מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,873 דיונים בפורום זה
-
לבעלי המסך : האם הצבע השחור משנה גוונים (נראה כאילו הוא מבריק) כאשר משנים מבט במסך ? או שזה רק אצלי וזה תקלה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מתלבט בין שני דגמים.. Samsung C500 LG ld550 שניהם בגודל 32" המלצות מישהו? תודה..
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
איך ה Fujitsu L20T-1 ? אני לא צריך FHD ועניינים מסך בעיקר לאינטרנט ואופיס מחירו זול מאוד 590 שח ב KSP וזה יתרון ...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לרכוש מסך שישמש בעיקר למישחקים, ל-PC וגם XBOX 360, בחיבורי HDMI (או DVI + HDMI) (המחשב: Core i3 540 + Radeon HD5670) הייעוד העיקרי הוא משחקים כמו כן חשוב לי איכות המסך - מבחינת אמינות, שיחזיק מעמד כמה שנים טובות משיטוטים ב-ZAP וקריאת ביקורות, שמתי עין על מסך ה-LED 24" Samsung דגם BX-2450 שעולה כ-1,400 ש"ח האם זו קנייה טובה, אוש שיש העדפה אחרת? האם יש מסכים איכותיים יותר גדולים (למשל 26") במחיר דומה? (כמובן לא LED) נ.ב. אם יש אתרי קניות שמציעים מסך כזה ב-"החל מ-1,099 ש"ח", בכמה לדעתכם אפשר להוציא את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ראיתי את המסך הזה בתצוגה ומאד התרשמתי ממנו המסך מציג תמונה ממש יפה מה דעתכם עליו? ראיתי אותו ב 850 שקלים
-
- 10 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול מסך U2311H של DELL ממש נח ופשוט להרכיב, ולא עשיתי שום שינוי בהגדרות ופשוט נראה טוב. יש לי 2 שאלות קטנות - רשום עליו REV A01 האם גם למסך הז יש עדכון ל REV A02 ? האם כדאי ? והאם יש הבדלים משמעותיים בינו ל U2410 ? בשביל הסקרנות תודה מראש !
-
- 15 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
-
שלום, רציתי להתייעץ לגבי רכישת מסך עבור מחשב למטרת משחקים... ראיתי פה בפורום שהמסכים הכי מומלצים ורצים הם ה - samsung 2333t וה - dell u2311h מצד אחד - הבנתי שלמטרת משחקים הסמסונג אמור לעשות את העבודה והוא עולה בסביבות ה - 900 שקל. לעומת זאת הדל יקר ב - 500 שקל לערך אבל מפארים אותו ללא סוף. התקציב שלי הוא גמיש ככה שאני באמת יכול ללכת לכאן ולכאן.. אז השיקול העיקרי שצריך להיות הוא מה הכי מתאים לי. המחשב שיחובר למסך הוא בעל כרטיס 6870 יחיד כרגע. למרות שיש סבירות מסוימת שבעתיד - חצי שנה אולי יתווסף עוד ל - CF. המסך יהיה בחדר האישי שלי. אז יתפקד גם בכדי לראות סרטים ב - HD מהמחשב.. אשמח לחוות דעת.. תודה [br]פורסם בתאריך: 30.11.2010 בשעה 18:46:04 אהה כן ועוד משהו.. ש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סיפור טיפה מפליא, עם שאלה בסופו. לפני שלוש שנים מינוס חודש קניתי את ה-Dell 2407-HC. לפני כחודשיים התפרק כפתור ה-POWER של המסך, זה שאין סיבה להשתמש בו אלא אם כן אתה אחד מההורים שלי. מה שקרה ככל הנראה הוא שהפלסטיק החיצוני כנראה נפרד ממה שלא יהיה שהוא מודבק אליו, אבל לא נפל. כעת הוא יכול להסתובב, וכאשר הוא לא לחלוטין ישר, לא ניתן ללחוץ אליו, עד שעם קצת חיכוך מחזירים אותו למקומו. הסיפור ממש לא הפריע לי, אבל אבא שלי ביקש בכל זאת שאבדוק את האופציה לתקן. הרמתי טלפון בדל, ניסיתי להסביר שהבעיה ממש זניחה ולשאול אם בכלל כדאי לי לשלוח לתיקון, והם בתגובה התעקשו להחליף לי את המסך בחדש, וזאת ללא כל ציניות. הבעיה היחידה היא שקשה לי להבין מה אקבל במקומו. שני נציגים שונים מדל התעקשו שמדוב…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למרות שניסיתי לשכנע אותו שזה לא תקציב ושמסך הוא השקעה לטווח ארוך מאוד (מדבר בעלים גאה של Philips Brilliance 200P7ES), הוא מתעקש שאני אמצא לו מסך בתקציב הזה. הוא רוצה גג 19 אינצ', למשחקים בעיקר, אבל אני יודע שהוא גם גולש. יש מסך שמתאים, אפילו בקושי, לדרישות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך CRT SAMSUNG 19 959NF המסך עצמו מצויין ואיכותי לכל השימושים, הבעיה היחידה היא יחס 4:3 כשאני צופה בו בסרטים ביחס 16:9. לכן אני שוקל כרגע לקנות את אחד המסכים של דל 22, 23, וכרגע גם הכנסתי את ה- 24 למסגרת השיקולים, בנוסף אני מתכוון רק למסכים עם פאנל ה- IPS. סוגי הסרטים שעליהם אני מדבר, ושמעניין אותי איך הם יוצגו על המסך, בהשוואה למסך הנוכחי שיש לי הם: 1. קריעות של BDRIP 480 בגודל מינימלי לסרט של 1.4GB לסרט, מדובר על קצב ביטרייט מינימלי של הוידאו שעומד על כ- 1500 קילוביט לשניה. 2. קריעות BDRIP 720 בגודל מינימלי לסרט של 2.5GB לסרט, מדובר על קצב ביטרייט מינימלי של הוידאו שעומד על כ- 2500 קילוביט לשניה. 