עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by sheff2k2,

היום התקלקל מסך הCRT שלי סוף סוף. מתוך לחץ, הלכתי וקניתי ללא שום קריאת ביקורות(לא היה לי מסך חליפי להשתמש בו) מסך 23.6 של פיליפס מדגם 243V5. אני לא רגיל למסכי LCD, אך יצא לעבוד עליהם קצת, ומעולם לא נתקלתי בדבר כזה: מרכז המסך בהיר ביותר, בעוד שהשוליים ממש כהים. ההבדל בצבעים כל כך בולט, עד שאני רואה איך אובייקט מסוים על המסך נהיה "כהה יותר" כאשר אני גולל את התמונה למטה או למעלה. כמו כן, בזמן הגלילה אני רואה שהבצעים של הטקסט ממש משתנים ומקבלים מין גוון ירקרק מוזר שכזה. אני זוכר שלLCD יש בעיה של "אחידות"- אבל שום דבר ברמה הזאת לא זכור לי. כמו כן, הקונסטרוקציה של המסך נוראית: המעמד כל כך לא יציב, שאפילו כשאני מקליד על המקלדת- המסך "מקפץ" טיפה. השאלה שלי לכם היא האם לדעתכם מדו…

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by 3p,

היי, אני עובד כמתכנת, וקיבלנו היום מסך LCD של LG L1919S, רציתי לדעת האם מסך זה טוב ומאפשר עבודה ממושכת מולו? כמובן שהשימוש בו הוא לעבודות משרדיות ותכנות. דר"א זה עמוד המוצר ב-LG: http://www.lge.com/products/model/detail/l1919s.jhtml

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  3. Started by נמשל,

לפני שבועיים הגיע המחשב החדש, עם מסך דל 2407 ברזולוציה 1920:1200. בעזרתכם רכשתי את כרטיס המסך של G FORCE 8600GT 512 שבועיים הכל עבד טוב עד שהמחשב שבק חיים. הוא חזר היום מתיקון עם הבחנה שמשהו גרם לשיבוש בכרטיס המסך ובהארד דיסק ווינדוז הותקן מחדש והחליפו לי כרטיס מסך לאותו אחד, רק פסיבי במקום אקטיבי. הבעיה: נכנסתי לאתר הזה להוריד תמונה כרקע עם רזולוציה מתאימה http://interfacelift.com/wallpaper/index.php?w=1920&h=1200&sort=date&id=&page=1 ובניגוד לפעם הקודמת שעשיתי זאת, לפני שבועיים, הפעם התמונה עלתה ממש מטושטשת, לא ברורה, כאילו שהמחשב לא קורא את הרזולוציה המתאימה. כאמור, זה לא קרה לי עם הכרטיס הקודם. אני שם לב שגם באתרים אחרים, כמו למשל YNET, אני רואה את הת…

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  4. Started by hardgore1,

הי, כרגע אני עם geforce 8400 gs נגיד אני מחבר אותו ל u2414h 1. האם אראה מה שהמסך באמת מסוגל להציג או שממש לא? (איכות התמונה הרי זה מסך + כרטיס מסך, לא?) יקח עוד זמן עד שאחליף / אשדרג את המחשב הq8300 שעוד בועט =) 2. האם המסך יכול להפגע מהסיגנל שמגיע אליו מכרטיס מסך פשוט, שע"י כך לא מנצל את היכולות שלו? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש הבדל בין חברות שונות, כי מה שראיתי בהרבה חנויות זה שמוכרים כל מיני כבלים של חברות סיניות לא מוכרות (gold touch, etion ועוד)? [השימוש לי זה למשחקים על full hd] וגם מה ההבדל בין displayport 1.2 ל1.4? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by bneli,

יש ברשותי את המסך הזה :Philips Brilliance LCD monitor 190S9FB ורציתי לדעת מה האיכות שלו... כאילו עם אני רואה נגיד סרט HD אז הוא תומך? (מחובר כרגע על DVI) האם DVI מוציא HD? פשוט זה המסך היחיד שהצלחתי למצוא שהו מרובע (3X4) ולא מסך רחב פשוט קניתי אותו ממשהו שיש לו חנות מחשבים והוא החליף את כל המסכים בתצוגה לרחבים... אם תוכלו לתת לי פרטים קצת זה יעזור בתודה אלי. נ.ב. :שבת שלום לכולם

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. חיברתי את המסך לממיר היס באמצעות חיבור הקומפוזיט והתמונה איך לומר, די ירודה (בטלויזיה הישנה כבר ראיתי טוב יותר) הבנתי שזה בגלל הרזולוציה הגבוהה של המסך והאיכות הנמוכה שבקומפוזיט יש דרך אחרת לצפות בשידורים באיכות גבוהה יותר, חוץ מלהזמין ממיר HD?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by noamb,

עברתי לאחרונה ממסך 19 crt למסך lcd 22 , מבחינת ה-desktop ומשחקים באמת מדובר בשיפור אדיר. בכל הנוגע לסרטים זה קצת בעייתי , מאחר והתצוגה האידיאלית היא ב-native resolution של 1680x1050 יוצא שכל סרט dvd נמרח כשאני מעביר ל-full screen , האם יש דרך לשפר את איכות הצפייה מעבר לאופציה להוריד רזולוציה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Tzox,

היי, מחר אני מקבל את הEizo S2231WE בשעה טובה. הוא מגיע עם טכנאי של מי שקנינו ממנו, ובנוסף הוא ישאר כדי לעזור להתקין ולבדוק איתי שאין פיקסלים שרופים. אם הוא כבר יהיה איתי פה ואני אבצע איתו את הבדיקות, רציתי לשאול אתכם איך בדיוק מבצעים בדיקת פיקסלים מתים, וכמו כן אם יש עוד בדיקות שאני צריך לבצע? עדיף שאני אמצע בעיות יחד איתו שהוא ישר יחזיר את המסך מאשר אני ארוץ אחריהם אחרי זה. המון תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לפני קניית המסך (בחנות) ואחרי קניית המסך (איזה בדיקות צריך לעשות בבית - כמו בדיקת פיקסלישם שרופים וכו'..)

11. Viewsonic VX2235WM Samsung 226BW Dell 2007FP אני יודע שהדל הוא הטוב ביותר (יש לי אותו). המסך בשביל אח שלי ואני מחפש תמורה טובה למחיר. תודה על העזרה

• 40 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. שלום, מצאתי רשימה של מסכי Free-Sync שתומכים ב-G-SYNC: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/g-sync-monitors/specs/ מישהו יודע אם ברשימה יש מסכים שנמכרים בארץ? יכולתי לבדוק ידנית ולמצוא מסך נורמלי אבל זה יקח הרבה זמן... ב-KSP חיפשתי... אין אפשרות למצוא Free-Sync מסכים שתומכים ב-G-Sync או שאתה שם פילטר על Free-Sync או על G-Sync

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by davidreznic,

הי, רציתי לדעת עם כל מסך עם רזולוציה של 1050X1650 ומעלה תומך ב-HD, או שזה משהו נפרד?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אילו מסכים שנמכרים כיום מסדרות חדשות כוללים פאנל 8 ביט או אפילו 10 ביט במחיר שפוי? שלא כמו HP DreamColor LP2480zx 24" אגב ה DELL U2412M שלרוב מומלץ בחום כולל פאנל 6ביט + Hi FRC תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, לפני מספר דקות דיברתי עם נציג של LCDTV לגבי סוג הפאנל במסך 2007FP של דל. הנציג אמר לי שאין לי מה לדאוג ואצלהם זה בטוח S-IPS. שאלות: האם יש את הבעיה של הפאנלים גם בדגם הלא רחב(זה) או רק בדגם הרחב(2007WFP)? והאם להאמין לנציג של LCDTV, שאני יכול לקנות את ה2007FP בעיניים עצומות וזה יהיה S-IPS? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by n1r,

לפני שבוע קניתי כרטיס מסך R7 250, מסתבר שהכרטיס מסך הזה לא תומך ב120HZ. לפני זה היה לי HD4890 והוא תמך ב120HZ. עכשיו הוצאתי את הכרטיס מסך שקניתי (R7) והחזרתי את ה-HD4890 וגם איתו אין אפשרות ל120HZ (פירמטתי תמחשב,ניסיתי להחליף כבלים). במסך שלי יש 120HZ, יש לי אותו בערך שנתיים ותמיד היה (Samsung 2233rz). מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by hensh9,

ולא ידוע מתי יגיע מלאי.. היבואן הראשי-אומניטק טוען שלא רווחי עבורו להביא את הדגם הזה בגלל שאין לו ביקוש והוא דווקא ממליץ מאד על VX2025WM Viewsonic אשמח לשמוע אם מישהו שמע על מלאי זמין למכירה

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  18. אין לחנות שקניתי ממנה את המחשב 1970HR אז הוא אומר שהוא יתן לי את ה1900R השאלה שלי אם זה אותה רמה???

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  19. אומנם אני מתכנן לקנות רק עוד איזה חודש (מחכה שיכנס קצת כסף), אבל השאלה העקרונית הנ"ל מעניינת אותי בגלל שלאחרונה אני רואה שהרבה ממליצים על הDELL 2209WA בעקבות הפאנל והמחיר. הבעיה - אני מתכנן לחבר אותו למחשב הנייד שלי (Dell Studio XPS 13) בבית, למחשב יש רק HDMI וVGA, למסך אין HDMI... האם העובדה שאני אחבר את המסך בVGA יפגע בביצועיו בצורה כזאת שכבר יהיה לי עדיף לקנות מסך פחות טוב אבל עם חיבור HDMI?

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  20. היי, * שמתי לב שאין לי חיבור HDMI במסך,למרות שכתוב FULLHD,המסך שלי מחובר DVI,זה משנה אם זה HDMI או DVI ?? * האם יש הבדל באיכות בין שני הכבלים\חיבורים ??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. המסך CRT שלי בן 10 שנים נשרף סופית (כבר פעם שלישית, אבל במקרה הזה אין דרך חזרה ) ואני חייב לקנות אחד חדש. אני משתמש במחשב למשחקים כמו COD4 ולסרטים, כשלמטרה הזאת אני צריך מינימום 1400 שקלים בשביל מסך LCD מינימלי שיעמוד במשימה, 1400 שקלים שאין לי . אני חייב ללכת על CRT, וראיתי שיש בזאפ עדיין כמה מהם ובמחיר זול. מישהו יכול להמליץ על אחד טוב מהרשימה הבאה? http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?sog=C-Monitor&DB55019=138767&keyword=crt לקרוא שם את התגובות ולפיהם להחליט לא ממש יעזור, כי רוב הפעמים מדובר באנשים שאין להם מושג בתחום או במוכרי חנויות שרוצים לקדם את המוצר :-\.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. ל"ט אני מנסה להתקין את המסך 931BW במחשב אחר מכיוון שאני עברתי לדל 22 הערב.. הבעיה שאין לי את הדיסק שלו וכשהורדתי את הדרייבר והתקנתי זה עשה שגיאה ומצד שני כתב שזה הותקן אני רוצה לבחור ברזולוציה הנורמלית למסך הזה 1440-900 אבל אין לי אופציה כזו.. עריכה: התקנתי את הדרייבר של NVIDIA והוא אפילו לא מופיע לי כדי שאני אוכל לסדר דרכו אני לא יודע מה לעשות ...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by llime,

היי. אני מתעניין במסך 20" לא רחב. TN אני לא רוצה כמובן ,אז מה שנשאר זה כמה דגמים בודדים עם פאנל S-IPS (למעשה מה שיש במלאים זה רק L2000CP של LG או DELL 2007fp). הייתי הולך על הדל אבל קראתי כמה ביקורות שהרתיעו אותי ובמיוחד זאת של דורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351559.0 הוא כותב שם שהוא רק מזיז את הראש והמסך הופך לסגול (!),ושעדיף כבר מסך TN..... שימו לב שגם QTTP כותב בת'רד הזה שההילה הסגולה במסך הזה חזקה ומציקה יותר מכל מסך IPS שיצא לו לראות. אני מתכוון לעבוד חלק מהזמן דווקא על רקע שחור ולכן זה מטריד אותי מאד. ייתכן שה LG סובל מאותה בעייה שכן זאת בעייה כללית במסכי IPS. היום יש לי שני מסכי 19" עם פאנל VA ורואים בהם מצויין על רקע שחור וגם על לבן. חבל שאני…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Noni Lev,

שלום חברים, קניתי מסך חדש למחשב שלי וכשאני מדליק את המחשב אז עולה וינדוס בלי לעבור דרך הbios ושאר האופציות שמופיעות לפני. המצב לא קרה לי עם המסך הישן הקודם. יש לי גיבוי ghost של המחשב שעכשיו אני לא יכול להגיע אליו. יש פתרון לבעיה הזו? תודה..

25. נגיד 32".. כמה מטרים מרחק מומלץ לצפיה.. וכנ"ל ל-42.. יש אתר?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים