מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שהרבה כותבים שגם במחיר של 1000 ש"ח אי אפשר לקנות מסך שהוא באמת טוב כי כולם עם פאנל TN ואז זה לא משנה אם זה חברה טובה או סתם איזה שם כי גם ככה זה TN וזה חרא... מה זה אומר פאנלTN? ובאמת פשוט לא שווה לקנות מסך כזה ב1000 שקל כי אפשר גם פחות כי במקרה כזה המותג לא משנה? וכמה אמור לעלות מסך עם פאנל יותר טוב?? תודה
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן יש לי 3 שאלות לגבי המסך והיבואן 1. האם יש למישהו חוות דעת לגביו? איך הוא יחסית לסמסונג T220P לצורך העניין ? 2. המחיר של המסך הוא באיזור ה 1175 ש"ח. האם יש משהו בטווח המחירים הזה שעדיף משמעותית ממנו ? 3. היבואן (הרשמי) שלו הוא אומניטק. במידה ואני קונה את המסך דרך אייבורי, יש אחריות במעבדות של אייבורי. מה זה אומר למעשה? האם עלי לרדת מהרעיון של לקנות מאייבורי ולחפש חנות שהאחריות שלה היא היישר מהיבואן הרשמי ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעביר את המסך שלי למחשב החדש. אני זוכר שהיה לי בקופסא של המסך דיסק. אבל אני לא זוכר אם הייתי צריך להתקין משהו ממנו. המסך שלי lg flatron l1760tr אז צריך להתקין משהו או פשוט לשים כבל וזהו?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הזמנתי אותו אחרי המלצה מפורום מפרטים. ואני רואה שלא ממש מחבבים אותו פה, להחליף? בעיקר למשחקים ועבודה משרדית.(סרטים דרך הטלוויזיה) עוד משהו, יצא לכם לשחק דרך מסך הטלוויזיה בלבד?(42") זה נוח?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
L246WH של LG T240 של SAMSUNG שני המסכים באותו טווח מחיר איזה מבניהם יותר עדיף מבחינת חיבורים, צפיה בסרטים, ומשחקים לא משחקי רשת אבל משחקים כמו GTA 4 וכל החדשים שיצאו בזמן האחרון
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב "27. המסך ישמש במחשב ביתי - אופיס, אינטרנט, סרטונים ביוטיוב וכדומה, לא לגיימינג. חשבתי על המסך הזה, כולל רמקולים מובנים. אשמח לדעת אם יש אותו למישהו ו/או אם הוא בחירה טובה לדעתכם. תודה לעונים מסך מחשב מקצועי Samsung F27T450FZM IPS 27 IPS צבע (ksp.co.il)
-
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום... הייתי רוצה לדעת מהם כל ההבדלים הקיימים בין שני המסכים הבאים: http://tms.co.il/product/5454 http://tms.co.il/product/5301 (למה הראשון יותר יקר מהשני?)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן חברה, נכנסתי לאתר של באג וראיתי שם את המסך הנ"ל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=229&main=1 האם סוף כל סוף יש מסך 22" עם פאנל איכותי ? מה אתם אומרים על המסך הנ"ל ? גם המחיר שלו אטקרטיבי בשביל מסך 22" רחב עם פאנל איכותי
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
(השאלה הזו קשורה למסכים דרך קניה ומכירה שלהם; ולא מצאתי פורום מתאים יותר לשאול…) בעבר, אתר HWZone כלל מערכת מכירה, ה-TradeZone, שנמצאה כאן: https://hwzone.co.il/tradezone/ … אבל עכשיו בקישור הזה לא מוצאים דבר. האם ה’טרייד זון’ נסגר סופית? בתקלה זמנית? עבר למקום אחר?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
- 3 followers
-
-
המסך מיועד לשמש גרפיקאי, כך שחשוב שאיכות המסך וחדותו תיהיה מצויינת. גודל מסך 23'', יציאות HDMI (אם קיים בנוסף DVI מעולה). תקציב 800-1000 ש"ח, עדיפות לרכישה מ-KSP. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עתיד לקנות מסך מחשב בקרוב וכרגע אני בתאילנד ושוקל קנייה של מסך כאן מטעמי חסכון ואולי קניית מסך יותר גדול. השימוש הוא לסרטים (ללא משחקים) ואין צורך במסך HI END איכותי במיוחד. חשוב מאוד הגודל בעיקר - 24-28 אינץ'. יש המלצות לדגמים ספיציפים או ממישהו שהיה בתאילנד ויוכל לשפוך אור על הנושא? בברכה, רן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מסך טוב עם אפשרות לתלייה על הקיר שיהיה ברמה טובה ככל שניתן תקציב עד 2000 שקל אין לי בעיה עם מסך 22" אבל מעדיף 24" המסך יתחבר למחשב ולממיר של יס תודה,
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, ראשית ני רוצה לציין שאני לא מתמצא במסכים. אני מתכנן לקנות xbox 360 בעתיד. על מנת לנצל אותו ממליצים לקנות טלויזית HD. אני לא מתכוון לקנות טלויזיה רק בשביל ה-360, אז אני אקנה מסך LCD רגיל למחשב בשביל זה. לפי מה שהבנתי, היחודיות בטלויזיות HD היא השימוש ב-1080 שורות של פיקסלים. אז האם מסך LCD של מחשב עם 1680 שורות שזה אפילו יותר, נחשב HD? ואם על הנייר הוא לא נחשב HD, אז יהיה הבדל כשמשחקים ב-360 או רואים סרט עם מסך LCD בעל רזולוציה של 1680x1050 בין טלויזית HD? דבר נוסף על הדרך, איך זה שמסכים בעלי ms גבוה יותר, יקרים יותר מכאלה בעלי ms נמוך יותר??? לדוגמא זה: http://zap.co.il/compare.asp שיקר מהשניים למרות שיש לו 16ms ( תבינו כשתכנסו )?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המלצה למסך מחשב: 1 . תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית המסך): 850 חריגה מקסימלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): 1000 2. מה השימושים של המסך:משחקי מחשב / סרטים / גלישה באינטרנט - משחקי מחשב.3. מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות? NVIDIA GEFORCE GTS250 1GB 4. בקשות מיוחדות - אפשרות לתליה על הקיר / ארגונומיה וכדומה : שיהיה LED שיהיה אמיתי ואפילו אם אפשר קצת HD שיהיה פצצה של חברה איכותית אמנם המחיר לא זול ולכן אני רוצה משהו הכי טוב למחיר הזה. 5.גודל רצוי: 23/24" שיתאים בול לכרטיס המסך שלי : GTS250 1GB. 5. גודל מסך רצוי: 23/24" ותגידו לי שזה טוב לכרטיס מסך GTS250 1GB.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי! יש לי אפשרות להשיג את הנ"ל במחיר נמוך (2700) לא אכנס לפרטים, פשוט תניחו שזה המחיר. איך הוא? קראתי את הביקורת עליו ב-TFT Central והוא נראה טוב. אשתמש בו בעיקר לגלישה, צפייה בסרטונים, סרטים ומשחקים (יש לי GTX 780 אז לדעתי אני סוחב) איך הוא ביחס למסכים אחרים במחירים האלה? יש לו בעיות שכדאי לדעת? אנשים שעברו מ-1080P ל-1440P אשמח לשמוע דעתכם.
-
- 55 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
שלום... אני צריך את המסך לתוכנות AUTOCAD איימיל אינטרנט וזהו ... תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי את המאמר בנושא מסכים בגודל 22 אינץ והבנתי שאזוס הוא הטוב ביותר מבדיקה שעשיתי בחנויות הוא יהיה רק שבוע הבא הבעיה היא שמכרתי אתמול את ה LG1900R שלי ונשארתי בלי מסך רציתי לדעת אם הדל E228WFP שווה קניה?אני לפעמים משחק משחקים ועובד כמו כל משתמש PC רגיל האם שווה לחכות לאזוס או שהדל מספק את הסחורה לא פחות טוב???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, מבקש המלצה למסך מחשב 27" אני משתמש במחשב נייד של DELL מחובר לתחנת עגינה של DELL. השימושים העיקריים שלי זה עבודה משרדית (עובד הרבה מהבית), כתיבת וקריאת מסמכים. גלישה באינטרנט. מערכת SAP. לא עושה עיצוב גרפי, לא רואה סרטים ולא עורך וידאו. חשוב איכות הטקסט שלא אצטרך לאמץ את העיניים. אני יושב מול המחשב רוב שעות היום. תקציב 1500 +- חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=893370 מה דעתכם? גם המלצות אחרות יתקבלו בברכה!
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצות על מסך איכותי שהשימוש העיקרי שלו זה עיבודי תמונה (אני צלם) וחשוב לי מאוד האיכות + זוית הצפיה .המליצו לי על המסך של apple 23 כמו כן עלו גם שמות החברות eizo ,וגם nec הפרמטרים הם מסך רחב 20 ומעלה כמובן שיש את נושא המחיר אז אני מקציב כ- 3000 עד 5500 , תודה מראש לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אהלן, אם אני אקנה מסך 22 אינץ' רחב - 1680x1050 - הקבצים שאני צריך להוריד עם 720p / x264 ? זה בעצם קובץ HD ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי בחדר טלויזיה LCD 32 בת חצי שנה היום בבוקר 2 האחים הקטנים שלי שיחקו ואיכשהו הטלויזיה נפלה קדימה על המיטה אך נפגה בפינות של השולחן ויש מין פיצוץ במסך בשני צידיו על הפאנל עצמו לא על המסגרת... בקיצור הפעלתי את הממיר HOT ורואים קווים וצבעים בקיצור לא רואים הלכה הטלויזיה מה אפשר לעשות? יש לכם אולי איזה רעיון נחמד מה אפשר לעשות או שפשוט לזרוק :'(
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים לפני כשבוע המסך שהשתמשתי בו, LG 37LH70YR, בעיקר כמסך מחשב בחיבור HDMI, התקלקל ובמסגרת האחריות של ח.י ביקשתי שיגיע טכנאי לביתי. הטכנאי הגיע ולקח את המסך למעבדה, כמה ימים לאחר מכן הודיעו לי שהצג עצמו התקלקל ועלתה שאלה אם אני רוצה לתקן או לקבל חדשה במקום מדגם CS560Y שכמובן גם היא 37 אינטש. השאלה שלי אליכם היא איך המסך שהציעו לי בהשוואה למסך הישן שלי? והאם אפשר לחבר למסך המוצע מקור שמע חיצוני בחיבור אנלוגי?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-