עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Booobb,

ברשותי מסך Dell U2410 (המחובר באופן קבוע למחשב) ואני רוצה לקנות ממיר עידן+ ולחבר אותו ישירות למסך. השאלה שלי היא האם דרך חיבור ה HDMI גם הסאונד יעבור לרמקולים המחוברים למחשב? יש כבר כבל USB שמתחבר מהמסך למחשב אבל לדעתי זה רק בשביל חיבורי ה USB במסך. במידה ולא ניתן דרך כבל ה HDMI להעביר אודיו, האם יש דרך אחרת בה ניתן? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  2. Started by GladiuS,

בחודש הקרוב אני מתכנן לקנות פלייסטיישן 3 ,אין לי מקום למסך גדול בחדר(32-42 אינצ') אז חשבתי אולי לקנות מסך בגודל שיתאים לי גם לשימוש במחשב. מחיפוש בפורום ראיתי שהרבה המליצו על AOC i2353Fh עשיתי חיפוש קצר ב-KSP וראיתי שם את המסך Samsung S23B550V קישור ל-AOC:http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11971 קישור לסמסונג: http://ksp.co.il/?uin=15690 מבחינת מחיר אין לי בעיה,חשוב לי שתהיה כניסת HDMI ורמקולים מובנים(כדי שאני אוכל לחבר את הפליסטיישן ללא צורך ברמקולים),שני המסכים עונים לי על זה אך השאלה שלי מניסיון / דברים שקראתם על איזה מהם אתם ממליצים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שימוש שלי : 50% אינטרנט 20% תוכנות OFFICE 30% סרטים אני מחפש מסך 16:10 . ראיתי שיש מסך Dell U2412M ואופציה מעניינת אחרת מסך מקוריאה ( QH 270 ) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=532987.0 מה עדיף לשימוש שלי ואולי יש מסכים אחרים ?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  4. שלום, אני מחפש מסך מחשב עבור ילד בכיתה ב', המיועד בעיקר לאינטרנט ומשחקי אינטרנט עם גרפיקה פשוטה. התקציב סביב 600-700 ש"ח. גודל המסך סביב 21-23 אינץ'. יש לי כרטיס מסך עם יציאת VGA ו-DVI. אשמח אם אפשר יהיה לבצע שינוי זוית וגובה למסך, אך לא חובה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. למה מסכי המחשב לא מתקדמים יותר אותם פאנלים אותם רזולוציות נשארו כבר כמה שנים למה אין התקדמות או שזה רק אני לא שמתי לב אשמח אם תחדשו לי המחשבה הזאת הגיע בגלל שתראו שכבר עוד שנה לכל הסמארטפונים יהיה רזולוציה של פול HD חחח

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by Shickolinisys,

אני מעוניין לקנות מסך חדש כאשר ישנם כמה דגשים. אני אשתמש במסך בעיקר כדי לראות סרטים במחשב ולכן חשוב לי שיהיה ניתן לקבל תאורה חזקה, גוונים מרובים של שחור ושיהיה גמיש מבחינת זווית הצפייה. גדול המסך פחות קריטי ואני מאמין שכל גדול בטווח 20-26 יספק אותי, כאשר העדיפות מאחר והשימוש העיקרי זה סרטים זה 16:9 או 16:10 (תקנו אותי אם אני טועה ועדיף אחרת) התקציב נכון לעכשיו די מוגבל, 1500 ש"ח ומטה זו העדיפות. החיבור לכרטיס מסך מאפשר יציאת DVI או HDMI. יש חיה כזאת או שכדאי להגדיל את התקציב? בקרוב תצא סדרה חדשה של מסכים ששוה לחכות לה? דגשים שכדאי לשים לב אליהם? תודה!

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  7. Started by skippy22,

שלום, יש לי כרטיס מסך sapphire 7850 HD, החיבורים שלו הולכים ככה: mini displayport- שתי יציאות. DVI- יציאה אחת HDMI- יציאה אחת. למסכים שלי יש רק חיבור של VGA. הבנתי שיש כל מיני בעיות עם המרה של HDMI לVGA. אז אם אני אחבר שני מסכים לmini displayport, ואחד לDVI, כולם בעזרת מתאמים כמובן, לא תהיה בעיה? החיבור יעשה בעזרת הכבל הבא- http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130574270690&ssPageName=ADME:L:OC:US:3160#ht_1046wt_906 תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הי, צריכה את עזרתכם לבחירת מסך מחשב טוב בגודל 22-24 אינץ שישמש בהתחלה בעיקר לצפייה בכבלים וDVD ובהמשך יצורף מחשב. המסך לחדר ילדים ואמור לשבת על ספרייה ומיועד בעיקר לצפייה בטלויזיה ובעתיד למשחקים ומעט גלישה הפרמטרים שחשובים לי: 1. איכות צפייה טובה כטלויזיה 2. גובה כולל מעמד - עד 42 ס"מ 3.תקציב עד 1500 שח עשיתי קצת סקר שוק לגבי מחשביזיה כי זה היה נראה שעונה לצרכים שלי ,אחר כך הגעתי למסקנה שכבר עדיף להשקיע במסך טוב עם חיבור לממיר HD האם המסקנה שלי נכונה?(יש מעט מאוד דגמים של מחשביזיות) ואם עדיף מסך, אנא המליצו לי על מסכים טובים שעונים לדרישות שלי .אני מעוניינת לקנות ממש בימים הקרובים. או שאולי במחשבה נוספת עדיף טלויזיה LCD 24 שתתחבר למחשב ? אני מאוד מבולבלת , אש…

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  9. Started by Hasido,

אהלן חברים אני חדש פה אז אין לי מושג אם זה המקום לשאול את זה או לא, (אם לא, סליחה מראש!) אז ככה יש לי מסך של SAMSUNG מסוג SyncMaster T220P ויש לי איתו בעיה, עד עכשיו לא ממש ראיתי את זה קורה אבל עכשיו משום מה כשאני מנסה להפעיל משחק המסך מראה לי מין הודעת שגיאה: "not optimum mode" עכשיו העיניין הוא שאין אין לי מושג ממה הדבר הזה נובע ואיך אני אמור לפתור את זה, כי אחרי כמה שניות שההודעה מוצגת המסך פשוט משחיר ולא מאפשר שימוש במחשב עד שאני לא מכבה את המשחק, אגב זה קורה לי בהמון משחקים משום מה ככה שאני לא מאמין שזה המשחק עצמו...

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by CMuf,

שלום. יש לנו מחשב עם ווינדוס 7, בעל שני כרטיסי מסך, כלומר בעל יכולת עד 4 מסכים בו זמנית, כרטיסי מסך הם שני nvidia 210 , המחוברים אליו שלושה מסכים, 24" מאג שבכותרת, עוד מאג זהה! , ו-דל של 23". לפני זמן רב מאוד המאג, לאחר כיבוי, הראה פתאום את צבעי הייסוד על כל המסך בסבב. הדבר שתיקן את הבעייה בזמנו זה להיכנס ל OSD שלו ולבחור בהחזרה להגדרות המפעל. מאז, כאמור זמן מאוד! רב הכל היה בסדר. בשבועוים האחרונים, המסך חזר להראות בכיבוי של המחשב ואחר כך, כלומר סטנד ביי, סבב של צבעי הייסוד. תיקון המצב על ידי אותה שיטה של החזרה להגדרות מפעל מפסיקה את הבעייה, אבל המסך עושה בעיות: בצורה רנדומלית לחלוטין מבחינת זמן, כלומר, יכול להיות באותו היום, יכול להיות טוב כמה וכמה ימים ואז להידפק, כאשר …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by OzE,

שלום לכולם, מצפייה בפורום זה נראה שלתקציב של בערך 1000 ש"ח ושימוש של גלישה,סרטים,משחקים לא כבדים המסך הזה מומלץ. במיוחד לאחד שיושב המון שעות מול המסך. אם אני טועה אשמח לחוות דעת. אני צריך את עזרתכם בהמלצה היכן לקנות את המסך הזה? אני גר בת"א אשמח למקום קרוב. אשמח לשמוע מהיכן אתם קניתם ושבאמת מקבלים את המסך חדש ואין מה לדאוג. בנוסף ראיתי ש KSP שזאת חנות שממש קרובה אלי, האם אתם ממליצים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Mike-,

אהלן, האם יש אפשרות לחבר מסך LCD בעל חיבור VGA לכרטיס מסך בעל חיבור DVI ? אם אני לא טועה המסך של המחשב אצל אחד החברים מחובר בצורה כזאת עם ממיר פסיבי פשוט. האם זה אפשרי ? אם כן, כיצד ? האם VGA הוא לא אנלוגי ? איך אפשר לחבר אותו לחיבור דיגיטלי ללא ממיר אקטיבי ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by zionc,

שלום, אני מחפש טלויזיה "32 עם פאנל IPS שתשמש גם כמסך מחשב. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שחשוב שטלויזיה תתמוך גם ב CHROMA SUBSMAPLING 4:4:4 יש כאן מישהו שיודע איזה דגם טלויזיה מהדגמים שיש היום בא עם פאנל IPS וגם תומך ב CHROMA SUBSAMPLING 4:4:4? התקציב הוא לא בעיה. תודה מראש, ציון

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by talelisapov,

אני מחפש מסך מחשב לגיימינג שיריץ לי 120HZ . הבנתי שה DELL U2312HM מריץ 120HZ והוא מומלץ כרגע לגיימינג. מה דעתכם ? האם שווה לקנות אותו והאם הוא טוב לגיימינג או שיש משהו יותר טוב שיריץ לי 120HZ עד סביבות ה 1200 ש"ח אפשר טיפה חריגות

• 12 תגובות
    • 4k צפיות
  15. Started by RamiHa,

http://forums.whirlpool.net.au/archive/1933039 הוא יצא בקרוב ויהיה כנראה עם מסך מבריק ו e-ips הנה תמונה http://www.hardwareluxx.de/community/f111/dell-ultrasharp-u2713-2560x1440-ips-led-glossy-897393.html

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by natanbs,

האם יש עליו המלצות איזה סוג של מסך פסיבי או אקטיבי? מוכרים איתו משקפיים? איזה כרטיס מסך מתאים לו? האם יש משחקי מחשב בתלת מימד? הנה הלינק: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2946

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by guybz72,

מבקש המלצה למסך שמשמש בעיקר למשחקים ( 80% מהזמן flight simulator x ו 20% משחקים אחרים) חשוב לי נושא הצבעים והרזולוציה. תודה מראש

18. Started by moshemanov,

שמעו עד לפני חצי שעה היה לי את המסך u2311h והייתה בו בעיה פניתי לדל מימשתי אחריות ועכשיו הביאו לי את המסך u2312hm במקום.. קודם כל משום מה נראה לי שבמסך הקודם הצבעים היו יפים יותר (האם זה נורמלי?), וגם למה לעזאזל למסך שלי קוראים "Generic PnP Monitor"? הנה תמונה: http://i50.tinypic.com/348putf.jpg תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אורח vidoe
    Started by אורח vidoe,

מסכי ה-120HZ מתומחרים בצורה מחרידה בארץ ביחס לשאר מסכי המחשב , והכל בגלל הגימיק של התלת מימד. אנשים לרב לא מבינים למה שווה לקנות פאנל TN "נחות" לעומת פנל eIPS בשימוש ב-2D gaming. לכן הנה ההדגמהבתמונה רואים מה קורה במשחק מחשב כאשר יש תנועה במסך על ידי הזזת מצלמת תצוגה בגוף ראשון ולא תמונה סטטית) מסכי 120HZ הם אומנם בעלי פאנל TN אבל לחלקם יש ניגודיות אמיתית של 1100:1 וצבעים לא פחות טובים מהפנלים של ה-eIPS אבל למשחקי גוף ראשון הם פשוט רמה אחת מעל כל מה שקיים בשוק הישראלי היום. (כמובן שחלק ממסכי ה 120HZ הם בעלי תצוגה מחרידה אבל יש גם נהדרים). לדוגמה: המסך של סמסונג D700 http://wecravegamestoo.com/forums/gadgetry-electronics-discussion/10171-samsung-s23a700d-120hz-3d…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ofergpr,

היי, קניתי מסך שהמליצו לי בפורום הזה ואני מאוד מרוצה ממנו - U2312HM DELL רציתי לדעת אם יש מסך יותר טוב שאתם ממליצים עליו או שהוא מספיק טוב תקציב 900-1800 ש"ח שימוש לעיצוב - פוטושופ/פלאש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Kak,

אהלן. במסגרת הלימודים שמתי לב שאחרי שעות עבודה מרובות מול המסך העיניים מתחילות לכאוב (עד כאן אין הפתעות...) קשה לי להחליט האם הגדרת בהירות וניגודיות גבוהות או נמוכות נחשבות לבריאות יותר, מצד אחד הנמכת הבהירות והניגודיות דורשת מהעיניים להתאמץ יותר בשביל לקרוא, מצד שני הגברת הבהירות והניגודיות "מסנוורת" את העיניים. יש תווך מומלץ לשימוש? אגב, אני שואל באופן כללי אבל אם זה רלוונטי אז אני משתמש בDELL LED U2312HM

• 9 תגובות
    • 7.8k צפיות
  22. חברים יקרים, בוקר טוב. (לפני הכל הייתי רוצה להגיד אסירות תודה לHWZONE על כל מה שהאתר מביא לנו, אני ממש אוהבת את האתר, אז המון תודה וכל הכבוד.) - לענינינו, המחשב הישן שלי היה E6300 + 9500GT + מסך 19" 1280x1024 אז במחשב הישן שלי המחשקים היו נראים אחרת, הגראפיקה הייתה נראת אחרת. היה נראה לי שהתמונה מכילה המון מידע, התמונה היית ניראת קטנה ודחוסה ב...פרטים וטקסטורות....לא יודעת איך להסביר זאת אבל הייתה מוצגת ממש טוב. ומנגד: במחשב שלי היום, I5-2500K + GTX460 + LG E2241T 1920X1080 - התמונה לא נראת משהו מיוחד. לדוגמא במשחקים, נראה לי שבכל פעם שאני בוחרת הרזולוציה המקסימלית של 1920X1080, אני לא מקבלת את כל התמונה! אני מתכוונת שיש לי הרגשה (וסליחה זו כבר לא הרגשה אלא זו מציאות) ש…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. משמש לסרטים ולמשחקים אז רזולוציה גבוהה =)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by skippy22,

שלום, האם למישהו יש מושג אם המתאם הבא באמת עובד. http://www.ebay.com/itm/BK-HDMI-Male-to-VGA-RGB-Female-HDMI-to-VGA-Video-Converter-adapter-1080P-for-PC-/130745618423?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item1e710bcff7#ht_2303wt_1037 פשוט קראתי בכמה מקומות שיש איזה קטע עם המרת HDMI לVGA, ואני רוצה להיות בטוח. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  25. עדיף משהו מרשתות באג/קרביץ/איבורי/קייאספי שיש לי קרוב לבית

דיונים חדשים בפורומים