צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לקנות מצלמה חדשה. מחפש איכות טובה, מהירה, אפשרות לצילום וידאו, עדשה רחבה- יתרון, ואשמח מאוד (אפילו בגדר הקריטי) לשליטה ידנית. בקשר לבטריה- לא כ"כ רוצה 4XAA, נשמע לי ממש מסורבל.. אולי ליתיום - מה אומרים? התקציב הוא האיזור ה1000-1200, אבל נזיל קצת יותר. אני מתגייס עוד חודשיים כך שאני לא רוצה להשקיע יותר מדי, אבל כן רוצה מצלמה איכותית כי אחרת אני ממש אתבאס. יש הצעות כלשהן? בתודה מראש לכל מי שיטרח לענות, Who_Cares
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כל הפרטים שאני רושם הם עובדות בשטח שום דבר לא דעתי האישית. לפני שלושה חודשים החלטתי שאני רוכש מצלמה דיגיטלית , לאחר חיפוש בZAP ראיתי שהחנות PRICEKESS (פרייסלס) היא הזולה ביותר , נסעתי לחנות(זה היה קרוב לביית אפילו) וראיתי שהמחירים שלה נמוכים משמעותית מכל חנות אחרת!רכשתי מצלמה מדגם CASIO 1050 שמח וטוב לבב הלכתי הביתה עם מצלמתי החדשה. לאחר שבוע (11 יום בדיוק) המצלמה שבקה חיים התקשרתי לחנות והם אמרו לי שכמובן אני יבוא וייתן את המצלמה לתיקון ,שלחתי את המצלמה לתיקון ואמרו לי שהמצלמה תחזור עד 21 ימי עסקים. לאחר שלושה שבועות התקשרתי לברר מה עם המצלמה אמרו לי שבסוף שבוע היא תהיה וכך שבוע אחרי ועוד שבוע ועוד שבוע כל פעם שבוע הבא היא תהיה , לאחר חודש וחצי התקשרתי שוב ואמרתי לה שעב…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת וידאו עד 2200 שקל.. אילו מצלמות אתם יכולים להציע לי לקנות? ומה אתם אומרים על המצלמה הזאת: NVGS25 Panasonic ? תודה
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין שתי המצלמות חוץ מהמחיר, הן ממש דומות. http://www.21.tv/P-38213/SAMSUNG http://www.pompa.co.il/pl_product~SMXF30~137~686.htm אשמח מאוד לעזרה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מצלמה דיגיטלית עד 500 ש"ח, כמה שיותר קטנה (לא צריך להגזים אומנם) וכמה שיותר איכותית. [עריכה] אני נורא מתנצל שלא שמתי לב לנושא הנעוץ ולכן אני אענה על השאלון 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? בעיקרון 500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה של עד 50שח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אפס, לא מכיר אף אחד מהמושגים הנ"ל (חוץ מעולה כמות מגהפיקסלית שאני יודע שכמה שיותר יותר טוב). 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? לא היה לי ניסיון עם מצלמות חוץ ממצלמה בנוקיה שהיתה לי קודם והמצלמה שיש לי כרגע בסמסונג גלאקסי 4…
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
-
-
שמי טל, יש לי Canon PowerShot S1 IS, ולאחרונה נכנסתי לתחום צילום חרקים, אשמח לשמוע את דעתכם וביקורתכם! תודה. הגלריה שלי: http://sapog.deviantart.com/gallery/
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אין לי חוברת אין לי כלום אז אין לי מושג ... בבקשה תגידו לי על הגדרות שכדאי לעשות במצלמה
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
שלום, כמו שכתבתי בכותרת המצלמה מיועדת לצילום טכניקת תנועה באיזור פתוח. אני לא מחפש משהו יקר ומורכב, אלא פשוט אבל יעיל מבחינת צילום התנועה. חשוב שיהיה ניתן להעביר בקלות את צילומי הוידאו מהמצלמה למחשב. 1. התקציב : בערך 2000 ש"ח, אך ניתן יהיה להוסיף מעט. 2. אין לי ידע קודם בצילום. 3. התנסיתי בעבר בצילום במצלמת וידאו sony DCR-TRV285E . הבעיה במצלמה הזאת שלא ניתן להעביר צילומי וידאו למחשב בקלות (או שלפחות אני לא יודע לעשות זאת). 4. צילום טכניקת תנועה באיזור פתוח. זה יכול להיות בשעות הבוקר צהריים או ערב. 5. לא מדפיס כלום. 6. טווח אורך המוקד (מיקוד?) בעדשות. לא ממש הבנתי למה הכוונה ואם זה רלוונטי למצלמת וידאו. 7. גודל המצלמה אינו חשוב, אך היא צריכה להיות ניתנת להצבה …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מקווה שלא פירסמו כבר לפני (לא מצאתי) ממש כתבה מאלפת - למרות שלהרבה אנשים לא תהווה חידוש מרעיש. Compact Camera High ISO modes: Separating the facts from the hype
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
צילמתי את הכלב שלי אסקי סיבירי ,איך האיכות בהשוואה לפלאפונים אחרים? ד"א המצלמה עצמה גם כוללת פלאש בנוי בתוך הפלאפון. תמונות תמונות תמונות....... הכלב לאחר קריאה שלי "שב" ! ופה הוא סתם עומד..... התמונה הראשונה צולמה בפונקצייה של " מעונן" והשנייה(היחסית ללא איכות ) צולמה בהגדרה "בתוך מבנה- במשרד"
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://boren.sent.com/photography/articles/Lens-quality
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
האם ההצעה שווה? מינולטה 5D עם עדשת קיט ב550 שקל.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מצלמת וידאו FHD של CANON HF10 מצלמה יחסית יקרה ועושה עבודה נפלאה. רק שהפעם אני חייב להעלות משהו ל YOUTUBE כל סרטון גם באיכות הכי נמוכה של 3 דקות יוצא מעל 150 מגה איך אני לוקע את ה MT2S ומעביר אותו לאיכות ראויה להעלאה ל YOU TUBE ודומיו?
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
סוף סוף הגיעה ה400D, כעת נותר לצלם 8) מהי דעתכם? הערות? הארות? מקומות לשיפור?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
האם מישהו יודע מתי צריכה Fujifilm S8000 לבוא לארץ, ומה יהיה המחיר שלה?
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
חושב לקנות Nikon D5500 (בהונג קונג, לשם אסע עוד שבוע). למישהו יש ניסיון איתה? המלצות / הסתייגויות? האם מתאימה לשימוש מתחיל? הWIFI עובד כמו שצריך ומתממשק עם הסמארטפון? תודה דניאל
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לילה טוב לכל קרנפי הלילה! כרגע חזרתי מאירוע וצילמתי שם כמה תמונות... עכשיו באתי לראות את התמונות על גבי המחשב ואני רואה שכולם מטושטשות (תחשבו שאתם רואים את התמונות מאחורי ראיית לילה...) יש שם מלאא רעשים בתמונה! השאלה שלי היא איך אני מתקן את התמונות האלו כי הם ממש מגעילות! מישהו יכול להסביר לי מדוע כשאני מצלם בכל מצב של פלאש, בכל זמן (חושך או אור יום שטוף שמש) התמונות שלי יוצאות מטושטשות? ואם אני עושה זוםםם זה בכלל מטושטש... (אני לא מדבר על אנשים שזזו באמצע הצילום וזה נמרח...אני מדבר על ראיית לילה אני מדגיש!) המצלמה שלי היא: HP Photosmart 735 3.2 MP
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה מצלמת סטילס שיכולה לצלם סרטי וידאו באיכות HDMI עד 2000 שקל. תודה אני טס עוד שבועיים לגרמניה. איפה לקנות? בארץ? בדיוטי פרי? גרמניה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הציע לי SB600 - ב 1450 שח'... יש משו אחר? שיותר זול או מומלץ במחיר הזה? תמצלמה עם העדשה ב 2800 במזומן
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שפה זה המקום לשאול גם על מצלמות וידאו כי לא מצאתי מקום אחר. טוב אז ככה אני מחפש מצלמה איכותית (לא כל כך משנה לי החברה), עד 2000 שקל, שתהיה נוחה לשימוש. מבחינת נתונים, שלא תעבוד על דיסקים וכאלה כי זה עושה לי כאב ראש. הבנתי שזה נקרא משהו כמו HDD שזה כביכול על כרטיס זיכרון או זיכרון פנימי. אם כן אז שיהיה כמה שיותר. איכות צילום גבוהה כמה שאפשר כמובן במסגרת המחיר, זמן סוללה מספק וזהו בגדול... שסך כל ההשקעה ואם צריכים גם ציוד היקפי יהיה עד 2000 שקל. תודה לעוזרים!!! גמר חתימה טובה לכולם
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
תגובות והארות לשיפור בברכה הדגש הוא קומפוזיציה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-