עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by R0tem1,

1) הגשר שמחבר בין רומא לוותיקן במבט ממבצר הוותיקן 2) שקיעה מאחורי כיכר שנמצאת ליד משכן נשיא איטליה התמונות צולמו עם קוניקה מינוטה דיימאז' X1 - חרא מצלמה. אני יודה לכם אם תעזרו לי לבחור מצלמה חדשה בנושא שפתחתי

• 13 תגובות
    • 970 צפיות
  2. imaging-resource Fujifilm FinePix S9100 digital camera - Full Review Lets go digital FujiFilm FinePix S9600 | Digital Camera Review

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  3. Nikkor 24mm F/1.4 - 2199$ http://www.dpreview.com/news/1002/10020901nikon24mmf14.asp Nikkor 16-35mm F/4 VR - 1260$ http://www.dpreview.com/news/1002/10020902nikon16mm35mm.asp

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  4. אחת מטיול שנתי, השניה מחלון הבית הקודם שלי. אני די חובבן, אבל הייתי שמח לשמוע קצת תגובות

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by R0tem1,

1) חבל שהפוקוס היה על הריסים ולא על האישון 2) בשביל לסגור את האישון השתמשתי במנורה חמה ושחכתי לשנות את האיזון לובן אז היא יצאה קצת כתומה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מהשבוע האחרון עברתי להיות משתמש בשתי מערכות - מינולטה (סוני), ואולימפוס. הנה שתי תמונות שצילמתי עם האולימפוס ועדשת סיגמה 24/1.8: נחיתת חייזרים תל אביב בלילה

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by ariel-ro,

שתי תמונות שצילמתי עם הTZ5 שלי, בשעות אחר הצהריים(אחת היום אחת לפני שבועיים) בקשר לתמונה השניה: המטרה הייתה ליצור רקע כמה שיותר מטושטש.(אני יודע שהרקע לא משהו, אבל זה בחצר בבית שלי) אשמח לתגובות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by shlomom,

תגובות יתקבלו בברכה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Paprica,

The Lifeguard תגובות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. צילום עם אולימפוס C5060 קומפקטית, מגובה הרצפה ובעזרת המסך המסתובב: צילום עם מינולטה 7D רפלקסית, ב-ISO 400:

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  11. הנה 2 תמונות שצילמתי. המצלמה היא Canon A-80 מצלמה מעולה (לצלם מתחיל כמוני). מה אתם חושבים על התמונות? מה צריך לשפר? תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  12. Started by J0n1,

את זה צילמתי ממרחק של בערך 2 מטרים http://img512.imageshack.us/my.php?image=dscf0762is7.jpg זאת סתם תמונה שכבר העלתי אז אני מפרסם, עבדתי על זה 2 דקות את הצביעה יצאה ממש מעפנה, במיוחד למעלה.. אבל בקטנה http://img166.imageshack.us/my.php?image=dscf0685ng6.jpg

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by bio_stdnt,

סוס כפות ברומניה. חשבתי לעשות בשחור לבן גדי להעביר את המסר יותר טוב אבל איכשהו הניגודיות בין הסבל של הסוס לציבעוניות נראתה לי יותר מטרידה לעין [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  14. שלום, רציתי מצלמה חדשה שאוכל ללמוד איתה קצת על עולם הצילום והתעניינתי בקניית מצלמת DSLR. מקריאה ושוטטות פה בפורום הבנתי שהמצלמה הנ"ל הכי ממולצת בטווח מחירים של 2000+ ש"ח ואפילו 3000, ויש על כך קונצנזוס. ביצעתי לא מכבר הזמנה אך לא התעדכנתי פה בפורום בשבועות האחרונים בנושא מצלמות, ורציתי לקבל מכם מעין גושפנקה למחיר / עסקה. אני אמור לקבל: Pentax K200D KIT שזה כולל עדשת 18-55, תיק וכרטיס זכרון של 4 גיגה. מבחינת אחריות - שנתיים של קרט. המחיר: 2,640 ש"ח. מבחינת המחירים שיש בזאפ העסקה נראית לי משתלמת, אבל אני לא סומך עליהם במאת האחוזים, הייתי רוצה לדעת האם זה מחיר זול מאוד / סביר / לא משהו / יקר עד כמה שידוע לכם. יש באפשרותי לבטל את ההזמנה, כך שיש משקל מהותי למה שתייעצו לי, זה ל…

• 489 תגובות
    • 44.8k צפיות
  15. היי, אני חדשה בכל התחום של הצילום וידאו /צילום סטילס ומעוניינת לרכוש תאורה לצילום וידיאו ביתי . נתקלתי בכל מיני ציוד תאורה כמו סופט בוקס, מטריות, טבעת וכו' וקצת קשה להבין מה הכי יתאים לי ומה הכי טוב. אני מעוניינת בצילום סירטוני אוכל בעיקר (הכנת מתכונים) אני מניחה שבנוסף לכך התאורה תוכל לשמש אותי בצילומי סטילס אז אני אשמח אם למישהו יש המלצות לציוד תאורה טוב במחיר סביר. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Globa,

היי, אני מעוניין לחבר שני גופי תאורת לד כאלה בטור לכבל אחד 220V. נתוני גופי התאורה; 4A Operating Voltage: 9-32V 12V 24V Led Work Light Bar יש לי את השנאי שבתמונה. 01. האם השנאי שיש לי מתאים? 02. אם התשובה לשאלה 01 היא כן, אז איך מחברים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  18. Started by joel_p,

הכרטיס: http://www.tamlil2100.co.il/category.asp?cID=659 את המצלמה כולם מכירים. זה אמור לעבוד? עריכה: כן! המצלמה נקנתה ב-camera4less והכרטיס בתמליל (זול יותר), אין שום בעיה והכל עובד.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by Bartleby,

למישהו יש מושג אם יש בעיות תאימות עם דרייברים של מצלמות קנון (A710 במקרה שלי) ב-vista64Bit? לא מצאתי שום דרייבר באתר הרשמי... תודה.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by bsyna,

קניתי לשפני חודש קנון A80. אני מאוד מרוצה פרט לדבר אחד. אני לא מצליח שהתאריך יופיע לי על התמונות. מה צריך לעשות. שי

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by לילי,

יש לי מצלמה דיגיטלית canon a-75 . איך מוסיפים תאריך על גבי התמונה? אני לא מצליחה לשים .

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  22. ברשותי מצלמת Canon PowerShot SX150IS, ויש איתה בעייה שכאשר אני מעביר תמונות וסירטונים שצילמתי למחשב (דרך כבל USB באמצעות סייר החלונות), תאריך היצירה והשינוי של הקבצים משתנה לזה של מערכת ההפעלה. הבעייה מפריעה לי בעיקר בסירטונים, בהם המצלמה לא מאחסנת את תאריך צילום בפרטי הקובץ, כמו בתמונות ואשר איננו משתנה בעת ההעברה למחשב, כך שאני מסתמך על תאריך יצירת הקובץ במקרה של סירטונים. מה הסיבה לבעייה? איך מתמודדים איתה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by zachik1,

שלום !!! הייתי רוצה לדעת איזו פונקציה במצלמה עלי להפעיל בכדי שהתאריך יוטבע בתמונה. תודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  24. אני יודע שיש את הפרימייר ,אבל העם יש איזו גירסה פשוטה ,משהוא שטוב יותר מה Movie maker (הזוועתי יש לומר) ,אבל טיפה פחות כבד מכל ה vegas ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.