עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. איפה יש תצוגה של מסכי דל 24 ו 27 ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. בעקבות הדיון הזה קניתי בסוף מסך DELL U2410, ואני די מרוצה בעיקרון. מה שקצת מפריע לי זה שאני לא בטוח איך להגדיר את הבהירות, ניגודיות ופרופיל הצבע. הצבעים מלכתחילה נראו קצת "לא נכונים", וכמה שניסיתי הגדרות שונות זה רק בלבל אותי. למשל שימוש בפרופיל Adobe RGB גרם לצבעים להיראות הכי אמיתיים בתמונות וכו', אבל אובייקטים אדומים ממש נראים חזקים מדי. כך גם בהגדרות הבהירות, בהירות גבוהה נותנת צבעים יותר חיים, אבל מקשה על קריאת טקסט. באותו הקשר, בדיון הנ"ל נטען שIPS ישפר משמעותית את הנוחות בקריאת טקסט (יחסית לTN גנרי כלשהו שהיה לי קודם), אבל אני לא מרגיש בשיפור. למעשה קריאת טקסט קצת פחות נוחה לי עכשיו, ואני לא יודע למה. אולי אני עושה משהו לא נכון?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. השבוע ברצוני לקנות מסך חדש ואני מאוד מבולבל ולא יודע מה לקנות. דבר ראשון, אין לי בעיה להשקיע במשהו איכותי, אבל אפילו יותר חשוב לי שיהיה משתלם מכיוון שאני לא מפוצץ בכסף וכאן ההתלבטות. עוד סיבה להתלבטות היא שקשה לי מאוד למצוא את המסכים האיכותיים בתצוגה ולמעשה מעולם לא ראיתי מסך שאינו TN יש את הדל 2007WFP, אני מבין שהוא מסך איכותי, אם אני יקנה אותו אז אני יקנה בLCDTV בגלל שהם קרובים אלי מאוד ויש כאן כמה אנשים שהעידו על שרות טוב. הבעייה עם הדל (חוץ מכתב קטן עקב רזולוציה גבוהה(מה שגם יהרוג לי את הFPS) ודיווח די רציני בפורום על פיקסלים מתים) היא שאני לא בטוח שהוא הכי משתלם ב2400 שח... (בגיבור מחשבים זה 2150(שהיה פותר לי את ההתלבטות) אבל היה כאן עבר דיון עליהם בנסיון קניית המסך …

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by AdamS,

שלום, בהמשך לאשכול הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=229650.0 אני כבר כמה ימים מנסה למצוא חנות שמוכרת את המסך הזה. דיברתי גם עם Panda והם אמרו שהוא לא זמין, אז הם המליצו לי לקחת במקום את ה-24" - אבל עם תוספת ענקית חח. מישהו בבקשה יכול לעזור לי לקנות את המסך הזה? מקום, חנות, אתר - משו. אדם

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by eiman,

שלום לכם, אני זקוק בדחיפות למסך בגודל 20-22 שאוכל לקרוא בו מסמכים רבים שעות רבות ביום כך שהכתב יהיה חד וברור. ראייתי קצת נחלשה. שמתי לב שהמסכים המבריקים ANTIGLARE עדיפים לי. האם תוכלי להמליץ לי על מודלים שקיימים בארץ , על רזולוציה מתאימה ועל פרמטרים שעלי לבדוק. באילו רשתות (אני גר בחיפה). כמו כן אני צריך שהמסך יהיה בר תליה. מאוד אודה על תשובה מהירה, איתן (מרצה)

6. Started by whowaht,

היי, זקוק להמלצה למסך מחשב 19" עד 1000 ש"ח בשביל משחקים. הכרטיס מסך שלי הוא HD4870. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  7. היי, אני חושב להחליף מסך ואני מעוניין לדעת האם קיים אחד בעל פאנל P-IPS, תאורת RGB LED ושמחירו 3500~ ש"ח? *בגודל "24 1200*1920~. בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by debir,

קניתי מחשב חדש, ונשארתי עם המסך הקודם. כל הכיול שעבדתי עליו - הלך. את המסך הקודם כיילתי עם adobe gamma ונתן לי תוצאות טובות. הפעם אני לא מצליחה. המסך שלי הוא lcd איך אפשר לכייל בצורה הכי מקצועית - לבד? יש תוכנות טובות ומומלצות? אשמח לתשובות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by eladrevach,

רציתי לדעת אם יש דבר כזה שלט כזה או שלט אוניברסלי שידוע שמתאים לזה.. שבעיקרון ישלוט על המסך מחשב (שורה תחתונה הדבר העיקרי אם הוא יכול לשנות מצבים בין hdmi ל dvi ואם אפשר לשנות בו ווליום) אהה ולא להיתחכם ולהגיד לי לקנות מסך מחשב שהוא גם טלויזיה כמו 2370hd ובלה בלה.. אלא אם יש שלט כזה תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. Started by yonishema,

[samsung 971p או VS-VP930-3 } מבקש את עזרתכם אני שניה לפני הקניה ורוצה לדעת מה עדיף שני המסכים עם פאנל איכותי לפי מה שנרשם עד עכשיו בפרום הזה סמסונג 6MS 1:1500 וויו סוניק 8MS 1:3000 אם תשאלו אותי סמסונג נשמעת חברה יותר אמינה מבחינת השם וגם המסך עולה לי 130 שקל פחות מהויו סוניק המסך מיועד למשחקים סרטים גלישה באינטרנט ושימושים של היום יום.... אני חייב תשובה דחוף ותודה רבה!! ;) :)

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  11. אין העדפות גודל, מעדיף מאוד שלא לעבור את התקציב. חשוב מאוד שיתאים לX2900XT Sapphir Raedon. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by udi,

שלום לכולם אני כבר למעלה מחודש מתלבט לגבי מסך, שואל שאלות דן איתכם על סוגי מסכים מ DELL המפורסם כאן ו VS והאחרון חביב EIZO נאשרתי בהתלבטות בין ה VS 930 לבין הEIZO { אני לא שואל את ההבדלים בינהם כי כבר אני יודע זה נשאל המון כאן } שאלתי היא ממש פשוטה אבל אני לא מצליח למצוא הסבר להבדלים בין מסכי ה EIZO השונים : EIZO LCD 19 Flexscan S1931SH EIZO LCD 19 Flexscan S1931H EIZO LCD 19 Flexscan S1931A EIZO LCD 19 Flexscan S1931SA ההבדל כאן הוא רק בסיומת H , SH , A, SA והבדל במחיר של 50 ש"ח הצלחתי להבין שההבדל בין ה S ללא ה S היא שוני הרגל שמחזיקה את המחשב אבל מה ההבדל בין ה H ל A ומה יותר מומלץ ? והאם משהוא מכיר את השירות של היבואן { חלק חשוב מרכישת מכשיר אלקטרוני } ? ושוב ת…

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  13. המפרט שלי: מעבד: [..] Intel CORE i5 S1155 2310 2.9Ghz - TRAY ₪801 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 - זמין במלאי ₪400 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪944 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] Antec ONE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪244 ספק כוח: [..] HEC COUGAR RS 450W - RETAIL ₪265 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - FOR Intel ONLY ₪97 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 ₪283 זה מפרט שניתן לי כאן. עכשיו אני צריך לזה מסך. המסך שלי כרגע הוא: VIA/S3G UniChrome Pro IGP Watch mv…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by BooYaka,

יש לי מחשב חדש שמיועד לשחק במחשקים כבדים אני משחק במשחקים כגון: קרייסיס, COD4, CSS, NFSPS, BIO SHOCK, ועוד.. ויש לי מסך חרא אז אני רוצה לקנות מסך איכותי ובלי בעיות אז כדאי לי לקנות את המסך הזה?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by ata01,

יש לי במסך משהו שנראה כמו נקודה (או אפילו קו מאוד מאוד קצר באורך מ"מ בערך) בצבע אפור\שחור שלא מתחלף גם אם מכבים את המסך. האם בוודאות זהו פיסקל שרוף או שזו יכולה להיות בעיה אחרת? האם זה משהו שאפשר לסדר או רק החלפת מסך תפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  16. Started by Player9,

המסך השני שלי הלך והחלטתי לקנות מסך חדש.. לפי כל הנושאים פה בפורום שמעתי על ה-DELL 2209WA . איך הוא ? האם הוא מומלץ במחיר הזה? וגם שמעתי על ה-LG 2286L שהוא טוב .. מה אתם ממליצים מבין השניים?והאם יש עוד מסכים בתקציב הזה שיתאימו?

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  17. Started by 3emi,

המסך שלי שאני עובד איתו איזה 10+ שנים אני חושב פשוט מת הייתי חייב לקנות משהו המסך שהיה שלי היה מעולה פשוט עם פאנל S-PVA איכות צבעים מושלמת וכל זווית שרק תרצה והכי חשוב מקדימה הלכתי על Dell UltraSharp U2412M 24 חייב להגיד שאני מנסה אותו עכשיו כמה זמן ובא לי להחזיר אותו אלף המסך מזכיר לי מסך TN אתה מסתכל מקדימה ורואה עננות של אפקט שאתה מקבל שאתה מסתכל מהצד על מסך TN ומזיז את הראש ובכלל יש ענן כזה שנדמה יושב על כל המסך בהרגשה חשבתי לפי מה שקראתי על IPS שיש זוויות צפיה אבל כמו שאמרתי אפילו מקדימה יש בעיתיות ומהצד פשוט רואים ישר אפקט זהה ל TN שבקושי אפשר בכלל להבחין במשהו שמוצג על המסך בהסתכלות קלה מהצד נגיד ב Alien Isolation גם אם היה לפני באמצע המסך איזה חייזר כל מה …

• 35 תגובות
    • 6.5k צפיות
  18. Started by swg,

לילה טוב, לאחר שיחה שלי עם אבי, הוא מבקש שהחנות שנרכוש ממנה את הדל 2007FP תיתן לו לפחות ב-12 תשלומים. הבעיה היא ששתי החנויות הקרובות (יחסית) לביתנו נותנות עד כחמישה תשלומים, ולא שתלום אחד יותר (ממש זוועה). שתי החנויות האחרות נמצאות בסוף בקצה השני של המדינה, כך שזו בעיה דיי רצינית, ולצערי הרב () אני אצטרך (או יותר נכון אאלץ) לוותר עליו. עכשיו אני צריך להתייעץ איתכם על מה ללכת במקום הדל. אז מה הכי דומה לו מבחינת הנתונים? אם זה הפאנל המשובח, או הנדסת האנוש הגאונית על כל צידי וצירי המסך, או חיבור הקומפוזיט הצהוב... כמובן שאני לא דורש את שלושתם, אך חובה שהפאנל יהיה S-IPS. גם אם לא יהיה קומפוזיט והנדסת אנוש משגעת, תציעו חברה, תציעו. יאללה! *תקציב 2500 עם …

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by owen10,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך גדול ואיכותי והמחיר הזה מתאים לי בול מה אתם אומרים על המסך הזה ‎Asus VE248H 24'' LED 2ms VGA DVI HDMI WideScreen Black‎ תודה רבה! המחיר 1070 ואם יש לך המלצות למסכים במחיר הזה אני אשמח

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by The-StiG,

תראו אני צריך מסך 19 אינץ LCD הניגודיות לא ממש משנה לי ,אבל כמו תמיד אני רוצה משהו טוב זמן תגובה אני רוצה 4 או 8 ,עדיף 4 ופחות . מחיר עד 2300 שקל . אם אפשר שהאו היהי יפה .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Eli100,

אהלן אני צריך מסך לאחי הקטן שהוא משחק אולי פעם בשנתיים , לרוב רק באינטרנט \ סרטים שום דבר מעבר עדיף שיהיה עד 800 ש"ח אם אפשר לרדת עדיף גודל 22

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by roytev,

כבר ננעלתי בזכותכם על הדל ששמעתי עליו רק דברים טובים אבל כנראה אוכל לקבל הנחה על מסך סמסונג והדגם שנראה לי מהם הכי מתאים לי הוא: Samsung S24A450BW שיש לו אפשרות לפיבוט ערוץ צבע 8bit זוויות צפייה טובות אבל פאנל tn אני רוצה מסך מעולה שישמש אותי למספר שנים לשימושים מאסיבים אז מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by polkmen,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15212#details האם כדאי לקנות אותו ב750 שקל למטרת עיצוב גרפי, טקסט ומשחקים? אני מנסה לחסוך כרגע בקניית מערכת מחשב, ובעוד שנה וחצי בערך לשדרך את המסך. האם לדעתכם כדאי להשקיע מעכשיו כ2000 שקל במסך איכותי יותר? האם יש הצדקה לשלם 1250 שקלים יותר ?

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  24. שימושיים עיקריים סרטים + משחקים + גלישה בארינטרנט ( חשוב מאוד שהפונטים יראו טוב מאוד ולא יהיה צללים ומריחות למיניהם) בטקסט חשוב מאוד שהאותיות היו חדות מכיוון שהסיבה שאני מחליף מסך היא שהישן שלי מטושטש רצח... כאילו בקושי אפשר לקרוא משו ולכן אני מחפש מסף שיהיה חד בלי מריחות וצלליות אם אפשר בבקשה לא לחרוג מהתקציב מכיוון שאין לי יותר... וגם אני מתנצל וראיתי שהמון אנשים מבקשים המלצות ואני בכל זאת פתחתי אשכול חדש אבל כל הדברים שהמליצו שם לא מתאימים לדרישות שלי אני יודה מאוד לאנשים שיעזרו לי לבחור את המסך... ד"א זה עיניין דיי חשוב מכיוון ששבוע הקרוב אני קונה מסך....

• 79 תגובות
    • 7.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.