עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by benbmx666,

היום אני סוף סוף אלך לקנות את המסך. אבל צצה במוחי שאלה, האם המסך החדש שגדול מהמסך הקודם שלי ( samsung 2253BW) ובעל רזולוציה גדולה יותר יעבוד חלק על המחשב שלי? יש לי כרטיס מסך GeForce GT220 והמחשב הוא ליבה כפולה שנקנה לפני שנתיים + ואם כבר שאלות, בשבועיים האחרונים בזמן שהתלבטתי לגבי המסך, היו מקרים בהם צפיתי בסרטים או סדרות והמסך פתאום השחיר ורץ עליו לוגו שאמר "דיגיטל" ו"אנלוג" והכתוב השתנה הלוך חזור בין השניים. הסאונד ברקע המשיך לעבוד. אבל המסך היה שחור לגמרי ולא הגיב. ריסט למחשב החזיר את המצב לקדמותו. חשוב לציין שזה קורה רק בסרטים/סדרות אונליין. האם משהו לא בסדר במסך הנוכחי שלי או שהבעיה לא קשורה וזה יקרה גם עם המסך החדש ואני צריך לפנות לפורום אחר עם השאלה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by erro,

שלום, ראיתי טונות של המלצות על המסך, אך בבדיקה קצרה באינטרנט ראיתי כי עלול להיות בעייתי לקצת משחקים עקב INPUT LAG ומהירות תגובה לא משהו. אשמח לשמוע תגובות. כמו כן, אני חסיד של LG, האם יש משהו (גודל 22, 23) שנותן תחרות יפה לסמסונג ? תודה.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  3. Started by slowly but surely,

שלום לכולם! אני מתלבטת בין 2 המסכים הנ"ל, השימוש הוא די מגוון: קצת סרטים, קצת משחקים, קצת גרפיקה. בקיצור, קצת מהכל. האם מישהו מכיר את המסכים ויכול להמליץ יותר על אחד מהם? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by oriki9999,

יש לחבר שלי את המסך (קנה לפני חצי שנה), ואני חושב לקנות אותו ממנו - המסך טוב למשחקים\סרטים? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. היי, פירסמתי בפורום ציוד היקפי אבל אולי יותר מתאים כאן. אני צריך להקרין תמונה לשלושה מסכים חיצוניים האחד בVGA (זה מוניטור אלי) והשניים האחרים צריכים לקבל DVI. כרגע רק אחד עובד בכל פעם, ובזמן שהוא עובד השני מכובה. מה שעשיתי עד כה היה לקנות כרטיס שמתאים לשתי יציאות ובכל פעם להחליף את יציאת ה DVI במסך הרצוי. בנוסף הכרטיס עובד במוד עבודה של מסך עבודה מוארך. אני מחפש פתרון אחר, ובלינק קודם ראיתי כבל מפצל DVI כזה: http://www.amazon.co.uk/DVI-D-Dual-Link-Splitter-Cable/dp/B000X7TNK8 שאלה - עד כמה שימוש בכבל כזה יפגע בתמונה היוצאת למסכים? האם יש דרגות איכות למפצלים? אם כן מה הדרגה הטובה ביותר ומה הכי מומלץ? האם יש פתרון זול נוסף?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by ha,

לפני כשנתיים רכשתי מוניטור דל מדגם 2907W, המוניטור כמעט מושלם (הכמעט בגלל מדבקת מראה ללוגו שלהם וכפתורי מגע מאוד לא נוחים) ומאוד נהנתי ממנו. אתמול, לאחר הפסקת חשמל, הופיעו שתי תופעות מוזרות ומרגיזות. כאשר המוניטור נכנס למצב של חסכון באנרגיה הוא התחיל להציג מסכי בדיקה, כל הפיקסלים באותו צבע והצבע משתנה ל RGB ולבן. בנוסף , הלדים של כל כפתורי מגע נשארו דלוקים. נו טוב, התקשרתי לתמיכה של דל בארץ ("יעל מערכות") ודיברתי עם איש שירות מאוד נחמד. לאחר שתיארתי את הבעייה הוא יצא להתיעצות וחזר אלי עם התשובה "הכל תקין, כך אמור לעבוד המוניטור". לקח לי כחצי שעה לשכנע אותו כי זה אינו מצב תקין (היי, יש לי את המוניטור הזה מספיק זמן...) ואז הוא חזר עם יציאה שהיה לי "קצת" קשה לקבל "המוניטור ת…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by YK24,

היי כולם U2410 מתאים גם לגרפיקה וגם לראות איתו טלויזיה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by menas,

אני זקוק למסר בשביל אחותי הקטנה שלה אתן את המחשב הישן שלי. השימושים הם אינטרנט ואופיס. בגלל שגם ככה אני מוגבל בתקציב למחשב חדש,אני צריך מסך כמה שיותר זול מRSM (לא להמליץ על הsamsung T2333,אין לי תקציב לזה ואנחנו באמת לא צריכים יותר ממשהו בסיסי). ראיתי את המסכים האלה בזול: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=563 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1062 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2907 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2510 2 פרמטרים בלבד:כמה זה עולה וכמה נוח לראות במסך טקסט. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  9. הכותרת סיכמה את הכל בצורה יפה, אבל חשוב לי שגם סרטים יראו טוב. חשוב לי שיראו מכמה שיותר זוויות, שלא יהיו מריחות במשחקים, שהתמונה תהיה באיכות טובה. קראתי על המסך הזה המון ביקורות שהחליטו נחרצות כי הוא מצויין, אבל רציתי לדעת - האם יש מסכים טובים יותר? חיפשתי בפורום וראיתי אינספור דיונים עליו, ובאף אחד מהם אין אלטרנטיבה אחרת ב-24" (וחשוב לי שיהיה לפחות 24). ואל תציעו בבקשה את ה-23" של DELL, אני לא יורד מ-24". אפשר לעלות ל-26/7 אם יש שם אלטרנטיבות טובות יותר מה-BX2450 אבל בלי לצאת מגבולות ה-1900-2000 ש"ח בבקשה.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by GaLTa4,

שלום לכולם, בקרוב אני הולך לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל- Gigabyte GTX560 Ti (הכרטיס הנוכחי שלי הוא Nvidia GeForce 9500GT) אז החלטתי לקנות גם מסך מחשב חדש תקציב - עד 900 ש"ח שימושים עיקריים - גיימינג (BF3, MW3) גודל מבוקש - 23 אינצ', לא יותר ולא פחות.. ושהמסך יהיה Full HD עדיפות למסכים של Samsung !!! המליצו לי בFXP על המסך Samsung T2333, שהוא 23 אינצ', Full HD', ניגודיות 1:50000, אבל יש לו 8MS.. והוא עם פאנל אני מבקש שתגידו לי מה דעתכם על המסך שהמליצו לי עליו בFXP ותתנו לי שמות של מסכים שיהיו טובים לשימושים שלי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by izhark,

נועד לשימוש כ;ללי, כולל משחקים אני מבין שהאפשרויות המומךצות כרגע הן : SAMSUNG 2333T 23" LCD או DELL UltraSharp U2311H 23" LCD האם יש ביניהם הבדל? הדל יקר יותר ב 90 שקל, האם יש הבדל מורגש? ואולי יש מסך אחר באיכות דומה (גם 22 מספיק) יותר זול?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  12. Started by noam128,

מישהו יודע איפה מוכרים כזה בת"א?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אבא שלי מתעקש שהוא רוצה מסך עם מצלמת אינטרנט מובנת ושיהיה באיכות טובה קיים חיה כזאת?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by taurus007,

שלום לכולם, התחלתי לקרוא בפורום את כל הקטע עם מסכי DELL ואפילו שקלתי להצטרף בעבר לקנייה קבוצתית אבל במסכים של DELL יש MS גבוה יחסית, אבל כיוון שאני לא מכיר מסכי DELL חוץ ממסכים בעבודה שלי רציתי לדעת על מה מדובר לי יש כרגע את המסך הנ"ל http://www.on-off.co.il/?action=p266568 המסך הזה כבר ישן ויעבור להיות מסך שני, עם כל הנתונים של המסך (2MS וכו) אני רואה מריחות במשחקים , למרות שבשאר הוא מסך סבבה ואני נהנה מהמסך הזה , כל SHOOTER שאני משחק בעת סיבוב אני רואה את המריחות (אני גיימר והרבה מהאנשים לא רואים את זה) עכשיו קראתי על מסכי DELL ויש להם MS דיי מפחיד של 5 וגם ראיתי 8 באחד מהמסכים וגם יש חסרונות שקראתי שגרמו לי לחשוש מלהצטרף לקניית המסכים הנ"ל איזה מסך יתאים לי בהתאם למה …

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by kip,

http://www.getit.co.il/ie2/Prod.asp?PID=64610&Ref=28&utm_source=newsletter&utm_medium=activetrail&utm_campaign=05062011#description הביקורות טובות. מישהו מכיר אישית?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. בעיקרון זה סרטים סדרות וגימינג, אין שימושים אחרים. חריגה עד 1000 רק אם זה באמת שווה את זה.. עדיפות לLED ומעל 21.5 אינץ' אם החסרתי פרטים תגידו לי בבקשה.

17. הי לכולם, אחרי שראיתי ונדהמתי מהמסך של אפל 27" החלטתי לשדרג את סביבת העבודה שלי. השאלה היא, איך ניתן לחבר את המסך הזה לפיסי שלי, כמובן תוך שמירת הרזולוציה המקסימלית? יש לי כרטיס מסך GTX580. תודה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום. איך ניתן להפעיל את USB שעל גב המסך ? צריך להתקין/להגדיר משהו ? הדבר השני שברצוני לדעת, האם ישנו מסך שהוא גם איכותי למחשב וגם ניתן לצפות בו בטלווזיה? לאא מממיר אלא סתם ערוצים כמו ערוץ 2 ו10 . זאת אומרת חיבור אנטנה, או שאפשרי גם בדרך אחרת? לדוגמה: Dell U2711 מתאים? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  19. Started by BlueLabel,

שלום לכולם קניתי לפני שבוע מחשב חדש מאוד חזק (שולם והכל) והיות לא היה לי מושג לגבי מסכי מחשב פסחתי על זה בנתיים אני לא אתן את כל המפרט פרט למעבד וכרטיס המסך מעבד i7 2600k כרטיס מסך ATI radeon 6950 בקיצור מחשב מעוד חזק לגיימינג אני מחפש מסך טוב 23 אינץ ואין לי מושג אם לקחת LCD או LED אם תוכלו לעזור לי בבקשה ולהמליץ לי על מסך טוב אני אודה לכם מאוד (עדיפות לחברת LG) שבת שלום נ.ב מדובר על משחקי מחשב ומשחק רשת

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כ-3 יחידות מאחד הדגמים הנ"ל לטובת מערך Eyefinity. רציתי לשאול האם יש מתעניינים נוספים באחד המסכים, וכך אולי אוכל לארגן הנחה עבור קנייה קבוצתית. ציינו בבקשה את הדגם והכמות שאתם רוצים. תומר עדכון: המכירה הסתיימה. u2410 (אין מספיק מעוניינים, המחיר הכי זול בארץ למיטב ידיעתי האישית הוא בפנדה - 2,155 ש"ח ליחידה כולל מע"מ) Yoav.G Noam128 u2311h (ההצעה הכי זולה הינה של TMS, המחיר הוא 869 ש"ח למזומן שטרות) NuXeR NuXeR NuXeR adirbooking -LosNir- -LosNir- נץ kip lompy solaric sabosal sabosal sabosal KoBaYaShY pro_2004 ShadowNet Hagaix aharon_s bin morpheus1234 eelad עדיין לא החליטו על דגם: shacta_man psychuil

• 102 תגובות
    • 14.3k צפיות
  21. Started by MatanFrenkel,

המסך הזה הוא FULL HD?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. מצאתי, תודה

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by amits1995,

איזה מסכי 40 אינץ ומעלה יש בארץ שמבוססים על Google TV?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by maazg,

היום הייתי בחנות מחשבים (מי שרוצה מוזמן לשאול בפרטי איזה חנות) ושם כן הציגו את מסך ה-DELL U2311. לידו היו כל מיני מסכי TN וישר מרגישים את ההבדל המשמעותי בין שני הפאנלים. אבל ראיתי עוד מסך עם הפאנל IPS מסך LG IPS236V הוא גם כן מציג איכות תמונה מעולה וכמעט עם אותו טווח מחיר. העניין שעכשיו אני בטוח שאני רוצה את הפאנל הזה אולם מה לדעתכם יותר טוב מבין שני המסכים? אני אציג את השינוי בין שני המסכים: לקחתי את המחשב הנייד והרצתי סרטים על שני המסכים. היו שני דברים שונים, אחד לטובת ה- DELL והשני לטובת ה- LG. למסך ה- LG יש יותר בהירות כך שמסך ה-DELL בבהירות מקסימלית מגיע רק ל- 70% מהבהירות המקסימלית של ה- LG. אבל מסך ה-DELL יותר חד מבחינת הצבעים כלומר באותה תמונה אתה יכול למשל להבדי…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום, כרגע יש לי מסך syncmaster t200 שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים, אך לאחרונה שמתי לך שאני צריך יותר שטח עבודה על המסך ולא כל כך נוח לקרוא ממנו טקסט ובמיוחד קיימת תופעה מוזרה כשאני רואה סרטי HD ומשהו זז מהר אז יש סוג של שובל ככה במעבר בין תמונות. יש לי כרטיס מסך radeon 4770 אם זה משנה. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מסך מחשב לצפייה בסרטי HD והמון כתיבה וקריאת טקסט בתקציב של 2000 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים