עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הבעיה נפתרה שלום לחברי הפורום! מה שלומכם היום? 8) הלכתי לפי המלצתכם, והיום ,ברוב הדר ,הגיע אלי הוד מלכותו Samsung 940B. אני נורא מרוצה מהחדות שלו (אין לכם מושג איזה תענוג זה לכתוב עכשיו את ההודעה ). יש לי רק בעיה אחת - קיבלתי עם המסך כבל DVI,חיברתי בין המסך למחשב את הכבל ,אך משום מה המחשב לא רוצה להציג כלום,המסך משחיר,וישר מחליף לANALOG (שכרגע אני עובד עליו ,בעצם כבל RGB רגיל). יש לכם מושג מה הבעיה? התקנתי את הדרייבר של המסך ואני חושב שבדקתי די טוב תקינות חיבורים. כרטיס המסך שלי הוא Geforce 6600GT 128 mb של GIGABYTE,אם זה משנה . צריך לעשות משהו מיוחד? :s05: אגב,שמתי לב שכאשר אני רק מדליק את WINDOWS ורק הDVI מחובר,אז את מסך הפתיחה ותחילת ההפעלה אני דווקא מקבל עד…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. יש לי מסך LCD 17 למחשב של אייסרacer מדגם AL1717. עכשיו אני בטעות דפקתי את היד על השולחן ופתאום הוא נכבה. ניסיתי להדליק והוא לא נדלק,נתתי מכה והוא נדלק שוב.. עכשיו ברגע שהוא נשבע היה בזזזז כזה כמו של חשמל . ממה זה נובע ? והאם זה יכול להרוס לי את המסך או מכשירים אחרים?(טלויזיה , מחשב וכל מכשיר שמחובר באותו שקע)

3. Started by JUVEnivTUS,

סובבתי את המסך סתם בשביל לראות איך זה שמאלה וכשהחזרתי עכשיו אני שם לב שהתפריט (כשלוחצים על הכפתורים במסך) פונה שמאלה כדי שאקרא את זה ישר בכיוון שסובבתי את הפיבוט (משמאל), כנ"ל גם הודעת ה"DVI" שמופיעה אחרי כל מעבר ויציאה (בעלי המסך בטח יודעים). איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? שאני אקרא את זה ישר ולא שזה מסובב... יש לציין שרק את שני אלה אני רואה משמאל, התצוגה שהמסך מציג ישרה ובמצב תקין (ואגב שסובבתי היא לא הסתובבה, אלה נשארה)

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  4. אתמול בשעה טובה קיבלתי לידי את ה2408. חיברתי למחשב שלי - לכרטיס מסך מסוג Geforce 6800 ברזולוציות נמוכות 1280 על 1024 עובד בלי בעיה (נמתח על כל המסך) ברגע שהעליתי ל1920 על 1200 (הרזולוציה הטבעית של המסך) המסך התחיל להקרין נקודות ומשטחים ורודים על כל פני המסך. שדרגתי את הדרייבר של הכטיס אך ללא שינוי. החלפתי כבל DVI אך ללא שינוי האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם אני שוכח לעשות משהו? האם אני צריך להחליף כרטיס מסך?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by eyal00,

שלום, יש לי את המסך הנ"ל קרוב לשנתיים וחצי והיו לי כבר כמה בעיות. פעם אחת שהמסך לא נדלק,ואז תיקנו לי אותו במסגרת האחריות. פעם שניה החיבור DVI שבמסך נדפק,ואני נאלץ להשתמש בVGA. עכשיו הבעיה החדשה היא כנראה מריחות אני חושב. למשל, אם יש קו שחור לאורך המסך,אני רואה מימינו קו שחור הולך ומתבהר אם אני נוגע במסך המריחה נעלמת וחוזרת.כל תזוזה קלה של המסך גורמת למריחה. ואם לוקחים בחשבון שנגמרה האחריות,המסך נפטר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by avihy,

