מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להזמין את המסך הזה, ואני מעדיף ללכת לקנות במקום וגם כמובן שהחנות תהיה בירושלים, אבל עד עכשיו לא מצאתי שום חנות... מישהו מכיר חנויות שמוכרות את המסך הנ"ל בירושלים?! תודה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה שתשימו לב לפרטים הבאים: הפאנל - שיהיה פאנל איכותי כמו PVA . ניגודיות - שיהיה ניגודיות לפחות 1:800 . זמן תגובה - שיהיה זמן תגובה 2MS . המסך מיועד למשחקים כבדים ביותר וגם לצורכי גרפיקה מיקצועיים, (כמובן שגם לסרטים ולגלישה, אבל זה ברור) . אני שם דגש על מסך איכותי , אני לא הכי מבין בתחום המסכים ולכן חשוב לי שאדם שמבין בתחום יענה לי. מצפה לתגובתכם.. ותודה רבה..
-
- 49 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
ראשית, אני נורא מצטערת אם זה לא שייך לפה. אני לא הייתי כ"כ בטוחה לאן זה שייך אז הלכתי על מה שנראה לי הכי בטוח - מסכים. עכשיו, חיברתי למחשב שלי מסך נוסף - יש לי כרטיס מסך ATI REDON HD 5770. המסך השני עובד, ורואים נפלא והכל, אבל השאלה שלי היא.. איך משחקים עם שני מסכים? אני לא רוצה שמסך אחד יפעיל את המשחק והשני פשוט יראה את הדסקטופ שלי. תודה לעוזרים, הילה~
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע שני אפשרויות 1)lg 1970hr מה טוב ומה לא טוב? 2)Viewsonic VX922 מה טוב ומה לא טוב? הקיצר מה אתם ממליצים ותודה לעוזרים זה ישמש בעיקר למשחקים אך גם לסרטים ועריכות וכו
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
טוב, הייתה פלטה גדולב מכסה המחשב החליק על המסך והשאיר שריטה רצינית ניסיתי מחק וניסיתי וזלין כפי שמוספר באינטרנט (בננה אגב לא ניסיתי זה ממש בולשיט) ובכל אופן כלום לא עוזר. הזמנתי חומר ב 7$ מחח"ול אולי הוא יעלים מעט את השריטה שאלה 1. האם יש מה לעשות (המסך בן שנה + 22')-אחריות ,תיקונים ?? במידה ולא איזה מסך 22 הכי מומלץ לקנות היום - עד 1500 ש"ח? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום למומחים, [קראתי את הנעוצים והשאלות האחרונות אך לא מצאתי תשובה לצרכיי] אני מעוניינת לרכוש מסך חדש באכות גבוהה המיועד לישיבה ממושכת מולו, 10-12 שעות ביום, כל יום. המסך שברשותי כרגע (CRT) שורף את עיניי גם עם הנמכת בהירות משמעותית. מחפשת מענה שייתן לי בהירות גבוהה (על מנת לעבור מכתיבה לצפייה בלי להתעסק בהגדרות) ללא תחושת צריבה בעיניים. כרטיס מסך קיים - ATI RADEON HD 4670. צופה כרגע ברזולוציה - 1280x960 ב- 100 HZ, כך שזה מינימום הדרישה מהמסך. עדיף כמובן רזולוציה ורענון גבוהים יותר (הכרטיס תומך בהרבה יותר). מיועד לכתיבה (דורש רענון מהיר), אינטרנט וצפייה בסרטים (16:9, HD). גודל רצוי - 22-24" טווח מחיר - רצוי עד 1400-1500 ש'. אם ישנה הצעה מיוחדת במחיר גבוה יותר, מבקשת גם לש…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שכבל HDMI מגביל אותי מבחינת FPS כשמדובר ברזולוציות גבוהות ולכן רציתי לדעת האם זה אפשרי להשתמש ב DisplayPort to HDMI Adapter עלמנת לקבל ביצועים גבוהים יותר או שאני בעצם חייב להשתמש בכבל DP 1.2 ללא ההמרה? (מה שלא מתאפשר לי)
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך DELL 2007WFP שהוא מעולה בשבילי מכל הבחינות... אני קונה בקרוב מחשב גיימינג והשאלה שלי היא האם יש צורך לשדרד את המסך? האם במסכי הDELL החדשים יהיה הבדל ענק בגיימינג בין המסך שיש לי כרגע? אשמח לקבל תשובות
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות מסך 20 אינץ' והתקציב שלי הוא עד 1200 ש"ח. התבלטתי בין השניים הבאים: Samsung T200 2ms 20,000 LG L207WT 2ms 10,000 ע"פ הנתונים נראה שה-Samsung יותר טוב. מה אתם חושבים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה היתרונות של מסך 19 רחב מול מסך 19 רגיל ובאיזה חברה לבחור שתתאים לתקציב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
KSP מפרסמים שני מסכים: מסך מחשב Lenovo D27 40 FHD VA LED 27 FreeSync 67A3KAC6IS (ksp.co.il) מסך מחשב מקצועי Samsung F27T450FZM/R IPS 27 IPS צבע (ksp.co.il) מלבד הרמקולים המובנים ב-SAMSUNG, יש הבדלים מהותיים?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
אני גולש ומשחק במחשב ממרחק 1.5 עד 2 מטר אני מתלבט בין 1080P ל 2K אני לא גיימר כבד אני בעיקר משתמש בזה לגלישה ומשחקים מדי פעם אבל חשוב לי האיכות צפיה כי יש לי מסך גדול כרגע 37 אינץ והעיניים שלי ממש כואבות וזה גם מסך טלויזיה והוא חרא זה מתאים יותר לצפיה מרחוק , השאלה אם 27 אינץ יספיק ? כי ה 37 אינץ גומר לי את העיניים.
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני שוקל לקנות את המסך הזה, אבל נראה שיש בו בעיית הבהוב שגורמת לעייפות בעיניים, בעיקר ברמות בהירות מתחת ל 60%, כמו שמתואר בסרטון הזה : האם מישהו נתקל בתופעה ? כדאי אולי להוסיף משהו כמו 800ש"ח, שזה לא סוף העולם, ולקנות במקום את ה U2410...
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הוא ישמש לצפייה בסרטים משחקים אינטרנט ומסמכים בהתחלה חשבתי ללכת על הסמסונג 226BW אבל הבנתי שהפאנל TN שלו לא יבוא בטוב עם הסרטים וגם הזווית צפייה לא הכי טובה.. אז הוספתי 1000 שקל לתקציב לראות אם אולי יש משהו מומלץ אחר... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשמוע מניסיונם של אחרים עם מסך DELL 2408WFP. לאחר כמה שעות עבודה עם המסך החדש הבחנתי בהבדלי צבע בין החלק העליון לתחתון. מעיין גרדיינט עדין מכחלחל לורדרד מלמעלה למטה. ככל שעבר הזמן הדבר הפך למטריד יותר ויותר. שום משחק עם כיווני המסך לא עזר. בחנות טענו שאי אפשר אפשר להחליף מוצר שיצא מהאריזה ושלחו אותי למעבדת היבואן (שלושה ימים אחרי הקניה). שם, לאחר 5 ימים הודיעו שהמסך יוחלף. כשבאתי לקחת את התחליף התברר לי שמדובר במסך מחודש (refurbished). סרבתי לקחת אותו (בגיבוי טלפוני של החנות). החנות פתחו מסך חדש אחר כדי להשוות, טענו שגם בו ניראה אותו אפקט וכניראה שככה זה. מעבדת היבואן טענה בהחלטיות שהחלפה במסך מחודש זאת האופציה היחידה. החנות טענה שהחלפה למסך עם אפקט זהה זאת ה…
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
משהו שהעסיק לי את הראש, שני מסכים, האחד 18" והשני 21" סתם בשביל הפרוטוקול, הרזולוציה הטבעית שבהם זהה, לצורך העניין 2000x1000, האם תוכן ברזולוציה של 2000x1000 ייראה טוב יותר על המסך הקטן יותר שכן אותה רזולוציה נפרסת על פחות שטח פיזי ? על אותו עקרון, האם כאשר נקטין תמונה שצולמה ב6MP לגודל של 640x480, היא תהיה איכותית יותר מתמונה שצולמה בגודל זה מלכתחילה (0.3MP) ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, הבוקר קניתי לסבתא שלי Toshiba 32WL66. בגדול רואים סבבה בטלווזיה, אבל שמתי לב שכשאני מחבר מכשיר(DVD, ממיר...) שיש לו תפריטים, הכתב בתפריטים מטושטש לחצי שניה ואז הוא נהייה חד, וזה קורה כל פעם שאני זז עם החיצים. למישהו יש מושג למה זה קורה? נ.ב. חברתי את המכשירים עם AV.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מסך 24 שיחובר לנייד lenovo n3000 הכי חשוב איכות הצבעים-אין חשיבות למחיר ראיתי המלצות באתר ל dell 2408 wfp אך האין מדובר בפנל vpa ולא ips כפי שהנכם ממליצים באתר? כל עזרה תתקבל בברכה השימושים\מטרה:שימוש רגיל אינטרנט וכו'-לא משחקים\סרטים חשיבות עליונה לאיכות הצבעים תודה !!
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לשמחתי הרבה הגעתי היום הביתה והתקנתי את המסך החדש. התהליך עבר בשלום יחסית (למעט העדר כבל החשמל בקופסה, איך לעזאזל זה קורה?) עד שהתחלתי לבדוק לנוכחות פיקסלים שרופים. איך שאני צובע את המסך בשחור קופץ לו פיקל לבן חמוד (5 ס"מ מקצה המסך השמאלי, 10 ס"מ מלמעלה). כמובן שמאותו רגע לא יכולתי להסיר ממנו את עיני, כך שקשה לי לשפוט עד כמה קשה להתעלם ממנו. תמונות, סרטים, הכל - העיניים שלי תפוסות עליו חזק. רציתי לשאול את חסרי המזל שביניכם שנתקלו בתופעה דומה - עד כמה מתרגלים ושוכחים עם הזמן? עד כמה זה מפריע בסרטים וכדומה? בעל החנות היה ממש סבבה והבטיח מלכתחילה להחליף את המסך בכל מקרה של פיקסלים מתים (לא רק 6 כמו באחריות של דל), אבל עכשיו אני מתלבט. הוא היה כ"כ נחמד שאני מרגיש לא בנוח להשא…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חברה מי משניהם יותר כדאי למשחקים ווידאו ? הT220 קצת יותר זול אבל אין במלאי (לא יודעים מאתי יגיעה) לא רלבנתי כבר, בחרתי בLG (W2284F(
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך חדש בנוסף לSAMSUNG 2253BW המיושן שלי (אני עובד הרבה על המחשב אז 2 מסכים מקל עלי). חשוב לי במיוחד שמסך לא יציג מריחות ויהיה נטול inputlag (עד כמה שניתן בתקציב). אני לא רואה סרטים במסך אם זה משנה, רוב השימוש יהיה משחקים ועבודה טקסטואלית (קריאת מסמכים ועבודה על קוד). מפרט המחשב: Intel 2500K @ 4.0Ghz Zotac AMP! 580 GTX (1 DVI connection at use) 8Gb 1600Mhz Crucial M4 64Gb + 1Tb Seagate 7200 תקציב: 1500 בתקווה 1700 בחריגה (רק אם זה שווה את זה) תודה רבה לכל הקוראים והמגיבים, עמית.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
חג שמח לכולם אני צריך המלצה למסך איכותי וטוב כמובן שיהיה LED ושגודלו/רוחבו יהיה 22'' אינץ' או 23'' אינץ' - בתקציב של עד 700 ש''ח ועדיף מאוד שהחנות תיהיה בראשון לציון כי זאת העיר שלי ויהיה לי הכי נוח עם אני אלך לראות את המסך בעצמי ולרכוש אותו... תודה רבה לכולם על ההמלצות וחג שמח :]
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המסך והבנתי כי הפאנל הטוב ביותר הוא PVA ואחריו ה-IPS...איזה מין השניים הוא זה שמשומש במסך זה? והאם הקנייה כידאית? הוא אמור לשמש למשחקים בעיקר וגם לסררטים. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
השימושים העיקריים הם לקריאת טקסט וגלישה באינטרנט הדברים שחשובים לי הם חדות של המסך, הצגה ברורה של טקסט וצבעים צבעיים, וכמובן שלא יעייף את העיניים אחרי עבודה ממושכת איתו חשבתי על הדגמים הבאים: 1. LG 1780Q - קונטרסט 1:500 , בהירות 250cd/m^2 , זמן תגובה 8ms http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_17%20inch_L1780Q.jhtml 2. LG 1770HQ - קונטרסט 1:1600 , בהירות 300cd/m^2 , זמן תגובה 4ms http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_17%20inch_L1770HQ.jhtml מחירים: 1780 - 1550 ש"ח , 1770 - 1728 ש"ח האם הקונטרסט הגבוה של ה 1770HQ המתקבל ע"י שימוש ב F-Engine פוגע באיכות התמונה? מי מהם מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-