עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by gal426,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך מחשב ואני מתלבט בין הדגמים samsung 2333t vs LG E2241T איזה כדאי ולמה אני רוצה הסבר מלא למה וכל זה וגם השימושים שלי למסך הוא לסרטים XBOX ומשחקים של המחשב תודה לכם ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  2. אז ככה כמו בכותרת אני קונה מחשב חדש כ.מסך GTX 570 לגיימינג כבד ואני רואה הרבה סרטים במינימום 720P אז אני צריך את המסך הכי טוב שאני יוכל לקבל הכי חשוב שלא יהיו מריחות ושהצבעים שלו יהיו חיים. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by crik,

היי, יש לי בעיה במסך של סוג של פס בזמן שהמסך עובר מהר בין תמונות. אני מחפש הגדרה קצת יותר מדוייקת אשמח לעזרתכם. סרטון המציג את הבעיה : הסרט שלי תודה, משה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by Shasoosh,

קניתי את המסך הנ"ל לא מזמן ואחרי שנים ארוכות עם רזולוציה 1280x1024 אני מרגיש שאני מוציא את העניים כדי לקרוא טקסט עם 1920x1080. (בפורום, בפייסבוק) השאלה שלי היא, מה היא הדרך המומלצת להגדיל את הטקסט מבלי לאבד איכות ורזולוציה טבעית. מן הסתם איני מעוניין ללחוץ בכל אתר ctrl+גלגלת , זה גם מעוות את כל האתר. אז מה בעצם עדיף? להגדיל את ה DPI ? אולי פשוט לחכות כמה ימים ולהתרגל? תודה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by נועה,

שלום לכם, לאחרונה, קניתי מסך (של "סמסונג"). המסך דולק הרבה שעות. שמתי לב, שהוא מאד חם בחלק (האחורי) העליון. (בשאר החלקים - הוא לא מתחמם בכלל). השאלה שלי - האם ההתחממות אופיינית לכל מסכי ה- LCD? או, שזה מאפיין במיוחד את מסכי "סמסונג"?[ (אני יודעת, שאתם ממצליצים על מסכי DELL. אבל, משיקולים אישיים לא בחרתי במסכים אלו). אודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  6. נגיד שהטלוויזיה בעסק מציגה שידורים מהממיר או מהמחשב.. ואני רוצה להקדיש/להקריב חלק משטח התצוגה (פס למשל) לצורך הצגת טקסט או תמונה קבועים או רצים (שיווקיים לצורך העניין).. יש למישהו מושג איך זה נעשה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  7. Started by djz,

רציתי לדעת אם יש אפשרות לראות את המסך מוצג איפה שהוא? ניסיתי בכמה וכמה מקומות שרובם לא מוכרים אותם והשאר פשוט לא מציגים אותם.. רציתי לדעת אם מישהו יודע אם ניתן לראות את המסך בתצוגה (באיזור המרכז)?? ועוד דבר.. רציתי גם לדעת איזה REV הוא העדכני כרגע כדי לדעת מה אני מקבל כאשר אני אקנה את המסך תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by LRa,

שלום, אני מחפש מסך לאבא שלי, 19-21 אינץ וגלישה ואופיס. חשוב שלא יהיה 16/9. התקציב גמיש. אשמח להמלצה של שני דגמים. תודה

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. בעקבות הדיון הזה קניתי בסוף מסך DELL U2410, ואני די מרוצה בעיקרון. מה שקצת מפריע לי זה שאני לא בטוח איך להגדיר את הבהירות, ניגודיות ופרופיל הצבע. הצבעים מלכתחילה נראו קצת "לא נכונים", וכמה שניסיתי הגדרות שונות זה רק בלבל אותי. למשל שימוש בפרופיל Adobe RGB גרם לצבעים להיראות הכי אמיתיים בתמונות וכו', אבל אובייקטים אדומים ממש נראים חזקים מדי. כך גם בהגדרות הבהירות, בהירות גבוהה נותנת צבעים יותר חיים, אבל מקשה על קריאת טקסט. באותו הקשר, בדיון הנ"ל נטען שIPS ישפר משמעותית את הנוחות בקריאת טקסט (יחסית לTN גנרי כלשהו שהיה לי קודם), אבל אני לא מרגיש בשיפור. למעשה קריאת טקסט קצת פחות נוחה לי עכשיו, ואני לא יודע למה. אולי אני עושה משהו לא נכון?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by benh,

צריך המלצה למסך מחשב לצורך גיימינג גודל 23-24 אינץ תקציב 800-1000 שקל

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by Shasoosh,

קניתי אתמול את ה U2311 , והחלפתי אותו היום לאחר פיקסל שרוף וצירפתי אותו בדול דיספליי ל 930 הישן שלי. פתאום המסך הישן ששירת אותי נאמנה נראה ממש רע. אני לא יודע אם זה בגלל שהדל כל כך שונה או שמשהו נדפק פה בקונפיגורציה אבל לבן בדל נראה צהבהב ב 930, בכלל פתאום כל הצבעים ב 930 ניראים חיוורים. מישהו נתקל בזה?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  12. שלום לכולם, למחשב שלי (עם GTX560Ti), אני מעוניין לחבר מסך טלוויזיה במקביל למסך המחשב.. - כבר העברתי כבל באורך של כ-10מ'. (HDMI1.3C על גבי CAT6 מסוככים). - התוכן שיוצג בטלוויזיה יהיה תמונה/וידאו שלאו דווקא בפורמט 16:9. - המקום מואר היטב. - מרחק הצפייה מהטלוויזיה יהיה כ-2.5מ'. - אעדיף מסך קטן ממדים (ודק). - התקציב לפי הדרישות. 1. אשתמש בכניסת HDMI בטלוויזיה.. למה זה משנה באיזה כניסת HDMI אשתמש? (ישנן טלוויזיות שמדגישות שכניסת HDMI אחת מיועדת ל-PC) 2. לא מעוניין להעביר אודיו.. האם זה ישנה באיזה יציאה של כרטיס המסך אשתמש? (DVI/MiniHDMI יחד עם מעביר מתאים ל-HDMI) 3. מסך המחשב (23") רץ ב-FHD.. האם זה ישנה אם הטלוויזיה תהיה HDReady במקום FullHD? (נגיד כששני המסכי…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by XCG120,

איזה מסך 24' הכי טוב למשחקים בתקציב של עד 1500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by below_z,

אני מחפש מסך למשחקים ולקריאה. התקציב עד 1000 שח. אני יודע שכנראה תמליצו על DELL U2311 ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. הוא באמת שווה את המחיר? במיוחד כיום שמסך רגיל עולה באזור ה600 שח? 2. השימוש העיקרי של המסך הוא משחקים ואם הזמן על מנת לקבל FPS נורמלי אני אוריד רזולוציה, איך הוא יתנהג במקרה הזה? 3. הזמן תגובה שלו של 8ms באמת לא יורגש במשחקים? 4. 23" זה לא יותר מדי למרחק ישיבה של כ50 ס"מ? (מפרט: מעבד i5 2500K, כרטיס מסך GTX 570)

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. אני מתכנן לרכוש את ה-Dell U2311U וראיתי שהוא 8MS, כרגע יש לי מסך 19" של Viewsonic דגם VP930 וניתן לראות מריחות במשחקים כשתנאי התאורה במשחק נמוכים (במקום מוצל או באיזור בו יש חושך עם תאורה נמוכה), האם הדל יציג אותו דבר? כי מבחינת המפרט שני המסכים בעלי אותו זמן תגובה אבל קראתי בביקורות שלמרות שהוא 8MS הוא עדיין מציג תמונה לא מרוחה, האם זה נכון? ושאלה נוספת, ה-Viewsonic בו אני משתמש כרגע מסוגל להגיע לקצב ריענון של עד 75Hz, המסך הזה מגיע לעד 60Hz, האם יהיה פחות נוח לצפות בקצב ריענון כזה בצורה ניכרת?

• 36 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. הרבה הרבה וורד, הרבה אינטרנט. גודל 22 כדי שיהיה אפשר לעבוד בנוחות עם כמה דברים פתוחים, אינטרנט מול וורד וכו'. לא נדרש שום דבר מיוחד, אם כי אולי לסובב את המסך זאת אופציה שתשדרג את השימוש פה ושם (אבל לא קריטי, כלומר לא במחיר איכות/אמינות). צריך משהו שיהיה איכותי וקל על העיניים, ואמין. אם צריך להשקיע יותר בשביל הדרישות האלה אפשר לחרוג.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  17. Started by KL-xXx,

שלום רב אני מחפש מסך LED, רצוי בגודל 20", אבל אפשר עד 22", שיהיה עם פאנל IPS שיהיה איכותי, לא למשחקים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי מסך בעל כניסת VGA בלבד במרחק של כמעט 5 מטר מהמחשב. רכשתי את הכבל הנ"ל: http://mediagalaxy.co.il/rec/501 בהשוואה לכבל של 1.8 מטר אחר שיש לי, רואים בבירור ירידה באיכות התמונה. אין הפרעות מטורפות או משהו כזה, אך בשימוש עם הכבל הקצר התמונה ללא ספק יותר חדה, פחות מרוחה ובכללי יותר נעימה לעין. האם יש כבל 5 מטר שיוכל לתת לי את אותה איכות תמונה שאני מקבל עם כבל 1.8? ואם כן, איפה אני קונה אותו?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  19. Started by guy_shalev,

שלום אני מתלבט בין שני מסכים: acer h243h asus ve247h לפי דעתכם, מה כדאי יותר?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  20. היי לכולם, סיקרן אותי לדעת אם שווה בכלל לקנות אותו דגם מסך כמו שיש לי (Samsung 2443BW). אני מתכנן מערך SLI ב-2Way עם מערך מרובה מסכים. ואני רציתי עוד שני מסכים של אותו דגם. במידה ואני מוצא את אותו דגם (לא יודע אם מוכרים אותו עדיין), האם כדאי לי לקנות זוג מסכים מהדגם הנ"ל? תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by שוהם,

אני מחפש מסך לגימיני ושהיה בלי מריחות 23 אינץ תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by p_uriel,

שלום, רכשתי לי (בעקבות המלצת הפורום) DELL2209 לפני כשנה. כעת, ברצוני לרכוש מסך נוסף כזה, אך לצערי איחרתי את הרכבת, ולא ניתן למצוא מסך כזה בשוק. מה התחליף שלו (מסך ארגונומי 22 אינצ', עם מסך מובחר)? רצוי גם רמקולים. תודה, אוריאל

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  23. נכנסתי לאתר של חנות מסוימת (לא יודע עם מותר לכתוב שם) ויש שם מלא מלא מסכים החל מ500 שח עד איזה 750 שח כולם עם אחריות השימוש הוא שימוש כללי (פיססבוק וכאלה) אפילו לא למשחקים אז האם אכפת לי כמה הוא עולה והאם כדאי לקנות סתם איזה מסך ב500 שח איזה דברים אם יש צריך לבדוק בפרטים שלו? תודה

24. Started by AngelDust,

http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=bsd&cs=04&sku=320-2676

• 27 תגובות
    • 5.2k צפיות
  25. שלום לכם, מבקש עזרה - מתקשה לתפעל את המסך דרך כניסה DVI שקיימת בו. מקבל הודעה - NO SIGNAL כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT - עם יציאות DVI ו-VGA. ניסיתי 3 כבלים DVI, אחד מהם - DUAL LINK ושניים - SINGLE LINK. ניסיתי כל מיני אופציות שקראתי עליהן בפורומים שונים גם לפי מדריך המסך עצמו (לכבות מסך, מחשב,לנתק מהחשמל, לחכות, לחבר, להדליק וכו...) אך ללא הצלחה.. יציאה DVI של הכרטיס עובדת, בדקתי את זה כשחיברת את המסך דרך יציאה DVI בכרטיס מסך לכניסה VGA במסך דרך מתאם DVI/VGA. אודה לעזרתכם.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים