צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
:'( שלום ידידי, צילמתי בערך 150 תמונות במצלמה דיגיטאלית. 100 תמונות נפתחות בסדר והשאר לא. בתקייה אני רואה אייקונים של קבצי JPEG ורואה שהם שוקלים בין 2-3 MB. ניסיתי לפתוח אותם עם ACDSEE,INFRANVIEW אבל ללא הצלחה, קופצת הודעה the file format is not recodnize or the file is corrupted. האם יש איזה תוכנה לתיקון קבצי jpeg ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני יודע שזה לא דיגיטלי אבל בכל זאת צילום. יש ברשותי מצלמת NIKON F70 עם עדשת ikon af nikkor 28-80mm ואני מחפש ספר שימוש בישבילה או מדריך שמסביר על תפעול המצלמה .
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אם אני מקליט וידאו בקלטת וידאו דיגיטאלית, האם האיכות שלה יורדת עקב שחיקת הקלטת כמו במצלמות אנאלוגיות? ניסיתי לחפש את התשובה לזה בhowstuffworks ושם רשום שהאיכות לא יורדת מכיוון שזה מידע דיגיטאלי אבל העניין הוא שזה עדיין מוקלט על קלטת ועדיין יש שחיקה. ??? ???
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה לשם צילום נופים וצילום אנשים. אני רוצה גם שתהיה טובה ומקצועית וגם תהיה את האפשרות להחליף את עדשות הזום (אם לא הבנתם למה אני מתכוון כנסו לקישור http://img69.imageshack.us/img69/9348/lumix9if.jpg)
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כחלק מהסטים הפירסומיים יותר שעשיתי, שימו לב לניקיון האריזה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מה דעתכם עליה ? היא יכולה להיכנס לכיס ?.. תתאים לטיול משפחות בחו"ל ? ...אני יכול להביא אותה ב1200 שקל ללא כרטיס זכרון
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
מה עדיף ? מה ההבדל בין הFZ7 לFZ7GC-S?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך מצלמה דיגיטלית כמה שיותר קומפקטית, שתעבוד כמה שיותר זמן על אותה בטריה. סרטונים פחות חשובים. חשוב מאוד שהיא תוכל להיכנס לכיס ג'ינס בלי בעיות, ובלי לבלוט ולהפריע. התקציב כרגע לא ידוע, אז אשמח לקבל כמה שיותר הצעות, בכל מיני רמות תקציב. ככל הנראה אני ארכוש את המצלמה בארץ. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה שכתבתי בכותרת. אני ממש לא מבין בעניין. שיהיה 128MB. (שיהיה זול כמובן).
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?1000אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בתנאי יום יום כולל לילה ויום האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא ממש. כיאלו מתכון לצלם עם פלאש אם אני אהיה בחושך נגיד. האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך?לצפות על גבי מסך. מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? המאמר הזה ייתן לך מושג לגבי לגבי הטווחים השונים. לא ממש הבנתי למרות שקראתי את המאמר אבל נירא לי שה 28 כיאלו אתם יודעים צילום רגיל כזה.כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה עם יכולות גבוהות יותר, אבל שדורש…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקבל המלצה לכרטיס זיכרון טוב מסוג SD למצלמה שלי. חשבתי על זה, http://www.ksp.co.il/?select=.394..885..896.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13073&txt_search=%EB%F8%E8%E9%F1+%E6%EB%F8%E5%EF&buy=&minprice=&maxprice= או http://www.ksp.co.il/?uin=14793 זה בסדר ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב של הוא עד 2000 ש"ח וזה צריך להיות כולל כרטיס 512MB גודל המצלמה זו לא מגבלה וחשוב לי שיהייה לה זום אופטי גדול ויכולת להוציא תמונות טובות בתנאי תאורה ירודים בלי פלאש חשבתי על Fujifilm Finepix S5600 על מה אתם ממליצים?? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
התקציב אמור לכלול מצלמה+כרטיס 1 גיגה+סוללות. כלומר מצלמה+כרטיס 1 גיגה עד 750. ואם המצלמה כוללת סוללת ליטיום אז עד 800. חשובה האחריות וכמובן האיכות ועדשה רחבה ככל האפשר. אשמח להמלצות תודה מראש רום
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה לצילום חובבני כמו בטיול משפחתי ועוד. להורים שלי יש עדיין מצלמה שמבוססת על פילם ואני רוצה לקנות להם מצלמה במחיר של 300+,יש למישהוא הצעה? עדיפות לחיי בטריה גבוהים איכות צילום טובה אין צורך בפיצ'רים מיותרים או מסכי מגע.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע לי המצלמה, Canon 400D(לא היה את הפנטקס בסוף, אם מישהו זוכר מהטרד הקודם).. אני מתלבט בין כמה כרטיסי זיכרון וצריך עצות.. SanDisk CompactFlash 4GB X60/X133 SanDisk CompactFlash 8GB X60 כיוון שאין לי כרטיס זיכרון כרגע, אני לא יכול לעמוד על גודל קובץ תמונה מירבי, רציתי את עזרתכם להחליט מה מהגדלים יותר יתאים לי. ואיזה מהירות עדיפה מבחינת מהירות הכתיבה של המצלמה ומהירות הצילום. בכל מקרה כשנגמרת הבטריה אני מוריד את התמונות למחשב, כי יש תמיד מחשב זמין, אם הבטריה בכלל מהווה גבול לגודל התמונות שנכנסות בכרטיס. אז כמה תמונות נכנסות בערך בכל אחד מהכרטיסים? מה גודל הקבצים? והאם הבדל המהירויות הוא משהו מאוד מורגש?
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
או יותר נכון.. תמונה אמנותית ראשונה שלי אחרי שבוע וחצי בתחום הצילום הלכתי לנסות את מזלי במצפור בפרויד, מצויד בK100D SUPER עם עדשת קיט. הרבצתי כמה כאלו בAUTO BRACKETING, וחיברתי אותם עם PHOTOMATRIX, ערכתי קצת בפוטושופ וזה מה שיצא.. אשמח לתגובות\הארות\הערות או מה שלא יהיה. http://i306.photobucket.com/albums/nn267/regielya/IMGP0631_2_3.jpg נ.ב - איך לעזעזל אני ממיר קובץ TIFF של 31.3 מגה לקובץ JPEG עם כמה שפחות איבוד איכות? שמרתי באמצעות FASTSTONE וזה רשם (JPEG=90)
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=598397 המצלמה הנ"ל מצלמת HD לפי מה שכתוב בZAP וגם לפי מה שכתוב באתר של KODAK. זה אמיתי?! ואם כן, למה לעזאזל זאת לא המצלמה הכי טובה בעולם? חחח האם צילום HD אמור לקחת יותר בטריה או משהו כזה? וכמה זמן צילום HD נכנס בכרטיס של 4 ג'יגה?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
חברה אני חייב את המלצתכם על מקומות לצילום בירושלים ,כל המלצה תתקבל בברכה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי יש הלילה גשם מטאורים.. האם יש למישהו טיפים או עצות איך לצלם אותו בצורה טובה ?
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי צילמתי אתמול סידרה של תמונות בהופעה כלשהיא (אולם חשוך עם קירות/תקרה שחורים), ושמתי לב לתופעה מאוד מוזרה. כל כמה תמונות, יצאה לי פתאום תמונה עם חשיפת יתר מטורפת, ברמות היסטריות לחלוטין. בהתחלה חשבתי שזה סתם חוסר מזל או אלוהים יודע מה, אבל לאחר כמה בדיקות שמתי לב לתופעה מוזרה - כל אותן תמונות שרופות צולמו במהירות תריס 1/100 וצמצם f/2.8. ללא יוצא מהכלל - כל תמונה שרופה היתה במצב הזה. חלק מהצילומים עשיתי במצב Av, וחלק במצב ידני (עם "כפתור ירוק" שקובע את מהירות התריס ולא נוגע בצמצם, כפי שהגדרתי לו לעשות - מה שדיי מדמה Av). התוצאה היתה דומה. התמונות השרופות צולמו עם פלאש חיצוני ישיר. פיצוי חשיפה שלילי - לא השפיע. עם זאת, חשוב לציין שניסיתי אח"כ לשחזר את זה, ולא הצלח…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב לא מזהה את המצלמה ואין לי מושג איך להעביר תמונות. המחשב לאחר פירמוט, ולפני הפירמוט הוא זיהה את המצלמה.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/news/0611/06111603nikond40handsonpreview.asp
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי! אני מחפש דחוף מצלמה דיגטלית קומפקטית(סקסית) טובה, איכותית, אם חיי בטרייה ארוכים וזום טוב. בסביבות 1500 שקל . תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-