עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. לפני קצת פחות מ-3 שנים רכשתי מסך Dell U2311H. לפני כשבועיים שמתי לך לכתם מוזר שצבע הכל בגוון כחול, בגודל של 2-3 סנטימטרים על המסך. השירות של Dell היה מעולה, והמסך הוחלף תוך כמה ימים, עם שליח שבא עם המסך החלופי עד הבית. ממה שהבנתי מהם זה מסך מחודש. עכשיו, למרות שהמחשב מזהה אותו כאותו דגם, וגם כשמדליקים את המסך ככה הוא מציג את עצמו, שמתי לב ל-3 הבדלים בולטים מהמסך הקודם: 1. זווית ראייה: כשמסתכלים מזווית אחרת הצבעים משתנים בצורה שונה ממה שהיה במסך הקודם. 2. צבעים מסויימים נראים "זוהרים" יותר ופחות ריאלים. 3. במסך הקודם גם בהגדרות נמוכות יחסית של קונטרסט ובהירות ראו בצורה מספקת, לעומת המסך הזה. השאלה אם יש איזושהי דרך לבדוק מה באמת מסתתר בתוך המסך... או כל רעיון אחר :-)

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  2. Started by ron-d,

מישהו מכיר / ממליץ על המסך הזה ? http://ksp.co.il/?uin=19094

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by razidan,

מחפש את ה מסך....היום עם dell 2410 אוהב את מה שרואה במסך apple אבל יש לי pc...(יש חיבור שלא יוריד איכות?) מתלבט לגבי lg 27ea83.....על פי המפרט נראה בהחלט איכותי מישהו התנסה? האם מבריק או מאט? (אישית אני מעדיף מבריק) אודה להתייחסות

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by debilz,

מבחינת המחיר ברור שעדיף 2 23" או אפילו אולי 2 24", אבל מבחינת המכלול ?

• 45 תגובות
    • 5.8k צפיות
  5. Started by wariror42,

[TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD] היי חברים. יש לי את המסך הנ''ל של דלDell U2713H 68.6 cm (27") monitor הנה תמונה סך הכול מסך אששששש באמת מעולה... הבנתי שאפשר במסך הזה לחלק את הדפים ל4 עמודות כלומר לדוגמא בו זמנית את: רוטר דף ,הוט,יוטיוב וכדומה.....כלומר כמה תצוגות בו זמנית. אשמח לדעת איך עושים זאת. שבת שלום [/TD] [/TR] [/TABLE] - - - תגובה אוחדה: - - - מדובר פה על המסך התבלבלתי בכותרת חברים

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  6. כמו כן יש כניסה שמשמשת ל AUDIO אבל האם למסך יש רמקול ? (כניסה עם פין אחד) לא קיבלתי MANUAL ולא הצלחתי למצוא תודה רבה נעם

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. SCREEN RESOLUTION לכוון ל 1920X1080 המקסימום זה 1680X1650 כרטיס המסך מעודכן לדריור האחרון מה עושים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  8. Started by ZXY1,

חשבתי לקנות בהתחלה מסך Dell U2412M LED/Dell U2312M LED אבל בא לי רעיון אחר לקנות מסך "32 LCD/LED שימש גם לטלויזיה וגם למסך מחשב מסך טלויזיה "32 הוא ברמה של "23/"24 LCD/LED ? מבחינת רזולוציה? קצב רענון? ישיבה ממרחק של 0.5 מטר מהמחשב? וכ"ו ? מה אתם אומרים? ועל איזה דגם אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  9. Started by yehonatan28,

שלום, אני רוצה מסך מחשב (אם אפשר כמה שיותר דק..) מסך full HD ו- LED ואם אפשר אז גם מחשביזיה (אבל לא חייב) ואני משתמש בו בעיקר לגימינג אז צריך שהצבעים לא ימרחו והתמונה תהיה חדה. במחיר סביר של עד- 1050 ש"ח משהו כזה..

