עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש לי לפחות 10 פיקסלים גלוים לעין ללא תוכנת בדיקה. (ענקיים) המסך LCD CT 720D נקנה בארץ, מה המדיניות שלהם? כמה שנים אחריות על המסך< תודה

2. סתכלו את הסרטון מה שמוזר פה הוא כשהוא יורה בLCD השחור שמסביב לכדור מתפשט וכשהוא יורה בזווית משולש כל זה מתאחד לבועה שחורה אחת.. אז רציתי לשאול למה זה קורה ככה..

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by rubin 37,

שלום סקירה מעניינת ויסודית על 2209AW. 15 דפים. קיצור דרך: להתחיל במסקנות שבדף האחרון ואח"כ לחזור להתחלה................ http://www.prad.de/en/monitore/review/2009/review-dell-2209wa.html בברכה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  4. רכשתי מסך טלויזיה 32 אינץ של פיליפס HD READY וחיברתי אותו למחשב ורואים גרוע שחבל על הזמן. בהתחלה גם לא היתה תמונה על כל המסך אבל הצלחתי לסדר את זה באמצעות הגדרות הגרפיקה של אינטל המובנות בכרטיס האם הראשי במחשב באמצעות התאמה אישית של יחס גובה ורוחב של המסך אבל עדיין יש שוליים שחורים מסביב לתמונה בערך של 7 מ"מ שלא הצלחתי להעלים אותם. מה שיותר גרוע וזה מה שחששתי אם אחליף את המסך מחשב מ-27 למסך טלויזיה-32 הוא שרואים גרוע את הכתב,הסמלים על שולחן העבודה וכו.... הכל מטושטש,כמובן שקריא,אבל מטושטש. ניסיתי לשחק בהגדרות של הטלויזיה ושום דבר לא עזר. כרגע הרזולוציה במחשב נמצאת על הרזולוציה המומלצת ע"י ווינדוס 10 והיא-720*1280 והמסך הוא HD READY.ניסיתי גם לשחק …

5. Started by Unavoidable Encounter,

הרזולוציה של 720p היא 1280x720 ושל המסך (Dell 2007WFP) היא 1680x1050. אם אני צופה בוידאו ברזולוציה של 720p ומגדיל אותו על כל המסך (חוץ מהפסים השחורים שנשארים) - האיכות יורדת? ואז זה בעצם כבר לא High Definition (מבחינת מה שרואים)? קצת הסתבכתי

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by kaywolfson,

שלום לכולם. ברצוני לקנות מסך מחשב, רצוי 23" ומעלה. יעודו העיקרי יהיה למשחקים, וחלק קטן לגלישה באינטרנט. לפני מה שקראתי פאנלים IPS הם הכי טובים כיום למטרות שלי. כמו שהבנתי רוב האנשים ממליצים פה את הU2311H, אבל רציתי לדעת אם יש מסכים אחרים שיכולים לשמש למטרות אלו. גם כן, רציתי לשאול לגבי המסך הזה: BX2450 הפאנל שלו הוא DLP. לא מצאתי עליו מידע ואני לא יודע לחלוטין האם הוא טוב או לא לצרכים שלי. אני מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by kfir9999,

שלום לכולם, אני יודע שהנושא נטחן רבות, קראתי הרבה הודעות אך עדיין לא הצלחתי לקבל החלטה איזה מסך לרכוש. התקציב שלי 1800 שקל ואני מחפש מסך 19" או 20" איכותי (לא TN) שיחליף את ה CRT שלי (Samsung 959NF). השימוש העיקרי הינו גלישה באינטרנט וקריאת טקסטים ולכן חשוב לי מאוד חדות של פונטים ודיוק. כמו כן אני צופה לעיתים (רחוקות יחסית) בסרטים ותמונות וחשוב לי שהצבעים יהיו מדוייקים ותמונות יראו היטב עם צבעים חיים. ההתלבטות היא קשה, הנטייה שלי היא ל 971P שנראה הכי טוב, האם אתם חושבים אחרת ? הבנתי ש ה VP930 מאוד מומלץ אבל לא הצלחתי למצוא תיאור פה לגבי תצוגת טקסט וחדות הפונטים, האם מישהו יכול לספר ? מה לגבי ה Philips 200W6CS ? הבנתי שיש לו גם פאנל MVA, למישהו יש ניסיון איתו בכלל ? דבר נו…

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by chatin,

אני מתלבט בין 2243 לבין T220 ממה שקראתי בפורום כולם ממליצים על 2243 . אבל ראיתי יש פיצ'ר נוסף ב T220 שזה Aspect Ratio Control בפירסום הם רושמים שזה טכנולוגיה חדשה של התאמה ל 4:3 משהו יודע מה זה ?? ואם כדי לוותר על ארגומטריה בשביל זה ??? עוד שאלונת מה מספר הפיקסלים השרופים שהחברות מחליפות את המסך ??? תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  9. שלום לכולם אני צריך המלצה למסך טוב שיהיה FULL HD גודל 21" תקציב עד 1200 שקל המסך מיועד גם למשחקים אז חשוב שיהיה לו תגובה נמוכה תודה מראש לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי מחפש מסך איכותי. עם צבעים מדוייקים ככל שניתן. יכול להיות בגודל 24" אם איכות הצבעים טובה בהרבה מה-27". גודל 27" מועדף מעט יותר. תקציב בין 1800-2600 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום רב. גיסי מעוניין ב LCD לחדר השינה, 90% הצפייה תהיה ב YES/HOT (כרגע YES). ואולי DVD פעם ב.. (יש לו פלאזה בסלון אז לא נראה לי). עכשיו הציעו לו את הטלוזיה הבאה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=369922 הוא אומר שרואים בה טוב, אבל אני לא בעדה כיוון שהוא מחברה לא מוכרת (אולי כן?). קראתי במספר פורומים ואמרתי לו שכדאי לו ליראות את המסך הבא: http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=17077&ref=Zap יש לכם עוד המלצות לLCD שרואים בהם YES/HOT באיכות טובה? עד תקציב 5.5K תודה רבה. אסף .

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מחפש שתי טלויזיות LCD. אחת תשמש בעיקר לצפייה בכבלים אנלוגיים(עם אופציה לדיגיטלי בעתיד). הטלויזיה הזו צריכה להיות בגדלים של בין 20-22 אינץ'. השניה תשמש לצפיה בערוצים 11 ו22 בוודאות, לצפייה בDVD בתדירות גבוהה ועם אופציה לכבלים. אותה אני מחפש בגדלים של בין 22-27 אינץ'. שתי הטלויזיות ישמשו לצפייה ממרחק של 2-3 מטרים מהן. השניה תהיה תלויה על הקיר. כרגע אין הגבלת תקציב, ואני מעוניין לדעת את הדגמים הטובים ביותר המתאימים לכל קטגורייה שקיימים בשוק.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by vasyhov,

אני לא יודע אם זה בעייתי או לא ???, לכן החלטתי לשאול פה. האם ישנה בעייה למיקום מסך LCD ליד שקעי חשמל. יש לי בסביבת המסך 7 שקעי חשמל, האם זה יכול להשפיע על איכות עבודה וחיי המסך?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  14. היי כולם! בשעה טובה ומוצלחת קניתי סוף סוף את המסך מ-LCDTV לאחר קריאה עליו פה בפורום. נכנסתי לחנות, השירות היה אדיב מאוד, איש המכירות פירק את המסך וחיבר אותו לאחד המחשבים ולמזלי לא היו פיקסלים שרופים. הוא גם אמר לי על הדרך שאין באמת הבדל משמעותי בין פאנל PVA ל-I-SPS... : בכל מקרה, המסך מדהים! ובהחלט הורגש מעבר לטובה ממסך 19 אינטש CRT שטוח לזה. החיבור היה בקלי קלות, רק משום מה לא קיבלתי איתו כבל חשמל אבל הסתדרתי בלעדיו. קיבלתי מסך עם פאנל S-IPS, Rev 05 שיוצר ברפובליקה הצ'כית (צ'כיה בקיצור) ושוב, ללא פיקסל אחד שרוף. טיפ: גיליתי שאפשר להיכנס לתפריט טכנאי של המסך רק ע"י לחיצה על "-" כשהמסך דלוק ולא חובה לכבותו ולעשות את כל הפרוצדורה שתוארה בפורום. אולי זה פיצ'ר חדש …

• 47 תגובות
    • 5k צפיות
  15. שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב את הEizo S2231WE, בגלל שאני מעוניין במסך רחב allrounder והוא דיי האופציה היחידה בארץ (ויש לי אפשרות להוציא בסביבות ה3K על מסך), אך דבר אחד שמפריע לי בו זהו המכלול צבעים הרחב. לפני כן אני אציין שכבר הצקתי קצת לorleans בהודעות פרטיות והוא מאוד עזר השימושים העיקריים שלי הם קריאת טקסטים וצפייה בסרטים, ורציתי לשאול עד כמה המכלול צבעים הרחב יפריע: בביקורת בPRAD.DE נתנו נתוני כיוונון שבהם הסטייה בSRGB לא נוראית כל כך, אבל הם מציינים שהיא עדיין מורגשת. האם מכלול הצבעים המורחב ממש יפריע? האם יש פה משתמשים שיש להם מסך בעל מכלול צבעים מורחב ויכולים לומר לי את דעתם מניסיון? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בדיוק מה שהכותרת אומרת. אמרו לי שבמסגרת התקציב הזה CRT יהיה עדיף יותר מ- LCD, בין השאר בגלל האיכות ובגלל שהוא לא מגביל ברזולוציה... אני מניח שאני לא אקח כרטיס מסך יקר מאוד כמו אחד מסדרת ה- 8800, אבל בכל זאת רציתי לדעת מה ישתלם יותר. CRT או LCD?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. איזה מסך 19 אינץ הכי כדאי לקנות? שיתמוך במשחקים ובסרטים.

• 52 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. היי, אני מחפש מסך בגודל 24-27 אינץ'. המסך מיועד לעבודה של 12 שעות ביום, בעיקר עבור פיתוח תוכנה אבל גם עבור קצת גלישה ועבודה עם פוטושופ. בגלל כאבי העיניים שאני סובל מהם (למרות שאני עושה הפסקות), חקרתי קצת ואני מניח שזה המאפיינים החשובים, ותקנו אותי בבקשה אם אני טועה: -מסך בלי פליקר (flicker-free) -מסך matte כי לפעמים יש השתקפויות מהחלון -קצב ריענון כמה שיותר גבוה -סינון אור כחול, אבל ראיתי שאפשר לפתור את זה גם ברמת התוכנה. בגלל כמות השעות המרובה שאני עובד עם המחשב, הכי חשוב לי שהמסך יהיה כמה שיותר "בריא" לעיניים. **שאלת המשך - כרגע אני עובד בבית עם 2 מסכים מחברות שונות (באותו הגודל). האם עדיף שיהיו אותו הדגם בדיוק? אני …

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  19. קניתי מחשב חדש ואיתו גם צג מדגם lg 1960tr 19 יש לי בעיה שקרתה תמיד מאז החלפתו של המחשב והמסך.. כל פעם שאני לא נוגע במחשב מעל חמש דקות בערך אז המסך נכבה ונדלק עד כדי הבהוב..גם כשאני מגדיר כיבוי צג אוטומטית מהווינדוס של לאחר 10 דקות או דקה אחת למשל, זה לא עובד בכלל ועושה את אותה הבעיה שתיארתי קודם לכן.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by snir0,

דעות לגבי מסך 19'' 971P של סמסונג בבקשה... אני מתכנן להשתמש במסך בעיקר למשחקים ולסרטים אבל גם חשובה לי איכות הטקסט. אם למישהו יש את המסך אשמח לשמוע עליו יותר תודה לכם

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  21. Started by The_Maestro,

שלום! חשבתי לקנות את המסך הנ"ל. מסך מסוג סמסונג 225MS שהוא גם מסך מחשב וגם טלויזיה. מבחינת נתונים הוא דיי טוב (5 MS 1 יחס ניגודיות 1:700 רזולוציה מקסימלית 1680X1050) הדרישות שלי הם בעיקר סרטים ומידי פעם משחקים. יש למישהו ניסיון אם המסך הזה? יש המלצות אחרות במסגרת התקציב? (2000 ש"ח) תודה מראש

22. Started by original,

שלום לכולם, אני לפני קניית קניית מסך 32 אינץ' וראיתי שיצא דגם חדש בשם 32LK430Y שמחליף את 32LD460. השאלה שלי האם יש הבדלים במסכים מלבד עוד כניסת HDMI ותמיכה בשידורי עידן לדגם החדש, והאם הוא שווה את התוספת הכספית מהדגם הקודם? להלן המפרטים הטכניים של הדגמים: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=408&prodid=1088&keySearch= http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=283&prodid=785&keySearch= תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אז ככה, חשבתי בהתחלה לקנות 22 וכבר הזמנתי מואללה את ה T220 במחיר מצחיק של 1000 ש"ח אבל ביטלתי ברגע האחרון כי אני חושב שזה יהיה קצת גדול מדי בשבילי (אולי בגלל המעבר מהמסך 17 האומלל שלי) וגם כי המסך ישב דיי קרוב אליי ולא בא לי להתחיל לסובב את הראש 360 מעלות כדי לפגוע בכמה נאצים בcod. אני מחפש מסך בעיקר למשחקים אבל גם לשאר השימושים משהו אכותי שלא יאמץ ויהרוס תעינים. תקציב : בשביל איכות יכול לחרוג עד משהו כמו 1300. תודה.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by maazg,

שלום גיששתי באינטרנט לגבי שני המסכים האלה ורואים שרוב הגיימרים הלכו בכיוון LG מה אתם אומרים על זה? כמה זה נכון? אגב אני כמעט בטוח שתגידו לך על הדל אז אם כך מה יותר כדאי למשחקים בין שני 2312 ו- 2412 (האם זה אותה תמונה רק שהראשון זה יחס 16:9 והשני 16:10) תדודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.