי שיהיה FULL HD

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ackohen,

מעוניין לקנות בזמן הקרוב מסך חדש. כרגע יש לי מסך LG Flatron L1953TR שעובד מעולה, אבל אני מבין שכיום גם עם הכוח של כרטיסי מסך חדשים וכן שיפור הרזולוציות לרמות גבוהות בהרבה ה - 1280*1024 וכו'.. כדאי לי להשתדרג למסך יותר טוב. אז השאלה היא - איזה מסך? אני לא מקובע לגבי הגודל - יכול להיות 22, 23, 24 לא קריטי לי כל כך. מה שחשוב לי היא האיכות והרזולוציה. הבנתי שיש היום מסכי IPS / EIPS - שנחשבים לטובים יותר בהרבה, ממה שראיתי - הדגש הוא בעיקר על זווית הצפייה לא? ואם זה מחשב לגיימינג אז זווית צפייה אולי לא כל כך קריטית??? בכל מקרה אשמח להמלצות קונקרטיות וכן סתם לטיפים לקראת רכישה... תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 16.11.2010 בשעה 13:00:20 אאהה כן.. שכחתי לציין תקציב..בעיקרון התק…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים