עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, אני רוצה לקנות מסך מחשב... בטווח המחירים של שני המסכים שרשמתי בנושא.. אני רוצה לדעת איזה מסך אתם הייתם לוקחים וממליצים עליו ולמה.. והאם יש מסך אחר שאתם הייתם מעדיפים משני המסכים האלה. וגם, יש לי כרטיס מסך 460GTX 768MB, ורציתי לדעת אם אני יוכל להריץ משחקים עם גרפיקה טובה כמו Crysis 2 ו-DiRT 3 וכאלה ולראות טוב עם הכרטיס הזה ועם אחד המסכים האלה ברזולוציה של 1920x1080 .. תוודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. מה אתם אומרים זה המסך עד 1000שח? ואם כל זה שksp לא אוהבים, אני רוצה לקנות אצלהם. הם עובדים עם יבואן המומלץ של דל? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני בעירך 8 שעות ביום מול מחשב אז רוצה מחשב חד עם צבעים יפים ופונטים ברורים לקריאה בתקציב בין 1000-1500 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות על מסך כזה.

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  4. היי אבקש המלצה עבור מסך למחשב חדש בעלות של כ800 שקלים 22-23 אינץ' אם יש המלצה על מסכים קצת יותר יקרים ששווים את התוספת של נניח עוד כ100 שקלים אשמח לדעת עליהם גם תודה

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. שלום לכולם, השאלה פשוטה: אני קונה טלויזיה 32\42 אינץ נגיד את זאת KDL-32BX400 , אני מחבר בכניסה אחת HDMI של הממיר בכניסה שניה מחבר HDMI ישירות מהמחשב (כבל 5 מטר). צריכה להיות בעיה בתצוגת המחשב? אי תאימות? וכו וכו , מדובר על מחשב I5 עם כרטיס מסך RAD5750. אם כן, אודה להבהרת הנושא כך שכן אוכל לחבר המחשב למסך זה למשל בלי בעיות שיעבוד חלק תודה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by kaywolfson,

שלום לכולם. הייתי רוצה בעתיד הקרוב לקנות מסך LG IPS236V כרגע, המועמדים היחידים שבינים אני מתלבט זה ה-LG IPS236V וה-DELL U2311H. לפי מה שקראתי בפורומים מהללים את הדל, אבל האם הLG יותר טוב ממנו? עריכה: גם מצאתי את המסך הזה - http://www.asus.com/Display/LCD_Monitors/ML239H/ASUS ML239H מתוך שלושת מסכים אלו, איזה הייתם ממליצים?

• 23 תגובות
    • 5.6k צפיות
  7. שלום! מבקש המלצה למסך 22 אינץ' עד 800 - 850 ש"ח לשימוש כללי ללא חריגה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  8. אני מתלבט בין LCD LED E1940T שיש לו 2מיליון ניגודיות ו2 מיליסקונד מהירות שעולה בעירך 1290 ש"ח לבין LCD LED E2441T שיש לו 5 מיליון ניגודיות ו5 מיליסקנד מהירות תגובה שעולה 1100 לעירך. האם ניגודיות כזאת משנה? מה דעתכם על דגם דגם BX2450 זה של סמסונג? ניגודיות מגה dcr גודל 24 אינטש 2 מיליסקונד עולה 1320 לעירך. מה ניראה לכם עדיף?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Svensk.il,

אני עובד עם 8800GT ושני מסכים כאשר הראשי הוא LG IPS236V והמשני הוא LG 1919S (מחובר למתאם dvi-i vga). הבעיה היא שכל כמה דקות המסך המשני כאילו נכבה לשניה ואז חוזר. זה קורה במיוחד כשפותחים חלונות או תוכנות. שני המסכים פועלים ברזולוציות המקוריות שלהם. חיפשתי באינטרנט וראיתי המון אנשים שמדווחים על הבעיה אבל לא באמת מצאתי פתרון... מישהו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום. נכון להיום אני עובד עם מסך crt hp p1130 21 inch. רוב היום אני עובד על מסמכים או תכנות (eclipse/ visual) ובגלל התכנות החלטתי לעבור למסך רחב. בנוסף יש לי טלוזיה 37 hdready 1360*768 שמחוברת למחשב בשביל הסרטים... נכון להיום אני עובד על רזולוציה של 1024*768, במסך ה crt. אני יודע שמסכי LCD עובדים בצורה הטובה ביותר ברזולוציה הטבעית שלהם. אבל בשבילי 1920*1080 זה קטן מדי. (בנוסף אני לא רוצה שכל האייקונים בדסקטופ יחליפו מקום כל פעם שאני מעביר תמונה לטלווזיה וחזרה) והשאלה שלי היא איך המסך dell u2311h מתמודד עם רזולוציות 1360*768 או 1280*768. האם התמונה נראית חדה\כמעט חדה כמו ברזלוציה הטבעית שלו? או שהיא נראת מפוקסלת כמו רוב מסכי ה lcd ששמים אותם לא ברזולוציה הטבעית שלהם ? תוד…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by RonCohen,

בהתחלה רציתי לקנות את הU2711 של דל אבל עקב בעיית תקציב אז ירדתי ממנו והחלטתי לבדוק עוד אפשרויות אבל אני לא מוצא שום מסך טוב בסביבות ה26-27 אינצ' שעולה עד 2300 שקל למשחקים זה או זה או לקנות 3 מסכים אבל זה יצרוך תקציב בסביבות 5000 כולל כרטיסי מסך שיעמדו בשלוש מסכים...

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  12. Started by tomer861,

שלום ברשותי מסך דל 2007 רחב לא זוכר את שם הדגם המדויק אך אני מאוד מרוצה ממנו, שאני משתמש בו גם לשימושים מחשבים רגילים וגם לרואת טלוויזה .. אני מעונין להחליף את המסך ולכן דרוש לי מסך חדש עדיפות לדל עם אפשר בעל כניסת compant.. תודה לכל העוזרים אם אפשר בסביבות ה1000 יהיה להיט

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  13. יש לי שתי יציאות USB במקלדת ובמסך מחשב,כל מה שאני מחבר לשם לא עובד,אז למה זה? למשל אני מחבר פלאש USB ,הוא לא מזוהה ע"י המחשב

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי רכשתי אתמול מסך כפי שמצויין בכותרת, לצערי הכפתורי מגע של המסך לא מגיבים, ודולקים כל הזמן מישהו שיש לו את המסך נתקל בבעיה הזו ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by s_venom,

שלום לכם, אני קניתי היום מסך Samsung LED 22( מודל S22A300B) קישור, קניתיאותו בשביל משחקים ורציתי לקבל דעה עליו. הוא עלה לי 750. האם כדאי לי להחזיר את המסך ולקמות במקומו 2333HD? קישור.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by rivki10,

יש לי מסך חדש בדגם lg-flatron e2341 והכל מעוות האם יש דרך לסדר את זה ע"י התקנת משו בד"כ במאפיני מסך רואים הגדרה שרשום מומלץ ולי אין את זה אשמח לתשובה מהירה תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  17. Started by RevBlue,

רציתי המלצה למסך חדש. אני אשתמש בו גם לגיימינג ולצפיית HD על המחשב. בסביבות ה- 22-23 אינטש. אשמח להמלצה הציעו לי את זה: http://tms.co.il/product/8854 מה דעתכם עליו? או שיש משהו יותר טוב בתמורה?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  18. יש לי 2 מסכים, אחד - Dell Ultrasharp 24. אני מבסוט ממנו מאוד. השני היה NU 19 - מעפן, אבל סבלתי אותו בתור מסך משני. המוצ"ש הוא שבק חיים, ואני לא מסתדר עם מסך אחד. הייתי קונה עוד DELL אבל קצת יקר, אתם יודעים... אני מחפש מסך זול, באיכות סבירה. איך המסך בכותרת? לא הצלחתי להבין אם יש לו DVI. אני מזמין מחר בבוקר, אודה לתשובתכם המהירה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. היי אני רוצה המלצה למסך שמיועד בעיקר לגיימינג, וכמובן גם לכל צרכים האחרים, סרטונים, סרטים, אינטרנט, WORD, וכל הצרכים האחרים של המחשב אבל גם לגיימינג כבד. אני ממש לא מבין כלום במסכים, אבל לפי מה שקראתי מומלץ פאנל ips. אני יודע שהמסך שמומלץ כאן בדרך כלל זה המסך הזה: Dell 23in U2311H אני ממש לא מבין למה. לפי מה שאני יודע, זמן תגובה של 8MS, כמו של המסך הזה, זה ממש איטי(יש הרבה מסכים עם זמן תגובה של 2MS) הניגודיות שלו (1:10000) היא לא משהו (יש מסכים יותר זולים עם ניגודיות של 1:50000). למה כולם ממליצים עליו? האם הזמן התגובה האיטי שלו לא ישפיע עלי בגיימינג? הניגודיות הנמוכה שלו לא תפריע? בטח הצבעים יהיו פחות טובים או משהו לא? מה עושה אותו יותר טוב מהמסך הזה לדוגמא: http:…

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  20. שלום לכם, פעם ראשונה בפורום הזה. אז מקווה שכתבתי נכון את הנושא בכותרת. לפני שאשאל, אציין שכבר קראתי את ההמלצות בתחילת הפורום, אבל יש לי עדיין התלבטויות והרבה שאלות. אני מעוניינת לקנות מסך מחשב. הצרכים שלי: בעיקר גלישה באינטרנט וצפייה מעטה בסירטונים קצרים. לא משתמשת לצורכי משחקים או גרפיקה. כשקראתי קצת על מפרטי מחשב, נתקלתי בהרבה קריטריונים, ולכן חשוב לי לדעת עד כמה הם חשובים. 1. מהירות תגובה: עד כמה משנה עם מדובר ב- 8 MS (כמו זה של המסךשל סמסונג שעליו המלצתם בתחילת הפורום) או ב- 2 MS. 2. עד כמה חשוב הפאנל ( TN, IPS) למי שלא משחק במחשב או לא עוסק בגרפיקה? 3. עד כמה חשוב חיבור DVI וחיבור HDMI? 4. איזו ניגודיות מומלצת? 5. רוחב מסך: עד כמה משנה, אם המסך מרובע (כמעט שלא מוכרים…

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. איך המסך Dell 23in U2311H לגרפיקה? יש משהו אחר עדיף עד 1100 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  22. לאחר כמה שנים של שימוש במסך Dell 2007WFP שנקנה בקניה מרוכזת בפורום הנפלא הזה, אני מעונין להחליף את המסך הנ"ל במסך יותר גדול. לא זקוק לגודל מפלצתי, אבל עוד כמה אינצ'ים לא יזיקו לי כלל. מעונין במסך שאינו נופל באיכותו מהמסך הנ"ל [מיותר לומר שמסכי TN לא באים בחשבון]. אני משתמש לגרפיקה ולסרטי HD הצגתי תקציב של עד 2000 ש"ח, אך אם יש משהו שעונה על הדרישות במחיר נמוך אפילו בהרבה, אסתפק בזה באותה הזדמנות, אשמח לדעת אם יש למישהו מושג כמה אני יכול לקבל על המסך שברשותי - במצב מעולה [אפילו האריזה וחלק מהתוספות במחסן]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הכבל power חסר בקופסא. לבנתיים האם הכבל הזהה (במראה שלו לפחות) מהסמסונג 2253BW יתאים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by below_z,

שלום! אני מחפש מסך של 19" לשימוש כללי. המפרט המדויק של המחשב עבורו דרוש המסך לא ידוע לי אך מדובר במחשב ישן יחסית לצורך הדיון מעבד:E8400 וכרטיס מסך 9600GT המסך מיועד ללימודים ושימוש כללי. חשוב לי שהמסך יהיה אמין מחברה טובה ואם אחריות ארוכה. המסך ייקנה באזור ראשון לציון. אני אשמח לדעת אילו דגמים ובאילו חנויות ניתן להשיג בתווך מחירים של על 600 שח. תודה!

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  25. ברשותי מסך viewsonic vp930 מדובר בשימוש של 8 שעות ביום לעבודה משרדית, בעיקר כתיבת מסמכים ב - W0RD וקריאת מסמכים ורשימות מאתרי האינטרנט חשוב לי שהגופנים יהיו ברורים, גדולים ככל שניתן, וחדים , על מנת שלא לעייף את העיניים. מבקש המלצות למסך מתאים במגבלת התקציב 1,000 ש"ח. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים