עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Oranili,

שלום חזרתי מוויסטה לXP עכשיו רואים בהיר מדי! לא יודע למה .. זה קרה פתאום .... מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  2. שלום לכולם קניתי מסך מחשב סמסונג T220P והוא תוקע את המחשב גם בSAFE MODE מצאתי שהקובץ MULTISCREEN.EXE גורם לבעיה... אף מצאתי לכך עדות בפורומים אחרים האם יש למשהו את הקובץ הזה MULTISCREEN.EXE אני אודה לו אם ישלח לי למייל או לינק להורדה (כי אני לא מוצא אפילו באתר של סמסונג) את שאר התוכן של הדיסק הצלחתי לשלוף... מייל שלי weigl@walla.com מודה לכם מקרב לב

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  3. Started by Dorr,

שמעו אתמול (יום ראשון) קניתי את המסך Samsung SyncMaster 2253BW הוא גודל 22" אני רציתי להעלות בהגדרות ל85HERTZ למה עכשיו זה על 60(ואין עוד אפשרויות) וזה הורס תעניים עם גודל כזה התקנתי תדריבר מהדיסק כיביכול (לא רואה אותו בהוספה/הסרה) אז אולי משהו בדיסק אצלי דפוק אם תוכל לתת לי דריברים הכי חדשים למסך הזה, או להגיד לי איך להעלות את ה HERTZ ל 85 בערך לפחות אבל לא 60 כי זה הורס תעניים אז תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Yakirlv29,

קניתי מסך חדש של PHILIPS, LED ויש לי בעיה עם ההגדרות שלו הכוונה להגיע לאיכות מקסימלית מישהו יכול להסביר לי איך להגדיר? ועוד דבר באינטרנט אני רואה את הדף רק באמצע המסך, (ראו תמונה, איך אפשר לדסר שיהיה על מסך שלם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by kobibo,

אני מאוד מרוצה מהמסך אבל לא יודע למה כשאני מנסה לשחק עם ההגדרות שלו ( באמצעות הכפתורים ) ישנם לא מעט אופציות שלא ניתן כלל לשנותם, לדוגמא בהגדרות של ה Picture אני יכול לשחק עם ה Brightness אבל לא יכול לשחק בהגדרות ה Contrast. ישנם עוד הגדרות שפשוט לא ניתן לשנות. נסיתי להתקין את התוכנה של סמסונג ה Magic Tune שבאמצעותה ניתן להגדיר את אותן ההגדרות אך באמצעות תוכנה אך גם שם ההגדרות לא נתינות לשינוי וכמו כן התוכנה גורמת לתקיעה מוחלטת של המסך ורק ריסטרט למחשב עוזר. אודה לתגובות האם כבר עכשיו אני צריך להפעיל את האחריות? המסך אצלי בסה"כ יומיים.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by spaltiel,

האם המסך Dell 2007FP (לא רחב) תומך בחיבור DVI ב- HDTV? פשוט אחרי התקנה של הדרייברים של NVIDIA פתאום שואלים אותי את זה ואין לי מושג.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  7. Started by Silol,

שלום, ברשותי מסך 24" אינץ' שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1920X1200, ובהגדרות של הכרטיס מסך יש לי רק עד 1920X1080, ניסיתי את האפשרות להוריד את ה-V מה" הסתר רזולויוציות שהמסך לא תומך" ועדיין אני עם הבעיה.. למישהו יש פיתרון ??? **אם זה חשוב אז הכרטיס מסך שלי הוא 9600pro תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by ychamp,

יש לי התלבטות על האם לקנות את המסך הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014105&ATT=24-014-105&CMP=OTC-C173T או הDELL 20.1" ב50 דולר או משהו כזה יותר אם למשהו יש המלצות אחרות אני ישמח לקבלן תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by The Winter King,

בשעה טובה קיבלתי אתמול את ה- 1970HR, מסך פשוט מדהים. וכן, צריך להיזהר כשפותחים את הרגלית! אחרי שעשיתי "update driver" ולוחץ על הקובץ המתאים (בדיסק ההתקנה) אני מקבל הודעה שהוא לא מוצא אותו (יש לי XP), משהו בסגנון: can't find file for 1970HR (analog למרות שהוא מחובר בחיבור דיגיטלי לכרטיס מסך. ניסיתי גם בדרך האוטמטית וגם ידני (לפי ההוראות) אבל אני מקבל אותה הודעה. מישהו יודע למה? ועוד שאלה קטנה: על איזה קצב ריענון הכי מומלץ לעבוד? תודה לכל העונים...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by A-L-o-n,

אוקיי קניתי מחשב חדש והכל סבבה אני כרגע עם חיבור vga... מתי שאני מכניס את החיבור dvi המסך לא עושה כלום... יש לי מסך t220 של סמסונג. תודה לעוזרים מראש!

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by mordydd91,

שאני מחבר את המחשב למסך 27 אינץ שלי ... לא רואים את כל המסך באופן מלא.. התמונה ברורה מאד וממש רואים מעולה.. אבל הבעיה היחידה שיש זה שיש מסגרת של מסך לא מנוצל מסביב לתמונה של המחשב (מסךלא מנוצל= מסגרת שחורה בערך ס"מ מסיב לתמונה) רזולצית המסך 1920*1080 כנ"ל גם של המחשב יש כרטיס מסך hd4870 אשמח לקבל תשובה בנושא ומה אפשר לעשות כדי לבטל את הפס השחור כדי שאני ינצל את כל המסך שלי ולא רק חלק ממנו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי מחשב עם כרטיס מסך של ATI דגם Radeon X700. אני מנסה לחבר אותו ל-LCD של טושיבה. הרזולוציה המקסימלית של המסך הנה כמקובל 1366x768. מע' ההפעלה היא Windows Vista 32bit. חיבור המחשב למסך LCD של מחשב הכל תקין. במסך בסלון לא הצלחתי להגיע למצב שאני רואה תמונה כמו שצריך. כאשר אני מנסה להגדיר את הרזולוציה בהתאם, נוצרו מס' בעיות: 1. התמונה היתה קטנה וכסתה רק חלק מהמסך. כל ניסיון לשנות רזולוציה תמיד נתן תוצאות מוזרות, פעם יותר מדי, פעם פחות מדי. 2. קצב רענון התמונה עומד על 30Hz בלבד ואיני יכול לעלות (מבחינת האפשרויות בהגדרות) לגבוה מזה. 3. הפונטים אינם ברורים ומופיעים בתמונה כפולה במסך ולכן כמעט ואינם קריאים. ניסיתי לעבוד הן עם הדרייברים המקוריים של Windows והן עם הדרייברים מהאתר…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי מסך של dell u2412m יחסית חדש(נקנה לפני 4 חודשים) חיברתי את המסך לכרטיס מסך בכבל dvi שקיבלתי עם המסך והמסך נדלק והכל בסדר. הבעיה היא שקניתי היום כבל displayport 1.2 רגיל שמתאים לכניסה בכרטיס מסך שלי וגם ליציאה שיש במסך אבל שאני מחבר את הכבל המסך לא מזהה את הכבל ואין תמונה.ניסיתי כמה פעמים והלכתי לפי ההוראות שבאות עם המסך אבל ללא הצלחה. כמובן שבמסך החלפתי את הdvi ל-dp ומשום מה זה עדיין לא עובד.חיפשתי פיתרון לבעיה אבל לא הצלחתי להבין למה המסך לא מזהה את הכבל.הכרטיס מסך שלי SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 ויש לי שתי יציאות של dvi יציאה אחת ל-hdmi ויציאה אחת של displayport 1.2 רגיל ולא מיני כמובן שהכבל שקניתי מתאים. אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה הזאת או יודע מה הבעיה..? קי…

• 18 תגובות
    • 8.8k צפיות
  14. שלום לכולם. רכשתי היום מסך LCD של סמסונג. ניסיתי לחבר אותו דרך הכבל DVI שקיבלתי עם המסך ליציאת הDVI בכרטיס המסך שלי - ati readon 9600SE. המסך לא מקבל סיגנל מהמחשב. ניתקתי את הDVI וחיברתי כבל VGA והפלא ופלא המסך עובד תקין. כיוונתי רזולוציה וניסיתי למצוא בהגדרות של הכרטיס מסך והגדרות התצוגה דרך להפעיל את הDVI, ללא הצלחה. כיצד אני מגדיר את המחשב להוציא תצוגה דרך הDVI ולא הVGA ?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by סופוקליס,

היי, מסך מחשב: http://www.samsung.com/ae/consumer/computers-peripherals/monitors/lcd-monitor/LS20AQWJFV/XSG-spec כרטיס מסך: GeForce GTX 460 כרטיס טלוויזיה: Win Fast TV210 במסך יש רק יציאת DVI (שמחוברת למחשב) בלי HDMI. היום קיבלתי yes max total ואני לא בטוח אם אני אחבר בעזרת מפצל DVI ומתאם לHDMI בין הממיר למסך, אם המסך שלי מספיק טוב כדי להציג HD בצורה טובה או שכדאי לקנות מסך חדש. תודה.

16. שלום, בתקווה שהגעתי לפורום הנכון- יש לי מסך samsung b2330hd, ואני מנסה לחבר אותו ללפטופ עם כבל hdmi חדש שקניתי. משום מה, התוכן במסך מוקף בריבוע שחור (כלומר יש פסים שחורים עבים מימין, משמאל למעלה ולמטה), כאילו המסך לא מזהה את הרזולוציה של הלפטופ או משהו בסגנון. ניסיתי לסייר בכל התפריטים של המסך, וניסיתי להתקין דרייברים מחדש, לחבר ולנתק אינספור פעמים ללא שיפור. האם למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה? כלומר להעלים את הפסים השחורים, כך שהדסקטופ יכסה את כל המסך ולא רק חלק ממנו.. עריכה: יש לציין שלא הייתה שום בעיה בחיבור כבל vga.. אבל אני חייב להשתמש ב-hdmi. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הזמנתי את המחשב הבא: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪223 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Gigabyte MA-790GPT-UD3H AMD790FX+SB750 CHIPSET, יחידות 1 ₪422 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1336 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1708 TwinTech GeForce GTX460…

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  18. שלום החלפתי מסך שחובר בחיבור VGA למסך חדש בחיבור HDMI. המסך מחובר לאותו כרטיס מסך. אני רואה על המסך החדש את הביוס עולה ואת המסך הפעלה של ווינדוס (7),אבל ברגע שהוא נכנס לווינדוס, האות אובד והמסך רושם שאין אות ונכנס למצב שינה. איך אני יכול להגדיר את החיבור, שיעבוד רק עם HDMI ולא יתנתק שמתחבר לווינדוס?

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Shiker,

רכשתי מסך חדש 931BF חיברתי בקלות והתקנתי את כל מה שצריך. יש לי בעייה אחת !, התוכנה שאני אמור לכוון איתה אתהבהירות וכו' ששמה MAGICTUNE עושה לי בעיות, אחרי שאני עובד איתה 3 דקות ומשנה הגדרות, בזמן השימוש המחשב שלי נתקע...זו פעם חמישית שאני עושה ריסט, התעצבנתי כבר! יש הצעות ? למישהו עוד קרה?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by semi-t,

היי לאחרונה רכשתי מסך לעמדה שלי בעבודה והמחשב מסרב לזהות אותו כרחב, כלומר נותן לי אפשרות לכוון את הרזולוציות רק כאלה של מסך "רגיל" כמו 1280x1024 וכד' במקום הרזולוציה הטבעית שלו שהיא 1440x900. ניסיתי להתקין דרייברים מהאתר של סמסונג, מהאתר של DELL (המחשב בעבודה), של אינטל, כלום לא עוזר. הוא מזהה אותו כרגיל, ולמרות שהתמונה נפרשת על כל המסך, היא לא נראית טבעית וזה מפריע לעיניים.. אני בכלל לא מבין את הקטע של מסכים רחבים ובכלל יחס של 16:10 כמו המסך הזה זה לא טבעי.. מה לעשות? אם לא אצליח לסדר את העניין אז אולי תוכלו להמליץ לי במקום על מסך "רגיל" 3:4 עם פאנל איכותי יותר מ-TN? כי זה גם די מציק לי לעיניים - אצלי בבית יש DELL 2007FP והאיכות מורגשת. אבל אני לא מחפש מסך בכזה מחיר לעבו…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by YarYar,

יש לי את המסך בערך שנה, וכפתור הנעילה של המעמד תקוע אצלי, מה שאומר שאני לא יכול לכוון את הגובה של המסך, וגם לא יכול להשתמש במצב פיווט. עד היום זה לא הפריע לי, אבל פתאום זה התחיל להציק לי. אני מדבר על זה: http://support.dell.com/support/edocs/monitors/2007WFP/he/ug/stand.htm#Using%20the%20Tilt,%20Swivel%20Vertical%20Extension איפה שכתוב "הארכה אנכית". הכפתור פשוט תקוע, ואי אפשר ללחוץ עליו. למישהו פה היתה בעייה דומה? ואם כן, מה אפשר לעשות עם זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by Guy950,

היי, הזמנתי מTMS את המסך המדובר והיום הוא הגיע אליי. על הקופסא רשום Dell U2312HM והמסך נראה בדיוק כמו U2312HM האחרים שראיתי. על המסך עצמו אין שום כיתוב, אבל אני מתאר לעצמי שדל פשוט לא רושמים. מאחור במדבקה רשום שהמסך יוצר בדצמבר 2012 וגם כן דגם U2312HM. בכל מקרה, אני מנסה להתקין את הדרייבר לכיול הצבעים, אבל מסיבה כלשהי הוא רושם שיש לי מסך אחר והדרייבר מסרב לעלות. היה לי מסך נוסף, הדרייבר ביקש שאנתק אותו וכך עשיתי. צירפתי תמונה. אשמח להצעות.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by --Shadow--,

שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה עם הלחצן הפעלה POWER של המסך (שידוע כבעייתי באתרים ופורומים לאחר שימוש של מספר חודשים) צריך ללחוץ כמה פעמים עד שהוא ידלק \ יכבה וזה מציק..כנראה בעיה במגעים אפשר לחיות עם זה כמובן בלי בעיה כי אחרי כמה שניות זה נדלק אבל מאוד מעצבן. השאלה האם אני יכול לממש אחראיות על דבר כזה והאם שאני יתן את המסך לא יחזירו לו אותו דפוק מהנסיעות עם פיקסל מת תודה, אריאל

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  24. Started by galr52,

יש לי בבית מסך CTX ועד לא מזמן הוא עבד טוב. הבעיה היא שכשנגיד אני מכבה את המסך לכמה זמן ואחר כך מדליק אותו הוא מגמגם קצת כלומר הוא מהבהב, מציג תמונה ונהיה שחור וחוזר חלילה, כך זה נערך בערך 2-5 דקות. הבעיה מופיעה גם כאשר יש מסך שחור (אחרי השומר מסך) ואז מזיזים את העכבר. מה אפשר לעשות בכדי לפתור את הבעיה? בתודה מראש, גל

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  25. Started by Okey Okey,

לפני כמה זמן קנייתי טלוויזית 4k חכמה של LG לפני איזה שבועים הופיע לי חור קטן במסך שאין לי מושג איך זה הגיע לשם זה מעצבן רצח רואים את זה בכל הרקעים למעט שחור יש למישהו מושג מה לעשות עם זה ? יש לטלוויזה אחריות אבל יטפלו בזה על האחריות?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים