מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שאני כותב את זה בפורום הנכון נראה לי הכי נכון פה יש לי מסך מסוג FJ-2230 PRO TOUCH הלחצנים שלו הם לחצני מגע ולפני יומים הם פשוט לא עובדים, עוד דבר שאני מפעיל את המחשב לוקח למסך המון זמן עד שהוא נדלק והנורה הכחולה שמראה שהוא דלוק מרצדת באור חלש מאוד רק אחרי כמה דקות או כמה מכות זה נדלק השאלה שלי אם יש לזה פתרון בכלל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מסך מחשב "27 לעבודות גרפיות (אינטרנט ופרינט) + עריכת וידאו (פוטושופ, אילוסטרייטור, פרמייר וכו) חשוב לי מאוד נושא איכות הצבעים של המסך (צבעים אמיתיים) וכמובן שהתאורה תהיה אחידה על גבי המסך וזוית הצפיה שלו תהיה רחבה 180 מעלות (IPS או מקביל לו) בחיפושי קראתי על מסך ה- DELL U2713H אך הבנתי מהפוסטים שהצבעים שלו בוהקים מדי, יותר מדי אדומים והקליברציה שלו לא ממש פותרת את נושא בוהק הצבעים (אשמח לשמוע אחרת אם למישהו יש נסיון עם המסך הזה) קישור לסרטון YOUTUBE (החל מדקה 10:40 בסרטון) מצאתי בפורום של הבחור שהעלה את הסרטון דרוג שלו למסכי מחשב (אשמח לשמוע האם למשהו יש רשימה אחרת או האם הוא מכיר את המסכים האלו).... 1.) Viewsonic VP2770 2.) CrossOver 2720MD…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים! אני נמצא ממש לקראת סגירת עסקה על המסך U2413, רגע לפני האם יש אופצייה יותר טובה עבורי בדרגת תקציב הזו? מסריקה שערכתי לא קיימים כמעט סקירות למסך, אם כי בסקירה של TFT הוא לא זכה לשבחים בסיכום הכולל לכן אני מתלבט המסך מיועד כמסך חיצוני למחשב נייד חשובה לי איכות הצבעים והתצוגה, המסך ישמש לאינטרנט משחקים וכדו' אשמח לחוות דעת ועצות תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום במסך הבא, כתוב שיש לו 2 רמקולים. http://www.colbo.co.il/FUJITSU-B23T-6-LED/p-454.htm אבל בתמונות, לא ממש רואים איפה הם למישהו יש רעיון איפה הם? העמוד באתר היצרן: http://www.fujitsu.com/fts/products/computing/pc/displays/advanced/b-line/b23t-6-led/index.html תודה card
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך ביחס גודל 4:3 שאני ממש אוהב, המסך הוא Samsung SyncMaster 960BF יש לי עכשיו בעיה במסך, שלא נוגעת לאלקטרוניקה שלו. המסך פועל בצורה תקינה, אבל חלק מהפלסטיק האחורי שלו, מתחיל להשבר. החלק שמתחיל להשבר נמצא מאחור, איפה שסימנתי באדום: זה הציר שאחראי על הזוית של המסך, מבחינת למעלה-למטה. צריך לציין שהבעיה בפלסטיק היא לא חיצונית מבחינת איך שזה נראה, אלא פנימית, מבחינת זה שהציר כאילו מתחיל להשבר.. (אם זו הייתה רק בעיה אסטתית, זה היה פחות מפריע לי - במיוחד כשזה מאחור ואף אחד לא רואה) כיוון שאני מאד אוהב את המסך הזה, האם יש אפשרות לקנות איפהשהו את הפלסטיק עבורו, כדי להחליף וכך להמשיך להשאר איתו? תודה רבה card
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני צריך את המסך בעיקר לעבודה עם תוכנות מוזיקה קצת לסרטים ובכלל שהצבעים וכל הסיפור עם העניים יהיה יותר ברור וטוב לי אשמח אם תחדשו לי אני רוצה לקנות מסך למחשב בין 21 ל24 אינץ' הדרישות שלי (מחוסר הבנה רק מהבנה רגילה) הם: זמן תגובה: 2Ms רזולציה: 1920*1080 או משהו יותר טוב כמו שהסברתי לא כך מבין בפרטים הקטנים גודל המסך: 21 - 24 יציאות: DVI,HDMI ויותר טובים אם יש בהירות: 250/350 ניגודיות דינאמית: 1 ל 12מיליון ויותר אשמח לדברים מעניינים בתחום וכו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את הLG E2360 שלי במסך 23" אחר כי אני עובד הרבה מול המסך בקריאת טקסט ואני מוצא שהמסך הזה מאמץ מאוד את העיניים והן נהיות אדומות במהירות, יש למישהו המלצה למסך בגודל 23"-24" במחיר זול יחסית שאני אוכל לשבת מולו כמה שעות כל יום בלי בעיה? אני צופה גם בסדרות וסרטים מדי פעם אז אל תמליצו על מסך E-ink או משהו כזה
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ב DVD יש לי חיבור של צהוב אדום לבן כזה.. נראה לי זה RCA ? ובמסך יש לי VGA או DVI-D. ניתן לחיבור? ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=9821&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap האם זה מתאים??
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם במסגרת לימודי הנדסאי תוכנה נתבקשתי להכין עבודה על ההבדלים בין מסך LCD ל- CRT מבחינת הנושאים להלן: מאפיינים,מחירים,אופן עבודה,צריכת חשמל,יתרונות\חסרונות,תדר סריקה אופקי\אנכי ותדר רענון,גודל פיקסל,רזולוציה,בעיות נפוצות,הקשר בין כרטיס המסך למסך ומדדים להערכת מסכים. **כל חומר מכל אתר אינטרנט, פורום או ספר מקצועי בנושא עשוי לעזור,אציין כי מצאתי חלק מהדברים אך אני מחפש להרחיב את הכתיבה שכן העבודה צריכה להיות בגודל 5-7 עמודים. תודה אבירן.
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, כבר כמה שבועות שהמסך שלי, Philips Brilliance 200P7ES לא נדלק. אחרי הרבה לחיצות על כפתור ההדלקה וחיבורים מחדש לחשמל, הוא נדלק בסוף, אבל זה לא נעים להתעסק איתו רבע שעה כל פעם שאני רוצה להדליק אותו. הוא בן 6, אני מבין שהוא כבר ישן, אבל הפאנל מצויין וחבל לי לזרוק על תקלה כזאת. איפה יש אפשרות לתקן אותו?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום. לאחר 6 שנים המסך שלי התחיל למות. עושה תקלה של קווים לבנים שאף אחד כבר לא יתקן אותה. אני מתכנת ואני צריך מסך שיהיה נוח לעבוד אתו בסביבות פיתוח כמו eclipse. אני משתמש במסך גם לצפייה בטלויזיה[יש לי כרטיס טלויזיה במחשב אז לא צריך חיבור טלויזיה במסך] ולמשחקים קלים[זה מחשב ביתי]. אני צריך שיוכל להציג תמונות ברמה נורמלית זה לא צריך להיות ברמה גבוהה. אבל מה שחשוב זה שיהיה נוח לעבוד אתו שעות על מסך לבן עם טקסט שחור. מחיר עד 700 ש"ח אפשר לחרוג טיפה עם זה הכרחי[נגיד הבדל בין LCD לLED]. גודל באזור ה22 אינץ אפשר אינץ פחות או אינץ יותר. המחשב גם לא חדש אבל יכול להיות שבעתיד אני יקנה לפטופ ויחבר עליו את המסך והמקלדת. אני גר בכפר סבא ומעדיף לקנות באזור. שאלה נוספת. כמה מסוכן לקנות …
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי מחשב חזק במיוחד לצורך גיימינג והחלטתי לקנות מסך שיתאים למחשב הזה. עכשיו ההתלבטות שלי היא בין 2 המסכים הנ"ל, ואני לא בטוח מה מתאים יותר... האם הips באמת שווה משהו או שעדיף ללכת על המסך השני? תודה לכל מי שעוזר!
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים הגיעה אליי קופסה הבייתה עם מסך DELL U2713HM והמון ניירת. רציתי לשאול - היכן מופיע המספר הסידורי של המסך ואילו מסמכים כדאי לשמור למימוש עתידי של אחריות? כמו כן, האם כדאי לשמור את הקופסה או שאין צורך? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב שלי לוח אם P8H77-M PRO עם החיבורים הבאים: 1 x DVI 1 x D-Sub 1 x DisplayPort 1 x HDMI חשבתי לשדרג את המסך שלי (LG L2000CP) לשני מסכים U2312HM של דל על מנת ליצור שטח עבודה גדול, אבל אני לא בטוח איך לחבר שני מסכים למחשב שלי :confused: באופן טבעי חשבתי לחבר אחד עם DisplayPort ואת השני עם DVI. האם זה יעבוד חלק? בתודה,
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שמעתי עליו והוא נורא פופולארי כיום בשוק, איך הוא? האם הוא טוב בעבור גיימינג וזמן התגובה שלו יהיה גם הוא טוב למשחקי FPS וכד'? הבנתי מכמה אנשים שמסכי IPS לא טובים בגיימינג בגלל הצבעים ה"מגעילים", ולגיימינג LED יהיה עדיף..
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש מסך עם רזולוציית 1920x1080 שיהיה נוח לשימוש יומיומי אך גם יתאים לגיימינג. ראיתי שהרבה אנשים בפורום ממליצים על ה-Dell U2312HM. מה דעתכם על המסך הזה - Samsung S23A700D? הוא תומך ב-3D (והמרה של 2D ל-3D), יש לו קצב רענון של 120Hz וזמן תגובה של 2ms. המחיר לא נורא כל כך - 1476 ש"ח בוואלה שופס. אני חושש קצת מכך שיש לו glossy finish, שמעתי שזה גורם להשתקפויות במצבים של תאורה גבוהה (האם זו תהיה בעיה בחדר שמואר רק על ידי מנורה על התקרה?). איזה מסך עדיף לדעתכם: ה-Dell או ה-Samsung? כרטיס המסך שלי - AMD Radeon 7970
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי מסך 2412M של דל. הוא אחלה. הבעיה העיקרית היא שברגע שמסובבים אותו למצב אנכי הוא מגיע לתקרה. אני מחפש מסך שיתאים בצורה אופטימלית לצפיה בדפי אינטרנט ושלא ירד באיכות התמונה מהמסך הנוכחי שלי. כרגע הרוחב של המסך שלי במצב מאונך הוא מעולה עבורי. הבעיה היא האורך.הייתי מקצץ 1/5 מהאורך הנוכחי שלו במצב מאונך. האם יש מסך שמספק את היחס הזה? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שבת שלום חברים, מגורי באזור הצפון חיפה, אני גם עם דלקן לשם הצורך. אני יכול לקפוץ עוד היום ל KSP (הם די קרובים), המסך עולה שם 899 ש"ח. אפשרות שנייה, ונראת די פופולארית בפורום זה להזמין מ-TMS, שם עולה רק 849 ש"ח. אם יש לך עוד הצעות מאיפה להזמין, בשמחה. מה שהכי חשוב לי פה זה המדיניות בקטע של (חס וחלילה) פיקסלים שרופים, שריטה או כל תקלה כלשהי שאני יבחין רק אחרי שאני המסך כבר אצלי. ב-IQPC לפי מה שהבנתי מהם, הם יוכלו לבדוק את המסך לפני משלוח, יתכן שחנות באמת תשקיע מזמנה לעשות דבר כזה שאין אף פיקסל והכל תקין? מאיפה היית יכולים להמליץ לי להזמין? שבת שלום וכל טוב
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם קיים אחד טוב בפחות מ-1500 ש"ח ? אולי עדיף מחו"ל ? מכירים אולי איזה שהם חנויות שמציגות עם המסך שעליו תמליצו שאוכל ללכת לראות בעצמי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מסך חדש למחשב שיחליף את ה2ms LG w2284f שעשה עבודה יפה מאוד בשנים האחרונות ... הגיע הזמן להתחדש שיהיה LED / 1920 גודל 23-4 הצרכים שלי למחשב זה בעיקר משחקים כרטיס מסך HD7850 1G תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
היי, הזמנתי מTMS את המסך המדובר והיום הוא הגיע אליי. על הקופסא רשום Dell U2312HM והמסך נראה בדיוק כמו U2312HM האחרים שראיתי. על המסך עצמו אין שום כיתוב, אבל אני מתאר לעצמי שדל פשוט לא רושמים. מאחור במדבקה רשום שהמסך יוצר בדצמבר 2012 וגם כן דגם U2312HM. בכל מקרה, אני מנסה להתקין את הדרייבר לכיול הצבעים, אבל מסיבה כלשהי הוא רושם שיש לי מסך אחר והדרייבר מסרב לעלות. היה לי מסך נוסף, הדרייבר ביקש שאנתק אותו וכך עשיתי. צירפתי תמונה. אשמח להצעות.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב שגם ישמש כמסך מחשב, ומדי פעם טלוויזיה אז יהיה נחמד אם יהיו לו שתי כניסות. האם יש כאלה דברים בכלל במחירים האלה? כי חיפשתי ולא כל כך מצאתי. במקרה הכי גרוע אני אצטרך להתפשר על VGA מהמחשב ו DVI מהממיר של הטלוויזיה.
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי, לאחרונה נדפק לי המסך Samsung 203B שהיה מסך מעולה לפי דעתי (אמנם לא גדול כמו המסכים שיש היום אבל איכותו הייתה טובה) כיום הוא לא מצליח להידלק, ולתקן אותו יעלה יותר ממסך חדש. בנוסף אני כבר יומיים תקוע בלי מחשב ואין לי מסך חלופי עד שאקנה מסך חדש וזה מאוד מקשה עליי, מכיוון שיש לי דברים שאני צריך לעשות במחשב ובנוסף המחשב הוא האמצעים להפגת שיעמום היחידים שיש לי בבית. המסך הזה (Samsung 203B) לא ריצד, וכשהלכתי לבדוק מסך של Dell פופולארי ראיתי שהוא מרצד כאשר הבהירות נמוכה. אני מעוניין לקנות מסך ואני כבר מיואש, אתמול חיפשתי קרוב ל10 שעות באינטרנט ואני פשוט לא מצליח למצוא!!! מכיוון שאף מסך שיש היום בחנויות לא עונה לי על הדרישות. הדרישות שלי הם : * מסך שלא מרצד כאשר מנמיכים את הב…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מסך מקוראה, 27 IPS אותו פנל כמו של אפל. יש בו בעיה מעצבנת - הצבעים לא זהים במסך - הנה תמונה http://srv2.jpg.co.il/2/518235f842d9b.jpg יש דרך לפתור את זה? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אז בעקבות ההמלצות הרבות פה ומות המסך הקודם שדרגתי ל2312HM הוא חובר לאותו כרטיס מסך\מערכת מחשב שהייתה עם הקודם רק שהפעם בחיבור DVI-DVI התפועה המוזרה היא שבזמן עבודה המסך יכול "להשתחר" (כל המסך נהיה שחור) ואז חוזר לעצמו. לפעמים חלונות שפותחים על חצי מסך במשך כמה זמן הוא כאילו מאבד סנכרון\התמונה נמרחת וכשהוא חוזר אז אותם חלונות מכווצים למרות שהכפתור של ההגדלה עדיין נראה כאילו שהם כבר הוגדלו. אשמח לרעיונות מה יכולה להיות הבעיה? ניסתי לעדכן דריברים ולהחליף חיבור פיזי בכרטיס(יש 2 DVI)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-