מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מחפש מסך למשרד שישמש כמסך שני למחשב כדי להציג פרזנטציות לאורחים או בשביל שיחות וידאו או לצפות בטלויזיה (למרות שזה פחות חשוב). התקציב 3000-4000 ש"ח. גודל 37-42 אינץ' חשוב לפחות 2 יציאות HDMI + יציאת VGA. יתרון קל ליציאת DVI למרות שזה לא כל כך חשוב אם יש HDMI. שוב - השימוש לא קבוע אלא רק לפגישות / במידת הצורך. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
משהו יודע באיזה חנות מוכרים או משהו יודע שיש לו רוצה למכור?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מסך מחשב של dell u3011 לפני שאני הולך לישון אני מכבה את המסך ולמחרת שאני מדליק אותו אני מרגיש שהצבעים כהים מדי מדוע? ???
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול רכשתי מחשב חדש מ KSP בעיקר למטרת גיימינג. המסך הנוכחי שלי הוא 22 אינץ עם רזולוציה נמוכה, לכן החלטתי לקנות גם מסך זהו מפרט עם כרטיס מסך חזק radeon 7850 ראיתי את המסך הזה: https://www.ynetshops.co.il/Product/7433/%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_23_%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A5%60_SAMSUNG_FULL_HD_LED_%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92 מה דעתכם ? אשמח לקבל דעות/המלצות על מסכים אחרים אם יש בסביבות ה 750~850 תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסכי 24" עם סטנד שולחני שניתן לכוון אותם לגובה (למעלה ולמטה). אתם מכירים דגם מסויים וכמה יכול להתכוונן לגובה?
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך חדש למחשב. מה צריך: חיבור vga חיבור dvi כי איתו אני מחבר את המחשב חיבור hdmi גודל משהו כמו 23 24 אני חושב שאם אני כבר קונה מסך אז כנראה שנהפוך אותו לסוג של טלויזיה ונחבר לו ממיר. אפילו רק בשביל הקלטות. אז כנראה צריך חיבור סקארט ואולי טונר dvbt מובנה. אגב אפשר להשתמש במסך כזה כדי להקליט ישירות למחשב? או שחייבים בשביל זה כרטיס מסך ייעודי? קצת על השימושים: אני תוכניתן וכותב קוד על המחשב ונמצא מולו הרבה שעות אז הוא צריך להיות טוב. בנוסף אני רואה בו סרטים וסדרות. אני לא כ"כ משחק במחשב. אני גולש וקורא בו הרבה חומר. כרגע אני לא שם מגבלת תקציב כי אני מוכן להשקיע..אבל בגדול אם זה יעבור את ה 2000 משמעותית זה כנראה כבר מוגזם. המלצות? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב מתכוון לרכוש מסך 23" IPS שמיועד בעיקר לאינטרנט, מישחקים וצפייה בסרטים וסדרות. מתלבט קשות בין LED ל- CCFL . אשמח לקבל המלצות מבעלי ניסיון - מה עדיף. החשש שלי מה- LED הוא בעיקר מזליגת אור שהבנתי שהיא תופעה די שכיחה במסכים מסוג זה כמו גם בהירות חזקה מידי. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי את המסך DELL 2007WFP השאלה שלי היא האם היום מסך שעולה בערך 700+- יותר טוב ממנו? ואם לא אז כמה יעלה מסך שכן יותר טוב ממנו? אני פשוט קניתי מחשב חדש ואת הישן ללימודים אז רציתי לדעת אם מסך חדש וזול היום יותר טוב מהמסך שלי ואם כן אפשר המלצה לדגמים? (לפחות 20" לא כזה משנה מה הגודל)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב בגדלים 22" עד 24" יש לי בעיות עם העיניים (יובש וכד') + אני יושב הרבה מאוד שעות מול המסך (בדרך כלל קורא דברים / מתכנת), ולפעמים אני גם רואה בה סדרות / סרטים. התקציב שלי הוא עד 1,900 ש"ח (עדיף לא לבזבז את כולו לגמריי, אבל אם זה יקל על העיניים שלי אז כן...). חוץ מזה באמת תגידו מהבחינה של של הנוחות לעין על איזה גודל מסך הייתם ממליצים לי ללכת? מה זה בכלל משנה? כעקרון עכשיו יש לי 22" וזה נראה לי מספיק.... (אבל המסך התחיל לרצד אז אני קונה חדש....). איזה יתרונות באמת יש ל-24 אינצ' על 22/23? כי גם 22 זה הרי לא מעט.... תודה רבה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם הדבר הזה: http://www.amazon.com/Screen-Enlarger-Fits-inch-Diagonal/dp/B000NK43A0/ref=cm_cr_pr_product_top בגדול זאת זכוכית מגדלת גדולה עשויה אקריליק, שאמורה בתיאוריה להגדיל את המסך פי שתיים. אני לא מצליח להבין מה החסרונות פה. מישהו יכול לחוות דעה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מסך חדש שישמש אותי לעבודה מרובה מול טקסט. חשבתי ללכת על Dell U2312HM (בגלל ההמלצה בפורום מפרטים), אבל נשאר לי עודף בתקציב אז התחלתי להתמקד במסכי 24''. בגדול, המטרה העיקרית היא כאמור עבודה ממושכת מול טקסט, אז מה שחשוב לי זה: ארגונומיה- בעיקר אפשרות לשנות את גובה המסך וזוויתו- פורטרט כנראה לא יהיה שימושי לי. שלא יגרום לעייפות בעיניים- ממה שהבנתי ממדריכים באתר, בעבודה מול רקע קבוע פאנלי IPS מצטיינים בזה. פחות אכפת לי מרכזות USB ומקוראי כרטיסים. כרגע השדרוג הברור, Dell U2412M נראה לי אופציה טובה. יש הצעות יותר משתלמות אחרות? (אני לא רוצה לחזור ל-23'') תודה! עריכה: ראיתי שהרזולוציה הטבעית של הדל היא ב-60Hz. יכול להיות שאני מדבר שטויות (אנ…
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
בבית של אחותי יש מסך טלוויזיה LCD 42". בנוסף, יש רק מחשב נייד אחד, ללא נייח/מסך מחשב. ביקשה ממני כמובן להתאים לה מחשב לצרכים, אבל שנינו מתלבטים מה בעצם יתאים לה יותר: מחשב נייח ומסך מחשב יעודי 22" בערך, או מחשב HTPC שיחובר ישירות לטלוויזיה עצמה! ההתלבטות נובעת מהחשש שלי שעבודה רציפה על גבי מסך הטלוויזיה לא נוחה בעליל כשמדובר בצרכים הספציפיים שלה מהמחשב: גלישה באתרים, שכולל בין השאר קריאה מרובה (תואר פילוסופיה והיסטוריה, רוב החומר יהיה על המחשב). המחשב מן הסתם ישמש לה גם כמערכת קולנוע, היא ובעלה מבלים את רוב זמנם בבית בסלון, ואוהבים לצפות בסרטים וסדרות, אז זה פלוס ענקי לכיוון ה- HTPC ... אז למי שיש נסיון בעניין, עד כמה שימושים כאלה מהמחשב שיתבצעו על גבי מסך טלוויזיה בלבד …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני עוסק בגרפיקה: אתרי אינטרנט, תמונות, תלת מימד ועריכת וידאו ומעוניין להשתדרג עם מסך מחשב חדש אני מתלבט בין שני דגמים האחד Eizo - Flexscan S2433WH והשני DELL - UltraSharp U2711 אני יודע שהראשון הוא 24 אינץ' והשני 27 אינץ' אבל במחיר הם די קרובים והגודל במקרה הזה לא ממש קובע מה שהכי חשוב לי זה איכות הצבעים בעבודות גרפיות והתאמת הצבעים לצבעים אמיתיים (דפוס ועבודה על תמונות) קראתי שהתצוגה בדגם ה-DELL ניראת קצת מטושטשת... אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן המון תודה מראש בני
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מסך 32ינ'צ ואני רוצה לתלות אותו על קיר גבס, האם אפשר לעסות זאת? אני רוצה עם יד או משהו, האם כדי לתלות עם יד או פשוט להניח את הLCD על שולחן?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, פרץ האימפולסיביות האחרון שלי גרם לי להזמין מאנגליה את הגרסה החדשה של ה- Nvidia 3d vision 2 kit . כמה דקות לאחר הזמנת המשקפיים הזמנתי גם מסך תומך 3d שנמצא ברשימת המסכים תומכי התלת מימד שבאתר של nvidia. כעבור שלושה ימים קיבלתי הודעה מבעל החנות שממנה הזמנתי את המסך שאין להם את המסך במלאי וגם לא יהיה בעתיד הקרוב. עכשיו המצב הוא שהמשקפיים בדרכם אלי ואני לא מוצא שום מסך מהמסכים שנמכרים בארץ שמופיע ברשימה באתר של nvidia: http://www.nvidia.com/object/3d-vision-system-requirements.html בזאפ קיימים שלושה מסכים תומכי 3d שאינם מופיעים ברשימה באתר של nvidia ויש לי הרגשה שאם הם לא מופיעים אזי המשקפיים לא יעבדו עם המסך. האם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מסך שיעבוד עם הערכה …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים שמתי לב לבעיה מוזרה שיש לי במסך כל פעם שאני מדליק את המסך מופיעים מספר פסים לאורך בחלקו הימני - אמצעי של המסך הפסים כביכול משנים קצת את הצבעים, הייתי אומר הופכים את הצבעים לקצת יותר כהים והם נעלים לאחר מספר דקות מרגע הדלקת המסך חשבתי אולי זה בעיה בכבל (כבל DVI TO DVI) אבל לפני שאני קונה כבל חדש, חשבתי לנסות לשאול פה ולראות אם מישהו מכיר את הבעיה .. תודה מראש לעוזרים
-
- 27 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מסך מחשב 23 או 24 תקציב עד 1500 השימוש העיקרי למשחקים ולסרטים תודה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש אצל סבא שלי מסך כזה והוא עובד חלק חוץ מהעובדה שבאופן קבוע המסך מרצד (לא נכבה ונדלק אלא הצבעים מהבהבים) כל הזמן, קצת דומה לאיך שרואים בטלוויזיות ישנות. הרזולוציה היא 1920x1080 בקצב רענון של 60Hz והחיבור הוא VGA. הכרטיס זה אינטל HD Graphics 2000 מובנה. אני חושד (בסדר הזה): 1. בחיבור VGA הישן. 2. בקצב רענון 3. בכרטיס מסך (אולי בעיית דרייברים?). האם אני צודק? או שזו בעייה אחרת?
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין לקנות מסך שישמש גם כמסך מחשב (שימוש משרדי) וגם כמסך לטלוויזיה. התקציב המקסימאלי הוא 2000 ש"ח. השימוש העיקרי של המסך הוא הטלוויזיה ופחות שימוש במחשב. הממיר שיחובר למסך לא תומך ב HD לכן לא חייב מסך יקר או טוב מידי אך כדאי שתהיה תמיכה ב HD (אופצייה לחיבור כבל HD). רצוי שהמסך יהיה גדול יחסית ושיהיה נוח לראות בו טלוויזיה (עדיף לפחות 27"). המחשב יתחבר למסך דרך כבל DVI או כבל VGA. הממיר (טלויזייה) יתחבר למסך דרך כבל RCA. ראיתי את המסך הזה : http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-samsung-27-t27b300m מה דעתכם עליו ? תודה מראש לעוזרים וסליחה על הבורות אני לא מתמצא בנושא...
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
כפי שפרסמתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=536425.0 ואני לא יודע אם הבעיה היא במסך.. שכשיש לי את הבעיה לוקח ללוגו של סמסונג להופיע יותר זמן ואז המסך מקבל גוון ירוק ותקוע על DIGITAL, הוא לא עובר לsource אחר, גם לא ידנית.. חשבתי שהבעיה במחשב שגורמת למסך להתנהג ככה כשהוא מחובר אליו אבל עכשיו בניגוד לקודם המחשב עובד עם מסכים אחרים, וכשניתקתי את המסך וחיברתי אותו לחשמל במקום אחר עם כבל אחר עדיין הוא היה תקוע על דיגיטל.. חשוב לציין שגם לפני 10 חודשים בערך היתה לי בעיה בסגנון, שהתאורה של המסך היתה חלשה ולא ראו כלום, וגם זה לא הראה כלום מאף מקור.. איכשהו הכל הסתדר בפתאומיות. השאלה אם נראה לכם שזה באמת המסך ואם יש מה לעשות עם זה, שווה להשקיע בתיקון או בחדש?
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בעל כרטיס מסך GTX670 של Nvidia, ואני מעוניין במסך שייתמוך בטכנולוגית ה-3D שלהם. הדרישות מהמסך לפי חשיבות הן: - תמיכה ב- 3D Vision של Nvidia - קנייה מחנות בארץ - איכות צפייה מידע נוסף: - אני מודע לכך שתמיכה ב-3D באה על חשבון האיכות - תקציב גמיש של ~2500 שקל - גודל מסך מועדף בין 22 ל- 27 אינץ', אבל לא על חשבון הדרישות למעלה - אין בעיה לקנות משקפי צפייה בנפרד אם אינם באים עם המסך עדכון אחרי קצת חיפוש מידע: ראיתי שאין מסכים מתאימים לדרישות בארץ (שחיפושי גוגל במשך כמה שעות ומעבר על חנויות ישראליות מוצא), אז כנראה אין ממש ברירה אלא לקנות מחו"ל. בנוסף מצאתי מסך המקיים את הדרישות, מסוג BenQ TX2420T, במחיר סביר ב-eBay. השאלה כעת היא האם הייתם ממליצי…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הLCD האחרונה התקלקלה לאחר שלוש שנים. ההורים רוצים לקנות אחת חדשה, המלצות כלשהן? עד למחיר של 3,500 שקל. עדיף לחנות מהמרכז. (גם 40" זורם)
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
שלום רב, אשמח להמלצה על מסך 27 איכותי לגלישה עבודות גרפיקה משחקים פחות רלוונטי דבר נוסף אשמח לדעת איפה ניתן לראות בתצוגה את הדל U2711 ע"מ להתרשם ממנו אני מחפש מסך איכותי לא פחות מהמסכים של אפל בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-