יש לי בעיה של "מריחה" במסך DELL 2007 WFP גרסה : A04 . המסך נקנה לפני חודש ועבד ללא תקלות (עד לפני רבע שעה) הכרטיס מסך שלי הוא (הכרטיס הזה זמני והמחשב משמש רק לעבודה משרדית) FX5200 הערה : בסרטים לא רואים את הבעיה כרגע. תמונות להמחשה: http://www.siz.co.il/my.php?file=ny2ttdixooky.jpg http://www.siz.co.il/my.php?file=himmkjgn0owz.jpg

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by levimadman,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי LCD 32". שמתי לב שכשמחברים את הטלויזיה למחשב יש תופעה של tearing בסרטים(פסים לאורך כל המסך בסיטואציות מהירות - קריעות). הטלויזיה על קצב רענון של 75(הייתה גם 60) ומחוברת בכבל VGA. יש דרך לפתור את התופעה (כדוגמת vertical sync) כשמדובר בסרטים?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  8. המסך החדש דנדשי שלי (קאפה) מראה קפיצות בגלישה באינטרנט איפה שיש שחור, כאילו השחור הופך לקו לחלקיק שניה ואז חוזר לצורה שלו, חשבתי שזה אולי בגלל הראוטר האלחוטי-או בעיה בווינדוז אבל ביטלתי את האפשרות(כיביתי אותו והקלטתי את החלק במסך שקופץ). זה מסך חדש מסוג SYNCMASTER2253BW של סמסונג. קניתי לפני חודשיים...זה אומר שהלך עליי?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  9. שמתי לב שבסרטים שאני רואה (אפילו באיכות DVDRIP) ישנה מריחה של פיקסלים במיוחד בגוונים שחורים (אך לא רק) בדרך כלל במצבים סטטיים בסרט שמתי לזה לב לאחר שהייתה קפיצת מתח ברשת החשמל בבית האם מישהו נתקל בבעיה דומה במסך הזה או אחר ? יכול להיות שזה השפיע ? אולי נדפק משהו במסך עצמו ? או שאולי הבעיה היא בכרטיס מסך (משולב על לוח של גיגהבייט עם מעבד גרפי של אינטל) ? אשמח לתגובות לפני שאני מתחיל לאכול סרטים על המסך תודה

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by Lavelle,

ניקיתי אותו עם חומר בשביל חלונות (Ajax למי שמכיר). וכנראה חלק מהחומר שזלג למטה נכנס לתוך המסך מלמטה, עכשיו זה מפריע לתמונה וממשיך לגדול. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  11. Started by taxxl1,

שלום חברים ברשותי מסך 22 אינץ benq gl 2250 יש תמונה תקינה אך בצד שמאלי קצת חשוכה ואיפה ניתן להזמין חלק? אני בעצמי טכנאי מסכים תודה לכל עוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by homart,

שלום, יש לי מסך של AOC דגם 9K+ יש לי אותו כבר ש נים, ביום שהפעלתי את המחשב כל התצוגה הוצגה בגוון צהוב מאוד, מזכיר את המחשבי דוס של פעם, רק אחרי הפעלה מחדש פעמיים של המחשב זה הסתדר, אבל עכשיו זה חוזר לפעמםי להבהב בצהוב שאני מזיז בטעות את השולחן מחשב או סתם שבא למסבך... יש לי כרטיס מסך gforce ultra חדש ממש!! מה עושים?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by ShadowNet,

שלום לכם. היום התחדשתי לי במסך ASUS MW221C. ובכן, איכות התמונה עוד לא כ"כ טובה, כי עוד לא עברתי למצב sRGB. כשאני מנסה לעשות זאת דרך התפריט-האופצייה "חסומה", כלומר אי אפשר להפעיל אותה. מה עושים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  14. שלום, תצוגה עקומה במסך מחשב LG 17 אינץ. מסוג פלטרון F700B . הבעיה היא שפס שורת המשימות נראה עקום על המסך, וחלקו העליון של המסך מוסתר. בעת ניסיון לשפר את התצוגה (ללא הצלחה) ע"י משחק בלחצנים שבחזית המסך, האפשרות היא לעלות להוריד גם מצד שמאל וגם מימין, כלומר לא ניתן להוריד צד אחד או לעלות צד אחד בלבד, (לא ניתן ליישר) הנה תמונה http://www.israup.net/images/5e2c10c9a820d7aab9613140db2bc8ca.JPG

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by Motix,

חבר שלי קנה ת'מסך והוא לא מצליח לשים אותו על 60 הרץ אלא רק על 59 הרץ... יש לו כרטיס מסך CLUB3D ATI 4870 והיה לו מסך של סמסונג שכן עבד לו על 60 הרץ. למה זה לא נותן לו 60 הרץ? מה יכולה להיות הבעיה? כבל DVI לDVI, הכרטיס מסך, המסך? המסך אמור לעבוד על 60 הרץ (אצלי הוא רץ טוב) אצלי רץ טוב (ATI 5850, כבל HDMI לDVI, רזולוזציה 1680X1050 הרץ60) אצלו לא רץ טוב על 60 הרץ (ATI 4870, כבל DVI לDVI, רזולוזציה 1680X1050, עובד רק הרץ59+התקין דרייברים לכרטיס מסך) בבקשה תענו מהר כי אם יש פאק במסך שיוכל להחליף אותו לפני שלא ייתנו לו.

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  16. זה התחיל לפני כמה ימים שכיביתי אותו מהכפתור כמו תמיד והלכתי לישון ושקמתי הדלקתי אותו והוא לא הראה לי תמונה והנורה של המסך התחילה להבהב עכשיו אין לי את השמירת חשמל או שומר מסך במחשב פועלת ככה שזה לא זה כמובן אבל זה ממשיך לקרות גם שהוא לא מחובר למחשב (צריך להיות NO SIGNAL אבל אין), יש גם קולות סטטים מהמסך כאילו הוא מנסה להדליק אבל לא יכול אין לי מושג.. אבל ניסיתי לחליף לו כבל ואותה בעיה.. חיברתי מסך חלופי למחשב באותו שקע חשמל והוא עבד בסדר, אני לא יודע מה לעשות אם לקנות חדש או לתקן (אין לי אחריות). כל עזרה תתקבל בברכה. ד"א: היה לי את זה אתמול ונתתי לו זמן והוא פעל אחרי שעתיים אבל היום הוא לא נדלק בכלל רק מהבהב.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. התחדשתי במסך 2243bw אבל כשאני מחבר אותו בכבל dvi אני לא מקבל תמונה, למרות שהמסך מזהה שהוא מקבל אות דיגיטלי. אחרי הדלקה המסך נכנס למצב המתנה ואם אני מנתק את הכבל אני מקבל הודעה שהכבל הדיגיטלי מנותק. הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9800 xt בן 5 שנים ועד עכשיו לא השתמשתי ביציאה הדיגיטלית שלו (היה לי מסך crt ישן). בחיבור האנאלוגי הכל בסדר. הבעיה אולי בכרטיס? מישהו יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  18. יש ברשותי מסך AOC 197VK התצוגה ב WINDOWS סבבה אבל שאני מריץ סרט אני רואה הכל בגווני סגול!!! *בדקתי את הדיסק עם הסרט במחשב אחר ורואים סבבה. *יש לי עדיין אחריות על המסך מה לעשות??? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by MrCheese,

שלום, ברשותי מסך LG מדגם L1752T (אם אני לא טועה)בן שנתיים בערך שמחובר למחשב נייח עם כרטיס מסך Geforce 7900GT של Gigabyte. היום בערב בצורה די פתאומית המסך הפסיק להציג צבעים והציג רק לבן. חיברתי מסך אחר למחשב והתצוגה היתה בסדר גמור כך שהבעיה היא במסך. אני מעוניין לדעת האם יש לי איזושהי דרך לסדר את זה או שנדרש תיקון במעבדה?

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  20. Started by erez_levy,

שלום לכולם, אתמול בלילה נתקלתי בבעיה שנראית לי די קשה.. כל פעם שאני מכבה את המחשב אני גם מכבה אחר כך את המסך. אתמול בלילה חזרתי והכל כרגיל באתי להדליק את המחשב הדלקתי אותו ואת המסך כרגיל רק שפתאום הופתעתי לראות שהמסך שחור.. ניסיתי להתעמק קצת במסך וראיתי שהמחשב עלה והכל כרגיל אבל רואים את זה בצלליות ממש לא ברורות והמסך שחור.. (ככה שהבעיה היא במסך ולא במחשב עצמו כי מערכת ההפעלה עלתה ועובדת כרגיל) ניסיתי לנתק את המסך מהשקע ולחבר, לבדוק את החיבורים שלו, להדליק ולכבות שוב.. שום דבר לא עוזר וזה ממשיך ככה.. היום בבוקר כשניסיתי להדליק אפילו לא ראיתי צלליות אלא מסך שחור מלא. יש לציין שהמסך הוא חדש יחסית יש לי אותו משהו כמו 4 שנים המסך הוא של samsung 740B ועד כה הוא לא עשה ל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by geva__15,

שלום! יש לי מסך lcd 17 מחברת princeton ואכישהו ננעל לי כל התפריט וזה עושה KEY LOCK אם אתם יכולים לעזור לי אז בבקשה כי אין לי מושג איך אני פותח.. תודה רבה..!! >

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  22. Started by spektrum,

שלום יש לי כרטיס מסך TNT2 (כן הוא גרוע)... אני רוצה לדעת אם תהיה לי בעיה לחבר אותו למסך LG L194WT? תודה@@! אני לא בטוח שזה לפורום הזה..

• 50 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. תראו יש לי בעיה קטנה עם המסך ואני מפחד שהזזתי שם משהו.. ניקיתי היום את המסך, ושמתי לב פתאום שאני עובר עם המטלית, המסך נכנס קצת לבפנים, ממש ממש קצת.. זה אמור להיות ככה? או שבאמת זז שם משהו? =/ תודה, רון.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. זה או המסך שלי או הכרטיס מסך, שהתקנתי לו את הדרייברים הכי עדכניים ועדין יש לי תבעיה אז ככה הבעיה היא כזאת, הצבעים במסך בסדר, חוץ מגוון הלבן.מי שמתעסק בפוטושופ יבין על מה אני מדבר, בוא נגיד כשאני רואה סרט או מפעיל תמונה שיש בה יותר מדי לבן(זריחת השמש בסרט לדוגמא) אז רואים את הלבן בצהוב כזה. כאילו הלבן נשרף ונהיה צהוב מחריד ככה זה גם במשחקים בתמונות ובסרטים מה אני עושה כדי לסדר את הבעיה? פרינט סקרין של הבעיה[בתמונה]

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  25. לקחתי אותו היום בכדי לממש את האחריות, ונודע לי שהאחריות אינה תקפה על קצר, משום שהקצר הוא אשמתי, ולא אשמתם, התיקון יעלה לי כמו מסך חדש ככל הנראה... קרה למישהו מקרה כזה? אני לא יודע מה לעשות? מה כאילו לא חבל? המסך בקושי בן חודש, ואני רציני, אנלא יודע מה לעשות עם עצמי עכשיו =\ עלה לי 1450 שקל... אבא שלי חשמלאי, יש אפשרות שהוא יכול לתקן את המסך בעצמו? צריך טיפים מה להגיד להם, כדי שייתקנו לי את המסך, אני בבאסה אש... עריכה: אופס טעות שליי, תעבירו את זה לפורום תצוגה וגראפיקה... עריכה 2: שיואו, אבא שלי עבד עליי, הם הסכימו להחליף את המוצר בסוף, פיי כמעט ירד לי הלב (( לנעול...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים