מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
חפרתי כאן בפורום וניתקלתי בדעות סותרות כמו שרשום בכותרת הדיון . להלן כל הפרטים הרלנטיים : מרחק צפייה : מטר סוג פנל רצוי : ips ,lps ,va שימושים: עבודה עם קבצי טקסט ,אינטרנט ,עריכת תמונות ,צפייה בסרטים , משחקים. תכונות נדרשות : גודל FREE SYNC , Hdmi , 27 , מסך מט בלבד הביעו את דעתכם לגביי סוגיית הרזולוצייה הרצוייה לכלל השימושים . המלצות על דגמים ספיציפיים יתקבלו בברכה .
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברה אני רוצה לרכוש מסך איכותי סרטים/משחקים עכשיו מה שחשוב לי זה הפאנל לדוגמא S-IPS נורא איכותי אבל יש אותו רק ב 20" אם זה בDELL, ASUS,NEC עכשיו פאנל כזה כמו שאתם יודעים (ומה שנכתב באתר גם)פאנל כזה לא יכול להיות ב22" (24"יקר מדי ) יש לי 19" ואני רוצה משהו יותר גדול 20" לא מספיק לי פלוס אני רותה מסך רחב לכן אני שואל אם ידוע לכם על מסך 22" שקיים או שצריך לצאת בזמן הקרוב עם פאנל איכותי ובמחיר סביר או על טכנולויגה חדשה (לא OLED יקח זמן עד שיצא ואם בכלל זה יצליח ) שווה לחכות או שאין טעם תודה ...: )
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לפני שנתיים רכשתי ליום הולדת מסך Chimei 938D. באותה תקופה לא הבנתי הרבה במסכים, המחיר היה טוב ואם לומר את האמת המסך סבבה לגמרי. בחודשים האחרונים יש לי חשק לשדרג את המסך. אני רוצה מסך יותר גדול ואיכותי, שיהיה תחליף גם לטלוויזיה בחדר. לכן, הגודל הרצוי מעל 22", למרות שגם 22" בהחלט אפשרות טובה. פה התחילו הבעיות. תחום הביניים במסכים נכחד לחלוטין. זה או שאני קורע את הכיס (אבל ממש קורע) וקונה מסך איכותי או שאני רוכש זבל. אין אמצע. המצב כנראה לא ישתנה בעתיד הקרוב וטכנולוגיה חדשה (OLED) לא נראת אפילו באופק. (בקריאה ברשת מדברים על תחילת יצור המוני ב 2012 - 2013) עברתי על הדגמים האיכותיים, קראתי כתבות וביקורות. יש מספר אפשרויות. בארץ: Dell 2408WFP - המסך הנבחר בפורום. Samsung 245…
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! התרשמתי מאוד מהמאמרים ביקורות וסיקורים בפורום, עושה רושם שאתם מקצועניים ביותר! באמת סחטיין על העבודה! (במיוחד מהמדריך השלם למסכי LCD שסגר לי הרבה חורים). ועכשיו לתכלייס. ברשותי מחשב בן בערך 4 שנים ואני מתכוון בתקופה הקרובה לקנות מחשב חדש, אני נורא מתלבט לגבי איזה מסך לקנות. אציין שהשימוש במחשב הוא למטרות הבעות, משחקים (אכן אני גיימר), סרטים, עבודה על בסיס טקסט ובעתיד גם עבודה גראפית, כלומר... הבאתי לכם בערך כל סוג עבודה שיש לכן אני מניח שאני צריך מסך שטוב במספר תחומים. דילמת הLCD ממול הCRT עד היום השתמשתי במסך MAG 19 מדגם 996PF. באותה תקופה לא שקלתי אפילו לעבור למסך LCD מאחר והבנתי שהחסרונות גדולים מהיתרונות בעיקר בתחום המשחקים. עכשיו בשנים האחרונות…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי המלצות רבות החלטתי לקנות LCD של Samsung. אבל אני לא יודע איזה גודל. מצד אחד ההפרש במחיר עצום - 19 אינץ עולה 2000 ש"ח, 17 אינץ 1400 ש"ח. 600 ש"ח הפרש זה הרבה מאד כסף. מצד שני אני עובד כרגע עם CRT של MAG בגודל 19 אינץ. הבנתי ש-17 אינץ LCD זה כמו 19 CRT, נכון? ו-19 CRT מספיק לי מעל ומעבר. אולי אתם יכולים לעזור לי להחליט.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז אני מתלבט בין 2 סוגי מסכים למטרת גיימינג ההתלבטות היא בין מסך 24 אינץ 1440p, למסך 27 אינץ 1080p עד עכשיו שיחקתי על מסך 24 אינץ 1080p,החלטתי להישתדרג. אבל קצת מדאיג אותי איך יראה 1080p על מסך 27, לגבי החומרה יש לי rx 480 g1 8gb, אשמח לעצות ..
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כרגע ברשותי DELL U2410 ואני מתעתד לעבור למסך 27... מתלבט בין ה NEC PA271W לבין DELL 2711 ואו EIZO.... כרגע נושא המחיר לא רלוונטי וחשוב לציין שהמטרה הינה בעיקר לצורך הצגת תמונות (אני צלם בין יתר עיסוקיי...תחביב,אבל בתחום המושקע... ) אודה מאוד לתשובתכם ועזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין 2 המסכים הנ"ל. את ה2000CP החלטתי שלא לקחת עקב מסך קטן, לטעמי. השימושים יהיו לימודים, גלישה באינטרנט וסרט פעם בשבוע שבועיים. המסך אינו מיועד למשחקים. תודה לכולכם על העזרה ושבת שלום.
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קבלתי היום את מסך הדל - 2209WA (מנועה מחשבים בנשר 1270 שח בהזמנה מראש, הגיע למחרת התשלום, מסך מדהים - תודה על ההמלצות). מחשב פנטיום 4 אסוס, עם 1.5 מגה זכרון רם , 3 ג'יגה מעבד, כרטיס AGP רדאון 9200 פרו (128MB זכרון כרטיס) עם יציאות DVI ו RGB. מסך הדל מחובר ליציאת DVI ברזולוציה טבעית ומסך שני מחובר לVGA. בהרצת סרטים יש קפיצות קטנות כאשר התנועה מהירה, האם הסיבה היא כרטיס המסך? קניתי מהם גם כרטיס (בתחושה מראש, ב155 שח) אינוויז'ן ג'יפורס 5500 AGP (עם 256MB) לפני שאפתח את האריזה שלו וארכיב, האם הוא יפתור או ישפר את הביצועים? או שאני חייב להחליף לכרטיס יקר יותר (למשל ספיר רדאון HD3850 עם 512MB זכרון ב520 שח, יקר!) או אולי הסיבה היא המנוע של הטרנטה? מי יודע וניסה? אחרי כמה זמן מת…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מסך מדגם 2312 ורציתי לשאול אם קורה הרבה שמקבלים מסך עם פיקסלים פגומים, כמו שהיה עם ה- 2209 בזמנו. האם זה נפוץ גם היום או שרוב הסיכויים שהמסך יהיה תקין?
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
רזולוציה מטורפת (מוצצת את הכרטיס מסך) 2560X1600 מה אתם אומרים עליו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן שתי שאלות לפני שארכוש את המלצת הפורום, 1. במידה ואני מגלה פיקסלים שרופים - אני פונה לדל או לחנות ממנה קניתי? שואל מכיוון ששוקל לקנות באחת מהחנויות שנהוג פה לא להמליץ עליהן בלשון המעטה. אני בטוח אקבל מסך מקורי? יהיו בעיות עם האחריות? 2. מרחק צפיה - הוא הולך לשולחן בעומק של 60 ס"מ, מספיק?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לינק: או לחפש: Dell 2209WA VS Dell U2311H הערות: 0. המצלמה מצלמת בפורמט רחב, 16:10 ללא הידפינישן. לכן הצילומים נראים מתוחים לצדדים. 1. המצלמה על פוקוס אוטומטי כך שלפעמים יש טשטוש. 2. ה - White Balance אוטומטי - כך שגם הצבעים לא לגמרי אמינים. 3. המצלמה נטתה להיות מול ה 2209WA דבר שאולי גרם לו להיראות יותר גדול. 4. בסוף יש כמה פריימים שהוספתי בלילה - כשיש חושך מסביב. 5.שימו לב להבדלים בגבהים וברוחב. זהו רק הסרטון השני שאני מצלם ועורך - לימוד עצמי, והתחלתי לפני שבוע - אז רחמנות בביקורות, מה גם שלא סיימתי...... בהמשך אני מתכוון לצלם חלק ב - חיבורים וOSD (שינוי בתפריט המסך). חלק ג' מתוכנן להשוות למסך 24"TN חדש של סמסונג 2494L, אקח מאחותי. אשמח לקבל בקשות, דגשי…
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
באתר של דל יש רק M ובאתרי מכירות יש גם HM ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי עין על המסך שבכותרת. היות ואני פחות מעודכן מעבר אודות ההתפתחות הטכנולוגית של המוצרים בשוק, אשמח לשמוע את דעתכם. אני זקוק לשטח עבודה גדול, איכות צבעים טובה, ארגונומיה טובה היא יתרון. הייתי שמח לשמור על אופציה למשחקים, אם כי אין לי כרגע זמן פנוי. כיום אני עם 2311 של דל. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
להלן המפרט: - 20 אינטש, 1680x1050 - 2ms, 300cd/m2 brightness, 2000:1 contrast ratio - DVI with HDCP, VGA, (4) USB 2.0 - 2 megapixel still / VGA video webcam (fixed focus) with array microphone - מצלמה מובנית. - Optional soundbar - September 12 release; יש גם שמועות על פאנל TN
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
-
-
די נמאס, כל יום מישהו פותח אשכול שהמסך הגיע לו פגום, זה מעצבן, השיקו מסך טוב, אבל תראו איזה אחוזי בלאי, זה בושה. מתחילה להיות לי הרגשה שLG ופיליפס מנסות יענו "לדפוק" את דל אז שולחים להם 20 אחוז פאנלים פגומים, יש איזשהו מסך של LG או פיליפס עם הפאנל המדהים הזה שלהם? למה שלא נשלח איזה מכתב על שם HWzone משו עצבני שיבינו ויתנו תשובה? מה הסיכוי שאני קונה מסך ומגיע פיקלסים שרופים? מה הסיכוי שאני קונה מסך ומגיע מסך שונה ממה ששילמתי עליו (פאנל אחר)? סקאי פי.סי מוכנים להחליף לי על פיקסל 1 במעמד הקניה אבל הבעיה שהם רחוקים ממני.. עריכה: אין על דל החברה הכי טובה שקיימת
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דיווח חדש מספק לנו תמונת מצב עדכנית אודות שוק המסכים השולחניים - כשדל מצליחה להגדיל את היתרון שלה, אך במקביל השוק כולו שומר על תחרותיות נאה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%9c-%d7%9e%d7%92%d7%93%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a4%d7%a2%d7%a8-%d7%a9%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%a8%d7%90%d7%a9-%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a9/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ה-UltraThin SD2718 מהווה את לידתה של משפחת מוצרים חדשה ומעניינת לכתבה
-
- 11 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
http://en.community.dell.com/dell-blogs/direct2dell/b/direct2dell/archive/2013/10/31/new-dell-ultrasharp-monitors-deliver-phenomenal-screen-performance-and-clarity-for-an-impressive-viewing-experience.aspx Dell UltraSharp 32 Monitor (UP3214Q) Dell UltraSharp 24 Monitor (U2414H) מעניין תוך כמה זמן נראה את ה U2414H במחזותינו ובאיזה מחיר...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מצטט לכם ידיעה מהערב שפורסמה ב-The Marker יצרנית המחשבים האישיים דל תפסיק למכור טלוויזיות LCD על מנת להתרכז במוצרי הליבה של החברה "יצרנית המחשבים האישיים דל תפסיק למכור טלוויזיות ה-LCD על מנת להתרכז במוצרי הליבה של החברה - מחשבים אישיים. זאת, במסגרת תוכנית ארגון מחדש של החברה ביוזמת מייסד ומנכ"ל החברה, מייקל דל. דל - יצרנית המחשבים האישיים השניה בגודלה בעולם - תפסיק לייצר טלוויזיות LCD החודש. כך נמסר בעיתון הטייוואני "אקונומיק דיילי". דובר דל מסר כי כיום מוכרת החברה טלוויזיות LCD במספר מוגבל של שווקים, כולל יפאן וארה"ב. דל נכנסה לשוק טלוויזיות ה-LCD בסוף 2003, על רקע גל רחב שכלל את כניסתה לשוק של ענקית הסלולר מוטורולה. שתי החברות ניסו להפוך לספקיות מגוונות יותר של מ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
VIEWSONIC VP930 לא כמו הביקורת, שם מבקרים את VP930b ששינו בו מספר דברים בעיקר למשחקים מהירים. תודה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
צריך דעה לגבי מסך 22" LG L226WTQ LCD האם זה מסך טוב? בעיקר למשחקים.. האם יש מסך טוב יותר במחיר זה? לא מופיע בשום אתר את סוג הפאנל של מסך זה תודה על כל תגובה...
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
צריך דעה לגבי מסך LG L226WTQ "22 האם זה מסך טוב למשחקים? האם יש מסך יותר מומלץ בטווח מחירים זה?נע בין 1800 ל2000 ש"ח ל22"אינטש לא מוצא את דגם הפאנל בשום אתר..אני חושב שזה TN אבל הבנתי שיש הבדלים בין TN לTNFILM אז... זה המיפרט: LCD 22"אינטש ריענון 2מיל שניה DVI כלול ג.נקודה 0.282 ניגודיות 1:3000 רזולוציה 1650X1050 רוחב 16X9 300CDM זה קצת דחוף אז תודה רבה רבה על כל תגובה מהירה....
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, מצאתי את המסך הנ"ל למכירה ביד שנייה במחיר של 920 ש"ח. ראיתי בזאפ שמחירו בערך 1500 ש"ח. כמו כן יש את המסך Samsung P2350 בכ-700 ש"ח. אני מחפש מסך למטרות משחקים (גם first person shooters) בביצועים גרפיים גבוהים, מה הדעות לגבי המסכים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-