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  10. Started by Lior4543,

חברה אני לא מאמין, עד שהתפנקתי בTMS וקניתי לפני חודשיים מסך Dell 2312HM, הוא התחיל הבוקר לרצד לי, ואני לא מצליח למצוא את הסיבה! עידכנתי דרייבר של הכרטיס מסך, החלפתי כבל DVI, וגם לVGA עם מתאם DVI TO VGA על מנת שיתאים לכרטיס מסך (hd7870xt). לא הפסיק הריצוד, הריצוד רק בצד הימני של המסך, הצד השמאלי חלק, מה יכולה להיות הסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום חברים, ברשותי טלויזיה של Panasonic כבר כמה חודשים שעובדת מצוין והכל היה בסדר עד עכשיו. בהתחלה שקניתי את הטלויזיה לא הבנתי למה התמונה הייתה מטושטשת עד שאמרו לי לכבות את ה OVERSCAN בהגדרות של הטלויזיה ובאמת זה עבד והתמונה הייתה בסדר. היום הדלקתי את המחשב והבעיה חזרה. כמובן שמיד בדקתי אם מישהו בטעות שינה חזרה את ה OVERSCAN ונסיתי לכבות אותו ולהדליק, כמו כן גם עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (NVIDIA 560TI) ושום דבר לא עזר. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  12. Started by gadykay,

היי חבר'ה, כמו שהנושא מרמז אני מחפש (בהוראת אימי היקרה) מסך 32 אינטש שישמש לטלוויזיה והמחשב, כמובן FULL HD ובקשר ל - LED או ל - LCD אני פתוח להצעות (בזמנו שמעתי שטכנולוגיית ה - LED לא הייתה בשלה כל כך אבל זה היה די מזמן). בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  13. Started by Pickaxe,

כמו שאומרת הכותרת אני מחפש מסך עם 16:10 ו IPS. יש כמובן את הDell U2412M, שנמכר בארץ ב1200 ש״ח (=330$). אבל האם יש אופציות אחרות במחיר דומה (אחרי משלוח לארץ)? הדל כנראה מספק אחלה תמורה למחיר והוא פופולרי ברשת, אבל הוא כבר בן שנתיים ואולי יהיה לו ריפרש בקרוב. חוץ מזה אם כבר usb hub שיהיה usb 3 יש למשל את הasus pa248q ב290$ לפני משלוח. יש עוד אפשרויות? מה לגבי המסכי noname? יש כאלה עם 1920x1200? איפה מחפשים כאלה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש ברשותי מסך Hanns.G HG281 28" ששימש אותי נאמנה עד היום (מעל 5 שנים), לאחרונה הוא התחיל לקרטע, ואני זקוק להמלצה למסך/מסכים חדשים. השימוש שלי שהדגש עליו הוא הרבה שעות של עריכה גרפית וכתיבת קוד. אני מחפש מסך 27+ אינצ' או 2 מסכי 24 אינצ' עם פנל איכותי IPS, רזולוציה של 1920x1200 ומעלה, במחיר כמה שיותר זול (עד 2,500ש"ח~). עוד לא יצא לי לעבוד עם 2 מסכים במקביל (כלומר שאחד מרחיב את השני), מה החיסרון בזה ? כמה מציקה המסגרת של המסכים במצב זה ? כמה זה משפיע על העומס על הכרטיס מסך במשחקים עתירי גרפיקה (ברשותי Sapphire HD6950@6970 2GB GDDR5) ? תודה

• 20 תגובות
    • 4k צפיות
  15. היי אנשים, כרגע אני נאבק עם מסך LCD "17 ישן מאוד של סמסונג כמו כן, יש לי כרטיס מסך Nvidia GTX560 1GB, חיבור DVI, ומשתמש עם TrackIR-5 רציתי לשאול אם יש פה מישהו שיש לו את המסך הזה: Dell UltraSharp U2312HM 23'' With LED IPS ויכול לתת חוות דעת איך הוא מתפקד עבור סימולטורים כמו Falcon BMS, DCS, IL2 במידה והמסך לא מומלץ, אז מה כן מומלץ? תודה

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  16. 1) http://ksp.co.il/?uin=13765 2) http://ksp.co.il/?uin=15424 3) http://ksp.co.il/?uin=18601 תודה לכל העוזרים :-)

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Omga4000,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות 3 מסכים כדי ליצור מערך למשחקים. (ועבודה שוטפת, אבל לזה אין צרכים מיוחדים אז נתייחס רק למשחקים..) דרישות: - מכיוון שהיעוד הוא למשחקים, כמובן שיש צורך במסך עם שוליים דקים ככל הניתן. - ה-MS לא משנה כל כך בימינו, אבל נאמר ש-8MS זה המקסימום. - אם יש אופציה לתלייה על קיר זה מאוד יעזור! - ישמש גם לצפייה בסרטים אז זווית צפייה רחבה לא תזיק, אם כי לא חובה. (כמובן שלא מסך עם זווית ישרה בלבד) - מחיר מקסימלי ליחידה: 1,000 ש"ח Dell U2312HM - מה דעתכם? יש אותו לבן משפחה שלי ונראה שהוא נותן הרבה תמורה בהתאם למחיר. הצעות נוספות, הערות והארות יתקבלו בברכה! תודה מראש, כפיר

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שלום לכולם, התקציב שלי הוא מקסימום 1,000 ש"ח. המטרה העיקרית של המסך הוא גיימינג כבד. רצוי מאד שהמסך יהיה FULL HD רזוליציה 1920X1080 המסך יכול להיות בין 20 ל-23 אינ'צ מקסימום. אשמח לקבל המלצה/קישור למסך באתר של KSP תודה :-)

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by 11GnR,

לא יודע אם נהוג פה להעלות מבצעים חריגים , אבל וואו! מי שלא מכיר זה המסך 120HZ שמשתמשים בו בתחרויות CS וכאלה, כולל BLACK EQULAIZER , זמן תגובה 1MS ... http://www.amazon.com/BenQ-XL2420T-Professional-Gaming-Monitor/dp/B006HIKIG0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1373807986&sr=8-1&keywords=XL2420T אין משלוח ישיר לישראל מה שכן. דרך BUY2USA למשל זה יוצא 2000 עם משלוח אווירי, אפשר לראות פה: http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/amazon

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by hali,

הי, אני מחפש מסך מחשב לשימוש ב-90% מהזמן בתוכנות office וכן קצת לסרטים ואלבומי תמונות (לא למשחקים) הגודל חשוב אבל האיכות יותר כי אני מתכוונן להחזיק את המסך כמה שנים טובות (אני ממש לא מבין את ההבדלים של הביצועים והשונים והאם רלוונטי לגבי ...). * אולי זה לא חשוב אבל המחשב הוא מחשב פשוט שקניתי לפני שנתיים ב-1500 ש"ח עם מעבד AMD בעל 4 ליבות, לוח אם של series , וכרטיס גרפי של gigabyte. אודה לכם מאוד אם תקדישו לי כמה דקות ותמליצו לי מניסיונכם מה לקנות. תודה רבה הראל

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  21. Started by hardware maniac,

שלום לכולם,פינקתי את עצמי ב770GTX לאחרונה והחלטתי לקנות מסך חדש כדי שאוכל לשחק בFHD. הבעיה היחידה היא שאני בהתלבטות כבדה,שוטטתי בערך 4 שעות במצטבר ברשת באתרים בחול בפורומים וביקורות אך לא הצלחתי למצוא תשובה אחת ברורה,מה עדיף? מצד אחד ל23 יש 16:9 שרבים טוענים שטוב יותר למשחקים מאשר 16:10 של ה24 מצד שני הרזולוציה של ה23 היא 1920על1080 בעוד שה24 מציע 1920על1200. כמובן שמדובר למסך גיימינג. אולי אין תשובה אחת ברורה?לכל אחד יתרונות וחסרונות? בנוסף,אילו כבלים עלי לקנות איתו כדי לשחק באמת באיכות הטובה ביותר? עזרה בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ashibud,

שלום חברים. המסך נקנה לפני 8 חודשים מחנות TMS. פתאום היום החלה בעיה מוזרה - השליש השמאלי של המסך מוצג בגוון ירוק-כחול כזה, והפיקסלים נראים באופן בולט יחסית. אין לי שום מושג מה יכול היה לגרום לתקלה. האם יש למישהו מכם רעיון? תודה רבה מראש!

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  23. גם אני מעונין ברכישה

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by yohna,

אהלן, נהייתה לי היום בעיה ממש מוזרה במסך, המסך מושחר ולא משדר תמונה אך מזוהה על ידי המחשב (הוא משמש כהרחבה של המסך הראשי שלי..) הנורה שלו בנוסף מהבהבת בירוק. ניסיתי לנתק ולחבר מהחשמל ומכבל הVGA אך ללא הצלחה. אם אפשר עזרה אעריך את זה מאוד. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  25. Started by mcroyal,

היי מה נשמע? אני די חדש ויש לי שאלה קטנה לגבי מסכים, יש מסכים שתומכים עד 60HZ ויש מסכים עד 75HZ וכאלו גם 120HZ וכו'. השאלה שלי איך זה משפיע בדיוק בגיימינג? מה ההבדל בין מסך 60HZ לבין 120HZ בגיימינג? איפה זה בא לידי ביטוי בדיוק?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים