מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
היי מחפש מסך גיימינג בגודל 24 אינץ ומעלה. תקציב עד 900 ש"ח, גג 1000 אם יש שדרוג משמעותי. מה שצריך לדעת זה שהמסך מיועד לשימוש עם לפטופ Acer Predator Helios 300 2019 עם כרטיס מסך 1060TI ועד כמה שידוע לי יש לו חיבורי HDMI 2.0 ו-mini DisplayPort לא יודע איזו גירסא. כרגע אני משחק ועובר את ה100 FPS על המסך של הלפטופ (144Hz 3ms) שהוא מעולה אז חשוב לי שזה ישמר ואני לא ארגיש דיליי או ירידה מסוימת בFPS או זמן התגובה. לגבי רזולוציה לא אכפת לי שהיא תהיה 1080P אם 4K בא על חשבון זמן תגובה וקצב רענון.. אני מאמין שיש פה אנשים עם יותר ניסיון ממני אז סומך עליכם תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מסך חדש בקרוב, ולחבר אותו גם למסך הנוסף שיש לי. התקציב הוא עד 1000 ש"ח (ניתן לחרוג) והדרישות שיציג באיכות גבוהה (עדיפות לLED ובבקשה לא מסכים של סמסונג) ועדיפות ל21.5". המליצו לי על המסך הנ"ל: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13333 אלה החיבורים שיש לי בכ.מסך: http://images.anandtech.com/doci/4061/Ports.jpg אני מעוניין לחבר עוד מסך למה שיש לי (המסך תופס אחד מהחיבורי DVI) הכ.מסך שלי זה HD6970 תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אבקש המלצה למסך דק לעבודה משרדית בסיסית (גלישה באינטרנט וצפייה במיילים, ולעיתים רחוקות צפייה ביוטיוב ובקבצי PDF). לא מתוכנן גיימינג או עריכה מסוג כלשהו. תקציב: עד 600 ש"ח. עדיף לחסוך, אם אפשר למצוא ב-450-500 זה יהיה פנטסטי. אין חריגה. חשוב שהמסך יהיה אמין ובריא לעיניים (מיועד לאנשים מבוגרים). אני לא בטוח לגבי גודל המסך, אבל אני מבין שבטווח מחירים הזה יש רק מסכים של 18.5-21.5 אינצ'. אם יש מסך של 21.5 אינצ' שיותר אמין, בריא וטוב ממסך של 18 אינצ' וזה אומר שכן ידרש להשתמש בכל התקציב אז זה אפשרי (אני אשקול את זה אחר כך כשאני אדע יותר מה הכיוון) בבקשה אל תתנו לי הצעות של "יש לך 22 אינצ' ב-700 או אחד אחר ב-800". אני צריך משהו באמת פשוט ואני לא מעוניין להשקיע יותר מ-600 גג. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבריא, הצג שלי שלווה אותי נאמנה 8 שנים סמסונג T220P הלך. אני מבקשת המלצה לצג מחשב כאשר השימוש שלי הינו בעיקר אינטרנט וגיימינג קל (בחצי שנה האחרונה נכנסתי לעולם הגיימינג משחקת לא באופן רציני וכבד) התקציב הינו עד 1000 לא יותר מכך. שכחתי לציין את כרטיס המסך שלי: NVIDIA GeForce GTX 660 Ti אשמח לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח להמלצה על מסך מחשב פשוט (ויחסית לא יקר) אך אמין ושיהיה רחב (אני הולך לכיוון ה- "19) אגב מהי הרזולוצייה הסבירה למסך כזה? המחיר +- 100 ש"ח (מצטער שעברתי על חוקי הפורום) ותודה מראש
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
היי, החלטתי לשדרג ל24 אינץ', אבל אני לא ממש הצלחתי להבין איזה מהם הכי כדי היום. אני מחפש אחד שאין לו ביצועים סופר מיוחדים או משו כזה, אבל שלא יהיה גרוע מדי או משו כזה. המחיר צריך להיות 2K בערך, עדיף פחות (ואיאפשר ממש לעבור). יש המלצות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
תקציב עד 1500 ש"ח. אני רוצה מסך מחשב שיתאים למשחקים. שיהיה בלי רמקולים ושטויות בשביל שיהיה איכותי יותר. שתהיה לו כניסת DVI וכו'. אני יושב בערך חצי מטר מהמסך... אז נראה לי ש20" יספיקו? ואני לא רוצה 19 כי מ20 יש רזולוציות גבוהות יותר. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב 21.5 אינץ׳ בעיקר בשביל עיצוב וגם למשחקים מהצד. חשוב שיכיל מגוון צבעים עשירים וחדים. שלא יהיה זמן תגובה יותר מ-5 ms. סכום השקעה עד 1000 ש״ח. חריגה: 100 ש״ח. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך 19 אינצ' וזה כלכך קטן ומציק לשחק במשחקים ולראות סרטים בזה כרטיס המסך שלי הוא HD 6870 הבקשה שלי שהמסך יהיה כמה שיותר גדול כי אני רוצה גם לחבר ממיר של YES למסך זה יהיה מסך למחשב ולטלויזיה. אז מסך כמה שיותר גדול, לא איכפת לי חברה מוכרת או לא העיקר שיהיה איכותי וענק חח תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שלום. אשמח לקבל חוות דעת על המסך הבא: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=538&keySearch= השימושים הם בעיקר עבודה משרדית וצפיה בסרטים. מחיר: 869 ש"ח. האם המסך הזה טוב גם לעבודה משרדית?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דוקטורים ראיתי לינק בפורום פעם שמביא השוואה של האיכויות השונות של הפאנלים בתמונות. עכשיו כשאני מחפש מסך אני לא מוצא את הת'רד הזה :kopfpatsch: מישהו הבין על מה דיברתי ויכול לעזור לי נורא בבקשה? המון תודה חברים
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אהלן חברה. אני מחפש מסך 22" בתקציב של עד 1000 שקל. אשמח לקבל המלצות למסכים בתקציב. תודה מראש, שרון.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיקר קוטר ואורך ... תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם המסך L1960TR הוא HDCP READY ? כלומר האם אני יכול להתחבר אליו עם כבל HDMI-DVI תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הצלחתי להעביר אות תמונה מהוידיאו למסך. אך להעביר קול לא ממש הצלחתי... מה עליי לעשות כדי שאני יוכל להעביר גם קול דרך הוידיאו למסך?
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
לפי קריאה בפורום מה שהבנתי זה שכדי להבטיח תמונה טובה במחשב כל מה שאני צריך לדאוג לו זו שהטלוויזיה שאני ארכוש תהיה ברזולוציה של לפחות 1024-768. האם זה מדוייק? יש עוד דברים שצריך לשים אליהם לב כדי שטלוויזית LCD תהווה מסך מחשב ? בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
איזה מסך מחשב 22 אינצ' מחיר- 1200-1400 הכי טוב לסרטים ומשחקים...כרטיס שברשותי GFORCE 8800 GTS 320 ..... תודה לכל ההצעות
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מפרט של מחשב שברצוני לקנות והמסך:SAMSUNG 20" LCD 2053BW 2MS 1:8000 הוצע,מה דעתכם עליו? ועל איזה מסכים אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
http://www.dmo.co.il/productspec.asp?id=2366 פשוט ישנם כתמים על המסך שקצת מעצבנים אותי וברצוני להוריד אותם בדרך הכי יעילה בלי לפגוע במסך. תודה לכל המגיבים זה מאוד חשוב ;D
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מה ההמלצות שלכם. הם כדי לחשוב על PLAZMA ..בקיצר כל מה שאתם הייתם חושבים לעשות ..אולי אפילו מוותרים על כמה INCHIM בשביל איכות. תקציב עד 9,000 ופחות.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני הרבה זמן כבר מחפש איזה מסך LCD לקנות ואני עדיין מתלבט קשות. אני אוהב לשחק במשחקים, בנוסף לזה אני מתכנן להשתמש במסך בתור טלויזיה (מחובר לממיר באמצעות כרטיס טלויזיה). כמו כן אני עוסק בתכנות, עיבוד תמלילים, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. אחרי הרבה חיפושים הגעתי למסקנה שאני רוצה מסך "22 רחב (ספציפית: ASUS VW222U) - הוא נותן לי ביצועים טובים במשחקים, גדול עם הרבה מרחב עבודה וסה"כ צבעים לא מצוינים אבל טובים מספיק בשבילי. אבל לא מיהרתי לקנות ואני חושב על זה הרבה כי בקרוב אני אצטרך לשבת הרבה מול המחשב ולתכנת (שני קורסים תכנותיים באוניברסיטה, ואני מקווה שאתחיל לעבוד בתור מתכנת בקרוב) אז חשבתי - יאללה, נשקיע עוד קצת כסף ונלך על מסך כמו ה 2007FP ואז אפשר יהיה לחסוך גם את הכרטיס ט…
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
בשביל שבישראל יהיה טכנולוגית HD מה צריך בדיוק לעביר כבלים? איך זה עובד?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפתחת הליבות הגראפיות מבצעת עוד צעד שנועד להוסיף לה נקודות זכות בקרב הצרכנים ולהגדיל את נתח השוק הפוטנציאלי לכתבה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 4 followers
-
-
היי, אני צריך תוכנה שתבדוק את המסך ואת זה שאין פיקסלים שרופים וכו. תוכלי לתת קישורית לזה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מדובר ב-LITE-ON. כתוב להלביש את המסך על התושבת, אבל לאחר מכן אני לא מוצא או לא יודע איך לכוונן אותו. כרגע הוא בזוית 90 מעלות וזה לא נוח בכלל. אני רוצה שהוא ייטה מעט לכיוון התקרה או שאפשר יהיה להגביהה אותו ואז להטות אותו לכיוון הריצפה. כרגע זה בכלל לא נוח. והאם זה לא אמור להגיע עם דיסק התקנה? כי אני זוכר שכשפירמטו לי ממזמן את המחשב אז לא ראו טוב ואז התקינו תוכנה וראו טוב. לא יודע מה זה היה אני חושב שכרטיס מסך אבל בעצם יש לי כרטיס משולב אז אל תסמכו עליי. בטח אתם יודעים אם זה אמור להגיע עם דיסק או לא. סומך עליכם יותר מעצמי ודבר נוסף-אחת הסיבות שהעדפתי רחב, בגלל שאפשר לעבוד על 2 חלונות במסך. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-