עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן מחר אני הולך לקנות את המסך הנ״ל לאחר שראיתי שהוא הכי מומלץ כיום. השאלה שלי היא האם צריך לבדוק משהו לפני שאני מקבל אותו? למשל מספר דגם או מפעל/שנת יצור?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by EpoXi,

שלום לכולם, ברשותי המסך הנ"ל, ולאחר טיול בחו"ל של כשבוע, חזרתי הביתה והדלקתי את המחשב אבל המסך לא נדלק. מה שקורה הוא שנורת הלד האדומה מהבהבת בצורה מוזרה, וגם לא מופיע על המסך הריבוע (שרשום בתוכו משהו SIGNAL) כשמחברים אותו לחשמל. אני מנוטרל מהעבודה שלי, ולכן אני צריך לדעת אם צריך לקנות מסך חדש. מישהו יודע מה הבעיה? המסך הלך? תודה.

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  3. Started by d.k.,

אני חושב להתקדם ממסך ה17 אינצ' שיש לי עכשיו. לא הייתי רוצה לאמץ את העיניים יותר מדי באינטרנט/קריאת מסמכים, לכן אני שוקל לקחת מסך עם רזולוצייה 1680x1050, כשהשימוש הוא: אינטרנט, משחקים וסרטים. ראיתי שDell 2209WA כבר לא במלאי. כך שהחלופות הן: 1) LG W2220P ( עולה 1300 ש"ח ) 2) לקחת מסך כמו DELL 2311H ( בסביבות 900 ש"ח ) ולהשתמש בו ברזולוצייה 1680x1050 3) המלצות נוספות, רצוי פנל IPS תודה,

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by XCG120,

מישהוא יודע מתי יגיעו לארץ,מסכי 27' נוספים חוץ מהסמסונג 27' שיש בארץ ובמחירים זולים יחסית?. ודרך אגב איזה מסך יותר טוב מהמסכים הבאים {שלא נמצאים בארץ} LG M2780D PU לבין המסך הזה Samsung SyncMaster S27A550H ולמה? ומה מתאים יותר למשחקים? תודה.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  5. Started by DJO,

אהלן, היום התקנתי את המחשב החדש שלי יחד עם מסך U2711 של דל. 1. עיוותים: אחרי כמה שעות עבודה הופיעו לי עיוותים בתמונה במרכז המסך. זה היה ישר אחרי שעשיתי ריבוט מ WINDOWS UPDATE שבין היתר עדכן דרייבר של דל. זה היה נראה ככה: My new FAULTY Dell U2711... רק הרבה יותר קטן, ובמרכז המסך, משהו בסגנון הזה: עכשיו כשעה הכל בסדר, לבקש החלפה בכל מקרה? או שאם זה לא חוזר כמה ימים אין מה לחשוש ואולי זה היה רק חבלי לידה? 2. רזולוציה מקסימלית: כרגע ווינדוס 7 מציג לי שהרזולוציה המקסימלית היא 1680x1050. אני יודע שבעקרון המסך מסוגל לעבוד ברזולוציה של X2560 x 1440. קראתי בפורום ובאינטרנט שיתכן ואני צריך לקנות כבל מיוחד? נראה לי דיי הזוי. השתמשתי בכבל DVI שקיבלתי עם המסך. אני משתמש …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ackohen,

שלום, אני בונה מחשב רב תכליתי לבית והייתי שמח לקבל המלצה למסך. מכיוון שהשימוש העיקרי יהיה אינטרנט, אופיס, קצת סרטים, קצת משחקים קלילים וכו'.. אני רוצה לשים יותר דגש על הארגונומיה מאשר על הרזולוציה / פאנל. האם קיים מסך ארגונומי בסדר תקציבי כזה של עד 600 גג (עדיף פחות..).. יש לי DELL U2311 ואני מאד מאד מרוצה מיכולות הארגונומיה שלו אז אשמח למסך עם פיטצ'רים דומים מהבחינה הזו. תודה

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by simonidis,

שלום ברשותי מסך של חברת benq דגם fp93gx רציתי לדעת הם הוא תומך בפורמט hd כאשר אני מציג סרטים ביו טיוב ברזולוציה 1080 הוא מראה האם זה אומר שכן? לעזרתכם אודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי תמסך הנ"ל וכשאני לוחץ על אחד מכפתורי המגע שלו הוא רושם לי OSD LOCKED יש למשהו מושג מהזה ואיך פותרים את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by elad5252,

שלום המסך dell u2311h הוא 8ms לא יהיו מריחות או משהו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Vaz,

נכון אם לא נוגעים במחשב כמה דק המסך נכבה? ורק שלוחצים על מקש מסויים הוא נדלק בחזרה?? מה שקורה אצלי בכמה ימים אחרוני שאני הולך לישון או הולך לאיזה מקום המסך נשאר דלוק 24 שעות..הוא לא נכבה או נכנס למצב שינה לבד זה בגלל הסוג מסך או מה? איך פותרים את זה? בדקתי בהגדרות חשמל - והאופציה שם היא כל 10 דקות שהמחשב יכנס למצב "שינה" אז למה המסך נשאר דלוק? גם בקטע של השומר מסך עשיתי כל 5דק איך פותרים את זה? סתם ביזבוז חשמל, ונזק למסך שהוא סתם נשאר עם התמונה דולקת?

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  11. Started by Ronenosh8,

http://www.hometheater.co.il/vt70539.%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%A2%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99-%D7%A4%D7%9C%D7%96%D7%9E%D7%94 המידע הזה נחוץ למסך מחשב Ips לדוגמא 2009wa? תודה

12. Started by Orong,

היי, בעיקרון אין הגבלת תקציב. פשוט כרגע אני עומד לקנות מערכת מחשב חדשה לגמרי למשחקים. המשחק העיקרי שאני בונה עליו שעתיד לצאת הוא Battlefield 3. אין לי בעיה עם מסך 22 או 23 או אפילו 24 העיקר שיהיה מסך איכותי למשחקי מחשב. קבלתי המלצה על LG W2284F הבנתי שהוא 22 אינצ' הוא נחשב טוב? או שיש משהו טוב יותר גם 23 או 24 זה בסדר... מבחינתי לא משנה העיקר שיהיה טוב איך הוא? יש לכם המלצה למשהו אחר?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  13. מה ההבדל באיכות בין 2 הדגמים בדיוק ? כלומר שאני מביט בשניהם מה הבדל איכות שרואה? האם ההבדל איכות שווה לשלם פי 2 בדיוק? היכן אפשר לראות בעיניים את רמת התצוגה של המסכים בפועל? האם מתארגנת עוד קבוצת רכישה למסכים אלו? באיביי אמריקה 2410U עולה 450 דולר בלבד שזה1575 ש"ח בלבד. האם יש מכס על מסכים? אשמח לקבל חוות דעתכם המלומדה.

• 92 תגובות
    • 10.3k צפיות
  14. Started by avi8774,

קניתי את המסך הנ"ל למטרת חיבור למחשב אני עדיין יכול להחליף אותו וראיתי שיצא דגם חדש של LG LK430 האם הוא יותר טוב והאם הוא עם פאנל IPS??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by klayman,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך 24 או 27 אינץ' לבית לצורך צפייה בתוכן FHD ועבודה ממושכת. האם קיימת המלצה ספיציפית לאיזה דגם ? בעבר שמעתי על VIEWSONIC שהם מייצרים מסכים אייכותים, היום הם קצת נעלמו מהזירה. מהי המלצתכם ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ערן הסקרן,

שלום יש לי את המסך הזה samsung syncmaster 931bw קיבלתי עם קניית מחשב באייבורי לפני 3 שנים. (אין כבר אחריות עליו.) אז הבעיה היא כזאת: אחרי שאני מכבה את המחשב את מכבה גם את המסך כי הוא מהבהב בצבע כחול וזה מעצבן בשינה. היום שאני עושה את זה לוקח למסך המון זמן להדלק ולהראות את שולחן העבודה של המחשב. זאת אומרת אני מפעיל את המחשב ולוחץ על המסך ולוקח לו לפחות חמש דקות במקרה הטוב להראות את שולחן העבודה של המחשב. עכשיו "הפתרון" שמצאתי הוא שאחרי שאני מכבה את המחשב אני לא סוגר את המסך והוא ממשיך להבהב ושאני מפעיל את המחשב המסך נדלק ישר בלי בעיות אבל הוא משמיע רעשים קלים כאלה כל הזמן שהמחשב כבוי.והנורה שמהבהבת מפריעה לישון. עכשיו אם אני יסגור אותו שוב תתחיל הבעיה... מה לדעתכם יכולה לה…

17. Started by chaim_f,

את 2209wa אני מכיר הדגמים של 22 שיש עכשיו זה U2211H השאלה היא האם הוא גם באיכות טובה או שנופל מהקודם?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  18. מה עדיף - מסך DELL 2311H או מסך LCD עם פאנל IPS? המטרה: 90% עבודה רגילה על המחשב,עבודה ממושכת. שאר ה10% סרטים בעיקר באיכות HD. אשמח לעזרה וגם להמלצה על מקום שבו אוכל לקנות את הDELL (אני יותר נע לכיוון שלו) אשר ייתן לי אחריות רשמית, בדיקת פיקסלים שרופים לפני הקנייה ומחיר נהדר.

• 28 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. היי אנשים, רכשתי מסך SAMSUNG SYNCMASTER 2333T והתצוגה שלו מפריעה לי מאוד. האובייקטים מפוקסלים ואינם בפוקוס. יש לי חיבור VGA. לאחר שראיתי המלצה באינטרנט, הורדתי תוכנה של סמסונג בשם NATURAL COLOR PRO אך זה לא עזר. אשמח לעצות מחכמי הפורום! תודה, נמרוד

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by guy_shalev,

שלום חיברתי בעזרת כבל HDMI את הטלוויזיה למחשב. מסך המחשב מחובר עם כבל DVI. אך המחשב לא יכול להציג את התמונה בשניהם בו זמנית, כלומר אני צריך לנתק את הכבל למסך המחשב כדי לראות בטלוויזיה. יש שיטה או תוכנה שמעבירה את התמונה מיציאה אחת לשנייה? אני לא מעוניין שהטלוויזיה תהיה "המשך" של המסך אלא פשוט שאני אוכל להעביר את התמונה מהטלוויזיה למסך ולהפך. אם זה רלוונטי כרטיס המסך שלי הוא RADEON HD 6870

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by mhnuemhnue,

היי, לפני כמה זמן פתחתי דיון על מסך 22 אינץ' שכאשר מדליקים אותו הוא מציג תמונה חלשה לכמה שניות ואז הוא לא מציג תמונה יותר. בתגובה אמרו שצריך לפתוח מאחור להחליף את הכבלים המנופחים. אז שאלתי היא, איך קוראים לכבלים בתוך המסך? שאני אדע אילו לקנות חדשים. (ואם אפשר לינק) (אני יודע שהשאלה נשמעת מטומטמת משום שיש הרבה כבלים כנראה בתוך המסך אבל כנראה רק ספציפיים יהיו מנופחים)

22. היי. יש לי מסך SyncMaster XL2370HD, כשאני צופה בטלוויזיה או מחבר קונסולה, התמונה טובה, אבל כשאני מחבר את הנייד, התמונה של הDESKTOP וגלישה בדפדפן ממש נוראית, הצלליות של העכבר והטקסט, במקום להיות שחורות, הן לבנות. כשאני מפעיל משחק או סרט בנייד, התמונה גם בסדר כמו בטלוויזיה ובקונסולה. כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 5650 מה יכולה להיות הבעיה - כרטיס מסך, הגדרות? עריכה: ניסיתי 2 כבלי HDMI, אחד שבא עם XBOX360, והשני שבא עם ממיר HD של הוט. הגדרות של כרטיס מסך והטלוויזיה על default.

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  23. Started by bmackler,

אני חייב לקנות מסך חדש אני גרפקאי ובונאי אתרים. מה אתם ממליצים? samsung 23a300b lg e 2441t dell u2311h תודה

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  24. Started by sim-m12345,

שאלנו בטעות בפורום מפרטי מחשב ולא קיבלנו תשובה. כנראה בגלל שזה הפורום הלא נכון לכן אנחנו חוזרים על השאלה בפורום זה. מסך 22 פחות או יותר במחיר 700 פחות או יותר (אם אפשר) אפשר למתוח קצת את הכיס עד 1000 מקסימום עבור מחשב מהמפרטים הבאים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=508860.0 לשימוש אופיס, גלישה ומשחק starcraft 2 והגרסאות שלאחריו. יש לנו מסך acer al1717 ואנחנו מתלבטים אם לשדרג או האם זה מספיק לשימושים הנ"ל תודה

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  25. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11816 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12106 המסך משמש למשחקים בעיקר ,(לא לעריכה ודברים כאלה) איזה מסך יהיה לי יותר איכותי ומהיר , המחיר פחות משנה מה שחשוב זה האיכות וגם עוד שאלה ל-LG יש חיבור HDMI שזה חיבור איכותי יותר , עכשיו אם אני רוצה לחבר את ה-DELL בחיבור איכותי? איך אני בכלל מחבר אותו למחשב? דרך USB? ועוד שאלה, זה באמת סוג של יתרון שה-DELL הוא ארגונומי וה-LG לא? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים