מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
רק רציתי לדעת אם למסך LCD יש חיבורים שונים מאשר מסך CRT... ז"א, אם מחשב CRT (MAG ישן) שמתחבר למחשב מלפני 4 שנים, אז גם מסך LCD חדש ייכנס בו בלי בעיה... תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסך לא מיועד למשחקים, אלה בעיקר לעבודה על המחשב, למוזיקה , שיהיה איכותי וטוב לעיניים שאפשר לשבת שעות בלי כאבי עיניים ושיראו חד וטוב, גם מהצדדים. 19" תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי מסכים הנושאים את השם Primeview על הנייר נתונים "יפים" : 170/170 16.7M 8MS מה דעת מומחי הפורום ?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
מחפש מסך 22' למשחקים בעיקר וסרטים תקציב עד 1000 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי 2 מסכים, ואת שניהם אני רוצה לחבר למחשב תוך שימוש בחיבור ה-DVI שלהם. יש לי כרטיס מסך אחד במחשב GF 8500GT עם DVI ו-VGA. אין לי על הלוח כרטיס מסך מובנה. יש לי כמה מתאמי DVI, אבל גיליתי שכולם מתאימים למצב ההפוך - שבו רוצים לחבר מסך בחיבור VGA ליציאת DVI בכרטיס מסך. השאלה מה עושים? יש למישהו רעיון? ??? למה אני רוצה לעשות כך? כי 1. את המסך הראשי שלי אני רוצה לחבר ב-DVI, בשביל איכות תצוגה. המסך המשני, יש לו חיבור VGA ו-DVI, אבל אני מחבר אותו לעוד מחשבים (לצורכי בדיקה) ואז, אני צריך שיהיה לי את חיבור ה-VGA פנוי בשביל המחשבים האחרים, אז אני צריך לחבר אותו למחשב הראשי שלי עם חיבור ה-DVI.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם צריך לבדוק לגבי המקום של יצור הפאנל כמו בסמסונג ??? פאנלים מכל העולם.
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אוקיי, אז יש מבצע כרגע של 29% על המסך Acer XB270HU ורציתי לדעת אם המבצע דבר ראשון שווה לדעתכם או אולי הוא ירד יותר? (ואם מישהו יודע, מתי נגמר המבצע הזה?) ודבר שני, רשום אצל Amazon: Price: $566.99 + $300.41 Shipping & Import Fees Deposit to Israel השאלה שלי, האם ה300$ האלה הם כוללים מכס ומעמ? זאת אומרת, אני אשלם 300+566 דולר בסהכ על המסך ואין לי עוד תשלומים בדרך? תודה מראש! קישור למעוניינים.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רצוי להישאר בגבולות 1400 ש"ח. אשמח להצעות, המלצות וסיבות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי פה הרבה ביקורות ולא הצלחתי לגבש החלטה מה עדיף, אשמח לשמוע את דעות המומחים כאן. אני מתלבט בין: 1. Samsung 2243 EWX/BW 2. Samsung T220 3. LG W2242T 4. LG W2261V או שאולי כדאי ללכת בכלל על Samsung 2333SW השימוש הוא בעיקר סרטים, וקצת משחקים. תודה רבה לעוזרים, אתם מחזיקים פה את הפורום מהמוצדקים בתולדות האינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן, ידוע כמובן ש- IPS הוא הכי טוב ואיכותי ו- TN לא משהו. השאלה היא כמה זה באמת משפיע, למשל למשחקים. לדוגמה, המסכים של ASUS ידועים כמסכים ממש טובים למשחקי מחשב, אבל לרוב אין להם פאנל IPS. גורם נוסף הוא שלפאנל IPS יש זמן תגובה גבוה יותר מלפאנל TN וזה משפיע. וספציפית- יש למישהו מושג איזה פאנל יש במסך ASUS VE248H? אפילו באתר היצרן לא רשום.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני תוהה כבר הרבה זמן איזה מסך לקנות למחשב וראיתי באתר שמומלצים הרבה מסכים כמו Chimei עם מסך קטן וASUS MW221C ואנשים פה מציעים כל מיני מסכים אני צריך מסך חזק לסרטים ומשחקים באיכות HD 720P אבל בקשר לאינץ' אני קצת בדילמה אני רוצה שהמסך ישמש גם כמסך מחשב וגם כמסך טלוויזיה שרואים קצת יותר רחוק אז חשבתי בסביבות 22 אינץ' יהיה טוב, מה דעתכם? יש כבל של VGA עשמיר COMP בשביל ממיר דיגיטלי או כל מכשיר אחר עם חיבור כזה? מה לגבי חיבור HDMI? חשבתי על הASUS MW221C אבל ראיתי שהקיר משתקף במסך וזה קצת בעייה אז מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני חשבתי על לקנות את המסך סמסונג 931BW שהוא מסך 19 אינץ' רחב. המון אנשים אומרים שמסכים רחבים כדאי מ20 אינץ' ומעלה. אבל אין לי כסף ל-20 אינץ'. מה אתם אומרים על ה19 אינץ'? הם באמת נמוכים מדי כמו שאומרים? יש לי עכשיו מסך CRT 17 אינץ' והגובה שלו אחלה לפי דעתי. תודה
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
רכשתי היום את ה- VP930 , אך ורק בזכות פורום זה. ד"א ראיתי אותו בפעולה מחובר למחשב ביתי, הוא באמת מדהים בהשוואה לתצוגת המסכים ב-מגה למשל. טוב, שאלתי למומחי הפורום איך ניתן באמצעים פשוטים לכייל אותו? בגירה ציין באחד השרשורים שלא כדאי להשתמש בתכנה המגיעה עם המסך, O.K - עם מה כן?
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מחפש מסך 27" רזולוציה 2K זמן תגובה 5-6ms ומטה ללא רמקולים חיבור Display Port 1.2 לגבי פאנל הייתה לי התלבטות בין IPS ל-PLS, אבל הבנתי שPLS מציג יותר צבעים (מיליארד לעומת 16.7 מיליון). יש פאנל נוסף שנקרא AH-IPS שמציג 1.07 מיליארד צבעים, אז עכשיו אני מתלבט בין שני הפאנלים. יש לי התבלטות בין שני המסכים האלה: Samsung S27D850T: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=887818 Dell U2713H: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=846637 אשמח להמלצות!
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חשבתי על 931C אבל יש ביקורות רעים באתר לגביו . חשוב שיהיה זמן תגובה 2 MS יחס ניגודית 1:2000 או 1:3000 שיהיה מסך טוב ומומלץ שעות:20 אחוז אינטרנט כולל עבודות 40 אחוזים משחקים 40 אחוזים סרטים חשוב לציין יושב על המחשב 9 שעות ביום ושיהיה טוב לעניים
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אפשר לקבל בבקשה המלצה למסך בסביבות התקציב הזה? הוא ישמש בעיקר לקריאה ולכתיבה של טקסט, מעט מאוד עריכת תמונות (צבעים מדוייקים לא חובה) ובכלל לא ישמש למשחקים לא יודע אם 17'' או 19'' בתקציב הזה, אבל צריך להיות LCD. תודה
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני בחיפושים אחרי מסך 22 אינץ, לשימוש משרדי בעיקר כגון מעבד תמלילים, גלישה באינטרנט, סרטים מדי פעם. חייב רמקולים מובנים, עדיפות עם כניסות USB. אשמח לקבל המלצות תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
איך המסך הזה ? מספיק ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=480324 תודה
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אמרו שהוא היה אמור לצאת ב15 ליולי ולא שומעים כלום. מה קורה עם זה?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מכם המלצה למסך איכותי. אני מחפש מסך רחב, שישמש אותי בעיקר לצפייה בסרטים מעבר לעבודה היומיומית במחשב. חשוב לציין שאינני משחק כלל כך שאין לי צורך במסך שמתאים יותר למשחקים. עדיפות למסך בגודל 22'. תקציב?מוכן להשקיע תמורת מסך איכותי. ממה שראיתי עד כה, Dell נותנים שנה אחריות עם המסכים לעומת היצרנים האחרים שנותנים 3 שנות אחריות ואני מעדיף כמה שיותר שנות אחריות כמובן. תודה מראש לעוזרים, עדו
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
חיפשתי הרבה זמן את המסך Samsung 943BM ולא מצאתי אותו במלאי בשום מקום. עכשיו אני נוטה לכיוון המסכים הבאים: AOC 919Va2 - לא מצאתי על המסך/חברה טיפת מידע ברשת, אבל בחנות המליצו לי עליה ואמרו שהמסך לא פחות טוב מהסמסונג Viewsonic VA703M - אני זוכר שלחברה יש כמה דגמים מוצלחים בפלח שוק היקר יותר, אבל מה לגבי המסכים הפשוטים? LG L1742S - החברה מוכרת, השאלה איך המסך ביחד לשתיים מעליו. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב רגע לפני קנייה זקוק לחוות דעתכם, גודל - 19" מטרה - משחקים. המסכים בהם אני מתלבט. Samsung 940BW - לפי המלצות חמות. מחיר 1550 + - מאפיינים טכניים 4ומילי שניה זמן תגובה 1:500ו יחס ניגודיות 1440x900ופיקסלים רזולוציה מקסימלית לא זמיןו גודל נקודה 300וcd/m² בהירות LG LCD 19 L194WT - טוב יותר "על הנייר". "19 גודל המסך Movie,Text,User,Normal אפשרויות תמונה Tilt סוג מעמד כסוף צבע המסך מפרט טכני 300cd/m² בהירות 1440x900 רזולוציה 1:2000 יחס ניגודיות 5ms מהירות תגובה 30~83kHz תדר אופקי 56~75 Hz תדר אנכי זווית צפייה 160°/160° זווית צפייה כניסות + כניסה דיגיטלית DVI + כניסה אנלוגית (DSVB-15) מידות 43.5x22.6x37 כולל מעמד גובהX עומקX רוחב משקל 3.6 ק"ג נטו בק"ג אחר…
-
- 58 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב שיש לו מסך samsug 793df וכרטיס מסך 6800 gs עכשיו בדקתי בהגדרות וראיתי שקצב רענון המסך הוא 60 hertz והמקסימום שאליו אני יכול להגיע זה 200 hertz רציתי לשאול אם אני ישנה מ-60 הרץ ל- 120 לא יקרה כלום נכון לי ידפק לי המסך או הכ.מסך? העזרה באמת חשובה לי תודה. חשוב לציין זה לא!!! מסך LCD
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים מחר אני קופץ לאופיס דיפו (בשבילי זה פרויקט, אני גר רחוק ) ברצוני לרכוש ערכה ליקוי המסך, הן לנייד החדש שלי, והן למסך של המחשב הרגיל, שלא ניקיתי מאז שקניתי אותו באתר שלהם נתקלתי במוצרים הבאים לניקוי המסך: http://www.officedepot.co.il/catalog/vkgCatalog.do;jsessionid=0000h_4fwbdycU1lF-xFSIOm_jp:12bbi68k5?N=2+31499&pr=* מה הכי כדאי, והאם יש משהו מסוים שעליי לדעת? המון תודה מראש, המשך יום מצוין לכולם
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הי, מנסה לבחור מסך שישמש לגלישה וסרטים ביוטיוב ודומיו. תקציב עד 1000שח, מעדיף לחסוך. ראיתי בדיון https://hwzone.co.il/community/topic/586256-מסך-למחשב-ביתי-עד-600-שח/ את המסכים של DELL ו SAMSUNG: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19158&site-search=dell%p24 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18582 אשמח להסבר קצר מה זה אפשרויות כיוון (שחסרות בSAMSUNG) והאם יש עדיפות לDELL מבחינת הצבעים. אציין ששיקול נוסף הוא שהרבה פעמים מפנים את המסך ורואים את הוידאו מספה צמודה, כך שיש גם עדיפות לזוית צפייה ויכולת לכוון את כיוון המסך (לא צריך משהו מטורף) בנוסף אשמח לדעת אם שווה לשקול את המסך הזה: https://www.ivory.co.il/c…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-