עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הגודל 22 אינץ לפחות. אסור שיהיה פנל TN {חשוב שאפשר לראות בו מכול זווית מבלי שהצבעים ישתנו} {מיועד לגרפיקה של דפוס} שיראה כמה שיותר צבעים {ניגודיות} מחיר לא משנה העיקר שהמסך יהיה איכותי מעל לסטנדרט. בברכה ארז

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  2. אהלן. הדבר העיקרי שאני מפחד ממנו בקנייה של מסך גדול , זה שהטקסט יראה קטן מידי (ואני מדבר על תוכנת עריכה כמו פרמייר ואפטר אפקט - שם אין אפשרות לשנות את גודל הטקסט והאלמנטים והכל תלוי הרזולוציה של המסך). במחשב אחר שלי כיום, אני עובד עם המסך המיושן הזה: http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1232 במסך זה אני רואה את הכל מצוין ואני ברזולוציה של 1280X960 , הבעיה כמובן היא שזה מסך של המחשב השני - במחשב החדש שלי אני משתמש בזוג מסכי CRT ישנים ומזעזעים בהחלט שם אי אפשר לראות את הטקסט. הבנתי שיש הבדלים בין גודל נקודה במסך ולפי זה נקבע איך האלמנטים יראו ברזולוציה הטבעית... אז איך המסך הישן שלי בהשוואה ל 2333T ? באיזה מבינהם האלמנטים ברורים יותר ברזולוציה הטבעית? או שהם דומ…

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by raiman1,

מי יותר טוב? ועפ"י אילו קטגוריות נמדדים מסכים אלו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Ronenosh8,

קניתי את ה Dell 2209WA ורשום בהוראות הפעלה שמומלץ להשתמש בשומר מסך כדי לשמור עליו.. אז השאלה שלי היא האם זה באמת חשוב ועל כמה דקות להגדיר שהשומר מסך יהיה? ודבר נוסף - כיבוי והדלקה של המסך יכולים לגרום לו נזק? לבטל את הכיבוי האוטומטי של מסך לאחר X דקות? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Zeev86,

קניתי היום מסך מחשב/טלוויזיה 24" (XL2370HD). בקבלה וטופס אחריות רשום דגם מסוג LED, אבל בחוברת של המוצר רשום LCD. משיחות עם כמה אנשים התברר לי שיש הבדל באיכות התמונה וגם באורך החיים של הדגמים (לטובת LED). האם זה נכון ואני צריך לדאוג להחלפה, או שזה לא קריטי ואין הבדל משמעותי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by benyben,

מהי טכנולוגית TFT? לא ברמה הטכנית (את זה אפשר לגלות בגוגל), אלא מבחינת הצרכן. האם היא עדיפה על ה LED? האם היא מיועדת למסכי מחשב High ENd, או אולי דווקא ההפך (טכנולוגיה ישנה)? תודה

7. לכול מי שמעוניין על קצת פרטים לגבי המסך... אני רואה שיש פה הרבה לבטים... אם הייתם שואלים אותי לא הייתי ממליץ לכם לרכוש אותו...הסיבה היא שיש פס שיורד ומרצד בזמן צפייה בסרטים חיברתי בכבל DVI כמו שחלק מהאנשים אמרו שצריך לעשות...וזה לא עובד... אז או שיש כאן למישהו פיתרון....כי אני לא מצאתי....או שפשוט תקנו מסך אחר

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by snik,

שלום אני מתכוון לקנות מסך סמסונג 2335BX המסך מיועד למשחקים ולסרטים אני מבקש אם משהוא יכול לחוות את דעתו עליו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by willyp,

היה לי לפני-כן SAMSUNG 931B עם פאנל TN. בתור מעצב גרפי הבדלתי מיד בשינויים בצבעים, נכונים ומדויקים הרבה יותר אחרי כיול המסך... בהשוואה למסך הקודם - הבדלים שמיים וארץ. עומק השחור סביר ביותר, בתור בעל פיוניר קורו בסלון (הטלויזיה הטובה בעולם ב2D) השחורים היו יכולים להיות טובים יותר, אבל אני לא מאוכזב, עדיין טובים יותר מהמסך הקודם, כך גם התאורה האחורית, אין כתמי תאורה נראים לעין. יש לי שאלה בעניין הPIVOT - האם כשמסובבים את המסך הוא אמור לשנות לבד את התצוגה לאנכית? כי כשאני מסובב לא קורה כלום. בכל מקרה, מומלץ, נאמר לי גם שזה מהחתיכות האחרונות שנשארו מהמסך הזה בארץ, מי שרוצה - למהר.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני חושב כבר מעל שבוע על קניית מסך חדש (ראו פוסט קודם) לאחר הרבה מחשבות הפנמתי שעל איכות משלמים ואני חושב על לקנות את ה U2410 (לא רוצה להשקיע 4K ב2711 שנראה אפילו יותר טוב). אני קורא הרבה פעמים שצריך להקפיד לקנות RevA03 או RevA04 , איפה אני יכול לראות רשימת שינויים בכל revision? שמעתי את הטענה שאין שום הבדל וזה הכל שטויות, האומנם? בשום מקום בארץ אין מעל RevA01 במלאי, האם כדאי לקנות RevA01 או לחכות עוד? (אמור להגיע משלוח לארץ בשבועות הקרובים אבל גם הוא RevA01) מישהו בטח כבר קנה אותו, איפה , איזו גירסה , והאם כדאי? ושאלה כללית יותר האם יש בטווח מחירים שלו (אלפיים וקצת) מסך שמהווה לו תחרות? מחכה לתשובות.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by VIpERo,

שלום חברים, אני מחפש מסך 24 אינץ מה שהכי חשוב לי שיהיה GLARE מסך מבריק כמו מראה כי אני מאוד מרוצה מהצבעים שהמסך שלי נותן לי אני מחפש בזאפ מסכים אבל אני לא מצליח להגיע להבנה איזה מסך הוא מבריק ואיזה הוא מט. אם מישהו יכול להמליץ לי אני מאוד אודה לו תודה אגב זה מה שהמליצו לי מסך מחשב Samsung BX2450 LED סמסונג אבל לא נראה לי שהוא יעמוד בצבעים שאני מקבל ממה שיש לי עכשיו (אני פשוט רוצה מסך יותר גדול) :s05: תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, יש לי שאלה. אני צריך מסך מחשב שאני יכול לחבר אליו 2 מחשבים שונים עם חיבור HDMI. השאלה שלי כזאת האם המסך יכול ע"י כפתור לעבור בין מקורות INPUT שונים? ז"א בין שתי הכניסות ולא ע"י תוכנה? אם כן איזה מסך בגודל 24 אינצ' אתם ממליצים. השימושים הם לא למשחקים ולא לווידיאו אלה לעבודה משרדית עם 2 מחשבים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by ackohen,

שלום, לא מזמן רכשתי מסך דל u2311, ואני מאד מרוצה ממנו. אבל... בפינה השמאלית למטה של המסך - כאשר המסך חשוך (לא כבוי) רואים בצורה מאד ברורה גוונים של אפור / לבן. כלומר בהשוואה לשאר המסך זה מאד בולט ולא נראה שחור בכלל. כאשר המסך מראה צבעים אי אפשר להבחין להבדלים בפינה. האם זה תקלה ידועה? האם זה תקלה? האם יש משהו שאני יכול לעשות בנידון בשביל לסדר את זה? עילה להחלפת מסך באחריות מצד החנות? תודה

14. Started by רמי רמון,

שלום לכם האם מישהו משתמש במסך מדגם זה? לא מצאתי עליו ביקורות תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הגיע הזמן להיפרד ממסך הCRT שיש להורים שלי בבית ולפנות קצת מקום על השולחן... אני מחפש משהו זול והכי טוב לשימושים שלהם (ראו כותרת), מחיפוש פה עלו הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765864 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730315 וגם אם מותחים קצת את התקציב אז גם זה נכנס לתמונה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768814 היום יש להם 17 אינץ' ואני תוהה אם יש צורך במסך רחב וגדול יותר? או שלחפש איזה 19 אינץ' לא רחב... הראייה שלהם לא כמו פעם ואני חושש שהרזולוציה הגבוהה של המסכים האלה לא תתאים להם לקריאת הטקסט באופיס/אינטרנט. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by NaorYfrach,

מסך מחשב LED בגודל Full HD "23 הדק בעולם 1.29 ס"מ מסך מחשב 23 אינץ' LED ברזולוציית Full HD, ניגודיות 1:50,000,000 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE1426E81 האם המסך הזה כולל רמקולים מובנים ? השימוש שלי במחשב הוא יום יומי אבל בגלישה ושימושים קלילים ולעיתים נדירות משחקים כבדים . חשוב לי שהמחשב יראה טוב ושסרטים באיכות HD יופיעו עליו בצורה הכי טובה שיש . בנוסף אני חייל והמסך הזה כולל הכל ואחריות 3 שנים עד הבית והכל ב750 שקל וגם נראה מצויין אז נראה לי דיל טוב אני חושב שחברה פחות משחק כי יש במסך הזה הכל מהכל ואחריות ארוכה אז אני סומך על זה מאשר לקחת חברה יותר איכותית מAOC . מה דעתכם ? יש משהו בטווח מחירים שיותר יתאים לי ? שיכלול FHD + אינץ' 22-23 ?

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by shabi36,

האם כדאי לקנות את המסך הזה ב1400? המסך הולך ליהות לסרטים וכו' ויש כאן ויכוח על מסכי לד, האם הם טובים במחירים האלה? והאם מסכי LED יותר טובים מLCD? אני זוכר שדיברנו כאן על פאנלים וכו' אז תביאו הצעה טובה ,תודה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by nirfun,

היי, בהמלצת רוב הפורום הזה רכשתי 2333T. לצערי הרב, התצוגה רועדת מדי פעם. זה מסתדר כשאני לוחץ על Auto-Adjsutment לכמה דקות ואז שוב חוזר. מה אפשר לעשות? תודה

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by tam703,

אהלן, יש לי מסך dell 2209wa , האם יש אפשרות לחבר אותו לממיר הכבלים (הוט) ולהשתמש בו כמסך טלויזיה לכל דבר? תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 5.7k צפיות
  20. Started by idoidoido,

שלום לכולם, אשמח לדעת קצת מה אתם חושבים על המסך הבא: AOC E2437F 24" WIDE FULLHD LED LCD אני מחפש מסך לצרכים בעיקר של סרטים (בא לי מסך שיראו סבבה- לא צריך מושלם, אבל שיהיה נחמד לראות סרט) ובשביל עבודה, אינטרנט,, וורד וכאלה בקטנה. מה אתם חושבים על המסך ומה אתם חושבים על לקנות אותו ב 700 ש"ח מיד שנייה? תודה רבה למי שיכול לעזור לי,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by eliko78,

אני כנראה הולך השבוע לסגור על מחשב חשבתי לקחת U2311 וGTX 470 לא כדאי לי ללכת על המסך הזה במקום ה DELL לקנות משקפיים ולהנות מהפונקציה של ה 3D? המסך תומך ב 3D http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4109&CatCode= איך המחיר ל 3D?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by benyben,

אני מאוד מתלבט בין שני מסכי המחשב הללו. האם יש המלצה? איך בוחרים? המחיר דומה (30 דולר הבדל), ואני ממש מתלבט איזה להזמין. אנא עזרתכם! תודה http://www.shopping.hp.com/product/display/display/1/storefronts/WH344AA%2523ABA http://www1.euro.dell.com/il/he/business/monitor/monitor-dell-p2411h/pd.aspx?refid=monitor-dell-p2411h&s=bsd&cs=ilbsdt1

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי אני מחפש מסך בגודל עד 24" (אפשר בין 20-24 אם יש משהו מומלץ) , רחב - 16:10 או 16:9 (זה קריטי?) במחיר של עד 2500 ש"ח , אני לא מכיר במיוחד את כל הפאנלים , לכן אני מתייעץ אתכם כאן . אני צריך את המסך בעיקר לעבודה גראפית - פוטושופ , שכן חשוב לי זוויות הצפייה , הצבעים ובהירות המסך (אני בונה על קניית מכייל מסך גם) יהיה לו שימוש גם בסרטים , משחקים ועבודה אינטרנטית - עבודה כללית , אבל חשוב לי שיהיה טוב לעבודה גראפית . ראיתי שלאחרונה הומלץ המסך דל U2410 , אבל אני לא יודע אם הוא מתאים גם לי . יש גם מסכים של eizo ו nec אבל הלכתי לאיבוד בין כל הנתונים .. קראתי את הביקורת של מסכי הגרפיקה - כאן http://hwzone.co.il/reviews/graphics/20inch/15 , אבל אני רציתי לשאול - אם יש משהו חדש או כ…

• 29 תגובות
    • 5.9k צפיות
  24. אני כבר כמעט יומיים עם המסך החדש dell 2209wa. לפני זה הייתי כמה שנים טובות עם מסך 17 אינטש של מאג. מעולם לא היה לי LCD. הבעיה הגדולה היא הרזולוציה הענקית של המסכים האלו. במסך הזה הרזולוציה הטבעית היא 1680*1050. אמנם כך זה ניראה יותר חד אבל זה פשוט קטן מדי לעיניים שלי. כרגע עברתי לרזולוציה קטנה יותר של 1440*900 ואמנם הטקסט מעט עבה ולא מדויק מאוד, אך סביר, אבל זה הרבה יותר נורמלי לעיניים. אני לא מבין למה הרזולוציה הטבעית כל כך גדולה, או לפחות, למה אין כמה רזולוציות שנראות חדות כדי שאפשר יהיה לבחור. לדוגמא, במסך הקודם הייתי על רזולוציה של 1024*768 ושם הטקסט היה יחסית קטן, אבל לא היו לי בעיות וכאבי ראש/עיניים כמו עכשיו, כלומר אני מניח שהטקסט היה יותר גדול מהטקסט שברזולוציה הט…

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. טוב חברים כנירא שעשיתי איזה פאשלה שלא עונים לי כנירא עברתי על משהו בחוקי הפורום אני סטודנט וחושב לי כל שקל בגלל זה התקציב שלי עד 700 אני מחפש מסך לקריאת טקסט ללימודים ובעיקר למשחקים יש לי התלבטות אם כמה מסכים אני ירשום מחיר ודגם אז ככה 1. chimei 22qd 600 שקל 2.fujicom 2230 600 שקל 3.samsung ex 2220 -700 שקל 4.acer a221hql 600 שקל המסכים שעכשיו אני רושם זה כבר חריגה שלא בטוח היה לי את הכסף אבל זה כבר מסך ממש יותר איכותי בשביל עוד 50 -100 שקל אני יקח 1.samsung b2330 790 שקל 2.lg e2240t 775 שקל 3.samsung 2333t שהבנתי שהוא עולה + - 800 (אני חושב שהכי טוב לקחת את acer ואם כבר חרגתי לקחת את ה lg אבל דעתי לא ניחשבת חחחח אז פניתי אליכם) תודה פורום hwzone אתם עוזרים…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים