מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי הוא: מעבד :intel i5 4670K 3.40Ghz כרטיס מסך: GEFORCE GTX 770 SC 2GB-5 EVGA לוח אם: Z87M-G43 SATA3 USB HASWELL 1150 msi זיכרון RAM: ד CRUCIAL 4GB DDR3 1600MHZ (יח'2) התקציב: 800 ש"ח תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום, אני פונה בשם חבר שהמסך שלו התקלקל. המלצתי על Dell U2312HM אבל הוא מעדיף לקנות מ- LG כי הוא מאמין שיוכל לקבל הנחה דרך בן משפחה שעובד שם. מחפש דגמים בגודל 22-24 בין 600-1000 ש"ח. השימוש - גלישה. ראיתי את הדגם IPS231P (גודל 23, פאנל IPS) ב-1040 ש"ח. ראיתי גם את E23EN43T (גודל 23, פאנל TN) ב-800 ש"ח שנראה בסדר. עוד דגם שכדאי להזכיר? גם זול יותר (גודל 22). הנה קישור לרשימה באתר אייבורי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת, האם ישנה אלטרנטיבה כלשהי באותו מחיר?<br /> אולי משהו יותר טוב? תאורת לד אחורית? מסך עם ניגודיות טובה יותר\מבעים מדוייקים יותר\תגובה מהירה יותר באותו מחיר?<br /> <br /> תודה מראש (:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי מסך מחשב מסוג LG FLATRON W1943TE. המסך אצלי כ-3 שנים ולאחרונה הוא התחיל להציד פיקסלים בצבעים ורוד וירוק על גבי כל המסך. החלפת מסך עזרה. מאחר והמסך היה מסך טוב ברצוני לדעת אם יש דרך לתקנו ולא לקנות מסך חדש. תודה מראש לכולם. ליעד.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי לפטופ חדש עם 2 יציאות וידאו - HDMI ו-miniVGA, ויש לי מסך ישן יחסית שיש לו חיבור VGA בלבד. איך עליי לחבר ביניהם על מנת לקבל את האיכות המקסימלית?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שפתחתי את הדיון בפורום הנכון ושמישהו יוכל לעזור לי. הבעיה היא כזאת, לי יש טלוויזיה של TOPFIELD עם חיבור HDMI אחד ותמיכה של 720P, עד היום הייתי מחבר אליה את הPS3 ואת המחשב לסירוגין והכל היה בסדר, לפני כמה ימים רציתי לחבר את הPS3 ומכיוון שהטלויזיה על הקיר והחיבור הוא מאחורה אז צריך לחבר כזה "על עיוור"....בקיצור ניסיתי לחבר ולא הלך ומהעצבים התחלתי להפעיל כוח ממש וכנראה שגרמתי לקצת נזק בחיבור...בסופו של דבר לא הצלחתי לחבר והורדתי את הטלויזיה מהקיר וחיברתי, וכשהדלקתי את הPS3 המסך התחיל לרצד ולראות את התמונה של הPS3 עם שלג כזה וריצודים. הבנתי שכנראה הרסתי משהו, החלפתי כבל HD והבעיה נשארה.....לחצתי לחיצה ארוכה על הכפתור הדלקה של הPS3 כדי שינסה לזהות את החיבור ו…
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, ברשותי טלוויזיה 32' LCD של חברת סמסונג, לאחרונה שדרגתי לטלוויזיה יותר חדשה ואת הטלוויזיה הישנה אשתמש כמסך מחשב. הטלוויזיה תהיה ממוקמת על שולחן עבודה ויהיה קרוב לפנים. השימוש במחשב בערך שעה/שעתיים ביום והמטרת גלישה באינטרנט וסרטונים השאלה היא: בגלל המסך הגדול קרוב לפנים, האם זה מזיק לעיניים? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה נושא שאני ממש חלש בו, אני רוצה לקנות מסך מחשב לגיימינג נטו עד 1600 שח,יש איזה מסך טוב להמלצה?20 עד 24 " ובעתיד לקנות עוד 2 מסכים נוספים מאותו סוג,עדיפות לפנל דק כדי לחבר את שלושתם בעתיד תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתחיל להתעניין במסך חדש, הסיבה האמיתית היא סרטים, אין לי טלוויזיה מי יודע מה בחדר וסטרימר זה התעסקות לא הכי כיפית, השאלה שלי האם זה נוח לצפות בסרט במחשב ב24 אינץ? אם כן איזה מסך כדאי לי לקחת? המסך של DELL ה 2414 מלא בתגובות פה על תקלות של זליגות אור וכד' אנשים שמעסקים פה באחריות ודברים כאלה, זה בדיוק מה שאני לא מחפש. רוצה לקנות מסך ולהנות ממנו, נכון להיום יש לי את הLG L1953TR מסך ישן שמשרת אותי נאמן.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדדתי את המקום שאליו אני צריך להכניס את הטלויזיה וזה הגודל המקסימלי: אורך: 64 ס"מ רוחב: 92 ס"מ תקציב מקסימלי 1800 ש"ח אני רוצה לחבר אליה ממיר HOT עכשיו איך אני יכול לחבר דרך איזה חיבורים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום יש כלי מסויים שאיתו ניתן להיעזר לכייל את הטלויזיה/מסך ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך Samsung S22B350 ''21.5. המסך מעולה ונראה ממש טוב רק יש בעיה קטנה: הצבעים לא מוצגים בגוון שהם אמורים להיות. לדוגמא: מה שנראה כחול במסכים אחרים, נראה כחול סגלגל במסך שלי. ניסיתי לסדר את הצבעים דרך המסך אבל זה לא ממש הלך לי. מישהו מכיר אולי את הבעיה ויודע מה לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המסך שלי התקלקל ואני זקוק לרכוש מסך חדש בהקדם. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא למשחקים, אך יש לי תקציב של עד 750 ש"ח. אשמח להמלצות למסכים יעילים למשחקי מחשב בטווח הזה. גודל המסך לא משנה. כל עוד הוא 19" כולל ומעלה. אעדיף מסך קטן וטוב למשחקים מאשר גדול ופחות יעיל. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מצאתי בשום מקום באתר של דל או אצל משווק של המסכים התייחסות לאחריות שהחברה נותנת. מישהו יודע להגיד מה התקנון לגבי מספר פקסלים שרופים שמצדיק החלפת מסך? אני מכיר את האפשרות לפתוח את המסך בחנות אבל זה לא מונע הופעת פיקסלים כאלו יום אחרי הקניה. בנוסף, יש התייחסות לנושאים כמו זליגת אור?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שלשום קניתי את המסך המדובר בחנות KSP בעיר מגוריי, המסך הגיע מתאריך ייצור 04/2013, REV A00. למרות שאין זליגות אור חריגות, נתקלתי בבעיה של חוסר אחידות בפאנל - השליש השמאלי של המסך מציג גוון מעט צהבהב ו"חם" יותר משאר המסך, זה בולט על רקעים אפורים בהירים או לבנים, כמו למשל באתר ZAP, שרקעו אפרפר, או אפילו באתר הזה. מצד אחד, אני לא רוצה לחזור למסך הישן שלי (גם Dell 2007FP ששירת אותי נאמנה למעלה מ-6 שנים ובינתיים עבר לאבי) מכיוון שהמסך סה"כ מדהים בגודלו ובחדותו. מצד שני, חשבתי שאוכל "לחיות" עם התופעה אך גיליתי שהיא מציקה לי. מה האפשרויות שלי? הבנתי שכיום אני יכול פשוט להתקשר לשירות הלקוחות של החברה והם ישלחו שליח עם מסך חדש? או להתנהל מול החנות - והם יחליפו לי למסך חדש? והי…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני ממש לפני קניה של מסך חדש, וההתלבטות היא בין ה-2412 של דל שעולה כ-1200 שח ל-U2410 שעולה כ-1600 שח (דרך הייטקזון) קחו בחשבון שהמסך ישמש כטלויזיה בעת הצורך (חיבור לעידן+) תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה רכשתי מניופאן טלוויזיה גרונדינג 32". כאשר פתחתי את הטלוויזיה גיליתי שבר במסך. יצרתי קשר עם השירות של ניופאן ובאופן מפתיע הם מסרבים לקחת אחריות על כך. לא עברו 14 יום ממעמד הרכישה והקרטון בו הגיע הטלוויזיה היה ממש קרוע ומלוכלך. כרגע נשארתי עם חור בכיס ומסך שלא עובד \: שלחתי תלונה לפניות הציבור אבל אני לא יודע עד כמה זה יעזור. הצעות למישהו?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! קניתי לאחרונה את ה dell ultrasharp u2412m אבל אין לי מושג איך לדעת אם הצבעים נאמנים למקור אין לי ידע או נסיון בכיול מסכים וחשוב לי שיהייה דיוק בצבעים ככל האפשר. אני עדין יכול להחזיר את המסך ולקחת dell אחר כמו u2713hm או u2413 אני צריך פשוט מסך שיהייה מכוייל מהחברה כך שאני יוכל לעבוד ישר והצבעים יהיו נאמנים למקור אם יש אפשרות כזו. אשמח להמלצות תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מצרף פה 2 דוגמאות, בסוף יבחר באחת מהן, יש לי תחושה טובה יותר בזאת משמאל, בגלל מיקום נכון של רמקולים (זה סט 2.0 מוגבר, הטוויטרים חייבים להיות ממוקמים בגובה האוזניים, מסך המחשב בתמונה הוא בגובה הכי נמוך, אני לא יודע באיזה גובה יהיה לי נוח ביחס לגובה הכיסא פשוט, את הדוגמאות הכנתי לפי המידות שמקוריות של החלקים פה, ולעניין גובה המסך, ממול למערכת הזאת, תמוקם ספה נפתחת למיתה, או ספה אם קפיצים (זה חדר שינה/עבודה שלי), המרחק בין מסך הטלוויזיה, יהיה 3.6מ', המסך הוא פלסמה בגודל 42", לפי מה שקראתי במדריכים ברשת, בעיניים שלי צריכים להיות מול ה1/3 התחתון של מסך הטלוויזיה, אם כי לא תמיד אצפה בו במצב ישיבה, אז יהיה צורך לתלות אותו על זרוע או מתקן שמאפשר כוונון אופקי, יש לכם מה להוסיף…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע להצביע לי / להסביר לי מה ההבדל ומה כל דבר אומר / לשלוח לי קישור עדיף בעברית שאני יבין מה זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב 21.5 אינץ׳ בעיקר בשביל עיצוב וגם למשחקים מהצד. חשוב שיכיל מגוון צבעים עשירים וחדים. שלא יהיה זמן תגובה יותר מ-5 ms. סכום השקעה עד 1000 ש״ח. חריגה: 100 ש״ח. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי שיהיה פה עניין לזה... כשתגמר האחריות אשקול לעשות זאת. http://hardforum.com/showthread.php?p=1038394177
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה , אשמח אם מישהו ימליץ לי על מסך 24 אינץ ומעלה לעריכת וידאו .. בתוכנת אביד אפטר אפקט ומאיה .. האם כדאי מסך אחד או שניים.. או אולי כדאי אחד גדול יותר.. ואם יש המלצה אשמח לאתר בעברית.. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי(ATI HD 6800) מכובר באמצעות כבל HDMI לLCD של LG 42 LH20 מדובר בטלוויזיה שתומכת ברזולוציית 720-1280, אבל כשאני מגדיר את הרזולוציה הזו במחשב בLCD אני לא רואה תמונה על מסך מלא אלה על קצוות שחורים. לעומת זאת ברזולוציה של 768-1360 רואים תמונה מלאה אבל אז מדובר בהורדת איכות ואני מאבד כמה מהאפשרויות של התצוגה של הLCD(אפשרויות זום ועוד). אותו דבר קורה עם חיבור DVI-HDMI. אני יודע שאם אני לא משתמש ברזולוציה של 720-1280 אני בעצם פוגם באיכות ולמעשה הפיקסלים "נמרכים". מה אפשר לעשות? איך אני מוציא איכות מקסימלית?
-
- 21 תגובות
- 6.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לדעת איזה מסך הכי משתלם מבין השלושה. השימוש העיקרי הוא לעיצוב אבל גם למשחקים מהצד. מסך 1: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7232 מסך 2: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5251 מסך 3: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10753 אשמח אם תתנו הסבר בהמלצתכם, כדי שאוכל להבין לעומק. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-