מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, מחפש מסך חדש שיעבוד באיכות מעולה עם משחקים ברמה גבוהה (כרגע הכרטיסי מסך הם 9600GT SLI אבל בע"ה אני משדרג גם אותם) בנוסף, שיהיה טוב לקריאת מסמכים תמיכה מלאה בFHD ובבקשה הסבר על HDMI1.4 1.3 תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המסך יהיה למשחקים, סרטים, וטלויזיה. אם המחיר לא ריאלי, אשמח לקבל הצעות ל17". תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הועתק מפורום אחר אבל אילו הדרישות ובקשות שלי תודה טופס בקשת המלצה למסכי מחשב: תקציב:1000 ש''ח (ציינו מהו התקציב אותו תרצו להשקיע ברכישת המסך מחשב) חריגה:לא, אלא אם מדובר בהזמנה של מאמזון וזה עד 50\100ש''ח חריגה (ציינו את התקציב המקסימלי אותו אתם מוכנים להשקיע ברכישת המסך מחשב במידה ותהיה אופציה ששווה את החריגה) שימושים:בעיקרון קלים לראות יוטיוב ומשחקים כבדים מדי פעם(לשם איזה שימושים נועד המסך? גיימינג עריכה וכו') אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק?CS:GO GTA V FORZA HORIZON 4 ASSASSIN CREED ORIGINS ועוד בקיצור משחקים כבדים (fps ,mmo, שמות של משחקים וכו') גודל מסך רצוי:''27 רק 16:9 כרטי…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני הולך לרכוש מחשב חדש. השימושים הם בעיקר לגלישה, הקמת שרתים, וצפייה בסרטי HD לפעמיים. לא כל כך אכפת לי אם זה 23 או 24 או 25 אינץ. חשוב לי שיחזיק לאורך זמן ויהיה כמה שיותר בריא לעניים (אם יש חיה כזאת). ראיתי שמומלץ לקנות מסכי IPS. ראיתי ב KSP ובחנויות אחרות מסכים של LG/DELL במחירים של 950-1200. איזה מסך מומלץ יותר ולמה? תודה רבה לעוזרים, עזרתכם חשובה לי מאוד.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רצוי 23,המסכים ישמשו לצורך מסחר בבורסה חשוב שהמסך יהיה עם כניסת HDMI ובעל תקן VESA 4 המסכים ישבו על המעמד הנל:http://www.ergotron.com/Products/DeskMounts/tabid/71/ctl/Product/mid/396/PRDID/196/language/he-IL/default.aspx תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מחפש מסך חדש, בעיקר לגיימינג + סרטים, כרטיס מסך HD5850, בבקשה לא לעבור את ה-1300 ש"ח רק אם יש משהו הרבה יותר טוב עד 1350-1400 גג גג גג אז בסדר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אהלן. יש לי 2 קונסולות, מחשב נייח בחדר. יש לי טלוויזית 40 אינץ וכל פעם אני צריך לטפס למעלה ולהחליף כבלי HDMI. אני רוצה לקנות מAMAZON (כל עוד יש את המבצע של CYBER MONDAY) מיתוג/KVM (או איך שלא תקראו לזה) לטלוויזיה הגדולה כך שלמעטה על השולחן תשכב לי קופסא ואליה אני יכול בקלות לחבר כל כבל HDMI שארצה (וכמובן שיהיו 3-4 כניסות). http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_1?url=node%3D172456&field-keywords=hdmi+switch&rh=n%3A172282%2Cn%3A!493964%2Cn%3A541966%2Cn%3A172456%2Ck%3Ahdmi+switch תקציב: עד 50-60~ דולר. כמובן אם יש משהו יותר זול אשמח לשמוע. אבל אני רוצה גם משהו איכותי, אבל לשימוש ביתי. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה על מסך של BENQ 17 או 19 אינץ'. מיועד לעבודות משרדיות, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. תציב: 1200 ש"ח (+/-) תודה.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני צריך מסך מחשב חדש בגודל 21.5 אינץ -23 זה הגודל שאני מסכים עכשיו התקציב הינו 700 שקל עם חריגה של כמה שקלים אם צריך .. לפי zap ובחנות TMS ישנם כמה דגמים של מסכים בתקציב ובגודל המדובר : lg e2241T-BN LED samsung s22b300b אלו הדגמים שאני מצאתי אם יש לכם הצעות נוספות שיותר טובות אני אשמח רק תגידו לי מי מבין כל הדגמים כאן/שתרשמו הכי טוב ?! aoc e2243fw lg e2242Tc led
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני עוסק בעריכה ועיבוד תמונות שאני מצלם ואני רוצה לקנות מסך הסט המושלם שנראה זה עם המסך של אפל כי יש לי נייד של macbook pro והמסך החדש ממש מתאים אבל בכל זאת האם הוא שווה את המחיר ? הוא גובל למחירי מסכי ה eizo שנחשבים כמסכים לעורכים גרפקים וכו' השאלה מה הוא המסך העדיף ? תודה. אם אפשר לפרט מה ההבדלים בינהם במפרטים שכעובדה יראו שיש הבדל משמעותי ולא זה יותר טוב וזה פחות תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך חדש למעונות(כרגע עם 17' CRT ), חשבתי על 23-24 אינצ', הדבר הכי חשוב הוא המחיר(אין הגבלה אבל עדיף כמה שיותר נמוך). לא אכפת לי מהאיכות יותר מידי, מתכוון לצפות בסרטים מידי פעם ורוב הזמן לבהות בתרגילי בית ואתרי אינטרנט. בחופשת הקיץ אני אשתמש במסך הזה בתור תוספת ל Samsung T240 (למסמכי טקסט בלבד) ולכן חשוב שיהיה אפשר לקרוא בנוחות גם שאני בזוית. לפי חיפושים שעשיתי בפורום נראה שה Samsung 2333T עונה על הצרכים שלי ומצוייד בפאנל טוב, יש דגם אחר ששווה בדיקה? נ.ב. על ה T240 אני עובד ברזולוציה של 1920 על 1200(וזה מאוד נוח), אני ארגיש שינוי גדול במעבר ל 1920x1080 ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות את המסך ASUS ROG Swift PG279Q, מסך שנחשב מעולה כשהוא עובד כמו שצריך. אבל לפי ביקורות ותלונות שראיתי, מגיע הרבה פעמים עם פיקסלים שרופים ובעיות תצוגה וגאמה אחרות. אני לא מתכנן לקבל מסך עם תקלות בייצור ולכן אני רוצה להכין את עצמי מראש לפני הרכישה. מה המדניות של אסוס לגבי פיקסלים שרופים? אם יום לאחר שקניתי את המסך אני מחבר אותו בבית ומוצא פיקסל שרוף, אני אוכל להחזיר אותו לחנות ולבטל עסקה? יש חנויות שיסכימו לבדוק איתי את המסך במעמד הרכישה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
האם מספיק רק להריץ את צבעי היסוד בכדי לגלות פיקסלים שרופים או שיש עוד דרכים בהם יש לי פיקסלים שרופים אך בבדיקה זאת אני לא אגלה אותם?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום את ה 226BW , ורציתי לדעת איזה בדיקות כדי לעשות בשביל תקינות של מסך? ועוד משהו קצת מוזר? כשמוציאים את המסך מהקופסא אמור להיות איזה משהו (שמציין למשל מאפייניים של המסך או תאימות ל VISTA) מודבק על המסך? כי לא היה מודבק כלום , ובנוסף למעלה מצד ימין רשום את הזמן תגובה שלו והניגודיות ומצד שמאל את הדגם וזה רשום בצורה ממש ממש כהה וממש קשה לראות את זה ולפי תמונות שאני רואה זה אמור להיות די בהיר , אז אולי זאת סתם פרנויה אבל מעניין אותי אם זה מעיד על משהו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך lcd חדש של חברת LG. הגעתי לחנות ממש לפני סגירה ולכן כשביקשתי שיבדקו פיקסלים שרופים הם אמרו שהמעבדה סגורה ולכן הם לא יכולים. ניסיתי לשכנע את המוכר אבל הוא אמר שגם אם הוא רוצה לבדוק לי אין לו איך ושהמעבדה סגורה... בלית ברירה ועם תקווה שגם ככה בטח הכל בסדר שבתי הביתה..... נעזרתי בdead pixel buddy ובמסך הכחול יש איזה נקודה שנשארת שחורה... א. אני מבין שזה אכן פיקסל שרוף והמסך לא תקין נכון? ב. האם על פי דעתכם יש מצב איכשהו לקבל שרות בגלל מה שקרה שבוא לכאן טכנאי?(אין לי רכב ככה לקפוץ כל פעם לחנות)... תודה
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת איך אני בודק גרסה וסוג פאנל במסכים של DELL? אני חפשתי די הרבה זמן בפורום, אולי אני לא כזה גאון בחיפוש, אבל לא מצאתי נושא שקשור לזה. אשמח לתשובתכם ותודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
רציתי לדעת אילו בדיוק בדיקות (מעבר לפיקסלים שרופים) אני צריך לעשות בחנות לפני קניית המסך ? האם כדאי לדרוש מהחנות לבדוק את המסך על ידי תוכנה ספציפית שאני מכיר, כדי שהם לא ישתמשו בתוכנה גרועה או משהו כזה ? אילו תוכנות מומלצות ?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ברשותי מסך LG L1953TR 19 אינצ' (LCD) בחיבור DVI המסך חזר מתיקון אחרי שהפסיק יום אחד לעבוד. עכשיו אני מבחין בכל מיני מקומות על הצג שיש נקודות וקווים מהבהבים בצבעים שאינם הצבעים שאמורים להיות מוצגים. לי זה נראה כמו מסך תקול אלא שאני רוצה לוודא זאת: א. האם יש תוכנה לבדיקת המסך? ב. ניסיתי לנטרל גורמים חיצוניים. אולי יש עוד שלא חשבתי עליהם? ניתקתי מפצל חשמלי שנמצא מאחורי המסך, ללא שיפור ניתקתי את הרמקולים שיושבים מאחורי המסך, ללא שיפור. למעשה לצד המסך הזה יש מסך LCD שמחובר גם הוא לאותו מחשב לחיבור VGA ללא ההפרעות הנ"ל, תקין ללא תקלות קודמות בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש דרך או תוכנה שבודקת ואומרת לי מה הניגודיות של המסך או שאני מסתמך רק על נתוני היצרן והמשווק ותו לא?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מתכנן (סוף סוף) לקנות תוך כשבועיים U2410 של DELL הבעיה שלי היא בדיקת פיקסלים. יתכן שאאלץ לעשות אותה על מחשב עם כרטיס גרפי ישן GYGABYTE GF7300 שבו הרזולוציה נמוכה מהרזולוציה הטבעית של U2410 ידוע לי שאת בדיקת הפיקסלים המתים-פגועים צריך לבצע מייד לאחר הקניה, כדי שתחול עליהם אחריות. השאלות שלי הן: 1) האם יש תוכנה שבודקת פיקסלים מתים-פגועים בעזרת כרטיס מסך "נחות" כמו זה שלי. אני מעדיף בהרבה הרצת תוכנה שמותקנת על המחשב על פני הרצת תוכנה שמותקנת על אתר אינטרנט מרוחק. 2) האם יש משהו נוסף שחשוב לבדוק מייד מלבד פיקסלים מתים-פגועים ? ("מייד" פה הכוונה מבחינת תחולת האחריות שכפופה לבדיקה מיידית).
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד ללכת לחנות לקנות מסך חדש. איך אני בודק את המסך לגבי פיקסלים שרופים וכו' (אני מדבר על עוד בחנות עצמה). יש עוד דברים שצריך לבדוק חוץ מפיקסלים שרופים?
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק אם יש וכמה פיקסלים שרופים יש במסך? יש עוד משהו שצריך לבדוק?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
הורדתי את ה- Pixel Persistance Analyzer מ- http://www.benchmarkhq.ru/english.html?/be_monitor.html ובדקתי מול מספר מסכי LCD. המסכים לא מתקרבים לביצועי CRT. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-