עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by aarrek,

שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש אומנם אני עדיין לא סגור על המפרט הסופי אבל אני מתכן להשקיע בכרטיס מסך חזק למשחקים וצפייה ב- HD (אני מתכנן להשקיע בכרטיס 2000-2600 ש"ח). עם המחשב החדש אני צריך לרכוש מסך ועכשיו ההתלבטות, יש לי כיום מסך של 23" של סמסונג ואני רוצה לגדול קצת בגודל, לפחות 24 " . בהנחה וארצה בעתיד להוסיף גם ממיר לצפייה בטלויזיה איך ניתן לעשות זאת בנוסף למחשב ומה הדרישות מהמסך החדש ? כעקרון יש לי רמקולים למחשב - האם צריך מסך עם רמקולים מובנים ? אני מניח שצריך HDMI לחבר את הממיר... תודה לכל עזרה.

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by tal147,

שלום אני רוצה מסך טוב עד 1050 שקלים אבל אני לא רוצה את ה 2333T משום שיש מסך דומה בבית אותו פנאל בדיוק נראה אותו דבר אך זמן תגובה 5MS. המסך שהיה 23 או 22 קיבלתי הצעה מחבר על המסך הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1745 הוא עולה יקר בRSM מחשבים לכן בדקתי באתר הבא http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7290 האם המסך טוב ומשתלם אם לא הציעו מסך אחר

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by YARONGT,

שלום אני רוצה לדעת אם המסך הזה מתאים לגיימינג או לא Samsung SynsMaster P2350 תגובות בבקשה? תענו בבקשה..

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Felixess,

גודל המסך לא משנה לי, העיקר שיתמקד בגיימינג ויהיה full hd ו 16:9 בבקשה. המחיר מגיע ל 1300 עם חריגה של 100. בבקשה תעזרו לי למצוא את המסך המתאים ביותר ולהשתדל להשאיר את המחיר נמוך >: תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני קונה מסך חדש וממש אשמח אם תעזרו לי כאן: אני כרגע מתלבט בין 3 סוגים: dell u2312hm dell p2414h dell p2314h אני ממש אשמח אם תעזרו לי להבין מה בדיוק ההבדלים בין שלושת המסכים האלו, ומה כדאי לי להשיג לעצמי. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by DODO14A,

שלום לכולם, אמרו לי להגיע לפורום הזה בשביל לקבל חוות דעת מקצועית ולכן זה מה שאני עושה הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא - GTX 980 G1 המסך שיש לי כרגע הוא מסך 1080P פשוט מאוד ב 500 שקל. מה שאני רוצה זה לקנות מסך חדש ויש התלבטות... קודם כל את הכרטיס מסך שיש לי כרגע אני לא מתכוון להחליף לפחות ב 3 השנים הקרובות אבל את המסך חייב. אני חשבתי ככה, קודם כל חשבתי לקנות את המסך - Dell UltraSharp LED IPS U2414H ולהשאר כמובן ב 1080P אבל אז ראיתי שיש מסך חדש יותר וגם יעבוד בעתיד מעולה כשאני אשדרג כרטיס מסך ( ל GTX 1080 G1 ), המסך החדש יותר - Dell LED S2716DG. מה אתם מציעים לי לעשות? …

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by avihai_o,

שלום... קניתי מחשב ואני מסתובב כבר מספר ימים בחיפוש אחר קניית מסך.. אני מחפש מסך בגודל 20 עד 23 אינצ' מחיר משהו כמו עד 1250 שקל הציפיות מהמסך הם שקודם כל תיהיה תצוגה מרשימה ויפה מבחינת סרטים באיכות HD ותמונות כמו כן חשוב לי שיריץ משחקים בצורה נקייה ויפה. לא שולל מסכי LED וFull HD. אני חייב את ההמלצה הזאת כמה שיותר מהר תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by gimdy,

במסך אמור לשמש אותי לצפייה בטולוויזיה +סרטים בעיקר ההתלבטות היא ב: 1. גודל המסך (19 20 או 22 ) 2. סוג - חברה , רגיל, רחב 3. האם כדאי לקנות יד שניה דגם מתקדם יותר או אותו דגם במחיר זוול , או שכדאי מסך לקנות חדש ? התקציב שברשותי 1500~ וזה מה יש לי כרטיס מסך- בילד אין על הלוח אם הזה:Gigabyte GA-MA78GM-S2H כרטיס טלויזיה : Hauppauge WinTV PVR 150 MCE 4.האם כרטיס הטלוויזיה טוב ?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  9. ובכן אני יודע שהפורום מוצף התייעצויות אבל המצב שלי שונה מרוב האנשים פה. אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש מאחר שהCRT שלי גוסס, המפרט הנוכחי הוא: Pentium 4 3GHZ 2GB RAM GEFORCE 7300GS עד לפני כמה ימים הייתי בטוח בהחלטתי - T220P - אבל קראתי פה קצת מאמרים והבנתי שזה לא רעיון כל כך טוב מכמה סיבות: -הרזולוציה הטבעית שלו היא 1200X1900. -המפרט שלי חלש, אז גם ככה אין לי שימוש בFHD או ברזולוציות גבוהות בגיימינג. -בעיות רזולוציה ואי-התאמה. -פרטים טכניים כמו הבדל של 3MS בין זה לבין הגרסא הרגילה וכד'. אני מתכוון להחליף מחשב אבל זה בהחלט לא יקרה בחודשים הקרובים, ואני מעריך שזה ייקח לפחות חצי שנה-שנה (זה יותר תלוי בעיתוי של היום הולדת שלי..). השימוש העיקרי שלי כעת הוא: -סרטי AVI וכד', HD פ…

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by 486DX2,

אני רוצה לקנות מסך חדש לעבודה מהבית (פיתוח תוכנה) לא ממש משחק בשנים האחרונות (עד עכשיו) אבל הקורונה עלולה לשנות את זה. אתחיל בזה שאין לי מושג מה היתרון בתדר של 144 הרץ ומעלה. אז כנראה שזה לא יתרון. המסך יחובר בשלב הזה ללפטופ (XPS15) ובשלב הבא גם למחשב. תקציב גמיש, עד 2000 בערך אבל עדיף לחסוך. היום אני עם 2410U של דל שעושה אחלה עבודה. השאלה העיקרית שאני רוצה לשמוע דעות היא לגבי הבחירה בין מסך 32 אינצ' (2k או 4k) לבין מסך 34 אינצ' רחב 1440p. נ.ב. אני מסתכל על מסכים קעורים בשני המקרים.

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by Nadab,

שלום! קניתי לאחרונה את ה dell ultrasharp u2412m אבל אין לי מושג איך לדעת אם הצבעים נאמנים למקור אין לי ידע או נסיון בכיול מסכים וחשוב לי שיהייה דיוק בצבעים ככל האפשר. אני עדין יכול להחזיר את המסך ולקחת dell אחר כמו u2713hm או u2413 אני צריך פשוט מסך שיהייה מכוייל מהחברה כך שאני יוכל לעבוד ישר והצבעים יהיו נאמנים למקור אם יש אפשרות כזו. אשמח להמלצות תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. והכי חשוב בריאות! חשבתי לקנות 2 מסכים. עכשיו יש קונפליקט ואולי אחד יספיק? מסך כמו LG LCD 20 L204WT נידמה שיש לו הרבה מקום ל"יצירה" ושהtoolbar ישתלב יפה מסביב ולא יתפוס יותר מידי. דילמה שנייה, ViewSonic LCD 19 VP930 קיבל הרבה ביקורות טובות מגולשים. אבל אולי לא יספיק מסך אחד. אשמח לכול "אור" וניסיון שלכם

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. סטודנטית לתלת מימד, מחפשת מסך טוב ויש לי זיכוי באייבורי אז יש לי אופציות ספציפיות. המליצו לי על דל אבל יש המון דגמים ואני מתקשה לבחור מאחר והידע שלי במחשבים ומסכים שואף לאפס. תקציב: כאלפיים ש"ח. בחנות עצמה המליצו לי על Dell LED 4k P2415Q.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Rammler1983,

שלום, אני צריך את עזרתכם בבחירת אחד ממסכי המגע הבאים Iiyama PL T2250MTS Multitouch DVI http://www.bestseller-computer.de/?ID=25487&Ref=132 Hewlett-Packard HP 2310ti http://h10010.www1.hp.com/wwpc/uk/en/sm/WF05a/382087-382087-64283-3181048-3181048-4184767.html ST2220T multi-touch monitor http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?sku=320-1819&cs=19&c=us&l=en&dgc=CJ&cid=24471&lid=566643&acd=10550055-1727683- Acer T231H multi-touch monitor http://www.acer.com.my/acer/product.do;jsessionid=BB6023381FB1264CFFB559E65EC46303.public_a_us004?LanguageISOCtxParam=en&rcond5e.c2att92=907&inu49e.current.c2att92=907&link=ln314e&am…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by zeev288,

אני צלם חובב, עובד עם תוכנת לייטרום במחשב נייד. זאת המטרה העיקרית , מעוניין לרכוש מסך מחשב , התקציב שלי +- 1400 ש"ח, הציעו לי לרכוש מחשב DELL 2412M, קראתי בפורום שהוא מסך מומלץ, אבל לא ראיתי התייחסות לעיבוד תמונות. האם הוא מתאים? האם יש מסכי מט? הוא לא גדול מדי לעבודה מול מסך? מה המרחק שצריך לשבת ממנו? יש המלצה למסך אחר יותר מתאים? תודה,

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שימושים - אינטרנט, סרטים ברמת DIVX, קריאת טקסטים וצפיה בתמונות מדי פעם. לא משחקים ולא HD. בנוסף חשוב לי שהמסך ייראה טוב, יהיה בנוי היטב ושיהיה לו כפתור להתאמה אוטומתית של הצבעים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by shacoshe,

שלום לכולם אני מחפש לקנות מסך מחשב הצרכים שלי הם . עיבוד תמונה כצלם ,גם תלת מימד והדמיות , אני גם משחק משחקים במחשב אבל לרוב עובד איתו בגרפיקה. , חשוב גם שיהיה טוב גם למשחקים רציתי 26 אינץ והסתכלתי גם על 27 אינץ , אני רוצה מסך גדול ושיהיה עם פנל IPS אם זה מסך שנותן רק 1920 פיקסלים ברוחב חשוב לי שזה יהיה ביחס של 16 על 10 (1920X1200) נורא מפתה אותי המסכי 27 שיש להם רזולוציה באנכי של 2560 והסתכלתי על 2 דגמים 1) DELL U2711 Apple MC007ZM (2 אני נורא מתלבט בינהם רציתי לדעת אם יש המלצות מסוימות או בעיות ידועות לדגמים אלו או אפילו מסכי IPS אחרים שהם לא פחות טובים בגדלים האלו המון תודה

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. שלום לכולם!! יש לי שאלה...קניתי נייד של דל, דגם XPS 15..עם חיבורי HDMI וכו'... אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית, ולחבר את הנייד לטלוויזיה, וככה לשחק בו. השאלה שלי היא כזאת...איזה מסך אני צריך לקנות, כדי שיראו טוב במסך שאליו אני מעביר...על מה צריך להיות דגש בקנייה. יש מסכי מחשב, יש טלוויזיות, יש מחשב וטלוויזיה ביחד...התבלבלתי כבר... מה הכי טוב? מחיר כרגע לא רלוונטי...אני פשוט צריך לדעת איך להתחיל לחפש .. תודה רבה!!!

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by pcGamer,

אני מחפש מסך עם רזולוציית 1920x1080 שיהיה נוח לשימוש יומיומי אך גם יתאים לגיימינג. ראיתי שהרבה אנשים בפורום ממליצים על ה-Dell U2312HM. מה דעתכם על המסך הזה - Samsung S23A700D? הוא תומך ב-3D (והמרה של 2D ל-3D), יש לו קצב רענון של 120Hz וזמן תגובה של 2ms. המחיר לא נורא כל כך - 1476 ש"ח בוואלה שופס. אני חושש קצת מכך שיש לו glossy finish, שמעתי שזה גורם להשתקפויות במצבים של תאורה גבוהה (האם זו תהיה בעיה בחדר שמואר רק על ידי מנורה על התקרה?). איזה מסך עדיף לדעתכם: ה-Dell או ה-Samsung? כרטיס המסך שלי - AMD Radeon 7970

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  20. שלום לכולם, אני עובד עם לפטופ של דל (רק יציאת VGA) ואני רוצה לקנות מסך שאליו אני אחבר את הלפטופ כשאני נמצא בבית. כרטיס מסך: Intel hd graphics, הכרטיס מסך המובנה של מעבדי ה icore5 חשבתי לקנות בהתחלה טלויזיה 32 אינץ' אבל ירדתי מזה בגלל שהבנתי שטלויזיות מפיצות יותר מדי אור ואי אפשר לעבוד עליהן מקרוב. טווח המחירים שלי הוא בסביבות ה2200 שקל כאשר אפשר לחרוג אבל מומלץ לחסוך (סטודנט) אני מעוניין במסך 24 אינץ' לפחות , יכול להגיע ל 27 אם יש איכותיים כאלו במחיר. השימוש של המסך הוא בעיקר עבודה משרדית: אינטרנט, סביבות תכנות וצפייה בסרטים FULL HD. חשוב לי שהמסך לא יוציא את העיניים כשעובדים עליו, יציג טקסט בצורה מעולה ויהיה אפשר להסתכל עליו מזויות. תודה לעונים! איתמר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. ראיתי מבצע עכשיו למשך הזה: AOC 24" 2460VQ6 1MS FREESYNC ב780 שקל ורציתי לדעת אם זה משתלם לקנות אותו אני לא גיימר גדול ואני קונה מסך אחת ל3 שנים בממוצע... הבנתי שיש לו 1MS ואת הטכנולוגיה של FREESYNC מבחינת מחיר הוא סביר רציתי לדעת אם יש המלצות יותר טובות או משהו אחר יותר משתלם לדעתכם? אני צריך מסך לא פחות מ22 אינץ תודה לכולם!!! צריך תשובה דחופה כי המחיר עד מחר!

22. Started by moshen1169,

1.אני מתלבט בין W2362TQ LG לסמסונג ?P2350 23 2.האם יש הבדל משמעותי בין זמן תגובה של 2 ל 5? 3.האם יש הבדל גדול בין ניגודות של 1:70000 ל1:50000? המחשב מיועד למשחקים ברזולוציות הכי גבוהות ולסרטי HD FULL תודה

23. Started by moshen1169,

1.אני מתלבט בין W2362TQ LG לסמסונג P2350 23 2.האם יש הבדל משמעותי בין זמן תגובה של 2 ל 5? 3.האם יש הבדל גדול בין ניגודות של 1:70000 ל1:50000? המחשב מיועד למשחקים ברזולוציות הכי גבוהות ולסרטי HD FULL תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by oshric,

מעוניין במסך איכותי וטוב, לשימוש ביתי, מסמכים, פוטושופ קצת, אני טכנאי סלולר ועובד הרבה על המחשב לכן חשוב לי שהמסך יהיה עם אפשרות תלייה בכדי לחסוך במקום על השולחן.. משתמש גם במשחקים וסרטי HD. צריך את העזרה שלכם לבחירת המסך הטוב ביותר שאני יהיה בראש שקט, אם יש אפשרות למסך בפחות מהתקציב הזה אז ברור שאני ישמח. אבל לא מעבר! תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  25. Started by M.K16,

אני קונה עכשיו מחשב ואני רוצה לקנות מסך חדש. לא משנה לי רחב או לא רחב. אני רק רוצה שהוא כמעט ולא יזיק לעניים. לפי מה שהבנתי מסכים עם פאנל TN מאוד מזיקים לעניים עם שימוש ממושך מול המחשב. אז אני רוצה המלצות למסך בתקציב הזה שהוא יהיה איכותי ולא יזיק לעניים... השימושים שלי הם: קצת סרטים ושימוש של טקטס בעבודות וכל מני (יש הרבה) ומשחקים גם אבל לא הרבה... הכי חשוב אבל שלא יהיה מזיק כל כך לעניים... לפי נושאים שקראתי ראיתי בנתיים שהמליצו על אלו: או את 971P של SAMSUNG או את VP930B של ViewSonic או את ה20 אינצק הרחב של פיליפס שכרגע אני לא זוכר את הדגם שלו... מה עדיף? אחד מאלה או משהו אחר? תודה

• 3 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים