מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
מישהוא יודע משהוא על החנות נקסטופ?...כלומר, על האמינות שלהם או משהוא אחר אילהם?...תודה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שהלכתי לאיבוד וחשבתי אם לקחת את ה-DELL 24 (שגם שם יש לא מעט דגמים) או מסך "פחות" איכותי אך גדול יותר. הגעתי למסקנה (אלא אם מישהו חושב אחרת) ללכת על ה-27 על מנת לקבל שטח עבודה גדול יותר. וכמובן שפה הלכתי לאיבוד בין ה-16:9 ל-16:10 כרגע אני עם מסך 22 ב-16:9 ואני לא משוכנע אם אסתדר עם מסך גבוהה יותר. ראיתי את ה-S2715H של DELL ראיתי גם איזה דגם של HP מומלץ בפאנל IPS כמובן, אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע פלוס פירוט לגביהם. התקציב משתנה ואמור להיות באיזור ה-1800 כמובן שאם יש משהו איכותי בקצת פחות אז עדיף. המסך ברובו לטקסט ווידאו אך גם מיועד למשחקים פה ושם מן סוג של קומבו לכל השימושים. אשמח לכל עזרה מקווה שלא שכחתי שום פרט. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פסח; הגיע הזמן לנקות את המסך , איך אני עושה את זה? מעולם לא ניקיתי LCD מאז שקניתי אותו לא נגעתי בו ולא הזזתי אותו מהמקום איך אני מנקה אותו?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
המסך הנ"ל נמכר במחיר די נמוך עבור הפאנל המדובר (<1000). לדעתי זיגזג היו הראשונים שסימנו אותו כ-PVA, אבל היום יש הרבה חנויות בישראל שמציגות אותו ככזה. לא הצלחתי לאתר עליו שום מידע באתר של סמסונג, וגם אם נניח שזה לא מוזר, מעט אתרים לא ישראלים מציגים אותו ככזה, לדוגמא: http://www.h-online.com/priceinsight/a565407.html http://2007.prad.de/en/guide/screen6351.html באתר הזה לעומת זאת http://www.all-monitors.com/compares/samsung_syncmaster_2333t_vs_samsung_syncmaster_f2380 לא מציינים את הפאנל, בינגוד ל-F2380 שידוע כ-PVA שעליו כן מסמנים. זוויות הצפייה לעומת זאת, זהות בין שני המסכים. האם מישהו יודע מה הסיפור? נשמע לי קצת זול, ומשתלם מכדי להיות PVA, אלא אם יש לו שלל בעיות אחרות…
-
- 41 תגובות
- 15.6k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך אך מחירו ייקר מאוד יש איזו דרך להשיגו במחיר יותר שפוי ? יבואן ...מכירה קבוצתית...? משהו ? אם מישהו יודע ....... :-\ תודה .
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מעוניין לקנות את המסך הזה אך הביקורות עליו חצויות, חלקם מהללות וחלקם ממש לא לשימוש יומיומי + עריכת תמונות בפוטושופ תודה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום O: קניתי ת'מסך הנ"ל הוא מעולה אני מרוצה ממנו מאוד בדקתי פיקסלים שרופים בDPB ויש לי שאלה: האם זה הגיוני שלא יהיו פיקסלים שרופים ? או שאני פשוט לא ראיתי טוב ? תודה D: אגב אם לא אמרתי , המסך הזה פשוט מעולה O:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מסך lcg lg 1953tr, וכרטיס מסך 8800gt. ברזולוציות 800x600 ו-768x1024, מקסימום תדר הריענון שניתן להקצות למסך הוא 75hz. בכל שאר הרזולוציות היותר גבוהות מקסימום תדר הריענון הוא 60hz. האם זה מצב תקין? (עד כמה שידוע לי מינימום תדר הריענון שצריך להיות על מנת לא לפגום בעיניים הוא 75hz. זה מה שאני יודע לפחות לגבי מסכי crt. תקנו אותי אם אני טועה).
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
שלום! לפני שאני קונה את המסך הזה-LG L1900J רציתי לברר עליו אם הוא שווה את המחיר אם הוא מתפקד מצויון ודברים כאלה המפרט שאני קונה הוא זה. http://img378.imageshack.us/img378/1426/vbsm6.jpg יהיו בעיות ודברים כאלו בתודה אור.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
יש לי מסך של LG דגם FLARRON L1717S לאחרונה שמתי לב לסימנים על המסך שאני שם רקע בהיר כמו לבן וכחול חלש קראתי על זה וקוראים לזה צריבה ואין על זה אחריות מה אני עושה יכול להיות שזה יסתדר
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
האם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקנות את DELL 2007FP? אני רוצה לקנות מסך שישמש לקריאת טקסט, גלישה באינטרנט, קצת פיתוח תוכנה וסרטים ומתלבטת בין שני המסכים האלה. אין לי בעיה של תקציב, אבל אני לא רוצה לשלם סתם עוד 500 ש"ח אם אפשר לקבל מסך בערך באותה איכות בפחות. האם DELL 2007FP שווה עוד כמה מאות שקלים? הוא באמת יותר איכותי מהסמסונג?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מור.. יש לי מסך של מחשב נייד ואני רוצה לחבר אותו למחשב רגיל איך אני עושה את החיבור שלו? והוא צריך תקע חשמלי?? בבקשה לעזור בהקדם... תודה!...
-
- 29 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם במידה ואני מחבר 1080 למסך 4K של אסוס החדש מעלה את הרזולוציה והכל על FULL במשחק כמו The Witcher ונניח אני מקבל 90 FPS אז כמה הרץ אני מקבל מהמסך ? עדיין 144 הרץ ? איך זה עובד בדיוק ? אני מקבל צוואר בקבוק בגלל הכרטיס מסך ?
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
עד לפני 10 דקות, הייתי סגור על הSamsung 931bf ואז ראיתי הודעות כמו:"מהBF תתרחק" או "סמסונג על הפנים" וכו'... הייתי שמח לקבל חוות דעת למסך המומלץ ביותר כאן. ובבקשה מי שנותן תשובה שיפרט למה, הלכתי לראות את הסמסונג ואת האל.ג'י. בבאג, והם לא שונים אחד מהשני יותר מדיי, אהבתי יותר את הסמסונג, אבל ראיתי אותם רק בשומר מסך המעפן שהם מציגים שם, ולא באיזה משחק עם דרישות. בבקשה תעזרו לי אני מת לקנות עוד השבוע וחבל על הזמן סתם כל היום התלבטויות מיותרות!
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
המשחק ישמש בעיקר לקליטת עורצי לויין HDTV ומשחק דרך XBOX 360 ומחשב התקציב למסך 32 אינץ' עד 1500 שקלים
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע אני משתמש מספר שנים (לדעתי כחמש שנים, משהו בסגנון) במסך samsung syncmaster 730B. אין לי בעיות מיוחדות עם המסך, יש מצב שאולי הוא מרצד אבל לא משהו רואים בעין, די מצויין- גם כאשר אני עובד עם המחשב שעות. למרות שהמסך, לעולם לא עשה לי בעיות, חשבתי שאולי כדאי להחליף אותו (האם זה נכון שחובה להחליף את המסך לאחר כמה שנים של שימוש למרות שהוא עדיין תקין ?..) בכל מקרה, קיבלתי הצעה על המסכים של סמסונג 22" : P2250 T220P P2370- האחרון 23" אפשר גם יותר, ההבדל לא גדול במחיר (150 ש"ח). אני מחפש מסך טוב שאוכל בעיקר לצפות בהנאה באינטרנט, שהתצוגה תהיה מקסימלית ונוחה במקום להתאמץ עם המסך של ה-17" שיש ברשותי. כמובן, הרבה זמן לא צפיתי בסרטים במחשב כי העדפתי את הTV 26" שי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון שזה מאייבורי ויש פה כאלה שלא אוהבים אבל איך המסך הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1566&CatCode=139 מי יכול לתת בעד ונגד בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך 19 אינץ' נוסף שסתם עומד לו בצד. אני רוצה לחבר אותו יש לי כרטיס מסך HD4870. איך מחברים אותו?. האם זה יכול לפגוע בכרטיס מסך או במחשב?.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך רחב איכותי בעיקר בשביל סרטים ואינטרנט. יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין שני מסכים, כשלזה עם ה5MS יש ארגונומיה מוצלחת יותר. PIVOT וכו'...
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט. אינ מעוניים לקנות מסך 19 אינטש. בקריאת תגובות אחרות הבנתי שגם מסך ביחס ניגוודיות של 1:600 הוא טוב למשחקים. האם יש לי סיבה להשקיע במסך עם יחס ניגודיות של 1:1400?? האם אני ארגיש בהבדל?? אני משחק בעיקר משחקי Fifa, Coh, Doom וכו'. יש לי כרטיס מסך GeForce6600GT. אותו דבר לגבי זמן תגובה...האם אני ארגיש בהבדל בין מסך עם זמן תגובה של 4 MS ל- 8 MS???? ברור לי שעדיף יחד ניגודיות גבוה ככל שניתן וזמן תגובה מהיר ככל שניתן. אבל האם אני צריך את זה בכלל? האם אני ארגיש בהבדל?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר / ממליץ על המסך הזה ? http://ksp.co.il/?uin=19094
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חוץ מה Dell 2007 WFP בארץ?