מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,873 דיונים בפורום זה
-
כרגע עובד עם SAMSUNG 971P שהוא פשוט מסך מעולה עם איכות צבע ותמונה מושלמים מבחינתי ואחרי שקניתי את הראשון אבא שלי הלך וקנה עוד שלושה בדיוק מאותו דגם וכולם היו מושלמים מהרגע שהוצאת מהקוספא ללא צורך במשחקים וקליברציות עכשיו המחשב של אמא שלי מת לו המסך והפתרון הכי משתלם זה להעביר את הסמסונג שלי למחשב שלה ולשדרג את עצמי למסך 1920X1080 דבר שרציתי לעשות כמה זמן כבר בעבר חיפשתי מסכי 24 אינץ והמסך האחרון שרציתי לקנות היה DELL UltraSharp U2410 IPS אבל אחרי שחרשתי וחפרתי על הדגם עלו יותר ויותר מידי בעיות אז ירדתי מזה ומאז בכלל ירדתי מכל העניין של לקנות מסך כי הייתי פשוט מרוצה מהאיכות של הסמסונג שיש לי כרגע אבל עכשיו נראה כאילו אין לי ברירה וצריך לקנות מסך חדש אז הייתי רוצה ש…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים, מעוניין לרכוש מסך כיוון שהסמסונג 931B שלי מגמגם. אני מעצב גרפי במקצועי, ובזמן הפנוי משחק COD ברשת. אני מתלבט בין המסכים הבאים: DELL U2311H DELL U2209WA A02 ההפרש בינהם הוא 70 ש"ח. לא ממש חשובה לי רזולוצית FHD, יותר חשוב לי דיוק\אחידות בצבעים ורמת שחור נמוכה ואחידה כמה שיותר. מי מבינהם הוא איכותי יותר? שמעתי על בעיה הזויה של קו צהוב בתחתית המסך ב2209 A02, האם יש בזה משהו? אשמח לעזרה, אני יודע שהנושא הזה נחרש, אבל עדיין לא מצאתי תשובה שמספקת אותי. תודה רבה אנשים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה הועלה רעיון להחליף את מסך המחשב שלי כרגע יש לי מסך 22" של סמסונג T220P , בן שנתיים, בעל פנל TN ורזולוציה של 1920*1200 המחשב משמש בעיקר למשחקים ברזולוציות גבוהות ואולי בגלל זה אני מעדיף מסכים 10:16 התקציב המדובר הוא סביב ה 1,500 ש"ח. השאלה שלי היא האם מסך בתקציב הזה יכול לתת קפיצת מדרגה רצינית מספיק כדי להצדיק את הכסף? ואם כן איזה מסך? קראתי פוסטים מסביב והסתכלתי בזאפ וראיתי מסך DELL U2311H שנכנס בתקציב, האם הוא יהווה שידרוג משמעותי למסך שלי? מעליו נמצא ה U2410 שכרגע מחוץ לתקציב (אלא אם יש למישהו שם של חנות ששם הוא בתקציב...), האם רק הוא יהווה שדרוג משמעותי מספיק? אולי כדאי לחכות עוד כמה חודשים ואז מחירו ירד והוא יכנס לתקציב? איך זה שה 2209WA ששקלתי לקנות ל…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי AMD 64 X2 dual core 5000+ וכרטיס מסך 8800GT . עד היום הייתי מחובר למסך 32 אינץ' רזולוצייה 1366x768 . כעת עליי לקנות מסך חדש , האם משחקים\סרטים יסחבו במסך LCD חדש ברזלוצייה של 1920x1080 ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2074 vs http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2100 הDell שווה את ההפרש במחירים (385 ש"ח)?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.lg.com/in/computer-products/led-monitor/LG-E2240T.jsp לשימוש משרדי וסרטים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך CRT של סאמסונג 19 אינץ 959NF, מסך מעולה שנמצא אצלי בשימוש לפחות חמש שנים, ללא שום תקלה עד היום, אבל מעולם לא עבר ניקוי פנימי. בימים הקרובים תיהיה לי גישה לקומפרסור אויר גדול ואני שוקל לתת לו ניקוי פנימי יסודי. רציתי לדעת האם זה מומלץ, מסוכן וכדומה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אותו היום וחיברתי אותו עם HDMI על רזולוציה 1920-1080...העניין הוא שלא משנה מה יש לי את הפסים השחורים המעצבנים האלה...וזה קורה ברזולוציה הזו בלבד..דרך הכפתורים לא מצאתי דרך למתוך את זה..מישהו יכול לעזור לי בבקשה??
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מסך מחשב לבית: תקציב: גג 1000 ש"ח גודל מועדף: 21-24 שימושים: סרטים ב-FHD, קריאת מסמכים, משחקים פה ושם (כרטיס מסך 7600gs) מחפש מסך איכותי עם תמונה חדה. תודה
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
זקוק להמלצה למסך לא רחב(יש חיה כזאת עדיין?), התקציב 800 שקלים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
מסתבר שעשיתי מעצמי צחוק. סליחה אפשר למחוק (אחזור לשולחן כדי להבין איך נפלה טעות כזאת - שעוד לא הבנתי אפילו מהי ) סליחה סליחה
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
האם ישנם מסכים המאפשרים חיבור גם למחשב וגם לממיר בו זמנית? דהיינו כאשר הממיר דלוק - המסך משמש כטלוויזיה לכל דבר וכאשר הוא מכובה אפשר להשתמש בו גם כמסך למחשב (או כל פתרון אחר לצורך העניין) מה שחשוב לי זה שלא יהיה צורך לנתק ולחבר חוטים בכל פעם כאשר היעוד של המסך משתנה יש דבר כזה?
-
- 21 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
היי לכולם. בעקבות מזג האוויר החורפי שפקד אותנו, הגיעו גם הפסקות החשמל. באחת מתוך ה 4 שהיו באותו יום, ככה"נ המסך של אחד המחשבים בבית נשרף. המסך הוא Samsung SyncMaster 730B. הנורה עובדת, אך לא מוצגת תמונה על המסך כלל. האם יש איך לתקן אותו (ומשתלם) או פשוט להשליכו למזבלה הקרובה לביתי? שאלה נוספת. בעקבות מות המסך, חשבתי לבצע הצרכה ולהעביר את המסך של המחשב שלי Samsung SyncMaster 226BW למחשב השני ולקנות לעצמי חדש. כסף הוא לא בעיה, אבל עדיף שלא יהיה יקר מדי, נאמר 1200+-. חשבתי כבר לקנות 24 אינצ'. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, מעט תכנות, צפייה בסרטים מדי פעם וכן צפייה בטלויזייה (באמצעות כרטיס טלויזייה). חשוב לי שתהיה לו זווית צפייה גבוהה (או אולי כוונון כלפי מטה), כדי שאוכל ל…
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
http://www.creep.ru/gadget/1161042650-3d-duravision-lcd-svezhie-foto-trehmernogo-monitora.html http://www.ubergizmo.com/15/archives/2010/12/eizo_duravision_fdf2301-3d_glasses-free_3d_monitor.html http://www.stereoscopynews.com/hotnews/stereoscopic-displays/autostereoscopic-displays/1085-eizo-duravision-fdf2301-3d.html מסך 3D ללא משקפיים נראה מדליק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם למישהו יש את ה u2211h ויכול לתת המלצה אם הוא עומד בסטנדרטים של 2209wa? כמו כן אני חושש שה DPI יהיה קטן מדי, אז תמונת מסך שתמחיש גם תעזור תודה מראש, צחי.
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טוב, אז כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מסך לעבודה גרפית בפוטושופ בעיקר (ללא סרטים, משחקים וכד'), בסכום של עד 6000 ש"ח, כשהדברים החשובים עבורי זה הדיוק בצבעים ואיכות התצוגה והמסך. כרגע ההתלבטות היא בין ה-Dell U2410, ה-Apple 27" וה-Eizo CG245W. האמת שה-27 של אפל נראה לי קצת גדול, אבל זה הגודל היחיד שאפל מייצרים עכשיו (כבר אין את ה-24) ואם הוא איכותי יותר מהמתחרים, אז אני אלך עליו. כמה שאלות: ממה שקראתי, המסך של אפל הוא היחיד המבריק, בעוד שהשניים האחרים מט. האם מסך מבריק זה יתרון או חיסרון? עוד משהו זה שהאפל וה-eizo יצאו לאחרונה, בעוד שה-dell רץ כבר כמה זמן. האם ידוע אם צפוי לו מחליף בקרוב? קראתי גם את השרשורים הזה והזה לגבי בעיה בצבעים במסך דל, אבל מצד שני גם ביקורות טובו…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי את הסרטון הזה ושמתי לב שיש ממש מריחה. מה יש לכם להגיב על כך? מישהו יכול בבקשה לבדוק על ה 2209WA שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . אשמח להמלצה למסך 20 אינץ (אני יודע שהרוב זה 19 אבל אם לא תהיה ברירה אז ניקח 19). שחור מבריק (שיהיה מרשים מבחינה חיצונית). לעבודה ממושכת מול מחשב (בעיקר אינטרנט מידי פעם סרטים וגיימינג קליל ). ובעל חיבור DVI +VGA בתקציב 700-800 , גמיש עד 850. מה דעתכם על זה ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755081 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=751068 הסמסונג נראה מהסדרות הישנות,אני צודק? תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על זה: Samsung 23 LCD 2333T הוא אומנם בלי HDMI, אבל אפשר להשתמש במתאם DVI ל HDMI, לא? ובנוסף - האם 8 MS זה מספיק ל משחיקים ב XBOX ?? בתודה מראש... (במידה ויש המלצות אחרות בטווח של האלף שח אני אשמח לשמוע)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכם הזמנתי את ה DELL U2711 אני חובב צילום ומשקיע שעות רבות מול המסך בעיבודים גרפיים הבנתי מכמה פרורומים כולל זה שע"מ למצל את מלוא הרזולוציה של המסך הנ"ל אני אמור לחבר אותו כ DUAL DVI לא ממש הבנתי למה הכוונה, אני יודע שלמסך יש 2 יציאות DVI אז זה אומר שאני אמור לחברת אותו עם כבל המתחבר לשניהם ובקצה השני (לכרטיס מסך) זה מתחבר לכניס אחת?? זה נשמע לי תמוה עצם השאלה אם בכלל קיים כבל כזה או שמא מדובר בכבל DVI יעודי ? אודה לכם אם על העזרה לסגור את הפינה הזו, מן הסתם אני אמור לרכוש כבל DVI בנפרד לכן הייתי רוצה לודא לפני שאני קונה תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך לאינטרנט וצפיה בסרטים (מדי פעם) עד 700 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך שמתאים לגיימינג בגודל 22' על פי אילו קרטרייונים אני צריך לבחור את המסך? התקציב שלי הוא עד 750 שקל אז אם אפשר המלצה...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים הם בעיקר קריאת טקסט - אופיס/אינטרנט , לא יהיה שום שמוש לסרטים או משחקים דיפדפתי פה על כמה עמודי דיונים בכולם אני רואה את אותן המלצות חוזרות על 2209 ועל 2333T אני יודע שהם טובים אבל גודל המסך הוא מה שחשוב 22 או 23 לא מתאימים לדרישות לכן אני מחפש מסך בגודל שציינתי אבל לא TN ובמחיר הנ"ל אם מישהו מכיר אשמח מאוד להמלצה . תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לדעת האם מישהו יודע על מסך עתידי של סמנסוג עם פנל amoled ???? עדיף כמובן super amoled למי שלא מכיר או לא יודע מה זה, זה פנל התצוגה שיש בסלולרים מסוג גלגסי של סמסנוג. מומלץ לראות כדי להנות (אזהרה קטנה - צפיה ממושכת באיכות הזו עלולה לגרום להרבה הירהורים ומחשבות על המסך שיש לכם)
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-