מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! אני רוצה לרכוש מסך מחשב חדש, אשמח אם מישהוא יוכל לעזור ולתת המלצה... התקציב: 1500 שקל מקסימום השימושים: גלישה מרובה באינטרנט, קריאת ספרים מהמחשב, צפייה בסרטים חשוב שיהיו ביקורות טובות על המסך ושהוא יהיה נוח לקריאה וצפייה ושיהיה חד
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המסך " AOC i2353Fh 23", ראיתי שאתם ממליצים בחום על הDELL, וזה הכיוון. ראיתי שיש עכשיו מבצע בבאג על הAOC, רק 768 ש"ח, לאומת הDELL, עם המפרט דומה שעולה 900. (לAOC יש מהירות תגובה: 5ms יחס ניגודיות: 1:50,000,000 DCR, ולדל 1:1000 8ms) בנוסף אשמח אם תרחיבו לגבי ההבדל בין הדגמים של DELL: (אין לי בעיה לשלם יותר אם התמורה צודקת, עד 1400 ש"ח): Dell U2312HM Dell P2311H LCD DELL P2312H יש לציין כי השימוש המרכזי שלי במסך הוא עבודה בתוכנות גרפיות, חשוב לי איכות תמונה טובה, ובנוסף כניסת אודיו לרמקולים חיצוניים, נראה לי שיש בדגם של AOC את האפשרות הזו. ואם בא לכם לצאת ממש אחלה, למה אנחנו באמת צריכים כניסה HDMI במסך? המחשב מתחבר ללפ טופ, אם יש חיבו…
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מסך מדגם 2312 ורציתי לשאול אם קורה הרבה שמקבלים מסך עם פיקסלים פגומים, כמו שהיה עם ה- 2209 בזמנו. האם זה נפוץ גם היום או שרוב הסיכויים שהמסך יהיה תקין?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אוקי אז תכננתי היום כבר להזמין את המחשב, אבל הציעו לי להוסיף שני מסכים לסראונד. המפרט נמצא פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=552510.0 העניין הוא, שאני לא יודע אם זה כדאי בכלל, נראה שזה יעשה לי הרבה בעיות: - משחקים שלא תומכים יימתחו על כך המסך, או שלא יעלו כלל. - צריך לשנות את כל הצורה שבה הספריה מאורגנת (להעביר לקיר אחר) בשביל לפנות מספיק מקום. - עלות כספית שאני לא יודע אם שווה את זה (להוסיף 1800 שח) - הצ'אנס שחודש אחרי יצא ליין חדש של מסכי מחשב ושלושת המסכים הנוכחים לא יהיו שווים כלום, הנזק יהיה עצום כשזה X3. - שולחן העבודה לא כל-כך אידיאלי לעבודה עם שלושה מסכים (למרות שאפשר לעבוד איתו). - ה SLI שלקחתי במקום overkill כמו שרציתי שיהיה יריץ בקושי את המשחקים…
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
השיקול העיקרי הוא כמה שיותר שטח מסך (אם אפשר, אז גם לגובה) רוב הזמן אני עובד עם מספר PDFים ומסמכי וורד במקביל ורוצה לראות את כולם בו זמנית, משגע אותי לדפדף כל הזמן. עיקר השימוש יהיה קריאה\הקלדה, סרטים אולי 10%.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחיר שלו ממש אטרקטיבי, ניתן להשיג אותו ב-2800 שקלים שזה מעולה למסך IPS איכותי בגודל 29' ברזולוצית 2560X1080. הוא מומלץ כמסך גיימינג? יתרונות וחסרונות? יש משהו שמתעלה עליו באיזור המחיר והגודל?
-
- 27 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי כבל HDMI-DVI וחיברתי את הממיר שלי למסך המחשב. כשאני משנה במסך שיציג לי את הDVI (הממיר), עולה הודעה: DVI-d out of range 15.6khz / 25hz עזרה מישהו? אני כבר משתגע.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כמו שהבנתם מהכותרת אני רוצה לעשות שינוי במיקום של המחשב לצורך מסויים. בשביל שהמחשב ישב בצורה נוחה צריך להזיז את המסך אבל הכבל שמגיע עם ה dell u2311h קצר בשביל הפתרון הזה. השאלה מהו האורך המקסימלי לכבל שאני יקנה שלא יפגע לי באיכות האות,ובאיכות התמונה שמגיעה למסך. תודה לעוזרים אביחי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני במקום הנכון... יש לי מסך מחשב 32" (מגלומני קצת כן...) אבל אני עובדת בתוכנות שצריכה לראות את הגרפיקה נכון וזה אומר לא "מתוח"(שמן) במשחק רגיל עם הרזולוצית מסך לא קורה כלום. המסך הוא MAG כרטיס מסך ATI . יש אפשרות לשנות כך שפותחת תוכנה היא לא תיהיה על כל המסך ? ואז כל ריבוע לא יהפוך למלבן? תודה
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם יש כאן 3 דגמים של סמסונג ו2 מהם יקרים יותר מהשלישי בערך 350 שקל, אני לא מבין למה. 1)מחיר 1300 S24A450BW קישור לפרטי המסך: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/business-monitor/LS24A450BWT/CH 2)מחיר 1250 S24B370H קישור לפרטי המסך: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-led-monitor/LS24B370HS/CH-spec 3)מחיר 930 S24B300BL קישור לפרטי המסך: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-led-monitor/LS24B300BL/CH-spec רק המסך הראשון הוא רזולוציה 1200-1900 2האחרים 1900-1080 אין לי מושג למה המחיר של המסך השלישי הוא רק 930 ושל המסך השני 1250 כי לפי המפרט אין הבדל ביניהם פרט למהירות תגובת מסך של 2 לעומת 5 …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מסך טלויזיה שאולי ישמש גם בתור מסך למחשב לחדר שלי וצמצמתי את האפשרויות לשני הדגמים האלה : http://ksp.co.il/?uin=16078 או http://ksp.co.il/?uin=17509אני צופה במרחק בין מטר ל2.5 מטר בעיקר בספורט וסרטים באיכות HD אשמח לייעוץ
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
Dell U2412M LED האם הזה מסך שמתאים לגיימרים?? אם יש מסך אחר שמתאים יותר אשמח להמלצה! אני במצב חרום, המסך שלי לא מפסיק להבהב ואני חייב לקנות חדש מחר. אם יש משהו יותר טוב אשמח להמלצה, הנה הנתונים שלי:התקציב: עד 1500 ש"ח בלי חריגותהשימושים: משחקי מחשב, בעיקר ONLINE FPSכ.מסך: RADEO 6870בקשות מיוחדות: לא כזה משנה אבל אם זה לא פוגע באיכות ואפשרי (לא כלכך מבין) שאוכל לחבר את הXBOX 360 גם.גודל: 24" לא פחות ושיהיה רחב תודה
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
מסך 24 " ב 100 שקל פחות או יותר בשביל משחקים טובים בעיקר.. תודה לכל העוזרים 8)
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש 23 אינץ' ברזולוציית 1920X1080. התקציב הוא 1000 ש"ח אבל אני מוכן לחריגה של עד 200 שקלים. האם כדאי ללכת על DELL U2312 או שיש מסך מומלץ יותר?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
הי, אני מחפש כבר הרבה זמן מסך איכותי שלא כולל ציפוי מט ,וראיתי שהמסך dell s2440l נמכר בארץ. רציתי לדעת האם המסך הזה מומלץ (יש גם את דגם ה 27')? ואיך הוא בהשוואה ל DELL 2009WA (המסך שיש לי כרגע עם ציפוי מט)?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את המסך המדובר ובאופן כללי אני מאוד מרוצה אבל במקרה התחלתי לקרוא היום על הנושא של השגת המיטב ממסכי מחשב באמצעות כיול נכון וממה שכתוב בכמעט כל אתר שנראה שמבין משהו בנושא מציעים לעשות כיול באמצעות Colorimeter. אפשר אמנם להוריד פרופילים שאנשים אחרים יצרו עבור המסך המדובר אבל למיטב הבנתי ישנם הבדלים אפילו בין יחידות שונות של אותו הדגם. דבר אחר ששמתי לב שכמעט ולא ציינו באף אתר זה באילו הגדרות של Contrast/Brightness הם השתמשו. במסך המדובר הגדרת ברירת המחדל היא 50 מתוך 100 בשני הפרמטרים ואין ציון של סולם המדידה... לשאלתי: [list type=decimal] [*]האם יש דרך אפקטיבית לכייל את המסך בלי Colorimeter? [*]מה הדרך הנכונה לכוון את ה- Contrast/Brightness כדי שלבן ירא…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, משום מה לחצן ההדלקה של המסך (ON\OFF) מהבהב כאילו המסך בסטנד-ביי, אך המסך אינו נדלק, גם בלחיצה על הלחצן אין תגובה, וגם בהקשה על המקלדת או הזזת העכבר. אשמח לפתרון, תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם בהמלצת מסך בגודל 23 אינץ התקציב הוא סביבות ה2000 המסך ישומש לצורך מחשב גיימינג מעדיף מסכים מחברת LG או פנסוניק אבל פתוח להצאות בכללי בנוסף ארצה להבין מזה אומר IPS כבר כמה אנשים אמרו לי לשים לב אם המסך הוא כזה
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מחפש מסך איכותי בגודל 23 אינץ בעל איכות טובה HDMI כמובן וחברה עמידה (LG, SAMSUNG,....) אני מתלבט אם לקנות מסך 3D או מסך HDMI LED רגיל, ביינתים אשמח להצעות למסכי LED ללא 3D תודה
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דרישות: 1. מחיר עד 2000 ש"ח אפשרות חריגה עבור מסך טוב במיוחד. 2. גודל 19-22. עד עכשיו עבדתי עם VP930 של View Sonic ששבק באופן פתאומי (ניתן לתקן מסכים?) בתודה מראש גל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מתלבט לגבי איזה מסך לקנות. אני רואה שיש הבדלי מחיר בין המסכים, האם ההבדלי מחיר מוצדקים? אין לי בעיה להוסיף את ה 350 ש"ח עבור הdell אם הוא באמת שווה את זה. מה דעתכם? יש למישהו נסיון עם שני המסכים הללו? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איפה אפשר לראות את U2312HM עובד?ואת הבדל בין IPS ל"רגיל" ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
חשבתי לנסות את מזלי וללכת במכרז על המסך IPS231P LG אבל הגובה בין השולחן שלי למדפים שלו הוא 42 סמ' (בדיוק!) עכשיו במידע על המסך נותנים מידע על גובה ללא סטנד (33.5) ומידע על גובה כולל הסטנד (47.5) השאלה שלי היא האם הגובה ללא הסטנד הוא בעצם הגובה של המסך עם הסטנד פשוט על הכי נמוך שאפשר? ואם לא אז מה הגובה המינימלי שיש למסך הזה כולל הסטנד?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-