צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
התמונות צולמו ביער מגידו ובפארק בחדרה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. קומבך (איפה שמיצרים את הבירות של קומבכר) 2.באמבארג 3כנ"ל 4. אנדרת השואה ליד הרייכסטג בברלין לסיום תמונה עם סיפור עזויי.. טיילתי עם חבר בחצר המוזיאון היהודי בברלין, וליד התבון/טנור שהיה חלק מהתצוגה במוזיאון, ראינו זרוקים ליד התנור שעון זהב, נגן MP3, בגדים ונעליים, תאינו מה על הדברים האלו עושים על התנור ועל ידו, אבל המשכנו ללכת, לאחר כמה דקות הסתבר שאיזה מטורף נכנס ערום לתוך התנור/טבון (שכמובן לא עבד), ומייד הזרמו לשם לא כוחות משטרה, עד עכשיו לא הבנתי את המניעים של המטורף.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי זכרון 512 וזה לא מצלם יותר מחצי דקה סרט למהה???
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום! פעם ראיתי שמישהו פה נדמה לי זה היה Chevy או kom לא זוכר, נתן לינק לפלאג אין לדפדפן שתיהיה אפשרות לקרוא את הEXIF בלי להוריד את התמונה... בחיפוש לא מצאתי כלום. מישה יכול לתת לי בבקשה את הקישור הזה?
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אין לי חוברת אין לי כלום אז אין לי מושג ... בבקשה תגידו לי על הגדרות שכדאי לעשות במצלמה
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
איך היא בכלליות, והאם ניתן להשיגה בארץ כרגע. אם לא, אז איך אפשר לקנות אותה בחו"ל? דרך איזו חברה אתם ממליצים לעשות את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שתכוץלי את התמונות שאני מוציא המצמה היחסית חדשה שלי casio qv-r51 שהיא ד'א מצלמה מעולה עם איכות ממש טובה! הבעה שהתמונות כל תמונה שוקלת 400KB ואני רוצה לשוח לבן דוד שלי בצרפת באימייל את כל התמונות מהסדר יש תוכנה שתעשה את זה מהר? (לא פוטושופ) תוכנה שאני פשוט יכניס לה את כל הקבצים ילחץ סטארט וזה יכווץ לי אותם בתודה, שי
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מצלמה דיגיטלית טוב עד 2000 שקל עדיף פחות אני צריך שתהיה מהירה (זאת אומרת כשלוחצים על הכפתור של הצילום היא תצלם מהיר)זמן תגובה איכות תמונה טובה מאוד שתהיה קטנה ולא זוללת בטריות ונוחה לשימוש ושיראו במסך טוב גם באור יום חזק
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שאלה שנראית לי די מטומטמת...אבל האם אפשר להשתמש במצלמה Canon A85 PowerShot כמצלמת אינטרנט? אם כן, אז איך?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
חלקו את התקציב איך שאתם רוצים מה שאני מבקש זו מצלמה איכותית וכמה שיותר פשוטה לצילום(אני לא צלם מקצועי אני רוצה נוחות אבל שיבוא כמה שפחות על חשבון האיכות). כרטיס זיכרון מינימום 128MB. סוללולת נטענות. אם לדעתכם יש משהו שממש שווה חריגה מהתקציב אני מוכן לשקול.
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מצלמה מ-ד-ה-י-מ-ה. הנה כמה מהנתונים המרשימים שלה, מול ה-A80 של קאנון ששייכת לאותה רמת רזולוציה (4 מ"פ) ולאותה רמת מחיר (פחות מ-1600 ש"ח 1000 ש"ח, בהשוואת המחירים של שתי המצלמות דרך היבואנים הרשמיים). גודל: 10x2.5x5.5 מול 10x6.5x3.2 (הריקו נכנסת בקלות לכיס חולצה והנפח הכולל שלה הוא פחות מחצי מזה של הקנון) עדשה: 28-135mm (מול 35-105mm בקאנון) פוקוס מינימלי: 1 ס"מ (מול 5 ס"מ) זמן תגובה כולל אוטופוקס: 0.05 שניה (בקאנון בין 0.75 ל-0.96 שניה - פי 15 יותר איטי) סוללות: AA או פאק ליתיום (בקאנון AA בלבד) זמן הדלקה: 0.8 שניה (מול 2.6 שניות - פי 3 יותר איטי) תכונות ייחודיות: מצב טקסט, צילום אינטרוולים, טייפ מנהלים, הזזה חופשית של מיקום חיישן האוטופוקוס במקרו (שימושי כשהמצלמה על חצוב…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים. כרגע התקלקלה לי המצלמה הנאמנה שלי CANON A60 שאגב היתי מאוד מרוצה ממנה! ואני בדילמה חדשה, איזו מצלמה לקנות? אני יכול להשקיע עד 1700-1800 שח במלמה חדשה.. אני צלם חובבן, לא מצלמם בדרך כלל ברזולוציות גבוהות, חובב מאוד מקרו וצילום נופים. חשוב לי שהמצלמה תהיה קומפקטית,נוחה,מהירות צילום גבוה, איכות וידוא ומסך טובים,צילום בחושך טוב ומשהכי חשוב שאני ארגיש הבדל משמעותי בין המצלמה החדשה לA60הישנה שלי...(: חשבתי בכוון CANON.. ויותר ספציפי בכוון סדרתS40 \SD300! מה אתם חושבים על המצלמה? מבחינת נוחות, הסוללה הנטענת שלה, איכות תמונה\מקרו ואיזה יתרונות חסרונות מול A60 יש לה? או שאתם חושבים שאני צריך ללכת בכוון אחר אולי על סדרת A שוב פעם? עוד שקלתי את S1 IS.. אך ללא הזום שלה,…
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לא מצלמה יקרה ולא מקצועית, אך שיהיו בה פונקציות נחמדות. חשבתי על הניקון nikon 3700 מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
זו אמורה להיות מצלמה למשפחה, אנחנו לא צלמים גדולים אבל בכל זאת רוצים מצלמה שתציג תוצאות טובות. בלי לשלול אפשרויות מתקדמות, אנחנו לא מתכוונים לצלם על Auto כל הזמן.. אם עוד אפשר להכניס כרטיס זכרון או כל ציוד אחר למצלמה במחיר כזה זה יהיה מצויין.. תודה רבה! עריכה: מה אתם אומרים על המצלמה הזאת?: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=382&cID=33&c=244547
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
ההמשך ל s1 עם 5 מגה פיקסלים,מסך 1.8 וזום 12 - לקוח מ d-spot.co.il http://d-spot.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=518 אמורה לצאת ביוני.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמא שלי נסעה לחו"ל וקנתה מצלמת cannon קטנה קטנה 4.0MP, מישהו יודע אולי על מה אני מדבר, כי זה מסקרן אותי (עוד לא ראיתי אותה)... תודה מראש, אוטפיר
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני מחפש מצלמה דיגיטלית בסביבות המחירים של קנון a510. אני צריך מצלמה שניתן לרכוש עבורה גם מארז תת ימי בעתיד. כמובן שאני לא צריך שתציעו לי את a510 או a520 אני מחפש משהו אחר להשוואה כלומר חברה אחרת. מה שחשוב לי זה אמינות ואני לא צריך רזולוציה מטורפת (3MP מספיק) זום די חשוב עדיף X4 ואם אפשר אז צריכת בטריה קטנה. הכי חשוב אבל זה האופציה של המארז התת ימי. תודה עריכה: משוטטות בפורום ראיתי קצת פרטים על המצלמות של Ricoh מישהו מכיר אותן ויכול להמליץ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בזמן בניית הדגם לפרויקט הגמר שלי מהתיכון, זה אמנם לפני דיי הרבה זמן אבל עדיין לדעתי יש משהו בתמונות האלה... צולם לפני כארבע שנים (!!!) עם האולימפוס הישנה...
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
Nikon D1, tokyo at night from the 52nd floor (not my pic, and an old one,but i find it interesting) note: too big of an image, save it for full view pics from www.kimble.org
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אחרי שוטטות קצרה בפורום החלטתי להתחיל את הנושא הזה שאני מקווה שיעזור להרבה אנשים וגם לי כיום יש מלא דילים של מצלמות וכל דיל מציע אחריות לתקופות שונות ובחברות שונות. החברות הגדולות שנותנות 3 שנים למשל במצלמות של קנון (שאליהם ביררתי מחירים) הן קרט ו 4H. יש מן דעה כזאת שיקר זה אומר שירות טוב, אבל בארץ אי אפשר לדעת על מה נופלים. לכן פתחתי את הנושא הזה. כל מי שיש לו ניסיון מר או טוב מחברה מסויימת אם מצלמה מסויימת מוזמן לפרוק את ליבו כאן. ככה נרכז את כל המידע שיש לאנשים על החברות ונוכל להבין לאן הולך הכסף שלנו. לרוב כמובן שעדיף אחריות של 3 שנים על פני שנה אבל לא ידוע מה ההבדל בין החברות. אם תוכלו אפילו לצטט את הסעיפים המרכזיים באחריות כמו מה היא מכסה ומה לא זה יה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן,אני מתכנן בימים אלה השידרוג למצלמה דיגיטלית יותר רצינית ממה שיש לי עכשיו (Sony P-32) ,אני מתלבט מאוד בין הA85 המזדקנת של קאנון לבין ה-A520 החדשה. אני חובב תעופה,לכן אני מרבה לצלם בשדות תעופה מטוסים נוחתים,לכן פה מאוד מפתה אותי הזום 4X של ה-A520,מצד שני,ה-A85 נראת לי הרבה יותר נוחה (יש לה מן "ידית החזקה" כזאת ליד ימין) וכמו כן אני מעדיף מצלמה יותר "מסיבית" וגדולה שמרגישים אותה ביד כמו ה-A85,ולא זעירה יותר ולא מורגשת ביד כמו ה-A520 (אני מעדיף יציבות ביד של המצלמה) ,בנוסף גם לאור כנסתה של ה-A520 לשוק אני די חושש ,שלא כמו עם ה-A85 שכבר היו עליה ביקורות (אשמח לביקורות על ה-A520). תודה מראש ,אשמח עם תייעצו לי בבחירה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום...בצהריים...שאבתי לתומי אבק...פתאום הגיע האיום! הדבורה נכנסה לחדר! נשתמש בכף כף??? לא! יש לי שואב אבק! הוא עשה את העבודה במקצויות! הנה כמה תמונות לאחר הקרב הקשה שלנו! מצלמה: Hp Photosmart 735 3.2MP
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
צולם בשכונה לדעתי יש הרבה מסר בתמונה הזאת... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 20 מצלמות אינטרנט ביחד לשרת אחד ? יש מפצל USB שיכול לחבר את כולם ביחד? אם כן משהו יכול לתת לי לינק למקום שממנו אפשר ליקנות את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-