עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. השאלה בכותרת.. אני חשבתי על הDELL 2007FP... איך הוא?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  2. Started by d800,

שלום לכולם אני מתעניין לרכוש מסך מחשב חדש, ואני מתלבט בין שני מסכים: אני לא הבנתי למה המסך הגדול יותר עם הרזולוצויה הגבוהה יותר עולה פחות, אשמח אם מישהו יודע לענות ולהמליץ. עיקר העבודה שלי הוא פוטושופ. תודה רבה dell ultrasharp u2515h https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16960&isZap=1 Dell UltraSharp with PremierColor LED AH IPS U2413 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19060

3. Started by TheCrush,

היי אני רוצה מסך שהוא קמור (קעור) ,עם 144 הרץ ,וגם עם G-SYNC ,כמובן 27 זה יהיה בדיוק בגודל שאני רוצה , אבל רק 2 דברים שאני לא כל כך בטוח , הרזלוציה של המסך הזה הוא רק 1080P , וכמו כן אין אחראיות (לא שאני מזלזל באחריות אבל לא קרה לי כלום עם המסך שקיים לי מ2009) ,כמובן המסך מיועד למשחקים בעיקר נ.ב יש לי כרטיס מסך 980TI במידה ותרצו לדעת איזה כרטיס מסך יש לי וזה המסך שאני מדבר עליו http://www.acer.com/ac/en/US/content/predator-model/UM.HX1AA.006 אודה לקצת דעות\עצות תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by Dolman,

אהלן, מחפש המלצה למסך מחשב בגודל 23-24" +(מעדיף 23" לדעתי), לשימוש משרדי, סרטים, אינטרנט וכו' (אין צורך במשהו שמתאים למשחקים). עדיפות בתקציב היא למשהו טוב עד 1000 ש"ח אבל אם יש משהו מומלץ שחורג מהתקציב, אז אפשר לחרוג. הכרטיס מסך על המחשב הוא nvidia geforce 210, והמסך כרגע הוא samsung 2243ewx. אני מתכנן להעביר את המסך שלי להורים, ולהשתמש במסך החדש בעצמי. כרגע חשבתי על Dell U2312HM, יש הערות, המלצות למשהו אחר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  5. Started by zzrxox,

הכרטיס מסך יהיה 6870, האם במשחקים יהיה לכרטיס קל יותר לעבוד על מסך ה- 22? האם בצפיה בסרטים יש הבדל משמעותי בין שני המסכים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. השיקול העיקרי הוא כמה שיותר שטח מסך (אם אפשר, אז גם לגובה) רוב הזמן אני עובד עם מספר PDFים ומסמכי וורד במקביל ורוצה לראות את כולם בו זמנית, משגע אותי לדפדף כל הזמן. עיקר השימוש יהיה קריאה\הקלדה, סרטים אולי 10%.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by gman_il,

בעקבות ריבוי האשכולות : סמסונג 2243BW VS. 2253BW ההבדל המחיר הוא 100 ש"ח, כך שזה לא פרמטר רלוונטי, זמן התגובה של דגם ה 53 הוא טוב יותר מדגם ה 43, לא בטוח שזה משמעותי. על הנייר, דגם ה 53 טוב יותר (גם אם זה רק על הנייר, זה עדיף מכלום). אז מדוע כולם ממליצים פה אחד על דגם ה 43 ולא על ה 53 ? איזה יתרונות יש ל 43 על פני 53 ? ועוד לא הזכרתי את ה- 63 תודה.

• 31 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. יש לך מסך מחשב של סמסונג מגם T220P(נקנה לפני כ 4-5 שנים אם לא טועה) אשר מחובר למחשב יחסית חדש עם כרטיס גרפי GTX570 הבעיה התחילה לפני מספר ימים ויש כמה תופעות מוזרות שלפעמיים בזמן עבודה שגרתית המסך מתכבה ורץ על המסך מין לוגו שכתוב שזה לא מחובר, תופעה אחרת שלפעמיים קוראת זה שהמסך מתכבה ותוך שניה נדלק לסירוגין (בזמן הקצר שהמסך כבוי מופיע לוגו בצד שמאל למעלה anlog\digital ) דבר חוזר מספר פעמיים ביום . בהתחלה חשבתי אולי הבעיה בכבל DVI או בחיבורים אבל לאחר שהחלפתי כבל וחיזקתי חיבורים התופעות חזרו. לפני שאני מחליט שהבעיה במסך מחשב והולך לקנות אולי מסך חדש רציתי לדעת אם יש סיכוי שהבעיה בכלל לא במסך אלה בכרטיס הגרפי ומה אפשר לעשות בנדון?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by haristo,

יש לי בעיה מוזרה עם המסך הצבעים שהתנו והכול כהה והצבעים מוזרים, שאני בא לשנות את זה בהגדרות של המסך זה את הBrightness וContrast זה כותב לי sRGB ולא נותן לי לשנות את כלום בשניהם. סוג המסך סמסונג SyncMaster 753dfx. אם זה עוזר התקנתי עידכון של JAVA לפני זה בלילה ושקמתי זה ניהיה ככה, ומחקתי תJAVA עכשיו וזה עדיין נשאר!? תמונה להמחשה:

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  10. אהלן. קראתי הרבה אבל לא כל מה שנכתב בנושא, מתאים לי לסגור את הנושא עוד היום, אני כבר שנה עם ה 15 אינצ' הזה... הדרישה הכי חשובה מהמסך היא מעבר בלחיצת כפתור מהמק לפיסי - DVI לVGA (בהתאמה). אני יושב\אשב מול הדבר הזה בערך 12 שעות ביום, אז חשוב שיהיה נעים לעיניים כמה שניתן. רוב העבודה היא תכנות, עבודה עם מסמכים, גלישה וכו'. מעט מאוד משחקים, קצת סרטים אבל זה לא משחק תפקיד. התקציב שלי הוא עד 300 דולר (אני בארה"ב). מעבר לזה - אני מוכן להתפשר על גודל, חברה, פאנל, וכו', רק שלא ישבוק לי אחרי יומים... תודה מראש על ההמלצות.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by asaf_azar,

מזה 1080P ו1080I ? ואיך זה מתקשר ל2407WFP? עאילו אני יודע שזה HD אבל יותר מזה אין לי מושג.... אשמח לתשובות.

12. אממ, רכשתי כרטיס מסך חדש, אך מכיוון שלא ברברתי יותר מדיי בפרטים עליו, גיליתי שהחיבורים שלו שונים מהכבל של המסך. חיפשתי פתרון ומצאתי מתאם שיש לו כניסת VGA ויציאה של DVI-I, אם אשתמש בו, הכרטיס מסך יעבוד טוב עם המסך?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  13. שלום לכולם! קודם כל אני רוצה בעוד כחודש לעבור מF700P) CRT 17) לאחד מה-LCD הנ"ל. קראתי כבר הרבה על כל אחד מהמסכים ולכל אחד מהם יש כמה דברים שגורמים לי לחשוב על המסך האחר. 2007WFP - רואים בו הכי טוב ויש לו גם כניסות וידאו, יש לו גם PIVOT ומעמד נוח, אבל מצד שני הוא 16 MS, כך שיכולה להיות תופעה של GHSTING. בנוסף הוא גם יקר (ביחס לאחרים). ?CMV 221D - הוא גדול וזול יחסית, רואים בו טוב ללא תופעת GHOSTING, אבל עם פליטת אור מלמעלה וממתחת למסך (לא משהו שיפריע לי). הבעיה שלי איתו היא האחריות שהיא של KSP שהבנתי שהיא לא משהו, על הנייר לפחות (כלומר הרבה פיקסלים שרופים). LG L204WT - הוא זול יותר מכל המסכים הבנתי שרואים בו ממש טוב, אבל המעמד ממש לא משהו ואין PIVOT.…

• 40 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. גורמים בחברת NVIDIA מצפים לראות את הדור הבא של מסכי הגיימינג מושק בקרוב מאוד לכתבה

15. Started by madcatz,

שלום. איזה מסך טוב מומלץ למחשב ביתי בתקציב של עד 1000 ש"ח. 19 אינץ ומעלה. אין לי כל כל ידע בדברים הבסיסים בקשר למסכים ואשמח להצעותיכם המלומדות. המסך מיועד למחשב ביתי שיריץ תוכנות בסיסיות וכמו כן משחקים חדשים וכדומה. אשמח גם להסברון קצרצר בקשר ליתרונות של המסך הנבחר ומה צריך לבדוק כאשר קונים מסך תודה מראש

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  16. Started by TicTacToe,

כותרת עברתי על המון דגמים מביניהם שמתי לב שהמסך DELL u2311h נראה הכי טוב. האם יש משהו טוב יותר היום מבחינת איכות תמונה / צבעים וזמן תגובה? גיימינג בעיקר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by eliil1,

מה דעתכם על המסך הזה? Dell 20'' 2009WFP

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. האם מדובר בבעיה מוכרת? האם לממש אחריות? יש לציין שהבעיה מורגשת בעבודה היומיומית . (המסך בן פחות משבוע - נקנה בקבוצתית של נקסטופ). מצ"ב תמונה להמחשה (רקע לבן צולם בחדר חשוך לחלוטין): [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by tepez,

יש בזאפ חמישה דגמים רלוונטים: Samsung SyncMaster T260 Samsung SyncMaster T260HD LG W2600H Viewsonic VX2640W LG 26LH20R כולם באותה קבוצת מחיר ככה. מי מהם מומלץ לעבודה משרדית?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by yacovmateo,

שלום אני מחפש מסך LCD לא משנה לי כמה אינצ אבל שיהיה 17 מינימום עד מחיר של 650 ואם אפשר אפילו להביא לי מסך פחות זול ואפילו תהכי זול שיש שעולה 550 ככה אני לא מתכוון לשחק במשחקים זה מסך רק לאינטרנט תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by gshani,

שלום, אני מחפש מסך 23/24 שישמש אותי גם כטלויזיה. אין לי דרישות גבוהות ואני לא משחק משחקים ולא רואה סרטים HD. הבעיה שכמעט כל המסכים שאני רואה (הסתכלתי בעיקר על אלה של AOC) לא ניתנים לכינון ובד"כ באים עם נטיה כלפי מעלה, כך שאי אפ]שר לשבת בגובה נמוך ולראות בהם סרטים בצורה נורמאלית. אשמח להמלצות למסכים 23/4 שניתן לכונן - זוית צפיה או למעלה למטה. תודה

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  22. יש לי סוני 2 ואני מעוניין לחבר אותו למסך, 2007wfp האם זה אפשרי? נגיד שכן, יש לי המון כבלים אין לי מושג מהם יכול להיות שיש לי את הכבל שמתאם בינהם אז אם אפשר תמונה או קישור לכבל שמתאם, עוד משו, האם יש אפשרות לחבר אותו למחשב כאילו לכרטיס מסך? תודה

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  23. Started by abo9,

מה עדיף לגיימינג וסרטים? כי מצד אחד לASUS יש זמן תגובה טוב יותר והרבה יותר HZ אבל פאנל TN לעומת הIPS של הDELL שגם זול משמעותית ונמכר בארץ. בנוסף, מאיפה כדאי להזמין את הASUS מבחינת מחיר, משלוח, ואחריות? שאלה כללית- איזה יחס עדיף לגיימינג וסרטים? 16:9 או 16:10?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by streets,

האם למישהו יש את המסך הנ"ל? רשמים, ביקורות?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by צפיד,

כרגע עם מחשב קצת ישן (4 שנים בערך) עם כרטיס 970GTX שככל הנראה אשדרג גם אותו בטוח הקרוב. אני צריך מסך במיידי היות ושלי נדפק לגמרי. ובלית ברירה אני עובד בREMOTE מלפטופ. אני עובד שעות ארוכות על המחשב ,בעיקר עם טקסט (מתכנת). אבל גם רוצה לשמור על האופציה לגיימניג. חשבתי על LG 34GL750-B : https://www.amazon.com/LG-34GL750-B-inch-Ultragear-Compatible/dp/B07R5R9VR9 הוא עכשיו במחיר ממש אטרקטיבי . יוצא 2200 עד הבית. האם המסך מומלץ?נראה לי פגז במחיר כזה. החסרון היחידי ואולי אני טועה הוא הגודל , אני חושש ש34 יהיה גדול מדי יומימית (אין לי בעיה פיזית למקם אותו ). אופציה שניה -27 מפרט דומה: https:…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.