מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
האם זמן התגובה המוצהר של החברה יכול להיות שונה בין מסך למסך (מאותו דגם) בגלל בעיות ייצור? האם הוא יכול "להשחק" עם הזמן וככל שהשימוש במסך מרובה ככה הוא יינזק? והאם יש דרך לבדוק מה זמן התגובה של המסך? (תוכנה כלשהי)
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני שואל בנוגע לדל 2007. אני גר בת"א ומתבלט אם לקנות בירושלים ב-2000 או בנתניה ב-2145. אני לא רוצה לנסוע לירושלים כל פעם שיש פיקסל שרוף. אז סתם תוהה מה התכיפות שבה אני אצטרך לבצע את הנסיעות האלה. ודבר אחרון, האם אני צריך לקנות מתאם מיוחד כדי לראות בHD או משהו כזה? יש לי GTS 8800 תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מאוד שונא לנקות תמסך שלי...בגלל זה אני עושה את זה פעם בחצי שנה\שנה...עכשיו יש שכבה של אבק על המסך,האם חדות התמונה יורדת בגלל זה? ומה יכולים להיות הנזקים בכלל של אי ניקוי המסך? תודה
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
האם חוסר HDCP מפריע ? אם יהיו לי סרטים על המחשב זה אומר שאני לא אוכל לנגן אותם באיכות סבירה על המסך ?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אני שוקל (בחיוב) לקנות את המסך .יש לי כרטיס מסך אנטיקה (RADEON 9200SE) שיש לו רק יציאת VGA וSVIDEO.האם הבדל בתצוגה הוא משמעותי (אני מעריך שכן אבל עד כמה?).קניית כרטיס מסך איננה על הפרק כי זה מחשב ישן אם לוח הכולל יציאת AGP שאני לא מתכוון להשקיע בו.אני אקנה מחשב חדש בעוד כמה חודשים ואז המסך יעבור אליו. אולי שווה לחסוך ולקחת את הפיליפס המומלץ פה (לאחרונה) ב1360.ממילא אני כמעט ולא משחק.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
העיניין הוא שרכשתי מסך חדש, (L1970HR של LG) וחיברתי אותו בDVI, כמובן העלתי רזולוציה לאופטימלית שהיא 1280X1024 ושמתי לב שכל היישומים התחילו לרוץ הרבה יותר מהר לעומת החיבור האנלוגי שהיה לי במסך הקודם שלי (L1730S) וברזולוציה 1024X768... אז האם באמת נכון הדבר שהDVI מוריד מהעומס של הכ. מסך או שפשוט האות שמגיע דרך DVI הרבה יותר מהיר מהאות האנלוגי ובגלל זה ההבדל במהירות?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם זה המסך שקניתי לפני יומיים.. מסך מחשב ''LCD 23 ברזולוצייה FULL HD דגם: +AOC 2330V מסך מחשב ''23 מבית AOC ברזולוצייה 1920x1080dpi Full HD * צפייה בפורמט Full HD ברזולוציה 1920x1080dpi * עיצוב חדשני ויוקרתי בצבע שחור מבריק * חיבורים דיגיטלים ואנלוגיים RGB + DVI * זמן תגובה מהיר במיוחד- 5ms * יחס ניגודיות מדהים 1:30,000 * תמיכה ב HDCP * מסך בפורמט רחב 16:9 שאלתי היא האם בגלל שאין חיבור HDMI זה בעצם אומר שאי-אפשר לראות בזה HD אמיתי? ואם אפשר אז למה בעצם יש חיבור HDMI\מה ההבדל?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש מסך 32 עבור אחותי באיכות 4K שישמש לצורך חיבור ללפטופ (hp elitebook 840 g7) ועבודה משרדית פשוטה עליו (סביבת אופיס וכו' בלי תוכנות כבדות/משחקים/עריכה גרפית וכו'). היא עובדת מהפינת אוכל ולכן חשוב מאוד שיהיו כמה שפחות כבלים, לכן אני מכוון למסך עם חיבור TYPE-C שגם יספק טעינה ללפטופ בנוסך להעברת התמונה למסך (וכך יחסוך כבל נוסף של מטען) נתקלתי במסך MSI MAG321CURV והוא נראה ממש מתאים לה, אבל המתח טעינה דרך TYPE-C הוא רק 15W. כמובן שלטעינה של בטריה ריקה זה מאוד איטי, אבל השאלה היא אם הלפטופ יהיה מחובר למסך (ולטעינה דרכו) כל הזמן, האם ה-15W יספיקו כדי לשמור על הבטריה מלאה (או כמעט מלאה) תוך כדי העבודה עליו? כאמור מדובר על עבודה משרדית פשוטה, ככל…
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, בזמן האחרון אני חושב לצמצם במקום ובמקום פינת מחשב שלמה ובנוסף LCD עם ממיר וVOD להפוך הכל לעמדה אחת מקיפה שתכלול מחשב "סלוני" חזק ויחובר לטלויזיה ולוותר לע המחשב. העבודה שלי במחשב מסתכמת בהמון גלישה, מיילים ,מוזיקה, דברים מאוד פשוטים ולא צרכני כוח, לא משחק בכלל. השאלה שלי היא האם אפשר להגיע לאותה רמת נוחות בישיבה מול הLCD וביצוע הפעולות האלו כמו שנוח מול עמדת מחשב קונבנציונלית? (עם מסך 24')? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב גימיינג חדש והמסך בו אני הולך להשתמש הוא טלויזיה (איכותית?) samsung es6200 ארבעים אינץ'. אשחק בעיקר FPS למיניהם ואני רוצה לדעת אם היא מתאימה והאם יש דברים שצריך לקחת בחשבון בהרכבת המפרט החדש? מבחינת רזולוציה, כמות זיכרון לכרטיס, חיבורים (זו טלויזית תלת מימד) וכו'... אפתח ת'רד אחר בפורום מפרטי מחשב אחרי התשובות לשאלות פה. מאפייני הטלויזיה: http://www.samsung.com/nz/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UA40ES6200MXRD-spec
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, רציתי לדעת האם ידוע לכם על חנות כזו. תצוגת המסכים היחידה שנתקלתי בה היא ב-Office Depot, אבל גם שם אי-אפשר כ"כ לקבל חוות דעת על המסכים. אפילו לראות איך נראית עליו מערכת ההפעלה לא יכולתי. האם בכלל קיימת תצוגה כזו? או שאני אמור לקנות מסך כעיוור?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
כרגע אני מחבר בדרך כלל את המחשב לטלויזיה LCD ע"י כבל VGA. השאלה היא במידה ואני רוצה לראות סרט HD מהמחשב לטלויזיה האם יהיה ניתן להרגיש בהבדל כשהטלויזיה מחבורת ע"י כבל DVI TO HDMI מאשר כבל הVGA? (סרט HD 720P). תודה. ומקווה שזה הפורום המתאים, לא הייתי בטוח לאן לשייך את השאלה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי מסך LCD של LG 17 הוא מחובר לכרטיס מסך 9600GT VGA TO VGA . הוא מחובר לVGA כי הDVI בכרטיס תפוס לטובת בLCD32-R81B של סמסונג . השאלה אם זה ישנה משהו אם אני אקנה מתאם DVI-VGA ולחבר אותו בין הLG למחשב ? תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 30.06.2008 בשעה 11:02:50 הכוונה למשהו שכזה :http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=DVI2VGA&cart=1214222934151311〈=heb
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בבית שהמסך או הכרטיס מסך נהרס (המסך מהבהב נכבה ונדלק) כשניסיתי לחבר אליו את המסך 2209WA אני לא רואה כלום האם יכול להיות שזה בגלל שהכרטיס מסך ישן geforce 2 mx משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני חושב על קנייה של P2714 או U2715H. ראיתי שקיימים כבר מספר אשכולות בנושא, אך השאלה שלי היא אחרת. כרטיס המסך שלי מובנה בלוח האם Gigabyte GA-Z97-HD3 ולפי הבנתי הכ.מסך מספיק חדש וטוב וחזק. השימושים שלי הם עיבוד תמונה(פוטושופ), תכנות(VS) ועיצוב אתרים בקטנה. המחשב יסחוב את שני המסכים באותה המידה או שאין כאן בכלל שאלה ?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אם אפשר לקבל לינקים וכמובן אשמח לשמוע אם מישהו מהפורום קנה אותו ומרוצה או לא מרוצה ממנו ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עובד ב1280 על 800 > בנייד שלי ( מסך 15.4") הדבר היחידי שהיצלחתי לעשות כדי לבטל את שני הפסים הצדדיים במצגות הוא להוריד רזולוצייה ל 1024 / 760 זה מסורבל! האם יש פטנט אחר ? איזו תוכנה/TOOL שבקליק פותרת את הבעייה? THX
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כמו בכותרת, האם ישנה אלטרנטיבה כלשהי באותו מחיר?<br /> אולי משהו יותר טוב? תאורת לד אחורית? מסך עם ניגודיות טובה יותר\מבעים מדוייקים יותר\תגובה מהירה יותר באותו מחיר?<br /> <br /> תודה מראש (:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נניח את הצ'אי מאי 22 אינצ'.. אפשר להפוך לטלביזיה ע"י חיבור אנטנה או שרק מסך טלביזיה יכול לשמש לזה? במידה והתשובה שלילית.. קיים מכשיר המאפשר את הדבר הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב "MAG 17 עם שפורפרת של מיצובישי ויציאת VGA, וממיר THOMSON של HOT. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר את המסך הזה לממיר באמצעות איזשהו מתאם (בלי מחשב), ואם כן אז איך. לצורך העניין, אני מעוניין לדעת גם האם ניתן לחבר לממיר הזה של HOT גם מסך LCD עם חיבורי VGA ו-DVI. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בכל מיני אתרים לפעמים את סוג הפאנל שלי, ואפילו באתר של החברה לא מצאתי אותו... יש לי LG FLATRON L1750HQ. האם יש אתר שבו רשומים כל הפאנלים?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הם נראים מסכים ממש טובים... בגדלים 20,21,22 אינץ' לסירוגין (נדמה לי יש גם 24 אבל זה עולה הרבה) מסך רחב, 6MS... נראה מצוין יש למישהו עוד פרטים, והאם יש בארץ? האם אמורים להגיע בקרוב? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
ראיתי סרטון של חברת TigerDirect ב- YouTube וחשבתי שזה יהיה נחמד, האם יש דבר כזה בארץ? הסרטון:
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
האם יש בעולם מסך 22" שהוא טוב ובעל פאנל איכותי ולא TN?
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השבוע, יצא לי להביט מקרוב על המסךשל חברת LG ה IPS236V שמבוסס פאנל IPS. מצפיה בקטע וידאו, אומנם המסך העביר צבעים בצורה טבעיות יותר, ונראה כפחות בוהק בצבעים בהירים, אבל, כל מה שקשור לגבולות צבע, נראה בו מטושטש מאוד ביחס למסכי TN שהיו לידו, והדבר חזר על עצמו שוב ושוב בתמונות רבות. גבולות צבע, אני מתכוון למעבר מצבע בהיר לצבע עמוק יותר, למשל בין צבע העור של הדמות לצבע הלבוש שחור/אדום בוהק וכו'. הדבר נראה לי מוזר ביותר, והחלטתי לבדוק את הדברים באינטרנט, ואכן יש הכותבים עליו דברים שליליים ביותר ביחס לניגודיות בכלל וניגודיות דינמית בפרט. אינני מומחה בענין, ולכן אינני יודע אלא מה שעיני ראו, שאכן התמונה שלו נראת חיה טבעית ואף נוחה יותר לעין (הוא לא בוהק כמו הTN כל פעם שהצבע בהיר),…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-