3. BDRIP 720 מכווץ אבל פחות מהקריעות שהוצגו קודם, גודל מינימלי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני אמור לרכוש אחד מהשניים. מה מומלץ? איך יודעים מה מתאים גם וגם? - מה שם החיבור? האם יש דגם שאתם ממליצים עליו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ח'ברה בבקשה תענו לי על השאלה הזאת שמשגעת אותי ואני לא יודע איזה מסך לבחור מה ההבדל בין מסך שהוא Full HD ומסך רגיל כלומר פחות מ 1920x1080. מה ההבדל?? תודהה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מסך מחשב Mag H2401C LCD וכשמדדתי את הרוחב שלו לעומת 22 אינטש שיש לי שמתי לב שהמאג צר יותר ב-1.2 ס"מ, אבל הוא ארוך יותר. האם זה הגיוני? כי חשבתי שככל שהאינטש גדול יותר גם הרוחב וגם האורך גדולים יותר. עשיתי קנייה נבונה? כי אצלי המסך תמיד הפוך ב-270 מעלות ולכן הרוחב מאוד חשוב לי
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס מסך יהיה 6870, האם במשחקים יהיה לכרטיס קל יותר לעבוד על מסך ה- 22? האם בצפיה בסרטים יש הבדל משמעותי בין שני המסכים?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, תנו לי את ההמלצה שלכם למסך ב800 שח, 21.5" גודל מינימלי. ללא חריגה בתקציב
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני גר בפתח תקווה והייתי רוצה לראות את שני המסכים לפני שאני מחליט איפה ניתן לראות אותם?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הVP930 הנאמן שלי הגיע לקץ חייו. וכעת אני זקוק לצג חדש שישמש אותי לעבודה עם עריכת וידאו, אפטר אפקטס ומשחקים. חשוב לי מאוד שזווית הצפייה במסך תהיה רחבה ככל האפשר מפני שאני עושה משמרות עריכה עם אנשים נוספים שצריכים לראות כמו שצריך את מה שאני עובד עליו. אשמח להמלצות בטווח המחירים של 1200-1300 שח' תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המסך הנוכחי שלי בתהלכי גסיסה ולצערי כבר הלכה האחריות, אז החלטתי להשתדרג במסך חדש. עשיתי שיעורי בית קצת וקראתי כמה ביקורות והמסך שהכי קורץ לי זה U2311H של דל, אך פתאום מצאתי את ה 2333T של סאמסונג ועכשיו אני לא כל כך בטוח. הבדל המחירים זה כמעט פי שתיים, אך מצד שני אין עדיין ביקורות מקיפות עליו. קראתי את http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476802.msg4081963#msg4081963 וגם את http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=472556.30 אך עדיין לא מצאתי את התשובה שלי. בהנחה שהיעוד המרכזי של המסך זה סרטים (80%) השאר זה בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט. האם ההפרש בין המחירים מצדיק את הבחירה בדל? אומנם אין לי בעיה לקחת את הדל ב 1400 אבל כשיש מנגד מסך ב 850 שעל הנייר יכול …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש בסביבות ה- 1,000 שקל מסך שמעתי על ה Samsung P2250 שהוא מסך מעולה וגם על DELL 2209WA שלא נופל ממנו. החשש שלי מהדל הוא שאני רואה המון אנשים שקונים את המסך הזה וצריכים להשתמש בכלים כדי לתקן פיקסלים תקועים, ואין לי כח לעשות את זה. השימושים שלי הם: שימושים: עבודה משרדית/גיימינג/צפייה בסרטים מה יש לכם להציע ח'ברה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מסך בתקציב בערך 1000 ש"ח. עדיפות למסך 23" או 24" לצרכי עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) חשוב לי ארגונומיה טובה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=FJ-2240&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0 מה אתם חושבים על המסך?....עוברות בי כרגע הרבה חארטות כי הפאנל הוא לא IPS האם העובדה שהוא LED זה ישפר את האיכות שלו במשחקים וסרטים? וגם העובדה שהוא 2MS גרמה לי להעדיף אותו ...האם במסך IPS ההבדל הוא כזה קריטי??? אין לי תקציב ל- IPS והייתי חייב להתפשר...האם במחיר הקניה שהוא 780 אני יכול להביא משהו אחר כי אני עדיין יכול לבטל את העיסקה ומה דעתכם על FUJICOM בכול מה שנוגע במסכים... תודה רבה ...מחכה לתגובות כמה שיותר מהר כי אני עוד יכול לשנות את ההזמנה...
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש הבדלים גדולים בין מסך מחשב LCD שהוא לא HD לבין אחד שהוא HD ? עכשיו יש לי Dell 2007WFP שווה לי לשדרג לאחד שהוא HD או שההבלים לא יהיו גדולים ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. אני מתכנן לקנות את ה BX2450, רציתי לשאול אם יש חיסרונות בלחבר את המסך עם כבל VGA? תודה. על הדרך, האם יש הבדל משמעותי בגודל הפיזי בין מסך 24" למסך 23"?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-